Като гледам има и отрицателни мнения за епизода, коетонаистина ме учудва. Съгласна съм, че случките не бяха едни от най-веселите, но признайте, че това беше оървия интересен епизод през целия сезон. За първи път като свърши епизода изпитах онова почти непознато вече чувство как нямам търпение да видя и следващия.
Аз мисля, че няма да разболеят
Пейтън, даже от самото начало смятах, че е бременна, но нещо не ми се връзваше със симптомите. Но сега като се замислих, може би е била бременна и е направила спонтанен аборт там като падна. Или нещо такова

, абе само да не е болна :Р
Лукас ми беше много забавен с онзи надрусания ^^ И след всички глупости, които му предложи и
Лукас отхвърли, когато му каза за
Хейли, той се замисли

Все едно на фона на другите това е най-приемливо
Джейми беше супер сладък (особено коментара му за храната в стола ^^) и накрая ги разби :
'What do you want from me im five!' :Р
За
Нейтън дано всичко тръгне нормално най-накрая и без повече проблеми, инвалидни колички и сламбол.
Сам ооопределено ми е любимка. Още в началото ми харесваше, но с всеки епизод все повече и повече ме спечелва :Р Особено в кафето с
Джулиън. А той най-накрая ми стана симпатичен. Всъщност като се замисля никога не е бил лош, но така извъртяха всичко, а просто
Пейтън не каза на
Лукас в началото..
И стигнах до най-интересното
Брук и
Сам...толкова гадно ми стана. А и малко тъпо го направиха..отишли уж да я бият, но се сетили да вземат и скиците..Колкото до идиота, който уби
Кю, още преди 2 епизода се чудих как така ще го оставят безнаказан, но съумяха да го върнат по някакъв начин. Само да се случи нещо със
Сам иии..

.
Оуен много ме разочарова някакъв напълно неразбиращия направо да го хванеш и да го хвърлиш от някъде..И
Милисънт :
'...and tonight this is gonna change' втф, ако го направи мисля, че приятелството и с
Брук няма да е същото..Кофти ми стана за
Маут, но той до сега хиляди пъти можеше да направи нещо, а се оставя и скоро ще се хване на въдицата напълно.
Наистина тъпо, че след първия добър епизод оставят такава голяма дупка, но все пак и те имат нужда от почивка, за 1 месец няма да умрем я ^^