Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: You Have to Be Joking (Autopsy of the Devil's Brain)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
Страници: 1, 2
fenkanabrooke
6.12

"You Have to Be Joking (Autopsy of the Devil's Brain) "

Без Спойлери

”ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)

24 ноември 2008г.

Лукас отива в Холивуд — Докато Лукас заминава за Холивуд, за да се срещне с филмовия режисьор, Нейтън се пробва в професионалния баскетбол. Пейтън се опитва да накара Мия да се фокусира върху предстоящия албум, Милисънт се изправя срущу Маут, заради Джиджи . Джулиан колебливо се сближава с Брук, защото иска тя да бъде дизайнер на дрехите за филма и Хейли води Джейми на сила на училищното представление за таланти. Марк Шуон е режисирал и написал епизода.

П Р О М О

Официални снимки:

6.12 Episode -Music:

6.12 Download: One Tree Hill S06E12

6.12 Субтитри: subs.sab.bz
ralichka_21
Мисля че ще е интересен епизод! smile.gif Брук е мнохо хубава от снимките и определено ще има нейно присъствие..с Сам и Джулиън... wink.gif
mixmaxshow
Ще бъде обезателно доста забавничка тази серия,но ме радва и факта,че Нейтън ще се опита да направи пробив в професионалния баскетбол!
moni_hs
Серийката изглежда много интересна и се радвам, че за разлика от Гоисп Гърл тук няма да имат една седмица почивка! rolleyes.gif

П.П.: София наистина е много хубава на снимките. happy.gif
tedi27
Нямам търпение за тази серия. Интересно ми е кой е този на снимките с Лукас.. А и промото е мн хубаво направено, въпреки, че не показва нищо..
aDiTy
надявам се да бъде интересна серия.. и да се разбере какво и имаше на Пейтън в предишната серия
BroOke^
уОу.. сега остана да изкарат пейтън болна от рак и ще стане ... ohmy.gif blink.gif 9.gif 19.gif
Fanster
Съмнявам се. По-скоро ще има опасност, но ще я предотвратят...
рейчъл гатина
Мале само това остава Пейтън да има рак 9.gif 19.gif mad.gif направо ужас.Обаче Брук е много яка на второто промо как танцува 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Nightly^Evil
Така, от много време не съм писала, но просто нямах никакво време покрай даскалото wacko.gif няма тук да коментирам предните пизоди, но само ще кажа, че сериала става все по-интересен. Брук е наистина адски готина и на снимките, и в рпомото, а сценката с Нейли и Джейми много ми харесва. Относно Пейтън, ако има рак на гърдата няма да я боли под гърдите, около корема всеки случай, но по принцип в тези неща има някаква предразположеност. Въпреки всичко, абсолютно съм сигурна, че няма да е болна от рак - все пак 2/3 от сериала са тя, Лукас и връзката им. Интересно ми е какво ще стане с Брук... Нетипично е за нея да се отрича така от мъжете... Жалко, че няма да е с Оуен dry.gif Но пък може би с Джулиан ще се получи нещо... Не занм, ще трябва да почакаме още, за да разберем.
Djindja
Наистина София е много якичка на снимките а, може би Пейтън е бременна, може и да искат да ни заблудят.. Знам ли.
А какво казва там доктора ли е кой е.. ? unsure.gif
А заглавието на епизода не се ли превежда нещо като "Вие трябва да се шегувате" ?
beni4
Цитат(Djindja @ Nov 19 2008, 22:12) *
А какво казва там доктора ли е кой е.. ? unsure.gif
А заглавието на епизода не се ли превежда нещо като "Вие трябва да се шегувате" ?

Доктора я попита дали има някакви заболявания в семейството, дали някой има болен от рак! Пейтън отговори че рожденната и майка е починала от рак! Това е!
Да загавието се превежда точно така!

Няма как да е бременна, освен ако този разпит за семейството и не е преди прегледа на доктора! Поне аз така мисля!
tedi27
Според мен няма защо да спорите дали е бременна не е ли.В вторник ще разберем. Иначе нямам търпение да я гледам, интересна ще е серията.
lu~
One Tree Hill S06E12
DeViL_AsS
Е ужас просто,много гаден епизод.Не съм очаквала такова нещо.
Изобщо не ми хареса,много отрицателни неща имаше ;|
Как може Пейт да е болна от рак ;(
дано да се е оказало грешка,иначе не ми се мисли просто
а тва със брата на приятеля на Сам...е не просто
ужас
абе възмутена съм общо взето...отначало как почна добре и след туй всичко се прецака...
vik0
A Man of Words

A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds,
And when the weeds begin to grow,
It’s like a garden full of snow.
And when the snow begins to fall,
It’s like a bird upon the wall,
And when the bird away does fly,
It’s like an eagle in the sky.
And when the sky begins to roar,
It’s like a lion at the door.
And when the door begins to crack,
It’s like a stick across your back,
And when your back begins to smart,
It’s like a penknife in your heart,
And when your heart begins to bleed,
You're dead,
and dead..
..and dead indeed.

/Края на епизода/
hristin4e
Цитат(vik0 @ Nov 25 2008, 15:19) *
A Man of Words
...

Настръхнах цялата от тези думи.... направо huh.gif Много беше странно.. и едно такова зловещо!

Между другото епизода ми хареса. Беше мрачен, но хубав. Джулиън много ми хареса - доста странно, но факт.
Разочаровах се от Оуен - имаше причина точно в такъв момент Брук да се обърне към него за помощ, а той реагира кофти. И накрая като започна да пие... unsure.gif
За Пейтън беше ясно, че нищо няма да се разбере... sad.gif Защо сега ще го правят да е болна? Не е честно!
Джейми беше уникално сладък, Хейли също smile.gif
Мили нещо се психяса, ама то нормално де.. аз ако бях на нейно място сигурно и аз постоянно щях да мисля като нея... Обаче все пак се чудя защо изобщо трябваше да объркват Мили-Маут така като цъфна Джиджи... само Марк си знае, аз поне не виждам смисъл хич rolleyes.gif
Лукас и тоя дето реши, че Хейли трябва да умре във филма - много смях. Ма не ме кефи... трябва да си го направи както е по принцип историята. Малко беше излишно това, но иначе Лукас нямаше какво да прави тая серия rolleyes.gif
Аммм.. Брук и Сам.. Ми страшно ми е интересна историята им. Сам се държи като обикновено момиче на 15 години. Разбирам защо се почувства така, когато разбра, че това момче е нападнало Брук. Само не разбирам защо тръгна с него.. И БРАТ МУ... нямам думи... mad.gif Аз се чудих защо дават постоянно Кю, а то какво било.. Явно са решили, че убиеца ще бъде наказан. Аз мислих, че историята ще бъде забравена.
Изобщо доста се разбъркаха нещата в сериала, дано да се оправят, макар че следващата серия е чак Януари... rolleyes.gif
п.п. естествено толкова много мислих кой съм изпуснала, а то - най-важния - Нейтън. Мислих да си го оставя за десерт, пък го забравих. Уникален е... Толкова много се промени.. само като си спомня какъв беше в началото и какъв е сега! Уникален! Страшно много ми хареса, че му дадоха шанс, и че се представи страхотно. Мисля, че ще му се обадят. Заслужава го, достатъчно се бори за да го получи, дано всичко е наред с него smile.gif

Музиката беше страхотна цялата серия, много ще се радвам ако дадете линкове към песните blush.gif
chadmurray_fenka
Епизода много ми хареса. Както винаги добре са го направили, както винаги го правят преди почивка. Да се чудим какво няма да стане или какво ще стане...Ама ще си почакаме до 5 януари...
mixmaxshow
Много ми хареса епизодчето обезателно е доста яко!
AnI^
Въпреки че епизодът беше отрицателен-много ми хареса .Определено с голям интерес ще чакам 5 януари.
Таа доста интересни неща се завързаха...
Джулиън много ми допадна в епизода-като нищо да стане нещо между него и Брук.Нейтан наистина заслужава да му се обадят и отговорът да е "да",защото в действителност даде всичко от себе си.=] Дано със Сам всичко да бъдe ok huh.gif А относно Пейт си мисля че в епизода наблягаха на диагнозата за рак,за да ни заблудят... просто не вярвам да го напрвят. Определено по-склонна съм да мисля че е бременна,защото снимката я асоцийрам не само с майка й ами и със самото й раждане,с майчинството и т.н.... smile.gif Силно се надявам да е така ... smile.gif
DReaM_G!RL
леле тва вече си е старото отх shocking.gif как ще се чака до 5 нз sad.gif
oth_gg_h2o
Манеее... Мн тъжен епизод като цяло..Да Брук наистина е голяма сладурана (особено в този епизод) .. Обаче тоя приятеля на Сам нещо ми се струва,че е пребил Брук или ония неговия брат в колата дето се качиха със Сам..Таа.. Сам ми стана много гадна и глупава да ходи с такива изпаднали хора.. Мм Брук горката като се сети за инцидента и чак и стана лошо.. ама по дяволите.. как може точно Сам да се окаже замесена.. Никога не съм предполагала.. А относно Пейтън явно е болна от рак и сигурно пак ще има драми,че уж ще умре.. обаче ще я спасят. и т.н.. за да стане по-интересно..А относно тоя дето разговаря с Люк.. направо му спря тока.. biggrin.gif ..

бтв:
Хейли и Нейтън бяха най-добре в тая серия.. Ама аз викам стига толкоз лоши неща да се случват на Брук sad.gif
PaNDeMoNiuM
абе къде пише, че следващата серия излиза чак на 5 януари?
Inagr
Ами има промо за 13-ти епизод.

А не мога да не се съглася с Ани: 100% съм сигурна, че Пейтън не е болна и плачеше заради снимката, за майка си плачеше. Което наистина навежда на мисълта, че може да е бременна. А Лейтънската връзка наистина изпростяяяяяяяя
Fixy
Готина серия.Одавна не ми се беше случвало да не дам пауза нито 1 път на епизод и да мисля,че са минали 15 минути а той вече да е свършил.Чакам следващия нетърпение.
nem13
Цитат(Inagr @ Nov 25 2008, 21:57) *
Ами има промо за 13-ти епизод.

А не мога да не се съглася с Ани: 100% съм сигурна, че Пейтън не е болна и плачеше заради снимката, за майка си плачеше. Което наистина навежда на мисълта, че може да е бременна. А Лейтънската връзка наистина изпростяяяяяяяя

Да бе, и за това ревеше така... щеше ли да е тъжна, ако е бременна?

Апропо, и на мен Джулиан ми допадна в този епизод. Наистина професионалист. Усмивката му е гадничка, но ми допада.
mitu
серията беше супер яка worthy.gif а откъде знаете че следващата серия ще е на 5 януари shocking.gif и прочетох тук че имало промо за 13 епизод ако може някой да даде линк blush.gif blush.gif
vesko_oth_fen
One Tree Hill 6x13 Promo: Returns January 5th 2009 sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
vasinka_{P}
Епизода определено беше много силен, незнам как ще чакам до януари за следващия. Това е може би втория епизод от този сезон който толкова да ме грабне (първия е със погребението на Кю). Не вярвам Пейтън да е болна от рак, прекалено много драма ще стане около нея, и аз си мисля че е бременна (макар че репликата й когато говори с Мия "Живота е теърде кратък" ме кара малко да се замисля). Джейми беше абсолютния бонбон в този епизод, само заради това лапе продължавам да гледам сериала (шегичка wink.gif ). Незнам защо но и на мен ми хареса Джулиън в този епизод, има нещо в тоя човек което ме заплени smile.gif Епизода ми се стори твърде кратък, като че ли мина за 15 минути, толкова неща се случиха, толкова неща се разкриха и още толкова останаха неразкрити.
FaLLOuTbOy
Е какви са тези заглавия на епизодите confused.gif Прекалено дълги ии звучат много тъпо. Бях малко скептичен към тази серия, след като изгледах предишният "шедьовър", но за моя най-голяма радост се оказа сполучлива. Наистина доста загадки се отвориха и е гадно, че трябва да чакаме чак до 5ти януари, но какво да се прави..
vesko_oth_fen
найстина беше силен епизода и тъжен ;(
ENIGMA
епизодът беше страхотен.но наистина ужасно,как ще чакаме до януари :/
Tunho
http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=27072 --> английските субтитри : )
miim4eto
Като гледам има и отрицателни мнения за епизода, коетонаистина ме учудва. Съгласна съм, че случките не бяха едни от най-веселите, но признайте, че това беше оървия интересен епизод през целия сезон. За първи път като свърши епизода изпитах онова почти непознато вече чувство как нямам търпение да видя и следващия.
Аз мисля, че няма да разболеят Пейтън, даже от самото начало смятах, че е бременна, но нещо не ми се връзваше със симптомите. Но сега като се замислих, може би е била бременна и е направила спонтанен аборт там като падна. Или нещо такова wacko.gif , абе само да не е болна :Р
Лукас ми беше много забавен с онзи надрусания ^^ И след всички глупости, които му предложи и Лукас отхвърли, когато му каза за Хейли, той се замисли blink.gif Все едно на фона на другите това е най-приемливо biggrin.gif
Джейми беше супер сладък (особено коментара му за храната в стола ^^) и накрая ги разби : 'What do you want from me im five!'
За Нейтън дано всичко тръгне нормално най-накрая и без повече проблеми, инвалидни колички и сламбол.
Сам ооопределено ми е любимка. Още в началото ми харесваше, но с всеки епизод все повече и повече ме спечелва :Р Особено в кафето с Джулиън. А той най-накрая ми стана симпатичен. Всъщност като се замисля никога не е бил лош, но така извъртяха всичко, а просто Пейтън не каза на Лукас в началото..
И стигнах до най-интересното smile.gif
Брук и Сам...толкова гадно ми стана. А и малко тъпо го направиха..отишли уж да я бият, но се сетили да вземат и скиците..Колкото до идиота, който уби Кю, още преди 2 епизода се чудих как така ще го оставят безнаказан, но съумяха да го върнат по някакъв начин. Само да се случи нещо със Сам иии.. 19.gif 14.gif . Оуен много ме разочарова някакъв напълно неразбиращия направо да го хванеш и да го хвърлиш от някъде..И Милисънт : '...and tonight this is gonna change' втф, ако го направи мисля, че приятелството и с Брук няма да е същото..Кофти ми стана за Маут, но той до сега хиляди пъти можеше да направи нещо, а се оставя и скоро ще се хване на въдицата напълно.
Наистина тъпо, че след първия добър епизод оставят такава голяма дупка, но все пак и те имат нужда от почивка, за 1 месец няма да умрем я ^^
naley_
Страхотен епизод. 8.gif
Аз ще започна отзад напред. biggrin.gif Значии сигурно убиеца на Кю ще иска и на Сам да направи нещо,просто не знам защо не ги харесва. Но ще я спасят,сигурна съм.
Бях учудена,че Сам е причинила това на Брук.Най-малко нея очаквах. Важното е ,че си призна.
За Пейтън едва ли е рак. Би било доста глупаво. Но даже да е ,няма да я оставят да умре. Аз мисля,че е бременна,защото тя е била подготвена или да чуе ,че има рак или ,че е бременна,и затова е търсила в този сайт. И когато й се обадиха сигурно са й казали,че е бременна и тя се е успокоила .. Така си мисля.
Този дрогирания много ме забавляваше. biggrin.gif
Джейми бее такъв сладур на пианото. biggrin.gif
Джиджи пък много ме дразни. dry.gif
И така надявам се и следващата серия да е също толкова интересна. 4.gif
tedi27
Уоу, мерси за субтитрите (въпреки, че не ги ползвам)
Серията ми хареса, както почти винаги.
Джейми беше много сладък. What do you want from me, I'm five? biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif Много го обичам този малкия.
Хейли беше много красива , особено на самото шоу с онази рокличка.
Надявам се на Нейтън да му се обадят, заслужава го. Много ме изкефи, че пак имаше баскетбол, колкото и малко да беше. А Нейтън как го прецакваше онзи многократно... biggrin.gif
Сам ми хареса и този епизод, само накрая малко се подразних, че пак драми, ама като се замисли човек, те иначе трябваше да потурят цялата история с Кю. И аз се почудих защо през целия епизод постоянно го даваха .. имало си е причина. Само тоя да не направи нещо на Сам, че..
Джулиан от началото ми е много неприятен, но накрая ми хареса. Хубаво постъпи с Брук. Колкото се надявах с Оуен да е Брук, той просто 2 пъти доказа, че не я заслужава. Като се замисля с Джулиан , Брук няма да е зле. Хубава двойка ще са.
А и това за скиците, че приятелите на Сам са го направили не го очаквах. Много гадно се получи. И двете много се разстроиха. Дано да се помирят бързо. Брук веднага се притесни, но Сам накъде тръгна с онези двамата... Пфф, почвам да се повтарям
Както и да е , добра серия беше.
Жалко, че чак на 5 януари ще има серия, но се очакваше.
Sway
Някой евентуално да има песента на Миа (Кейт) която е точно на края на серията? Казва се 'The devil in me'.

Edit: Намерих я smile.gif ЕТО АКО НЯКОЙ ДРУГ Я ИСКА. Жалко, че не е акустичната (бавната) версия... sad.gif Ето я в youtube: http://www.youtube.com/watch?v=1PK5iIvlgyI

Благодарско на borko wink.gif
ludoto_mimi
Цитат(Sway @ Nov 26 2008, 20:24) *
Някой евентуално да има песента на Миа (Кейт) която е точно на края на серията? Казва се 'The devil in me'.

http://www.sendspace.com/file/jdimpx
neohl
Много силен епизод... Това вече ще довърши Брук.. прекалено много ще и дойде.

За Пейт нищо не мога да кажа. Кой знае какви драми ще са там.

И айде Нейт да се връща в баскета, че ми липсва тази част от сериала.
sweet_DENI_f
Субтитрите!!!! http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=27106
Благодарение на MovieGirl
Относно серията: Наистина беше супер яка!
Ще започна от Джеими - голям сладур е малкия. Добре, че са той и Брук за да внасят настроение в сериала smile.gif Много беше сладък като разправяше смешките smile.gif Хареса ми и момента, когато Нейт го бъзикаше, че ако е по-добре да свири отколкото да разказва вицове smile.gif
Нейтън и Хейли както във всеки епизод бяха страхотни smile.gif Много сладки... с кеф ги гледам от 1ви сезон насам smile.gif Май са единствената двойка, която не ми омръзва след толкова сезони и все още са много интересни smile.gif Надявам се Нейт отново да започне да играе smile.gif
Лукас - общо взето неговата роля в рози епизод не беше от съществено значение ... не беше важна, но пък сцените с онзи надрусания бяха смешни - Както искаше да ги събере с Хейли biggrin.gif
Пейтън и Мия също не ми бяха интересни този епизод.... Като цяло Пейтън в новия сезон ми е адски безинтересна откакто я събраха с Лукас ... Накакси преди ми допадаше и се надявах да са с Люк, а сега са ми адски безинтересни двамата. Сега с въпросната болест или бременност на Пейтън се опитват явно малко да разнообразят сериала. Според мен няма да се окаже болна - просто е твърде логично след всичко, което показаха в този епизод, а това не е в стила на Три Хил. А относно Мия - нищо интересно както обикновено...
Брук, като моя любим персонаж, беше супер и в тази серия. Общо взето май заради нея гледам сериала smile.gif В началото на епизода, сцените със Сам бяха много смешни smile.gif Надявам се със Сам всичко да се нареди... Също така силно се андявам да се събере с Джулиан... Този пич ме изкефи от първия епизод, в който се появи ... С Брук са идеалната двойка smile.gif В този епизод доказа и на антифеновете си, че е супер светен smile.gif
Нямам търпение да изгледам следващия епизод. Жалко само, че ще е чак през януари.. Егати коледната почивка правят....
miim4eto
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 26 2008, 20:48) *
Цитат(Sway @ Nov 26 2008, 20:24) *

http://www.sendspace.com/file/jdimpx

Не тръгва да се тегли :/
K1llerAngel
Пуу *цензура* епизода ми хареса,не мога да повярвам..макар и да станаха хмм как а кажа мм ужасни неща,все пак беше адски интересно през цялото време,дано и следващите да са такива ^^
Nosoliny
Цитат(AnI^ @ Nov 25 2008, 19:07) *
Въпреки че епизодът беше отрицателен-много ми хареса .Определено с голям интерес ще чакам 5 януари.
Таа доста интересни неща се завързаха...
Джулиън много ми допадна в епизода-като нищо да стане нещо между него и Брук.Нейтан наистина заслужава да му се обадят и отговорът да е "да",защото в действителност даде всичко от себе си.=] Дано със Сам всичко да бъдe ok huh.gif А относно Пейт си мисля че в епизода наблягаха на диагнозата за рак,за да ни заблудят... просто не вярвам да го напрвят. Определено по-склонна съм да мисля че е бременна,защото снимката я асоцийрам не само с майка й ами и със самото й раждане,с майчинството и т.н.... smile.gif Силно се надявам да е така ... smile.gif

Съгласен съм че между Джулиън и Брук може да стане нещо интересно Отговора за Нейтан ще е полужителен .. А относно Пейтън немога да кажа точно минутата и сек но когато се караха с мия дадоха лаптопа и а на него статията беше за рак на яйчниците до колкото разбрах и отдоло пишеше че хората с такова заболяване немогат да имат деца.. Колкото до СаМ ... :Р Тоя дето застреля Кю сигурно ще се опита да я изнасили или нещо такова .. Но сценаристите както винаги може да ни изненадат с нещо за това няма смисъл да гадаем,а остава само да чакаме и да гледаме с интерес следващите епизоди..
ralichka_21
Многооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ХУБАВ ЕПИЗОД!!!!!!!!!!!! Всички бяха много красиви!!!!!!!
Нейтън беше ужасно секси...невероятен е!!! Дано да си сбъдне мечтата!
Хейли беше сладка...както винаги...
Джейми много забавен...няма да казвам колко е бил сладък..то е ясно
Пейт също беше добре...дано да няма нищо лошо покрай нея...предполагам че е спонтатен аборт...
Люк дано дан се съгласява да се жени във филма за Хейли щот нз ама ше е тъпо
Маут се издъни...траяше да забърши Джиджи още в началото, за да не страда МИли
Оуен пък както винаги се издъни...никак не ме кефи..а ако си легнат с Мили щее е мн тъпо...виждам как Брук му скача да го бие че е наранил МАут
Джулиън беше почти толкос секси колкот Нейтън...много ще си ходят с Брук..дано да се получи м/у тях
Брук---еж еж както винаги страхотна! Пак ще има мъки пкрай нея, но ще се оправи. Кофти ми стана катко каза. че е съжалявала за това че е била мръсница и че се е одръпнала от мъжете, но всичко ще преодолее!!!!!

davora
нещо пак май връщат драмата от началните епизоди ... предпочитам без нея .... егаси тъпотията... а не знам кфа развинтена фантазия трябва да имаш за да заплиташ нещатата , историите така евала ! на джулиан нещо все пак му нямам доверие друсания режисьор..ужас... но той говореше за смърт и в същото време пейтън болна...дано да не умира ! моментите с нейтън пак най много ми харесаха . дано !
moni_hs
Епизодът в крайна сметка ми хареса! rolleyes.gif Брук и Джулиан според мен, въпреки предубежденията ми, биха били една много много хубава двойка! wub.gif Този епизод толкова засили интереса ми, че не знам как ще дочакам до 5 януари... unsure.gif
Marissa Cooper
Значи правилно съм си мислила, че Сам е отговорна за нападението на Брук. Пф и къде се набута с това гадно момче и брата-убиец.
Брук ми се струваше много различна в този епизод, може от косата.
Джулиън е много хубав.. Напомня ми на един мой.. никой dry.gif но пак е хубав.
OTH_BrOoke
Преди няколко дена една приятелка ми каза, че някъде е чела, че в края на филма Брук и Лукас ще се съберат отново заедно!!! Не знам колко е истина, но честно казано много се надявам и наистина ако Пейтън има рак, това може да се случи... по някакъв начин... :x
За епизода ... просто нямам думи, един от многото страхотни епизода... smile.gif
ZuZka yeah
Много добро епизодче, много добре ми дойде след предходната разочароваща серия. Супер беше тази!
Пак прецаха Пейтън, ей оляха се. biggrin2.gif Брук и Джулиън ми харесват като двойка, но кофти за тях с Оуен, също са сладури, ама така като гледам не се развиват много добре нещата на този етап. Накрая това, което стана ме изненада - че братът на приятеля на Сам е убиецът на Кю и тя както тръгна да се забърква с него, работата не е на добре... А, дааа, и оня, дето се занимава със сценария на Люк - пич, много се смях с него, кефи ме адски, дано да продължат да го дават! biggrin.gif

P.S. Ще помоля за линкчета към музиката от епизода. blush.gif Мерси! smile.gif
FintiFlushka
Мм аз ще започна от началото ( очертава се дълъг коментарр ;d) - всяка сцена коментирам ;d
Преди тва искам да кажа едно Мерsи за стихчето че е постнато и да помоля за списъка с песните ако има някой,да ги каже ако не му е трудност tongue.gif Иначе като цяло яка серийка - смях и сълзи,това е комбинацията ..

Началото с Кю беше добро определено!Сем.Скот-сладури както винаги..Хейли с таз близалка се едно я гледах в първите сезони.Джейми:"на мен и 127 см ще ме устройват" biggrin.gif- сладурр .. Ххахуа да не описвам сцената Брук,Сам и оня полуголия на прозореца ;d .. На Сам много и тича таа причуга .. Джак Даниелс .. " Когато аз бях на 15 ... " - ahaha таа Брук ;d Пълни ми се душицата кът видя Сам се усмихва леко и потайно.Джулиан как нервии Лукас,ама Лукас ме изкефи кът му каза "не сме приятели,а с Пейтън не сте никакви" и кът му духна солта у пазвата ;D (малко селения да вкарам)Няма какво да коментирам Пейтън в болницата - кофти сценаа .. Сцените в кафето между Сам,Джулиан и Джак Даниелс ;d биват - можеше и по яко го напраат .. Сладурчета са двамата Скот и пак Джейми с неговите изцепки "отдавна ги намерих,просто ми харесва тук горе" и как му дава съвет за стила му .. Мм забелязала съм че Джейми дава много правилни съвети ..Ох определеноо ше тряя се разкарвам до Трий Хийл - заслужава си .. Е*асии якия за*ник има Нейт (inlove),а за суичера на Хейлс да не говориме ;d Думите:"Можеш да направиш само най-доброто,на което си способен" - точно на място .. Брук - пироните-чука и Мили - смях .. Мили голяма ревнивка бре .. Брук ме кефии как дава съвети и се за себе си се сеща в гимназията ;d Джиджи определено става вече нахална и банална..И най - сетне показаха колко "напрегната" работа има Пейт ;d - тъпо е че се карат,ама .. иначе Миа става все по хубава и все по добрии песни пускат в сериалчето ни!Радвам се че държи на своето и иска сама да си пише песните- тва е хубаво .. Следва сценката когато отрязаха Нейт - за секунди му се разби всичко,но е хубаво че го пуснаха да се пробва - късметлия е ..Не разбрах много много кфо ше значи тая котка и на нашийника да пише Сам,но рисунката е яка - Брук и Пейт си смениха ролите в рисуването ;d ТАНЦА НА БРУК ПРОСТО КЪРТИ - КУПОНДЖИЙКА ГОЛЯМА .. Джулиан и Брук - има някво привличане,дано да е към добро tongue.gif Перверзнико .. перверзницее (sun) ;d Всичкии сцени с Нейт на баскетболното игрище и в съблекалнията бяха добре измислени,ама тоа негър ме издрани - Нейт добре го подреди tongue.gif Брук отново беше много красива smile.gif Харесват ми разговорите между Брук и Сам с голямо удоволствие ги гледамм ... Лукас и тоз напушен изтрещеняк - Лудница голямаа ;d .. Джейми верно прилича на пингвинче с тоз смокинг .. Винаги Кю е казвал силни думи в разговорите му с Нейт и много се радвам че това дава стимол на Нейт и се сеща всеки път! " Живота е прекалено кратък - Довери ми се " - напълно вярни думи,казани от Пейт .. Сцените в даскалото на Джейми бяха супер tongue.gif Маут и Хейлс - олигофрени ;d А Джейми голям шегаджия biggrin.gif- добре се справи ''Какво oчаквате,аз съм едва на пет години" Кофти беше когато Сам разбра че съвсем неволно е напраила голяма грешка ;( Разговора м/у доктора и Пейт ме притеснява,дано да е нещо,което може да се оправи ;( Мм и сега се сещам покрай случващото се на Пейт - може да има нова картина от нея tongue.gif Пфф много се сдух на сцената меджу Сам и Брук - когато се разбра кой я е нападнал ..Евала на Сам че си призна !! Нямам думи за Оуен - разочароваме в таа серия и в разговора му с Брук,в който показа какъф изключителен тъпанар е .. и разговорите с Мили и Джулиан - дет каза че е алкохолик ;X пф и вместо се опраи с Брук и да и помогне той ше разпраа че не е близвал алкохол от осем години и са ше го напраи пфф .. :X Лелел таа Мили как хвърлии гсм на Маут ohmy.gif ии къф скандал му дига ;d дано не се разделят - таз Джиджи много проблеми създава .. Хейли вади хубави краката кът си ги качи върху Нейт tongue.gif ..Песничката накрая дет е на Миа ми хареса много (sun) Само неразбрах Мили с кой ше праи секс ;d Тоз Джулиан - все пак има нещо добро в него .. ама как се праи на недостъпен щот Брук го сряза няколко пъти ;d все пак той е единствения дет търси Сам и помага на Брук (sun) Накрая сем.Скот - идеалното семейство tongue.gif Стихчето много ми хареса (sun) sad.gif Хареса ми края на цялата серия - Пейт и снимката(гадно само че каза точно тези думи по телефона и със сълзи на очи),Кю,екипа и наметалото,Брук и скиците (и все пак се държи - силна е,отново го доказва,макар че точно като и ги върна Сам малко омекна,но не изпадна в депресияя ;d) и Сам и онея двамата братя .. Както и вие така и аз не разбрах къде отива Сам с тея и дали ше и направи нещо тоз ;( - дано НЕЕЕ .. Много ш*бан глас има тоз и злобен поглед .. Забраих да спомена че се изкефих че серията пак почна с цитат и завърши,нищо че не бяха на Лукас,ноо (happy) и че дадоха моста (sun) Айй се чуда къде са Дан,Деб,Скилс и другите защо поне не бяха на представлението на Джейми :S .. Та това е .. ;d

Май нямам забележкии и отрицателни мнения към серията,освен че напоследък дават едни и същи хора - нямам нищо против ама много съкратиха броя на участващите - все изчезват ( пример ; по горе споменатите)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.