Хубави снимки! Но по - големи не можа ли да намериш, че тези нещо ми се виждат много малки! 15 минути чаках да ми се зареди страницата.
ludoto_tedi
Jun 11 2006, 02:02
еми постарах се да са на всички актьори и да са хубави и да се виждат добре,но щом ви пречи това мога да ги изтрия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vIkToRsHeFa
Jun 11 2006, 03:52
На по-големите ги направих на линкове за да са по удобни за разглеждане. Наистина перфектна колекциика!
The Black Dragon
Jun 27 2006, 18:10
Ето малко снимки на Маги Грейс (Шанън)
The Black Dragon
Jun 27 2006, 18:15
storm
Jun 27 2006, 19:03
Ето няколко горещи снимки на Мишел Родригез (Ана-Лусия) и да ги разгледате всичките, че специално съм ви ги подбирал . entertainment (edited)
Може ли да поптам от къде са тези снимки. Много са хубави рисунките. Ако си спомняш от къде си ги взела кажи сайта и дали има и на други известни личности
Mr. Winchester
Dec 30 2007, 12:19
Мерси за wallpaper-ите
Raul4o
Jan 1 2008, 20:14
Страхотни снимки,благодаря мн на всички защото някои определено са доста добри,а не ги бях виждал досега.Искам само да попитам дали снимките които са показани тук(не са дадени линкове за тях) са с оригиналната има резолюция?Защото по принцип търся някакви по-големи,а тези бяха качествени и мн се надявам на по-висока резолюция? Ето и няколко снимки от мен