fenkanabrooke
Nov 11 2008, 13:39
6.11
"We Three (My Echo, My Shadow and Me)"
Без Спойлери
”ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)
17 ноември 2008г.
Маут търси големи новини, които ще разтърсят града. Брук има както финансови, така и любовни проблеми. Дан се опитва да завърже връзка с Хейли.
6.11 Episode -Music: Herman Hupfeld-As Time Goes By
APM-Brash Cash
St. Lola In The Fields-Don't Say
Meaghan Smith-I Know
Bethany Joy Galeotti of Everly-Karen's Cafe
APM -Midnight Serenade
Bethany Joy Galeotti of Everly-Mrs. Scott
Bethany Joy Galeotti of Everly-Scheming Star
APM-Smokey Joe's
St. Lola In The Fields-Unless
6.11 Download:
OTH 6x11 @Zamunda.net 6.11 Субтитри:
subs.sab.bz
kateto91
Nov 11 2008, 14:06
този епизод ще е интересен и доста странен
nelito0o0
Nov 11 2008, 14:47
Дан се опитва да завърже връзка с Хейли.
moni_hs
Nov 11 2008, 14:57
Цитат(nelito0o0 @ Nov 11 2008, 14:47)

Сигурно се има предвид приятелска.
В смисъл такъв - да спечели доверието й, защото все пак са роднини.
fenkanabrooke
Nov 11 2008, 15:01
Цитат(moni_hs @ Nov 11 2008, 14:57)

Цитат(nelito0o0 @ Nov 11 2008, 14:47)

Сигурно се има предвид приятелска.
В смисъл такъв - да спечели доверието й, защото все пак са роднини. Да, просто на английски дума за връзка - любовна и роднинска е една и все пак и аз мислех докато го превеждах, че става дума точно за това.
На мен пък ми се стори, че на промото той я целува, ииияяяк.
traiana
Nov 11 2008, 15:12
Лолл,ще бъде страхотен епизод,без съмнение!Всички как са облечени самоо
..Нямам търпение вече!А за Дан и Хейли..бях чела някъде,че той я целува,тя се дърпа и му казва никога повече да не се връща
..То и в промото се вижда де!
macetoF
Nov 11 2008, 15:20
Мале ще бъде страхотна серия,но не ми стана много ясно промото.но чакам с нетърпение другия вторнек.
moni_hs
Nov 11 2008, 15:47
Преди малко изгледах промото и вярно, че той я целува... Този човек е психично болен!
mixmaxshow
Nov 11 2008, 16:38
Наистина як епизод ще си бъде,нямам търпение!
Епизода ще бъде многоо интересен и странен

нямам търпение
naley_
Nov 11 2008, 18:50
Епизодът ще бъде доста нетипичен,нямам търепие да видя за какво става дума.
Djindja
Nov 11 2008, 19:19
moni_hs
Nov 11 2008, 19:53
Брук и проблеми с мъжете?!
Това ще се гледа. Обаче това с филма ще е много интересно!
fenkanabrooke
Nov 11 2008, 20:47
Очертава се наистина интересен епизод, впрочем с всеки изминал ми става все по - интересно, да продължават в същия дух.
MaRiAaA
Nov 11 2008, 21:01
Споко бе хора, това е епизода на Чад ;] Бас хващам, че няма да е реален или ще е някакъв сън, или нещо подобно.
абе това се случва в филма по книгана Люк .. Дан не я целува наистина
FintiFlushka
Nov 11 2008, 22:19
Оо майчицее промото е кът от старомоденн сериал .. даноо серията да е интересна
K1llerAngel
Nov 11 2008, 23:02
По книгата на Люк е предполагам..
mR.DiSCo
Nov 12 2008, 09:57
Серията ще е суперска!
А който иска да разбере какво ще стане и защо ще е така в серията си има тема за Спойлери!!
Катeто
Nov 12 2008, 10:08
Чад е казал,че неговия епизод ще е като кабаре и Хейли ще е кабаретна певица...за това всички са облечени така.Аз лично не очаквам нищо от епизода,нямам му доверие на Чад...защо ли
meri_to
Nov 13 2008, 17:45
не ни остава нищо друго освен да чакаме..
moni_hs
Nov 13 2008, 18:48
Според мен епизодът ще е интересен!
fenkanabrooke
Nov 13 2008, 18:51
а според мен изобщо няма да е интересен...това през 50те години....нз това си е лично мое мнение
moni_hs
Nov 13 2008, 19:25
Цитат(fenkanabrooke @ Nov 13 2008, 18:51)

Ще съм и още как!
От последните епизоди не съм останала разочарована, така че имам големи очаквания да този!
Според мен този "филм" ще е много интересен, а и да не забравяме, че не само ще гледаме филма, но ще гледаме, докато го правят и сигурно ще има много забавни ситуации!
Крисе, оня път като ти казах, че денят ти ще е страхотен, не те излъгах (аз съм твоето талисманче...
), така че трябва да ми вярваш!
badbaby22
Nov 13 2008, 20:02
Епизода ще бъде по-различен от досегашните. Ще бъде интересен...
DeSiNCeTu
Nov 14 2008, 01:51
Изглежда ми обещаваща серия, по-различна
fenkanabrooke
Nov 18 2008, 06:17
Как е възможно още първата реплика в серия да ме изкара от равновесие до такава степен,че да спра епизода и да отида да пуша... и да чакам да мине поне половин час докато отмине яда ми...
'Hey, pretty girl' от Лукас към Пейтън !?
Как е възможно бе !?!??!?!?!
Как е възможно , това си е специалния начин по който Лукас се обръщаше към БРУК!!!
ШИБАНИ СЦЕНАРИСТИ!!! Нищо свято ли няма за вас ?!?!!
Ааааааааааааа, искам да чупя в момента!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fenkanabrooke
Nov 18 2008, 10:33
До последно се надявах да е нещо интересно, да ми грабне вниманието, но уви. На моменти ми се искаше да заспя..Останах разочарована, но поне този път го очаквах. Като започнем от самото начало на серията Люк кога е казвал на Пейтън „pretty girl”. До колкото си спомням това е негова запазена марка с другата му любов Брук Дейвис. На която тя отвръщаше с „boyfriend”. От тяхните усти тези две простички думи звучаха толкова сладко и красиво. Добре, има Лейтън, което е ужасно, но това не значи, че трябва така да се гаврят с Брукас феновете. От няколко серии насам забелязвам как умаловажат любовта между Брук и Лукас. Нямам думи просто.
Вярно е, че действието се развива през 40-те годинr, ама пък толкова изтъркан сюжет не съм очаквала. Всичко ми беше толкова предвидимо. Например връзката на Нейли приличаше на всяка една любовна история от филмите през този период, нищо ново под слънцето. А и самите реплики на Хейли и Нейтън бяха ужасно еднотипни. Особено впечатление ми направи сцената, вкоято двамата бюха в леглото и разговаряха за бъдещето и децата, какво да говорим. А за смъртта на Пейтън в края на серията, нивинна жертава е тя на заблуден куршум. Лукас, безотешен се вайка над нея, казвайки и че ще се оправи, като се има на предвид на къде отиват нещата.... Накрая Лукас, покрусен от неочакваната смърт на любимата и казва, че вече най- после ще е свободна... А и за финал разбира се, не може без това, няма как да го пропусна горката Пейтън усети болка в корема си и се строполи на земята като човал с картофи.Цитат(Sway @ Nov 18 2008, 10:31)

Как е възможно още първата реплика в серия да ме изкара от равновесие до такава степен,че да спра епизода и да отида да пуша... и да чакам да мине поне половин час докато отмине яда ми...
Как е възможно , това си е специалния начин по който Лукас се обръщаше към БРУК!!!
Sway, после казват, че сме били черногледи, нима ни опровергаха ?!?!
Ехааа..
Много различен - определено.Маут ми беше най-забавен.
Дан и Джулиан си бяха гадняри както винаги.
С Брук не ми харесаха като "комбина" , а и самата тя на моменти ми беше неприятна.
Лукас и Пейтънн - и те като Брук.На моменти ми бяха приятни на други леко изкуствени , но биваха.Много ми хареса това "You are pretty, but your heart makes you beautiful."Най-много ме зарадва края на епизода с Пейтън , където както каза Крисето "падна на земята
като торба с картофи".
Обаче пък, това е признак она това което чакам да се случи от доооста дълго време.
Music
Herman Hupfeld-As Time Goes By
APM-Brash Cash
St. Lola In The Fields-Don't Say
Meaghan Smith-I Know
Bethany Joy Galeotti of Everly-Karen's Cafe
APM -Midnight Serenade
Bethany Joy Galeotti of Everly-Mrs. Scott
Bethany Joy Galeotti of Everly-Scheming Star
APM-Smokey Joe's
St. Lola In The Fields-Unless
mR.DiSCo
Nov 18 2008, 10:46
..ЛОл бЕЗ Коментар...Тая серия ми беше от части забавна , от части изтъркана , от части яка и от части тъпа
.Но [18]най-вече я намирам за най-малоумната серия във всичките сезони на отх до ся ..Добре как може да оставят Чад да напише такава серия ,да беше измислил нещо по умно .. някакви такива неща ,че ако си пуснеш филм от 40-те години ще се види приликата.Не беше чак толкова лоша , ма началото и края супер мн ме издразниха и кво Пейтън пльос на земята , болка в корема , кат някое гюле падна
Че и в ''съня'' на Лукас умря от заблуден куршум ли кво беше
Абе серията не бепе чаак чак толкоз зле , ама предпочитам да не дават на Чад да пише повече серии , че то си личи ,че е негова работа
Катeто
Nov 18 2008, 10:46
Хора успокойте се малко,нали се сещате,че това е филм

Ако на тва се ядосвате,на един по-серизоен проблем сигурно ще се хвърлите от някъде...Аз тоя епзиод няма да го гледам,а като гледам промото май и следващия ще пропусна...и те ми мислят за още сезони
Nancyto
Nov 18 2008, 10:51
Мен пък ми хареса епизода. Показаха един по- различен вариант на историята и ми беше доста забавно да гледам какво ще се случи.
Онова с "preety girl" в началото наистина беше много тъпо, въпреки че съм Лейтън фен се издразних.
Нейли бяха толкова сладкии и накрая като го изпращаше на дъжда и си вдигна крака... Много ми харесаха.
Лейтън ми бяха доста странни и различни, Брук също, но като цяло и сюжетът ми хареса, точно като в някой стар филм.
И накрая дето Пейтън падна не го очаквах и имаше

Дано да не е нещо сериозно.
С нетърпение ще чакам другия вторник.
QUOTE(lu~ @ Nov 18 2008, 11:43)

Я да видим дали е същото, което си мисля и аз
От доста време се намекваше и се пускаха слухове, че Пейтън ще е наследила рака на Ели... което би било много, много гадно, дори отвратително, защото познайте с какво ще ни занимават до края на сезона...
Катeто
Nov 18 2008, 10:53
Това е...имаше такъв спойлер
Ами всъщност не говорех за това ..
този слух не съм го и чувала , но както и да е .
Говореше се ,че в тези епизоди има вероятност Пейтън да е бременна или да забременее (не знам как да го кажа).Макар че , така от нищото да падне..Сега пуснах момента отново и се вижда ,че се хваща за корема.Все пак това са само мои предположения.
QUOTE(lu~ @ Nov 18 2008, 11:58)

Ами всъщност не говорех за това ..
този слух не съм го и чувала , но както и да е .
Говореше се ,че в тези епизоди има вероятност Пейтън да е бременна или да забременее (не знам как да го кажа).Макар че , така от нищото да падне..Сега пуснах момента отново и се вижда ,че се хваща за корема.Все пак това са само мои предположения. M-мм...
ако наистина е бременна не би следвало да я
боли корема, нали ?
Освен ако нещо не е наред с бебето, естествено.И се хваща малко
над корема... под гърдите се държи, към сърцето. Поне на мен така ми се вижда.
Със сценариски като техните всичко може да се очаква. Така че,единствено времето ще покаже..
gotinatakuma
Nov 18 2008, 13:15
Епизода определено беше интересен.Не очаквах да видя Нейт в такава светлина но му отиваше
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
,а иначе всички останали бяха предвидими,освен това че Маут беше пияница

Дали и реалния филм на Лукас ще бъде подобен в гангстерски сюжет?!
fenkanabrooke
Nov 18 2008, 13:38
Не, филмът на Лукас ще е по неговия роман, което значи, че ще се разкава за живота му и взаимоотношенията с приятелите му. Това беше само сън на Лукас, една единствена серия, за щастие.
moni_hs
Nov 18 2008, 14:15
Цитат(fenkanabrooke @ Nov 18 2008, 10:33)

Цитат(Sway @ Nov 18 2008, 10:31)

Sway, после казват, че сме били черногледи, нима ни опровергаха ?!?!
![1iangr[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1iangr[1].gif)
Още не съм изгледала епизода, но като видях направо откачих!!! Честно ви казвам!!!
Не ми пука, че това е просто един филм! Как може по-такъв гаден начин да се отнасят към всичката история, която преживяха Брук и Лукас?! "pretty girl" е просто една фраза, но не я чувам често по филмите, така че предполагам, че не се използва много често от хората, още повече пък в ОТН, което за мен я прави много специална и веднага я свързвам с Брук, а не с Пейтън, за бога... Моля, да уточня, че нито съм гледала серията, нито обвинявам Пейтън, но Лукас ме вбесява!
hristin4e
Nov 18 2008, 14:43
Гледам, че пак се е разпалила темата... та да кажа, че като един огромен фен на Лейтън, това че Лукас каза на Пейтън "pretty girl" и мен ме ядоса

Много беше готина серията - хареса ми

Хейли и Нейтън бяха много сладки

Историята покрай Дан ми беше странна - малко ме изнервя вече натякването на "Дан злобара". Не искам да го гледам тоя човек във филма вече.. ама ще трябва да го изтрая

Много ми хареса краят на съня... Лукас прегърнал Пейтън.. въпреки че умря, малко се получи онзи сюжет за "Голямата любов", който толкова много обичам - Вечната любов, силната, любовта от която те боли сърцето.
Краят беше доста стряскащ - Лукас се успокои, че всичко е сън и накрая като дадоха Пейтън...
Дано нищо да не й станеее
ludoto_tedi
Nov 18 2008, 14:45
Добре бе хора вие направо ме отчаяхте!!Ще ви задам един малък въпрос - Не сте ли наричали бившите си приятели по някакъв начин ,по който и сега наричате настоящия си приятел? Или по ясно да го задам - Какво трябва да наричаме всеки с който сме били заедно по различен начин за да се отдаде важност на предишната връзка ,която е минало? Просто сте прекалено вманиачени и не вниквате в смисъла на всичко случващо се както в сериала така и в обикновените взаимоотношения щом приемате всичко така остро и рязко
А и последната глупост ,която прочетох във ФанФорум-а беше относно важността на Л/Б и Н/Х сцените в дъжда и как можели сценаристите да поставят и двойката Л/П в такава сцена с дъжд.За Бога стига вече!!!!
И така по темата - На мен епизода ми хареса ,типично за фил от 50-те години,а и това ,че няма нищо общо със сюжена на ОТХ като цяло няма никакво значение.Но и аз мисля да обърна внимание на паралела старата Брук и новата Брук.Беше добре направено.
Относно :"Ранената Пейтън отнесена от случаен куршум" гледайте малко повече филми от времето ,което се опитваха да представят в съня на Лукас.А за съня не е тъпо според мен ,защото мисля ,че на всеки се е случвало да е много изморен да си пусне някой филм и да заспи докато го гледа и понякога да сънува този филм така че ....
Относно падането на Пейтън в края на епизода ,четох няколко спойлерчета и се сещам колко пъти съм чела спойлери ,който са били пълни глупости ,но е имало и такива с доста добри подробностти ,които са се оказали верни.Ще коментирам в другата тема.Не искам да отварям любопитството на хора ,които не искат да знаят ,а просто да се наслаждават на епизодите.
Айде свършвам до тук имам какво още да кажа ,но май ще е излишно.
ludoto_mimi
Nov 18 2008, 15:35
На мен пък много ми хареса серията.
nelito0o0
Nov 18 2008, 15:36
Цитат(ludoto_tedi @ Nov 18 2008, 14:45)

Просто.. нямам какво повече да кажа
mixmaxshow
Nov 18 2008, 16:23
Много яка серия,само дето накрая стана тъпо това с Пейтън!
рейчъл гатина
Nov 18 2008, 17:16
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.