Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "We Three (My Echo, My Shadow and Me)"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
Страници: 1, 2
fenkanabrooke
6.11

"We Three (My Echo, My Shadow and Me)"

Без Спойлери

”ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)

17 ноември 2008г.

Маут търси големи новини, които ще разтърсят града. Брук има както финансови, така и любовни проблеми. Дан се опитва да завърже връзка с Хейли.

П Р О М О

Официални снимки:

6.11 Episode -Music:

Herman Hupfeld-As Time Goes By
APM-Brash Cash
St. Lola In The Fields-Don't Say
Meaghan Smith-I Know
Bethany Joy Galeotti of Everly-Karen's Cafe
APM -Midnight Serenade
Bethany Joy Galeotti of Everly-Mrs. Scott
Bethany Joy Galeotti of Everly-Scheming Star
APM-Smokey Joe's
St. Lola In The Fields-Unless
6.11 Download:
OTH 6x11 @Zamunda.net

6.11 Субтитри:
subs.sab.bz
kateto91
този епизод ще е интересен и доста странен 4.gif
nelito0o0
Дан се опитва да завърже връзка с Хейли. blink.gif
moni_hs
Цитат(nelito0o0 @ Nov 11 2008, 14:47) *

Сигурно се има предвид приятелска. smile.gif В смисъл такъв - да спечели доверието й, защото все пак са роднини.
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Nov 11 2008, 14:57) *
Цитат(nelito0o0 @ Nov 11 2008, 14:47) *

Сигурно се има предвид приятелска. smile.gif В смисъл такъв - да спечели доверието й, защото все пак са роднини.

Да, просто на английски дума за връзка - любовна и роднинска е една и все пак и аз мислех докато го превеждах, че става дума точно за това.
Inagr
На мен пък ми се стори, че на промото той я целува, ииияяяк.
traiana
Лолл,ще бъде страхотен епизод,без съмнение!Всички как са облечени самоо biggrin.gif ..Нямам търпение вече!А за Дан и Хейли..бях чела някъде,че той я целува,тя се дърпа и му казва никога повече да не се връща unsure.gif ..То и в промото се вижда де!
macetoF
Мале ще бъде страхотна серия,но не ми стана много ясно промото.но чакам с нетърпение другия вторнек.
moni_hs
blink.gif Преди малко изгледах промото и вярно, че той я целува... Този човек е психично болен! wacko.gif
mixmaxshow
Наистина як епизод ще си бъде,нямам търпение!
mitu
Епизода ще бъде многоо интересен и странен laugh.gif нямам търпение 5angel[1].gif
naley_
Епизодът ще бъде доста нетипичен,нямам търепие да видя за какво става дума. 2thin[1].gif
Djindja
Какво??? Дан целуна Хейли? Олеле. Ами накрая Пейтън и Лукас тоя мазен тапанар Джулиан май ще се опита да ги блъсне, поне така предполагам. Е все пак няма какво да се притесняваме няма да стане нещо фатално нали са главни герои wink.gif Само се притеснявам за това. Какво е станало с Оуен защо е така подреден??? sad.gif sad.gif sad.gif
moni_hs
Брук и проблеми с мъжете?! 18.gif 18.gif Това ще се гледа. Обаче това с филма ще е много интересно! happy.gif
fenkanabrooke
Очертава се наистина интересен епизод, впрочем с всеки изминал ми става все по - интересно, да продължават в същия дух. happy.gif
MaRiAaA
Споко бе хора, това е епизода на Чад ;] Бас хващам, че няма да е реален или ще е някакъв сън, или нещо подобно.
aDiTy
абе това се случва в филма по книгана Люк .. Дан не я целува наистина
FintiFlushka
Оо майчицее промото е кът от старомоденн сериал .. даноо серията да е интересна biggrin.gif
K1llerAngel
По книгата на Люк е предполагам..
mR.DiSCo
Серията ще е суперска!
А който иска да разбере какво ще стане и защо ще е така в серията си има тема за Спойлери!! mad.gif shocking.gif
Катeто
Чад е казал,че неговия епизод ще е като кабаре и Хейли ще е кабаретна певица...за това всички са облечени така.Аз лично не очаквам нищо от епизода,нямам му доверие на Чад...защо ли wacko.gif
meri_to
не ни остава нищо друго освен да чакаме.. sad.gif
moni_hs
Според мен епизодът ще е интересен! happy.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Nov 13 2008, 18:48) *

Мони, имам ти доверие, дано да си права !!! biggrin2.gif
P`S
а според мен изобщо няма да е интересен...това през 50те години....нз това си е лично мое мнение smile.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Nov 13 2008, 18:51) *
Цитат(moni_hs @ Nov 13 2008, 18:48) *

Мони, имам ти доверие, дано да си права !!! biggrin2.gif

Ще съм и още как! biggrin2.gif От последните епизоди не съм останала разочарована, така че имам големи очаквания да този! happy.gif Според мен този "филм" ще е много интересен, а и да не забравяме, че не само ще гледаме филма, но ще гледаме, докато го правят и сигурно ще има много забавни ситуации! biggrin2.gif mrgreen[1].gif Крисе, оня път като ти казах, че денят ти ще е страхотен, не те излъгах (аз съм твоето талисманче... biggrin2.gif ), така че трябва да ми вярваш! biggrin2.gif
badbaby22
Епизода ще бъде по-различен от досегашните. Ще бъде интересен... shocking.gif
elly
Цитат(badbaby22 @ Nov 13 2008, 20:02) *
Епизода ще бъде по-различен от досегашните. Ще бъде интересен... shocking.gif

Напълно съм съгласна, нямам търпение...... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
DeSiNCeTu
Изглежда ми обещаваща серия, по-различна biggrin2.gif
fenkanabrooke
One Tree Hill S06E11 @Zamunda.net
Sway
Как е възможно още първата реплика в серия да ме изкара от равновесие до такава степен,че да спра епизода и да отида да пуша... и да чакам да мине поне половин час докато отмине яда ми...

'Hey, pretty girl' от Лукас към Пейтън !?

Как е възможно бе !?!??!?!?!
Как е възможно , това си е специалния начин по който Лукас се обръщаше към БРУК!!!

ШИБАНИ СЦЕНАРИСТИ!!! Нищо свято ли няма за вас ?!?!!

Ааааааааааааа, искам да чупя в момента!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fenkanabrooke
До последно се надявах да е нещо интересно, да ми грабне вниманието, но уви. На моменти ми се искаше да заспя..Останах разочарована, но поне този път го очаквах. Като започнем от самото начало на серията Люк кога е казвал на Пейтън „pretty girl”. До колкото си спомням това е негова запазена марка с другата му любов Брук Дейвис. На която тя отвръщаше с „boyfriend”. От тяхните усти тези две простички думи звучаха толкова сладко и красиво. Добре, има Лейтън, което е ужасно, но това не значи, че трябва така да се гаврят с Брукас феновете. От няколко серии насам забелязвам как умаловажат любовта между Брук и Лукас. Нямам думи просто.
Вярно е, че действието се развива през 40-те годинr, ама пък толкова изтъркан сюжет не съм очаквала. Всичко ми беше толкова предвидимо. Например връзката на Нейли приличаше на всяка една любовна история от филмите през този период, нищо ново под слънцето. А и самите реплики на Хейли и Нейтън бяха ужасно еднотипни. Особено впечатление ми направи сцената, вкоято двамата бюха в леглото и разговаряха за бъдещето и децата, какво да говорим. А за смъртта на Пейтън в края на серията, нивинна жертава е тя на заблуден куршум. Лукас, безотешен се вайка над нея, казвайки и че ще се оправи, като се има на предвид на къде отиват нещата.... Накрая Лукас, покрусен от неочакваната смърт на любимата и казва, че вече най- после ще е свободна... А и за финал разбира се, не може без това, няма как да го пропусна горката Пейтън усети болка в корема си и се строполи на земята като човал с картофи.

Цитат(Sway @ Nov 18 2008, 10:31) *
Как е възможно още първата реплика в серия да ме изкара от равновесие до такава степен,че да спра епизода и да отида да пуша... и да чакам да мине поне половин час докато отмине яда ми...

Как е възможно , това си е специалния начин по който Лукас се обръщаше към БРУК!!!

Sway, после казват, че сме били черногледи, нима ни опровергаха ?!?! 7hit[1].gif 1iangr[1].gif
lu~
Ехааа.. shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Много различен - определено.Маут ми беше най-забавен. biggrin2.gif Дан и Джулиан си бяха гадняри както винаги. dry.gif С Брук не ми харесаха като "комбина" , а и самата тя на моменти ми беше неприятна. rolleyes.gif Лукас и Пейтънн - и те като Брук.На моменти ми бяха приятни на други леко изкуствени , но биваха.Много ми хареса това "You are pretty, but your heart makes you beautiful."Най-много ме зарадва края на епизода с Пейтън , където както каза Крисето "падна на земята
като торба с картофи". 18.gif Обаче пък, това е признак она това което чакам да се случи от доооста дълго време. biggrin2.gif blush.gif 3.gif 10.gif happy.gif

Music

Herman Hupfeld-As Time Goes By
APM-Brash Cash
St. Lola In The Fields-Don't Say
Meaghan Smith-I Know
Bethany Joy Galeotti of Everly-Karen's Cafe
APM -Midnight Serenade
Bethany Joy Galeotti of Everly-Mrs. Scott
Bethany Joy Galeotti of Everly-Scheming Star
APM-Smokey Joe's
St. Lola In The Fields-Unless
mR.DiSCo
..ЛОл бЕЗ Коментар...Тая серия ми беше от части забавна , от части изтъркана , от части яка и от части тъпа biggrin2.gif.Но [18]най-вече я намирам за най-малоумната серия във всичките сезони на отх до ся ..Добре как може да оставят Чад да напише такава серия ,да беше измислил нещо по умно .. някакви такива неща ,че ако си пуснеш филм от 40-те години ще се види приликата.Не беше чак толкова лоша , ма началото и края супер мн ме издразниха и кво Пейтън пльос на земята , болка в корема , кат някое гюле падна biggrin2.gif Че и в ''съня'' на Лукас умря от заблуден куршум ли кво беше 16.gif Абе серията не бепе чаак чак толкоз зле , ама предпочитам да не дават на Чад да пише повече серии , че то си личи ,че е негова работа 18.gif
Катeто
Хора успокойте се малко,нали се сещате,че това е филм wacko.gif Ако на тва се ядосвате,на един по-серизоен проблем сигурно ще се хвърлите от някъде...Аз тоя епзиод няма да го гледам,а като гледам промото май и следващия ще пропусна...и те ми мислят за още сезони sick1.gif
Nancyto
Мен пък ми хареса епизода. Показаха един по- различен вариант на историята и ми беше доста забавно да гледам какво ще се случи. biggrin2.gif
Онова с "preety girl" в началото наистина беше много тъпо, въпреки че съм Лейтън фен се издразних. dry.gif
Нейли бяха толкова сладкии и накрая като го изпращаше на дъжда и си вдигна крака... Много ми харесаха. mrgreen[1].gif
Лейтън ми бяха доста странни и различни, Брук също, но като цяло и сюжетът ми хареса, точно като в някой стар филм. biggrin2.gif
И накрая дето Пейтън падна не го очаквах и имаше shocking.gif Дано да не е нещо сериозно.
С нетърпение ще чакам другия вторник.
Sway
QUOTE(lu~ @ Nov 18 2008, 11:43) *
Обаче пък, това е признак она това което чакам да се случи от доооста дълго време. biggrin2.gif blush.gif 3.gif 10.gif happy.gif [/size]

Я да видим дали е същото, което си мисля и аз wink.gif От доста време се намекваше и се пускаха слухове, че Пейтън ще е наследила рака на Ели... което би било много, много гадно, дори отвратително, защото познайте с какво ще ни занимават до края на сезона...
Катeто
Това е...имаше такъв спойлер smile.gif
lu~
Ами всъщност не говорех за това .. unsure.gif този слух не съм го и чувала , но както и да е .
Говореше се ,че в тези епизоди има вероятност Пейтън да е бременна или да забременее (не знам как да го кажа).Макар че , така от нищото да падне..Сега пуснах момента отново и се вижда ,че се хваща за корема.Все пак това са само мои предположения.
Sway
QUOTE(lu~ @ Nov 18 2008, 11:58) *
Ами всъщност не говорех за това .. unsure.gif този слух не съм го и чувала , но както и да е .
Говореше се ,че в тези епизоди има вероятност Пейтън да е бременна или да забременее (не знам как да го кажа).Макар че , така от нищото да падне..Сега пуснах момента отново и се вижда ,че се хваща за корема.Все пак това са само мои предположения.

M-мм... ако наистина е бременна не би следвало да я боли корема, нали ? Освен ако нещо не е наред с бебето, естествено.
И се хваща малко над корема... под гърдите се държи, към сърцето. Поне на мен така ми се вижда.
lu~
Със сценариски като техните всичко може да се очаква. Така че,единствено времето ще покаже..
gotinatakuma
Епизода определено беше интересен.Не очаквах да видя Нейт в такава светлина но му отиваше 2thum[1].gif ,а иначе всички останали бяха предвидими,освен това че Маут беше пияница 11.gif Дали и реалния филм на Лукас ще бъде подобен в гангстерски сюжет?! unsure.gif
fenkanabrooke
Не, филмът на Лукас ще е по неговия роман, което значи, че ще се разкава за живота му и взаимоотношенията с приятелите му. Това беше само сън на Лукас, една единствена серия, за щастие. smile.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Nov 18 2008, 10:33) *
Цитат(Sway @ Nov 18 2008, 10:31) *

Sway, после казват, че сме били черногледи, нима ни опровергаха ?!?! 7hit[1].gif 1iangr[1].gif

Още не съм изгледала епизода, но като видях направо откачих!!! Честно ви казвам!!! 14.gif 19.gif Не ми пука, че това е просто един филм! Как може по-такъв гаден начин да се отнасят към всичката история, която преживяха Брук и Лукас?! "pretty girl" е просто една фраза, но не я чувам често по филмите, така че предполагам, че не се използва много често от хората, още повече пък в ОТН, което за мен я прави много специална и веднага я свързвам с Брук, а не с Пейтън, за бога... Моля, да уточня, че нито съм гледала серията, нито обвинявам Пейтън, но Лукас ме вбесява! mad.gif
hristin4e
Гледам, че пак се е разпалила темата... та да кажа, че като един огромен фен на Лейтън, това че Лукас каза на Пейтън "pretty girl" и мен ме ядоса biggrin.gifbiggrin.gif

Много беше готина серията - хареса ми smile.gif Хейли и Нейтън бяха много сладки smile.gif Историята покрай Дан ми беше странна - малко ме изнервя вече натякването на "Дан злобара". Не искам да го гледам тоя човек във филма вече.. ама ще трябва да го изтрая smile.gif
Много ми хареса краят на съня... Лукас прегърнал Пейтън.. въпреки че умря, малко се получи онзи сюжет за "Голямата любов", който толкова много обичам - Вечната любов, силната, любовта от която те боли сърцето.

Краят беше доста стряскащ - Лукас се успокои, че всичко е сън и накрая като дадоха Пейтън...
Дано нищо да не й станеее sad.gif
ludoto_tedi
Добре бе хора вие направо ме отчаяхте!!Ще ви задам един малък въпрос - Не сте ли наричали бившите си приятели по някакъв начин ,по който и сега наричате настоящия си приятел? Или по ясно да го задам - Какво трябва да наричаме всеки с който сме били заедно по различен начин за да се отдаде важност на предишната връзка ,която е минало? Просто сте прекалено вманиачени и не вниквате в смисъла на всичко случващо се както в сериала така и в обикновените взаимоотношения щом приемате всичко така остро и рязко

А и последната глупост ,която прочетох във ФанФорум-а беше относно важността на Л/Б и Н/Х сцените в дъжда и как можели сценаристите да поставят и двойката Л/П в такава сцена с дъжд.За Бога стига вече!!!!

И така по темата - На мен епизода ми хареса ,типично за фил от 50-те години,а и това ,че няма нищо общо със сюжена на ОТХ като цяло няма никакво значение.Но и аз мисля да обърна внимание на паралела старата Брук и новата Брук.Беше добре направено.
Относно :"Ранената Пейтън отнесена от случаен куршум" гледайте малко повече филми от времето ,което се опитваха да представят в съня на Лукас.А за съня не е тъпо според мен ,защото мисля ,че на всеки се е случвало да е много изморен да си пусне някой филм и да заспи докато го гледа и понякога да сънува този филм така че ....

Относно падането на Пейтън в края на епизода ,четох няколко спойлерчета и се сещам колко пъти съм чела спойлери ,който са били пълни глупости ,но е имало и такива с доста добри подробностти ,които са се оказали верни.Ще коментирам в другата тема.Не искам да отварям любопитството на хора ,които не искат да знаят ,а просто да се наслаждават на епизодите.

Айде свършвам до тук имам какво още да кажа ,но май ще е излишно.
ludoto_mimi
На мен пък много ми хареса серията. smile.gif
nelito0o0
Цитат(ludoto_tedi @ Nov 18 2008, 14:45) *

Просто.. нямам какво повече да кажа worthy.gif
mixmaxshow
Много яка серия,само дето накрая стана тъпо това с Пейтън!
рейчъл гатина
серията беше интересна всико си беше на мястото Брук почва да прави дрехи Хейли пее Лукас оправя колата на Пейтън biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif а това за първата реплика дето е вбесила някой според мене е доста тъпо blink.gif blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.