Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Песнички от реклами
GGbit.info > Развлечение > Музика > Търся Песен
Plamie
Значи... От много време се чудя, ама все забравям да ви питам. Песничката от рекламата на Winterfresh, дето се пее нещо от сорта на I gave you my best looks, so it's really not that hard to see... So stop being shy boy, it's time to try boy... някой има ли идея откъде мога да си я намеря? unsure.gif Аз уж доста потърсих, ама не губя надежда.

И още една песничка. Тя е мааалко по-стара, преди 3-4 години я даваха. Беше от рекламата на едно уиски, не съм сигурна как се пише, май Grant's или нещо такова. Сега не знам откъде се сетих за нея и мноого, много я искам! smile.gifsmile.gif

Help! rolleyes.gif
varnasky
Можеш ли поне да дадеш някакви линкове към рекламите? Така много ме затрудняваш wacko.gif blink.gif
ZzoOoMeR
I gave you my best looks
so it's really not that hard to see
why you caught my eye boy
why it's really meant to be
so stop being shy boy
it's time to try boy
and come on ?visit? with me

Музиката е правена за рекламата - няма такава песен за съжаление...
http://answers.yahoo.com/question/index?qi...15071434AAPxG0J
Plamie
Даа, и аз това го прочетох, ама щом по телевизията се чува, значи все някъде има поне тази част, нали? rolleyes.gif Имам предвид без гласа "Купете си Winterfresh..."
A относно втората реклама се сетих, че не съм дала достатъчно информация. Клипчета с точно тая реклама аз не можах да намеря, ама не може поне някой да не си я спомня. Беше общо-взето как капки уиски се стичат по някаква жена... абе какпите си имаха някакъв път и.. бе не си спомням точно, ама песента е страхотна.... blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.