fenka_lucas_i_brooke
Feb 14 2006, 06:40
Честит Свети Валентин на всички влюбени!Пожелавам ви много споделена любов и много щастие с любимия човек!
Jordan
Feb 14 2006, 06:47

Честито и от мен, още в ранни зори!
На всички влюбени пожелавам още много любов, а на всички не влюбени да намерят любовта СКОРО!
Честит Свети Валентин на всички, нека любоват ви следва и напътства във всички начинания, и цялата любов на земята да ви се изсипе на главата.
Life_is_a_Bitch
Feb 14 2006, 08:16
Честит Свети Валентин на всички и от мен.
Нека любовта изпълни живота ви и ви помага винаги в живота!
Честит Свети Валентин и от мен на всички влюбени,с пожелание да запазите и задържите любовта завинаги,а за останалите, които все още не са усетили тръпката да бъдат влюбени, им казвам наздраве и Честит Трифон Зарезан!
4естито и от мен независимо какво празнувате да си прекарате яко и незабравимо
^Mim0zKa^
Feb 14 2006, 16:49
Това пожелание което 6те напи6а сега ве4е го постнах в една тема,но просто много ми харесва и мисля 4е е много вярно така 4е...
В света на злото,глупостите,неувереността и съмненията,нари4ани съ6таствуване ,има не6то за което о6те си струва да живее6 и което несъмнено е силно като смъртта....това е ЛЮБОВТА!!
4ЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!
Оби4ам ви!!
solenka
Feb 14 2006, 19:15
С мъки, с нещастия е пълен тоя свят, но все пак има нещо, което е хубаво, което стои над всичко друго - ЛЮБОВТА между хората! Честит Свети Валентин на всички!!!
scandalous_girl
Feb 14 2006, 20:30
Честит Свети Валентин! На всички влюбени пожелавам да са все такива,а на тези,които още на са намерили любовта-скоро да се влюбят силно,защото(както повечето казаха) това е чувството,което осмисля живота!
Devil^Rose^^
Feb 14 2006, 22:07
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 14 2006, 04:49 PM)

Това пожелание което 6те напи6а сега ве4е го постнах в една тема,но просто много ми харесва и мисля 4е е много вярно така 4е...
В света на злото,глупостите,неувереността и съмненията,нари4ани съ6таствуване ,има не6то за което о6те си струва да живее6 и което несъмнено е силно като смъртта....това е ЛЮБОВТА!!
4ЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!
Оби4ам ви!!

Много хубаво пожелание, душко

За един Свети Валентин ми бяха написали това пожелание и сега като го видях ми стопли сърцето
Аз попринцип не съм голям фен на празника, но за всички които са мога само да им пожелая много любоффф

и незабравими моменти с любимите
Обичайте за да бъдете обичани !
nikol_ina
Feb 14 2006, 22:36
James towel keeper
Feb 14 2006, 22:41
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!
Пожелавам Ви много любов, безброй пиянски вечери, само хубави мъже/жени, голямо количество домашна ракия и красивото чувство - любовна магия...
girl_from_hell
Feb 9 2007, 11:45
ех мина една година ето пак сме пред свети валентин, как ще си прекарате на този ден някакви планове с любим човек и въопще ще го празнувате ли ?
Аз смятам да се наспа, след това да уча и после да играя баскет. So cool
ludoto_tedi
Feb 12 2007, 16:12
НА даскало да прая контролно и да ми се навика класната за нещо

После да се прибера да спинкам и вечерта може да излезсем с приятелки да сваляме момченца

хихихих Най много да отпразнуваме подобаващо "трифон зарязан"

после ще се прибера и ще си пусна някоя романтична комедия с Хепи енд и .. бум в леглото

а вие?
Крадец на рози
Feb 12 2007, 16:16
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 12 2007, 16:12)

...а вие?
Да речем с нея
The Shaman
Feb 12 2007, 16:29
Честито @Крадец
ALeX4e7y^
Feb 12 2007, 16:39
girl_from_hell
Feb 12 2007, 22:42
честит и на тебе ама е раничко още

а аз май ще правя като Тедито
а като гледам и щастливци тука като Крадеца
$windle
Feb 12 2007, 22:47
Ще се натряскам с качествено и скъпо вино, за здравето на десетките изпратили валентинки :Ь (че от днес почнаха).
Morska~Vu6ka
Feb 13 2007, 21:14
И аз май ще се присъединя към празнуващите Трифон Зарезан
Но все пак честит Св. Валентин на всички влюбени. Хах и веднага се сещам : "Ние ви обичаме, обичаите се и вие" , защото живота е любов
Bloody_Tears
Feb 14 2007, 07:30
Честит Свети Валентин сладурчета!Пожелавам ви много любоф!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.