fenkanabrooke
Nov 4 2008, 13:39
6.10
"Even Fairy Tale Characters Would be Jealous"
Без Спойлери
”ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)
10 ноември 2008г.
Напрежение на концерта на Пейтън — Напрежение витае зад колисите на концерта на Пейтън,Лукас се опитва да се справи с романтичното минало на Пейтън и Джулиан. Хейли се бори със сценичната треска и Нейтън обмисля решение, което ще промени кариерата му. Брук получава обаждане, което ще застраши връзката и със Сам . Милисънт разпитва Маут за отношенията му с Джиджи . Angels и Airwaves вземат участие. Джанис Кук режисира епизода, написан от Ники Шийфелбен.
Романът на Лукас праве много успешно завръщане. Уменията на Нейтън в баскетбола нарастват . Джиджи се отпитва да се възползва от позицията си на стажант, за да се сближи повече с Маут. Джейми харесва непокорното поведение на Сам.

6.10 Episode -Music:
"Just Because" - Earlimart
"Constantly" - Molly Marlette
"Hello Vagina" - Margot and The Nuclear So & So's
"World In Flight" - Enation
"All Things You Know" - Blue Judy
"Feel This" - Bethany Joy Galeotti feat. Enation
"You Can't Break A Broken Heart" - Kate Voegele
"Suburban Bliss" - Edith Backlund
"Secret Crowds" - Angels & Airwaves
"Lifeline" - Angels & Airwaves
6.10 Download:
One Tree Hill S06E10 @Zamunda.net6.10 Субтитри:@unacs.bg@subs.sab.bz
mixmaxshow
Nov 4 2008, 17:03
Леле какво промо само,Много ми хареаса репликата на Нейтън:We are not invincible dreams die!",а и крушето на Лукас ми хареса,одавна не сме виждали бой в ОТХ!
ralichka_21
Nov 4 2008, 17:14
Айде пак може да се получи четириъгълник - Брук Пейтън Джулиън и Люк....да се надяваме само че няма да е така, а Люк и Пейт ще си се оженят, а Брук ще земи единия от двамата мачовци Оуен или Джулиън...а може и двамата
traiana
Nov 4 2008, 17:58
Хмм..хубаво промо,хареса ми.Чакам го този епизод най-вече заради концерта!!Охх,а пък Люк къв токат му забии
Чакам с нетърпение следващия вторник
Айде, дотука беше с Оуен... Баси, реве ми се...
ralichka_21
Nov 4 2008, 19:02
Еее Sway споко...може само да преспи с Джулиън и да осъзнае, че иска Оуен!
fenkanabrooke
Nov 4 2008, 19:03
K1llerAngel
Nov 4 2008, 19:34
Иееееееее мада факаааа най сетнеее бойййййййй,дано тоя гея да му отвърне и да стане бой,много гадно,че Милисън вижда Джиджи в леглото им ..
TraumTanzerin
Nov 4 2008, 20:24
Хехе..точно това очаквах в следващия епизод ще има много екшън, а Лукас нещо се разтревожи, че ще му вземат Пейтън. Какво яко круше само...а сцената с Джиджи и Мили-то е супер супер яка
.gif)
представям си как е реагирала само след това. Искам да видя как лепка шамар на Маут, но да не бързаме с заключенията. Nothing is what it seems ti be
ralichka_21
Nov 4 2008, 21:05
Цитат(fenkanabrooke @ Nov 4 2008, 20:03)

Е много ясно...ама при всичките проблеми, които имаше дали се е сещала за секс...а сега когато д/г е добре...може да се замисли за туй...не знам поне аз така си мисля... ще разберем по натък
П.П. Второ промо -->
http://www.youtube.com/watch?v=TwKfIJ3DGAg...ealous-promo-2/
brooke_scott
Nov 4 2008, 21:48
Само не разбрах за какво толкова се стряскате, че Брук щяла да спи с Джулиан, щяло да има четириъгълни Брук Лукас Пейтън и Джулиан и т.н.
(Аз ли пропускам нещо, защото в промото единствено даваха как Брук и Джулиан си говорят, нищо повече! Вие пак завързахте едни интриги
Не може ли просто да се запознаят и да си говорят за книгата/филма? При вас все трябва да има нещо скандално...
ralichka_21
Nov 4 2008, 21:55
Е..нали знаиш лаф да става....нали за туй е форум да си чешем езиците
mR.DiSCo
Nov 4 2008, 22:17
еХЕ тая серия ще е суперска

КОнцерт!!! Надявам се Хейли да ни изненада с някоя нова песен , както и Мия. Супер се изкефих на крошето на Люк

Пфу кога ще дойде другия вторникк
QUOTE(ralichka_21 @ Nov 4 2008, 20:02)

Еее Sway споко...може само да преспи с Джулиън и да осъзнае, че иска Оуен! 
Изобщо нямам предвид Джулиан. Просто отбелязвам, че едва ли ще гледаме пак скоро Джо Мангиело. Първо, няма и намек за него в промото, второ - в последната серия Брук си му каза в очите, че не иска да е с него, и трето -
самият актьор няма отбелязано участие в следващaта серия (справка - imdb.com) - а ЕВЕНТУАЛНО в 11-та серия..
Силно се надявам наистина Брук и Оуен да бъдат заедно, защото вече ще е адски тъпо ТЕПЪРВА да й намират на Брук мъж в който да се влюби, който да й се доказва и т.н. Все пак всички знаем, че по последни данни това е последният сезон на сериала.
summer77881
Nov 4 2008, 23:37
до колкото разбрах ще има и 7 сезон.....
aaa aйде няма нужда Бруки да се захваща с тоя Джулиан,.. предпочитам Оуенчо
miim4eto
Nov 5 2008, 11:25
Това вече може и да бъде хубав епизод, че досега са все някакви средни такива, нищо интересно не става...
QUOTE(summer77881 @ Nov 5 2008, 00:37)

М-м, аз доколкото разбрах София и Чад са отказали да се снимат в повече сезони.
moni_hs
Nov 5 2008, 15:06
Цитат(Sway @ Nov 5 2008, 13:48)

Цитат(summer77881 @ Nov 5 2008, 00:37)

М-м, аз доколкото разбрах София и Чад са отказали да се снимат в повече сезони.

Аз пък си спомням със сигурност, че някъде из форума беше споменато, че София е подписала за седми сезон!
Тази сериика,определено ще е много по-добра от деветата.
Концерта 100 на 100 ще е интересен.
Само Джиджи ме дразни ,и ако не съсипе връзката на Мили и Маут няма да е тя..
Как я мразя.. Дано все пак да си останат заедно,ии Джиджи да се маха от живота на Маут.
серията се очертава да е доста интересна

нямам търпение да я гледкам вече
Djindja
Nov 5 2008, 20:16
moni_hs
Nov 6 2008, 15:28
Аз лично въобще не съм съгласна с това, което беше казано по-напред в темата, че е свършено с Брук и Оуен!
При положение, че в миналия епизод не са прекратили ясно и категорично отношенията си... завинаги, не може да сме сигурни какво ще се случи в бъдеще. Само, защото Брук се запознава с Джулиан, не означава, че ще се влюби в него и Оуен ще остане на заден план! Не казвам, че това не е възможно да се случи, но колкото единият вариант е сигурен, толкова сигурен е и другият вариант - 50 на 50! За да получим най-сигурна информация просто трябва да изчакаме следващите епизоди и всичко ще се изясни.
Е никой не е казвал такова нещо - "завинаги"... а и естествено, че ще си оставят вратичка да ги съберат... просто аз лично съм на мнение, че и самите сценаристи не знаят Брук с кой ще е накрая, което лично за мен е тъпо - досега вече трябваше да са й дали любовната история, която ЗАСЛУЖАВА... писна ми само да я изживяват като "майка" и всеотдайна приятелка, при положение, че е такава страхотна жена, която заслужава страхотен мъж...
DeViL_AsS
Nov 6 2008, 17:40
Аз мисля,че накрая Брук и Оуен ще се съберат

Серията наистине се очертава яка,концертче тва-онова.А тоя Джулиан наистина си заслужаваше крошето.Още от начало като го видях и като му чух лигавото име и ми стана антипатичен
gabiafrodita
Nov 6 2008, 22:22
извинета от мн отдавна не съм следяла темата и искам да попитам колко епизаоди ще има този сезон? Благодаря предварително
Къде го прочете това за 7ми сезон?Аз доколкото разбрах София и Чад са отказали да участват и няма да има повече сезони.
mR.DiSCo
Nov 7 2008, 15:00
Цитат(Tedka* @ Nov 6 2008, 22:52)

Къде го прочете това за 7ми сезон?Аз доколкото разбрах София и Чад са отказали да участват и няма да има повече сезони.
Явно не си разбрала правилно , преди се говореше така , но ще има най-малко 7 сезона , така че си прави сметката
TvOeTo_MoMi4E
Nov 8 2008, 01:19
Цитат(Sway @ Nov 6 2008, 17:05)

Е никой не е казвал такова нещо - "завинаги"... а и естествено, че ще си оставят вратичка да ги съберат... просто аз лично съм на мнение, че и самите сценаристи не знаят Брук с кой ще е накрая, което лично за мен е тъпо - досега вече трябваше да са й дали любовната история, която ЗАСЛУЖАВА... писна ми само да я изживяват като "майка" и всеотдайна приятелка, при положение, че е такава страхотна жена, която заслужава страхотен мъж...
Напълно съм съгласна!
Нека във в цялата тази история,вкарат и любов за Брук.. крайно време е.. А с Оуен толкова много си подхождат,а и той е мъж на място..
Пък и ми се вярва да съберът Брук и тоз Джулиън ли къв беше,защото ще е адски тъпо от тяхна страна и второ тя да се захваща с бивша "любов" на Пейтън..
Но.. ще видим след време кфо са решили сценаристите
kateto91
Nov 8 2008, 16:23
по-добре да не правят 7-ми сезон на отх,че ще го развалят нацяло.първите 4 сезона бяха страхотни,но 5 и 6 са малко слабички.има и някои интересни епизоди но се броят на пръсти.
Marissa Cooper
Nov 8 2008, 16:51
Наистина Джиджи е супер твареща. Искам да я махат вече
Djindja
Nov 8 2008, 19:48
Цитат(Marissa Cooper @ Nov 8 2008, 16:51)

Наистина Джиджи е супер твареща. Искам да я махат вече
Да съгласна съм с теб. Вече ме дразни. Само ще развали Маут и Мили
fenkanabrooke
Nov 11 2008, 06:38
Супер.
С удоволствие гледах този епизод .
Разбира се най-интересните моменти за мен бяха тези на Лейтън
,както и сцената между Брук,Пейтън и Джулиан.Концерта също беше много добър - хубави песни.Жалко че , Нейтън сякаш беше "изолиран" от останалите и ,че Джейми го нямаше.А Сам и Брук бяха много трогателни.
Явно ще имат проблеми с възможноста за бебе.
Ето я и музиката:(за съжаление само тези открих
) Music "Just Because" - Earlimart
"Constantly" - Molly Marlette
"Hello Vagina" - Margot and The Nuclear So & So's
"World In Flight" - Enation
"All Things You Know" - Blue Judy
"Feel This" - Bethany Joy Galeotti feat. Enation
"You Can't Break A Broken Heart" - Kate Voegele
"Suburban Bliss" - Edith Backlund
"Secret Crowds" - Angels & Airwaves - там където пише "Download this track" трябва да се цъкне с десен бутон на save link as ..
"Lifeline" - Angels & Airwaves- там където пише "Download this track' трябва да се цъкне с десен бутон на save link as ..
mR.DiSCo
Nov 11 2008, 12:22
Епизода си беше на ниво определено!Наистина много ми хареса , ама тая работа с бебето незнам на къде ще тръгне.. Иначе перфектен си беше
mixmaxshow
Nov 11 2008, 16:39
Доста добър епизод,наистина ми хареса това,че Кю се завърна за малко!
hristin4e
Nov 11 2008, 17:06
lu~ мерси много за музиката

Песните много ме впечатлиха този епизод

особено на Кейт я заобичах веднага когато я чух!

Имам чувството, че манията ми към ОТХ се връща, което е много хубаво!
Дано да не мисля само аз така

Не ми се разтягат локуми, супер беше епизода!
ralichka_21
Nov 11 2008, 18:15
"You Can't Break A Broken Heart" - Kate Voegele От къде мога да си я дръпна?!?!?!?!
naley_
Nov 11 2008, 18:19
Цитат(hristin4e @ Nov 11 2008, 18:06)

Имам чувството, че манията ми към ОТХ се връща, което е много хубаво!
Дано да не мисля само аз така

Не ми се разтягат локуми, супер беше епизода!

Споделям мнението ти.
Уникална серия.
traiana
Nov 11 2008, 18:44
Цитат(ralichka_21 @ Nov 11 2008, 18:15)

"You Can't Break A Broken Heart" - Kate Voegele От къде мога да си я дръпна?!?!?!?!
Заповядай-клик
ТУК
ralichka_21
Nov 11 2008, 19:26
Цитат(traiana @ Nov 11 2008, 19:44)

Цитат(ralichka_21 @ Nov 11 2008, 18:15)

Заповядай-клик
ТУК 
Благодаря!!!
moni_hs
Nov 11 2008, 19:59
Е, това е ОТН!
Във всяка една серийка има смисъл! И затова искам да има 7 сезон - независимо от всички ангажименти, които имам знам, че всеки вторник ще си отделя 40 минути, за да изгледам поредната хубава серия на любимия ми сериал и ще ми напомни за всички малки неща в живота, които имат смисъл и за които трябва да съм благодарна, че имам!
От самото начало си знаех, че серията ще ме впечатли! Всичките бъзици, които пускаха в началото...
Сънят Хейли беше трепач, как само си забрави репликите от притеснение, при положение, че е страхотна певица.
И после Брук само как зяпна Сам, учудвайки се, че вече е будна и е приготвила закуска...
Спуках се да се хиля на физиономията на Сам, как само се подхилкваше. Пък после Лукас само повтаряше "окей", "окей" и като отиде при Джулиан: "Как я караш, Люк?" - "...Окей!"
А пък след това: "You guys suck, you know that" и "Wish me luck, Nate" и Thank you for the ice and... No, actually thank you for the ice."
Нейт също беше в такова "смешно" настроение и се бъзикаше с всички.
Хубаво е, че Кю го вкараха за малко в епизода, било и то като въображаем приятел на Нейт, защото просто беше редно. Не може след 1 месец да забравят за него, все пак беше част от живота им дълго време. Любовният триъгълник - Маут, Милисънт и Джиджи не ме вълнува кой знае колко...
Обаче Джиджи много им се бърка в отношенията и накрая ще си изяде боя. Разговорът на Брук и Милисънт беше ужасно смешен, все едно гледах Брук от гимназията!
Иначе много се радвам за това, че ще и дадат бебе (поне засега имат такива намерения), въпреки че като гледам Сам май ще се окаже пречка, но така или иначе в края на краищата Брук ще намери решение и всичко ще е окей!
Концертът също беше страхотен!
Изпълненията на Мия и Хейли бяха перфектни! Много се радвам, че Мия и Сам се сприятелиха, доста си пасват като характери.
Пейтън тя пък си правеше шегички със Сам... Въобще много смешки имаше в епизода.
Джулиан нещо флиртуваше с Брук, но тя си е за Оуенчо!
Обаче актьора, който играе Джулиан не знам къде са го намерили, обаче е много хубав!
Колкото и гадно да се държи с всички не мога да му се разсърдя! Много е хубав бе!
(и Нейт също, ама той си е и добричък и няма за какво да му се сърдя
) Типичен ОТН епизод - много ми хареса!
Имаше смях, мъдри мисли, нагледахме се на хубави актьори! Предчувствам, че следващия също ще ми хареса!
zornica
Nov 11 2008, 20:08
*BringMeToLife*
Nov 12 2008, 16:20
Сушер беше епизода.. Лукас ЛУД
.. за 1ви път да ме изкефи и той
.. и няма никакво право да се дуе на Пейтън.. на нея к'во и беше.. това с Мат Покора не е нищуу
..
http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=26425 -> Aнглийските субтитри.... който има време може да ги преведе
vasinka_{P}
Nov 12 2008, 20:44
От къде мога да си дръпна песничката на Хейли?
traiana
Nov 12 2008, 21:04
Цитат(vasinka_{P} @ Nov 12 2008, 20:44)

От къде мога да си дръпна песничката на Хейли?

Bethany Joy Lenz-Feel ThisЕто яя
За епизода,отново ме впечатли..и ми се стори доста кратък

Монито,отново е говорила и от мое име xD
davora
Nov 12 2008, 23:44
ехо хора привет! и аз съм доволна

сичко яко, само Джейми дет го нямашеее ... и малко ме притеснява имам чувството че сам ще забегне на некъде мислейки че така помага на брук а всъщност....
иначе определено адски силни моменти с Нейт и Кю! мн въздействащи !
а и да питам кога къде преди сме я чували тая песен на Хейли... скоро ли беше не беше ли ма ми е мн позната :?

!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.