Малко повече от каста на епизода. Това са части от интервюто с Julie McNiven, актрисата, която ще изпълни ролята на Анна - момичето притежаващо дарбата да чува ангелските гласове.
Интервюто е написано по-скоро като част от масата спойлери към епизода, така че имайте предвид, че повечето от следващите редове е перефразирано и недословно преведено:
TVGuide: Анна има способността да чува ангелските гласове. Как се случва така, че Сам и Дийн я откриват?
Julie McNiven: Руби разбира за мен - не знам дали разкрива източника си - и разказва на Сам и Дийн за това момиче, което може да чува ангелските разговори. Героинята ми е затворена в психиятрия, тъй като хората, очевидно ме смятат за луда.
TVGuide: От къде Анна е сигурна, че гласовете, които чува в действителност са ангелски?
Julie McNiven: Защото техните приказки са винаги относно назряващата война между Рая и Ада, относно войниците на ангелите и демоните. Когато Анна чува разговора за Луцифер и идващият Апокалипсис... Ами, това определено привлича вниманието на момчетата.
От TVGuide питат относно предстоящата среща на зрителите с новият демон Alistair, когото ще видим за първи път в епизод 9. На този въпрос Julie McNiven отговаря кратко, споменавайки само, че новата демонична фигура е доста сериозен демон, който е много по-силен от Руби.
Бел.Авт. - Интересното тук е, че до момента всички споменаваха, че Alistair ще е наистина силен демон, но никой не правеше конкретни сравнения с Лилит например. А сега, и то главен каст за епизода, казва че демонът ще е по-силен от Руби, което поне според мен е доста интересно. Макар, че може би няма правото да каже нещо по-точно и затова просто прави сравнение с тази героиня.
Разговорът продължава около новият демон и намеренията му спрямо Анна и силите й. Явно в Ада са силно заинтригувани от тези й умения, поради което Alastair иска да я отведе в преизподнята за "разпит"...
За това McNiven казва, че героинята й е доста прецакана, тъй като Ангелите, от една страна, я искат мъртва, докато от друга, демоните биха желали да я запазят жива. Все пак Анна е човек и може да бъде измъчвана колкото е необходимо, казва актрисата.
Със следващият въпрос темата се завърта по посока на ангелското участие в епизода, в лицето на двамата серафими - Кастиел и Уриел. От TVGuide любопитстват относно намеренията им по отношение на Анна. Става ли ясно какви точно са те или Божиите дела отново остават потулени в мистерия?
На това McNiven отговаря открито, признавайки, че всъщност в първият от двата свързани епизода - 9 и 10, серафимите ясно заявяват желанието си Анна да умре, и това всъщност е моментът, в който героинята осъзнава, че се намира насред ужасяваща ситуация. Разбира се, Сам и Дийн също са в това положение, опитвайки се да намерят изход от ситуацията.
Естествено следва тривиалният въпрос, дали някой от братята ще прояви по-голям интерес към Анна. Естествено името на Дийн е моментално замесено в разговора. Защо ли?
Тук MxNiven се засмива. От разговорът става ясно, че в действителност Дийн проявява по-ревностно отношение, когато става дума Анна да бъде защитена и в безопасност, поради което явно ще видим геоинята й доста често набутана в най-близкият килер или стая.

Докато говорят с интервюращият става ясно и че Julie e пълната противоположност на героинята - много по-борбена и готова за бой.
Тук следва интересен въпрос. След като Аусиело пусна мълвата, че един от братята ще остане по оскъдно облекло до края на Ноември, TVGuide не пропускат възможността да попитат Julie, дали случайно тя няма да е замесена във въпросната сцена.
Напълно естествено, актрисата не дава конкретен отговор на въпросът и казва, че зрителите просто ще трябва да изгледат епизодите.
Разговорът се завърта около актьорският състав и най-вече главните актьори Jensen Ackles и Jared Padalecki, и колко страхотни са двамата.
McNiven не пропуска да се съгласи с интервюиращият, като потвърждава, че това е абсолютно вярно и добавя, че двамата са истински джентълмени. Става ясно, че работата в екип с Джаред и Дженсън е била много забавна, както и тази с актрисата изпълняваща ролята на Руби. "Момчетата бяха адски забавни." - споделя актрисата. - "Преминаваха от шегите директно към сериозността на сцената, но тъй като вече ме бяха разсмяли, буквално се налагаше да прехапвам бузата и езика си, за да се съсредоточа."
TVGuide: Беше ли Genevieve щастлива от присъствието на друга актриса на сцената?
McNiven: Беше наистина развълнувана и се сработихме добре. Доста си приличаме в личният живот, така че в нейно лице открих добра приятелка.
McNiven бива запитана и за изживяване от това да е част от каста на шоуто, на което актрисата отговаря, че определено е различно от досегашните й роли. "Беше приятно, защото за мен като актриса във все още ранният период от кариерата ми, се чувствах сякаш наистина мога да се впиша в ролята."
P.S. Пускам го като спойл, защото е за конкретният епизод, а и като нов коментар, защото няма общо с това, което коментирах в предишният