Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 9 - I Know What You Did Last Summer
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane
Episode 9 - I Know What You Did Last Summer

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Поддържаща роля:

Гостуващи актьори:

Sera Gamble

Charles Beeson

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

Genevieve Cortese (Ruby)
Misha Collins (Castiel)

Julie McNiven (Anna)
Mark Ralston (Alastair)
Robert Wisdom (Uriel)

Този епизод ще съсредоточи погледите на уважаемият зрител по-конкретно върху водещата история, която сезонът следва - борбата за надмощие между Ад и Рай.

Ще видим Сам, Дийн и Руби в комбина, търсещи Анна - момиче, кеото има дарбата да чува гласовете на ангелите. В тази серия максимите "на демон не може да се вярва" и "демоните винаги лъжат", ще се окажат по-истински от всякога, когато Руби се отрече от сътрудничеството си с братята и се измъкне заедно с Анна. И точно това ще бъде епизодът, в който от самият Сам Уинчестър ще научим историята на неговото съществуване в месеците, когато Дийн се е греел на огънчетата в Ада, а Руби се е превърнала в основната причина малкият Уинчестър все още да броди по белият свят.

ПРОМО

КЛИПОВЕ ОТ ЕПИЗОДА

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 14/11/2008
Supernatural Season 4 Episode 9 - I Know What You Did Last Summer

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 14/11/2008
Supernatural Season 4 Episode 9 - I Know What You Did Last Summer

СУБТИТРИ by papy2000

SUPERNATURAL GALLERY

Marissa Cooper
Този и следващия епизод ги чакам с най-голямо нетърпение. Новата Руби не мога да я дишам, но с нея поне е още по-интересно.
А къде се загуби Боби?
ThePinkDuck
Боби до момента не е снимал епизод след Yellow Fever и не се знае кога ще се пови. Малко се сблъскаха ангажиментите му с новия сериал и СН.
Иначе си умирам да чуя разказа на Сам за времето му без Дийн. Само един момент с тая Руби незнам дали ще преживея ама ще видим. Иначе епизодите вече почват да набират сила, както самия Джаред каза в интревю преди няколко дена. Нямам търпение новият приятел на Лилит, а и самата тя да се появят отново.
Lois Lane
Като гледам сме почнали със спойлерите *evil grin*.

Руби и Сам ще имат много интересен момент в този епизод. Ще видим флашбек от лятото, когато Сам е трябвало да преодолее загубата на Дийн. Ще видим и Руби, която му помага по бих казала доооста *интересен* начин. И най-вече ще видим как актрисата, която лично, а май и много други като мен, не понасят в ролята на Руби, да залепя Сам за стената biggrin.gif и познаейте какво... biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(Lois Lane @ Nov 12 2008, 15:55) *
Като гледам сме почнали със спойлерите *evil grin*.

Руби и Сам ще имат много интересен момент в този епизод. Ще видим флашбек от лятото, когато Сам е трябвало да преодолее загубата на Дийн. Ще видим и Руби, която му помага по бих казала доооста *интересен* начин. И най-вече ще видим как актрисата, която лично, а май и много други като мен, не понасят в ролята на Руби, да залепя Сам за стената biggrin.gif и познаейте какво... biggrin.gif

охх имам лошо предчувствие.... моля, моля, моля кажи ми, че това не е сцената, в която ще гледаме едно от нашите момчета без дрехи *praying* мисля, че тая жена/демон ще почна да я мразя все повече; поне да беше с Кейти, пък то... dry.gif
Lois Lane
Не мога да кажа със 100% сигурност, че точно това е сцената, за която Аусиело се изпусна преди няколко дни, защото той каза, че тя ще е на свещено за феновете място. Така че има два варианта....

Докато Дийн се е веселил на червеният килим като официален гост в Ада, брат му да е опнал Руби в Импалата ( СВЕЩЕНОТО МЯСТО ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ)...

Вариант две е Аусиело да говорил за предстояща сценака в реално време, а не в миналото и Дийн да опне някого в Импалата... Няма да спекулирам кого... ще ми дойдат лоши помисли в главата...
Lois Lane
Малко повече от каста на епизода. Това са части от интервюто с Julie McNiven, актрисата, която ще изпълни ролята на Анна - момичето притежаващо дарбата да чува ангелските гласове.

Интервюто е написано по-скоро като част от масата спойлери към епизода, така че имайте предвид, че повечето от следващите редове е перефразирано и недословно преведено:

TVGuide: Анна има способността да чува ангелските гласове. Как се случва така, че Сам и Дийн я откриват?
Julie McNiven: Руби разбира за мен - не знам дали разкрива източника си - и разказва на Сам и Дийн за това момиче, което може да чува ангелските разговори. Героинята ми е затворена в психиятрия, тъй като хората, очевидно ме смятат за луда.

TVGuide: От къде Анна е сигурна, че гласовете, които чува в действителност са ангелски?
Julie McNiven: Защото техните приказки са винаги относно назряващата война между Рая и Ада, относно войниците на ангелите и демоните. Когато Анна чува разговора за Луцифер и идващият Апокалипсис... Ами, това определено привлича вниманието на момчетата.

От TVGuide питат относно предстоящата среща на зрителите с новият демон Alistair, когото ще видим за първи път в епизод 9. На този въпрос Julie McNiven отговаря кратко, споменавайки само, че новата демонична фигура е доста сериозен демон, който е много по-силен от Руби.

Бел.Авт. - Интересното тук е, че до момента всички споменаваха, че Alistair ще е наистина силен демон, но никой не правеше конкретни сравнения с Лилит например. А сега, и то главен каст за епизода, казва че демонът ще е по-силен от Руби, което поне според мен е доста интересно. Макар, че може би няма правото да каже нещо по-точно и затова просто прави сравнение с тази героиня.

Разговорът продължава около новият демон и намеренията му спрямо Анна и силите й. Явно в Ада са силно заинтригувани от тези й умения, поради което Alastair иска да я отведе в преизподнята за "разпит"...
За това McNiven казва, че героинята й е доста прецакана, тъй като Ангелите, от една страна, я искат мъртва, докато от друга, демоните биха желали да я запазят жива. Все пак Анна е човек и може да бъде измъчвана колкото е необходимо, казва актрисата.

Със следващият въпрос темата се завърта по посока на ангелското участие в епизода, в лицето на двамата серафими - Кастиел и Уриел. От TVGuide любопитстват относно намеренията им по отношение на Анна. Става ли ясно какви точно са те или Божиите дела отново остават потулени в мистерия?
На това McNiven отговаря открито, признавайки, че всъщност в първият от двата свързани епизода - 9 и 10, серафимите ясно заявяват желанието си Анна да умре, и това всъщност е моментът, в който героинята осъзнава, че се намира насред ужасяваща ситуация. Разбира се, Сам и Дийн също са в това положение, опитвайки се да намерят изход от ситуацията.

Естествено следва тривиалният въпрос, дали някой от братята ще прояви по-голям интерес към Анна. Естествено името на Дийн е моментално замесено в разговора. Защо ли?
Тук MxNiven се засмива. От разговорът става ясно, че в действителност Дийн проявява по-ревностно отношение, когато става дума Анна да бъде защитена и в безопасност, поради което явно ще видим геоинята й доста често набутана в най-близкият килер или стая. smile.gif Докато говорят с интервюращият става ясно и че Julie e пълната противоположност на героинята - много по-борбена и готова за бой.

Тук следва интересен въпрос. След като Аусиело пусна мълвата, че един от братята ще остане по оскъдно облекло до края на Ноември, TVGuide не пропускат възможността да попитат Julie, дали случайно тя няма да е замесена във въпросната сцена.
Напълно естествено, актрисата не дава конкретен отговор на въпросът и казва, че зрителите просто ще трябва да изгледат епизодите.

Разговорът се завърта около актьорският състав и най-вече главните актьори Jensen Ackles и Jared Padalecki, и колко страхотни са двамата.
McNiven не пропуска да се съгласи с интервюиращият, като потвърждава, че това е абсолютно вярно и добавя, че двамата са истински джентълмени. Става ясно, че работата в екип с Джаред и Дженсън е била много забавна, както и тази с актрисата изпълняваща ролята на Руби. "Момчетата бяха адски забавни." - споделя актрисата. - "Преминаваха от шегите директно към сериозността на сцената, но тъй като вече ме бяха разсмяли, буквално се налагаше да прехапвам бузата и езика си, за да се съсредоточа."

TVGuide: Беше ли Genevieve щастлива от присъствието на друга актриса на сцената?
McNiven: Беше наистина развълнувана и се сработихме добре. Доста си приличаме в личният живот, така че в нейно лице открих добра приятелка.

McNiven бива запитана и за изживяване от това да е част от каста на шоуто, на което актрисата отговаря, че определено е различно от досегашните й роли. "Беше приятно, защото за мен като актриса във все още ранният период от кариерата ми, се чувствах сякаш наистина мога да се впиша в ролята."

P.S. Пускам го като спойл, защото е за конкретният епизод, а и като нов коментар, защото няма общо с това, което коментирах в предишният happy.gif
Alanna
Иуууу Сам .. гадно! sick1.gif
Иначе много интересен епизод. mrgreen[1].gif
Marissa Cooper
Епизода много ми хареса. Но досега имаше и по-добри.
Историята с Ана е интересна и нямам търпение да видя как ще се развият нещата. Новия демон е ужасен, а Руби ми хареса в тялото на слугинята 3.gif
Дийн, както винаги - страхотен.
А за първи път откакто гледам Supernatural Сам ми хареса. Преди винаги беше спокоен, смотан, никакъв. А в този епизод беше агресивен и показваше някакви чувства, нищо че си личеше, че се престарава с цупенето.
tru
Добър епизод - е , имало е и по - добри. Имаше доста забавни моменти - преди бях на кантар , но сега вече новата Руби не ме дразни толкова .. 10ти епизод обаче определено ще бъде доста интересен - ще се развият доста неща и точно преди Коледната почивка .. Като го знам Крипке представям си колко ужасни ще са тези 2 месеца без Supernatural.
vikihill96
Абе да си кажа секретарката си беше точно имитаторка на Кейти и затова не ми хареса като Руби.- искам си Кейтииии mad.gif mad.gif Друго на въпрос, че би трябвало да бъда доволен- видя се нагледно що "Другата нова Руби- любимка на всички които са....с по един "Уинчестър" под ръка и я ползват за мишена"- та видя що е толкова безлична актрисата в изпълнение на ролята на Руби- "Jane Doе". Всеки знае за какво се ползва това име- коментарът ми за нея спира дотук. Е, ще добавя, че най-сетне лееко заприлича на демон, но това няма да ме накара да я захаресвам в скорошните 10 години. А иначе мацката с "Ангелското радио" ми хареса- симпатична мацка. А иначе като цяло за епизода- абе какво да го коментирам бе....гадовете от екипа го спряха тъкмо, когато аха, аха, да стане интересно...садисти гадни. То пък с шеф като Крипки- какви да бъдат другите интересно. И още нещо се сещам- бе в тоя сериал всички ли са ге.ове бе?!?! Появи се симпатична мацка и веднага- дайте да я килнем...А пък отгоре на всичко най-отпред на опашката "Тумбата Серафими" - егати .... Айде да не казвам. Но като цяло все пак смятам, че епизода беше по-добър от предишния...но недостатъчно добър като го сравнявам с този на един друг сериал , който тече точно преди SN по ши.аната CW. И все пак като цяло нещата вървят в прогрес...Абе ще видим как ще ни прекара Крипки следващата седмица.
ViruZzZ
За мен това беше един от най-добрите епизоди досега happy.gif
Първо всичките ретроспекции ми харесаха, бяха представени по много хубав начин, а и отчаянието на Сам беше наистина смущаващо. Добре, че беше Руби да го върне в правия път.
При мен беше пък обратното спрямо Руби - отначалото ми хареса, а после реших, че не е нищо повече от една sweetface актриса, при това доста скована. Но след този епизод ми се издигна в очите, да естествено, че никой не може да замени Кейти, но за мен щеше да е адски глупаво, същата актриса да продължи да играе след случилото и се huh.gif А секретарката беше "нискобюджетно" подобие на Кейти 18.gif
Кастиел обаче за 10 секунди участие страшно много ми хареса. Миша е направо невероятен, как предава емоциите, за разговорите му с Дийн няма да говоря, но стига толкова суперлативи. Накрая онова безизразно - "She has to die" изби рибата.
Тоя Алистър ме изкефи на макс. Не се среща често демон, който така да прибие момчетата - единият с шев, другият с извадено рамо, дано да го видим отново и нямам нетърпение за следващия епизод 15.gif
brooke_scott
Епизода определено беше много добър и лично на мен много ми хареса и ми беше интересно какво е станало със Сам, макар и не толкова колкото случилото се с Дийн. И все пак явно следващия епизод ще е по-ключов момент, този някак си само ни подготви за предстоящото. Новата мацка много ми харесва. Не знам какво, но има нещо в нея, което наистина много ме кефи надявам да се момчетата да успеят да я упазят и да не умре, защото ми се иска още да я погледаме biggrin2.gif Само чакам да се зариби с един определен Уинчестър 15.gif Което пък ме отвежда към Сам. Кхъм онази сцена с Руби, която си знаех, че ще я има и през целия епизод бях на нокти за нея, се оказа нетолкова зле. Някак си за първи път от началото на сезона и смяната на Кейти с новата успях да мисля за нея като Руби и да не я разграничавам, макар и за малко. След това пак си ми беше същата дразнеща персона biggrin2.gif Сам отдавна не ми беше харесвал толкова, колкото в този епизод. Обичам да гледам ядосан Сам 15.gif
Обаче края беше отвратителен. Тъкмо ми стана още по-интересно и любопитно кво ще става с Анна (макар че не знам защо, но като каза "They are coming" първата ми мисъл беше за ангелите и наш'те като почнаха да вадят оръжията и си викам "А, кво става бе?" и тъкмо да се сетя, че сигурно мислят, че говори за демона и серафимите се появяват 16.gif заключение: трябва повече да се доверявам на 6-тото си чувство.), та намери кога да свърши епизода, а като се има предвид, че след следващия има почивка ми се иска да видя колкото се може повече, защото 2 месеца не знам как ще живея без Supernatural. unsure.gif А тъкмо се бях успокоила, че манията ми не се е върнала blush.gif
Freaky
OMG Сам е оправил Руби shocking.gif
Tedds
Епизода ми хареса,но сякаш очаквах да бъде по-вълнуващ,да ме държи в напрежение.Както и да е,Сам беше върховен worthy.gif , по принцип повече харесвах Дийн,обаче от началото на сезона,Сам взе да ми харесва повече и определено на този етап той на него му се кефя много повече biggrin2.gif Новият женски персонаж-Ана ми е много интересна и се надявам във следващия епизод да разберем повече за нея blush.gif. Попринцип не харесвах Руби,но този епизод ми направи по-добро впечетление,обаче това не променя факта че самата актриса която играе Руби не ми харесва dry.gif biggrin2.gif.Следващия епизод се очертава да е много готин,айде петъка да идва по бързо mrgreen[1].gif worthy.gif
ThePinkDuck
Епизода удари 3.91 млн, но не се радвайте твърде много, защото в Ню Йорк излъчването е било със закъснение заради ръгби мача на Джетс и рейтингите не се знае до колко са точни! mrgreen[1].gif
DeSiNCeTu
Леле леле, Сам беше велик на тази серия worthy.gif 15.gif wub.gif Само как я задърпа за косата, и колко грубо беше всичко оууу 1 (4).gif Мноого ми хареса секс сцената punk.gif Сега е ред на Дийн 1 (4).gif
Много ми е интересно какво е преживял Дийн в ада. А и този Аластор нещо ме притеснява, но определено ще е интересно biggrin2.gif
lemmy
Ей тва го чаках мноу дълго време.
Първо, че все Дийн забърсваше нещо.. айде-някой, а Самчо се на сухо, и второ-с Руби са сладки, тя ме кефи много и си знаех още от както се върна Дийн, че между тях е имало нещо и че скоро ще стане ясно.. на бяс че ще си я заобича накрая хаххаха biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.