Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 8 - Wishful Thinking
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane
Episode 8 - Wishful Thinking

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Ben Edlund

Robert Singer (II)

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

На кратко този епизод отново ще започне от точка номер едно на сценарият, а именно - град, някъде в Америка, в който се случват свръхестествени неща; ще продължи с точка две - някой и друг кадър на имапалата с братята в нея; ще премине през точка три - мотелска стая или нечия друга стая; ще стигне до грозната, агонизираща гледка на щастивецът да бъде жертва и разбира се ще завърши с някоя, най-вероятно n поредна точка - разнищването на мистерията и прекратяването й.

Важното в този епизод, обаче е, че мистериозният град, някъде там в Америка, наистина ще таи в себе си мистерия и то хипер щастлива. Все пак, кой не би искал и кой не е мечтал всяко негово желание да става реалност? Въпросът, обаче е, какво сте готови да заплатите за това и всъщност дали някой изобщо ще Ви попита дали сте готови да го сторите? В крайна сметка безплатно на този свят няма...

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 07/11/2008
Supernatural Season 4 Episode 8 - Wishful Thinking

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 07/11/2008
Supernatural Season 4 Episode 8 - Wishful Thinking

СУБТИТРИ by papy2000
Lois Lane
Епизод като всеки друг. Много смях, забавни моменти, крийпи моменти, но определено запомнящ се край, придружен от невероятна музика... Като цяло епизодчето си беше интересно. И определено с тази сюъсайдъл мечка.... опа... плюшена мечка... На това си спомням как се смях като го гледах още преди епизода в youtube... Но определено с нетърпение чакам следващите епизоди. Нямам търпение да видя Лилит, новият "зъл" демон и най-вече два серафима в действие... happy.gif
ViruZzZ
Незабравим епизод!!! Не знам от колко време не съм се смял така, даже по едно време сълзи ми потекоха 18.gif Много беше гадно за Уес и Хоуп /хубаво име btw/, но хубавото е, че той се усети за нея (: А краят беше сърцераздирателен - Дженсън толкова добре пресъздава емоциите, много тежка сцена беше :/
eдин + за историята blush.gif
Marissa Cooper
На мен много не ми хареса този епизод.
Накрая когато Дийн разказваше на Сам много се разчувствах.
vikihill96
Изстрел, следва осъзнаването, че "Бат Мечо" все още е на този свят- Whyyyy, why meeee 18.gif 18.gif . Умрях си от смях в този епизод. И да, краят беше запомнящ се и същевременно подканващ и показващ какво се готви в най-скоро време. НАистина и аз нямам търпение за следващите епизоди happy.gif happy.gif .
repeto
Явно наистина напоследък Смолвил и Свръхестествено са във възходяща градация.

Рейтинга на Supernatural Episode 8 - Wishful Thinking е 3.73 million зрители
tru
Добър епизод - добър рейтинг както гледам. Честно казано не очаквах много - доста повече ме вълнуват следващите два епизода , но както винаги са на ниво , а какво ли остава тогава за следващите епизоди ?! Нямам търпение .. : ))
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.