Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем
GGbit.info > Развлечение > Игри
HaKaTa
Много тъпо такова са получава!Маунтнах си исо файла инсталнах си играта пуснах си програмката,обаче не ми стартира играта и пише да сложа правилното ДВД-РОМconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??

please.gif help[1].gif please.gif
dp_mitko
Явно ти си единствения,който не е разбрал,че Старфорс защитата не се пробива лесно!!!

Ето как я подкарах аз:

1.Маунтнах си играта(исото) в Даймън туулс 4.00(може и някоя по-нова,но е задължително да е 4.--)

2.пускаш програмата нещо Найтмеър беше.

3.Инсталваш си играта.

4.След инстала:
а).вадиш захранващия кабел от ДВД(ЦД)-то
б).премахваш(естествено,че може пак да го сложиш) ДВД(ЦД)-то от дивайс мениджър,намиращо се в контрол панел

5.Стартираш си играта

6.Кефиш се максимално!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Това с ваденето на кабелите се прави за да може ДТ да пробие защитата!

Успех 4.gif 4.gif 4.gif
CrAzYFaN
QUOTE(dp_mitko @ Feb 14 2006, 05:17 PM) *

Явно ти си единствения,който не е разбрал,че Старфорс защитата не се пробива лесно!!!

Ето как я подкарах аз:

1.Маунтнах си играта(исото) в Даймън туулс 4.00(може и някоя по-нова,но е задължително да е 4.--)

2.пускаш програмата нещо Найтмеър беше.

3.Инсталваш си играта.

4.След инстала:
а).вадиш захранващия кабел от ДВД(ЦД)-то
б).премахваш(естествено,че може пак да го сложиш) ДВД(ЦД)-то от дивайс мениджър,намиращо се в контрол панел

5.Стартираш си играта

6.Кефиш се максимално!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Това с ваденето на кабелите се прави за да може ДТ да пробие защитата!

Успех 4.gif 4.gif 4.gif

Какви са тези глупости да си вади захранващия кабел на ДВД-то и т.н. Има една програмка sd4hide се казва можеш да е изтеглиш от ТУК. Преди да пуснеш играта стартираш тази иконка, натискаш Hide и стартираш играта, така не би трябвало да има проблеми, а след като излезнеш от играта даваш на Restore. УСПЕХ !
The Shaman
Абсолютно вярно CrAzYFaN.Само да подчертая след свършване на играта задължително от sd4hide даваш Restore.
dp_mitko
ами нз аз я подкарах така!!!
ventzo
а по повод темата може ли да си го направиш BLACK EDITION след като си пукал вече или трябва пак да инсталваш всичко??
HaKaTa
Аз я имам тая програма,обаче и с нея ми иска ДВД диск-а!

П.П:Има в "локалния" за игрите-където е нфс-двд-в него има един файл дет тряя го паст-неш в папката на нфс-то и става блак едишън! 4.gif
ventzo
Нестава ве naka!боцкам го в GLOBAL папката и нестава!А мноо ми се пука тва черното!
а ти виж тука cracks има много такива пинизи и немойе нещо да не ти оправи проблема
CrAzYFaN
QUOTE(HaKaTa @ Feb 16 2006, 03:06 PM) *

Аз я имам тая програма,обаче и с нея ми иска ДВД диск-а!

П.П:Има в "локалния" за игрите-където е нфс-двд-в него има един файл дет тряя го паст-неш в папката на нфс-то и става блак едишън! 4.gif

Имаше една програмка Anti-Blax мисля, че е казваше с нея трябва да стане ...
vIkToRsHeFa
Сваляте си играта на cd-ta от ЕК сървъра за игри те са 4 диска разархивирате ги на 4-те cue + bin файла и един по един ги маунтвате със daemon tools-a версия над 4 и инсталирате играта като накра слагате пак първия диск.... на него има крак във директория /crack копирате го във директорията на играта и нямате каквито и да било проблеми нито със играта нито със нищо...

Пробвано и работещо! biggrin2.gif
apis4o
не знам за вас, ама аз напрао се насрах да се смея на това с кабелите... вярно, вариант е, ама ако трябваше да го правя всеки път, щеше да ми се отиграе на 5-тото пускане smile.gif Както каза шефа, CD версията си върви без проблеми, DVD версията я сложих на един познат, а му дадох първото CD да си го маунтва, за да не му заема много място на харда цяло DVD - и той не е имал проблеми... единственото, което се забелязва понякога е, че даже и да си пуснал sd4hide.exe, пак невинаги става от първия път.. някой път се инати, ама ако ти си по-голям инат, от няколко пускания ще го надвиеш и ще тръгне smile.gif
по-друг начин казано: "компютрите са глупави и много ме радва като ги лъжа" smile.gif
konstantin_lokomotiv_fen
QUOTE(HaKaTa @ Feb 13 2006, 22:06) *

Много тъпо такова са получава!Маунтнах си исо файла инсталнах си играта пуснах си програмката,обаче не ми стартира играта и пише да сложа правилното ДВД-РОМconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??

please.gif help[1].gif please.gif

виш дали имаш крак в дайман тулса ако нямаш потърси в магнета.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.