Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tърся песен ..
GGbit.info > Развлечение > Музика > Търся Песен
Devil^Rose^^
Всъщност ме интересува името, не мога да се сетя нито за името на песента, нито на изпълнителя.
Сравнително нова е, в момента я въртят по радиото, сигурно и по ТВ-то, но нямам време да гледам, така че незнам.
Клипа - един мъж с костюм(май имаше цилиндър), първо е в лимозина, после излиза, за друго не се сещам.
Ако някой има идеи да казва smile.gif
Благодаря предварително.
ZzoOoMeR
Цитат(Devil^Rose^^ @ Oct 26 2008, 22:39) *
Всъщност ме интересува името, не мога да се сетя нито за името на песента, нито на изпълнителя.
Сравнително нова е, в момента я въртят по радиото, сигурно и по ТВ-то, но нямам време да гледам, така че незнам.
Клипа - един мъж с костюм(май имаше цилиндър), първо е в лимозина, после излиза, за друго не се сещам.
Ако някой има идеи да казва smile.gif
Благодаря предварително.

Поне част от текста ако се сетиш би било доста по-лесно...
Devil^Rose^^
Случайно днес попаднах на това:
Започва с In the first day (направо уникат, нали) ....
a припева беше - When you aren`t really there ... I dont wanna be either ... I wanа be next to you ..
rolleyes.gif Дали ще е от полза
saviour93
heyy abe xaresax si edna pesni4ka ot 6oyto na 17.11 ot tanca na Galena Velikova (ot jyrito) mn mixaresa vtorata pesen (6toto te bqxa 3 ) na taq pesen be6e s edin lilav toalet pesenta e burzi4ka i pee6e muj. Ako nqkoi ima ideq kak se kazva plsss da pi6e za6toto naistina mn mi xaresva plsssssss
varnasky
Цитат(saviour93 @ Nov 19 2008, 21:20) *
heyy abe xaresax si edna pesni4ka ot 6oyto na 17.11 ot tanca na Galena Velikova (ot jyrito) mn mixaresa vtorata pesen (6toto te bqxa 3 ) na taq pesen be6e s edin lilav toalet pesenta e burzi4ka i pee6e muj. Ako nqkoi ima ideq kak se kazva plsss da pi6e za6toto naistina mn mi xaresva plsssssss

Вие малките сте голяма напаст! Можеше да не го пишеш във всяка хваната тема! +това не се пише на латиница, а твоето даже не е и писане.

По тази тема: (Чичо Гуугъл знае всичко wink.gif ) @Devil^Rose^^ предполагам това е песента
Ето ти и download линк Sam Sparro - Black and Gold
Marissa Cooper
Цитат(varnasky @ Nov 19 2008, 23:12) *
По тази тема: (Чичо Гуугъл знае всичко wink.gif ) @Devil^Rose^^ предполагам това е песента

Даа, песента е много готина happy.gif
Devil^Rose^^
Цитат(varnasky @ Nov 19 2008, 23:12) *

Благодаря за отговора и най-вече за високото качество на песента mrgreen[1].gif
То става с гугъл ама мен все не ме разбира като питам.. а и аз като чувам The life is gone вместо Black and Gold файда никаква biggrin.gif
ПоздраФ Sam Sparro - Black and Gold music.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.