Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 6 - Yellow Fever
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane
Episode 6 - Yellow Fever

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Гостуващи актьори:

Andrew DabbDaniel Loflin

Philip Sgriccia

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

Jim Beaver (Bobby Singer)

Сам и Дийн отново са в преследване на неизвестното. Този път ги откриваме по следите на мистериозна поредица от смъртни случаи, чиито жертви се оказват умрели изплашени до смърт. Братята посещават моргата, с надежадата да получат повече информация или да открият липсващ елемент от случая, които да ги отведат до разрешаването му, но за нещастие Дийн бива заразен с болестта. Лошото в случая е, че първите симптоми са прекомерен страх, който постепенно прераства в паника и ужас, каращи сърцето на човек да спре. Заедно с помоща на Боби, Сам трябва да открие корените на страннат болест, преди Дийн да умре и отново да се върне в Ада.

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 24/10/2008
Supernatural Season 4 Episode 6 - Yellow Fever

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 24/10/2008
Supernatural Season 4 Episode 6 - Yellow Fever

СУБТИТРИ by papy2000
brooke_scott
Supernatural.s04e06 (btw, хора, гледайте епизода до край +надписите накрая - там е най-великата сцена, сериозно!!! 3.gif)
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Oct 24 2008, 06:54) *
Supernatural.s04e06 (btw, хора, гледайте епизода до край +надписите накрая - там е най-великата сцена, сериозно!!! 3.gif)

Да, те обявиха преди няколко дена, че ще има 90 секунден спешъл! Довечера ще му се радвам муахах!

Я кажете сега как беше серията?
vikihill96
Е как да е била серията- Suuuuuper...natural wink.gif . Това беше егати забавния епизод. Просто така не съм се смял от мноооого, много време. Всичко беше на ниво, както винаги всъщност, но Дженсън трябва да призная, че ми обра точките- В началото сценката с кученцето, после като изкрещя като изкараха котката от шкафчето. А сценката с Лилит си беше порядъчно извратена и жестока- *потрива садистично ръце* - Връщаш се в Ада, Дийн, колко ми липсваше само 15.gif - бахти болния мозък е този Крипке и това си е. А какво да кажем за песента и "клипчето" след надписите- съвсем вече изпопадах от смях 18.gif . Само се надявам papy да не е наистина "officialy dead" след клипчето blush.gif . Ама наистина си беше адски, подчертавам, адски забавно да изгледам този епизод 4.gif .
demonnndays
Цитат(vikihill96 @ Oct 24 2008, 13:26) *
Е как да е била серията- Suuuuuper...natural wink.gif . Това беше егати забавния епизод. Просто така не съм се смял от мноооого, много време. Всичко беше на ниво, както винаги всъщност, но Дженсън трябва да призная, че ми обра точките- В началото сценката с кученцето, после като изкрещя като изкараха котката от шкафчето. А сценката с Лилит си беше порядъчно извратена и жестока- *потрива садистично ръце* - Връщаш се в Ада, Дийн, колко ми липсваше само 15.gif - бахти болния мозък е този Крипке и това си е. А какво да кажем за песента и "клипчето" след надписите- съвсем вече изпопадах от смях 18.gif . Само се надявам papy да не е наистина "officialy dead" след клипчето blush.gif . Ама наистина си беше адски, подчертавам, адски забавно да изгледам този епизод 4.gif .

И аз съм на същото мнение-страхотен епизод,а Дийн беше невероятен blush.gif Само като му видях физономията,когато Сам отвори шкафчето

18.gif и как пищеше...И накрая изпълнението му беше супер...The eye of the tiger biggrin2.gif
Това вече е от любимите ми епизоди happy.gif
tru
Невероятен епизод , просто не мога да го опиша. Играта на Дженсън , сцените , когато Дийн бяга от кучето и когато котката излиза от шкафа - нямат равни - толкова се смях. Много добра режисура , много добър сценарий , а за танца на Дженсън - нямам думи. Това е най - любимото ми нещо от цялата серия - като се има предвид , че инициативата си е негова. ;дд Това вече е любимата ми серия !!
nelito0o0
По принцип до сега казвах, че всички серии ми харесват и не мога да си избера любима.. НО след този епизод..... оооо направо Номер 1 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

П.П: Някой знае ли рейтинга на епизода ??
HooRiyA
worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Няма такъв епизод просто biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Уникален happy.gif
Дийн ме побърка ,какъв беше бъзльо ..
Изрових клипчетата със ПИСЪКът на Дийн и изпълнението му в края на епизода xD
Надявам се няма проблем да ги пусна ;п
Аз лично се счупих да ги гледам ^^

THE SCREAM

EYE OF THE TIGER

biggrin2.gif
kashlakov
Някой може ли да ми каже как се казва песента в края на епизода.

The Eye of the Tiger се казва песента...

DeSiNCeTu
Еееее велика серия 18.gif 18.gif 18.gif worthy.gif Дийн беше направоооо... wub.gif wub.gif wub.gif И като беше пиян, и на писъка от котката... и цялата серия изобщо. Гледахме я заедно с една приятелка, като си бяхме включили микрофоните по скайп и се спукахме от смях 18.gif Дано да има повече такива серии wub.gif
repeto
Цитат(nelito0o0 @ Oct 24 2008, 15:47) *
По принцип до сега казвах, че всички серии ми харесват и не мога да си избера любима.. НО след този епизод..... оооо направо Номер 1 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

П.П: Някой знае ли рейтинга на епизода ??

Рейтинага на Supernatural Episode 6 - Yellow Fever e 3.25 милиона зрители
ThePinkDuck
О не! Епизода си заслужаваше само заради момента като накрая при колата на Сам му присветнаха очичките! Леле жестоко беше! И то си беше ясно, че Дийн помни всичко от Ада. Някак логично да иска да го скрие от Сам и Боби! Ох Боби тъкмо ми беше залипсвал. Момента с халюцинацията на Дийн за Сам беше много добър. И логично, че Сам няма да се зарази. Чудя се има ли нещо което може да го зарази изобщо от тез гадорийки? А това накрая дали пак си го представи или стана или и аз незнам? В такива моменти ми се иска да увия верига около врата на Крипки! mrgreen[1].gif
ekaterina_markova
Лелее какъв епизод,останах без думи emoticon1 (119).gif Нямаше момент който да не ми хареса,и Сам и Дийн бяха просто супер wub.gif Момента с котката и писъкът 18.gif иии физиономията на Сам 18.gif....незнам от кога не съм се смяла така 18.gif чак се разплаках....А моментите с кученцето и когато Дийн каза че напуска бяха също страхотни 13.gif И накрая,когато на Сам му светнаха очичките...зловещо 15.gif Ще става мноого интересно.И разбира се да не забравя да спомена сцената с Дженсън Copy of wub.gif -беше невероятна.Любимият ми епизод до сега blush.gif

ViruZzZ
И мен много ме израдва епизода и сцената след надписа наистина си заслужаваше 18.gif Go Go Dean 18.gif а как ме хвана носталгията като дадоха Сами с жълтите очи, но не може да се отрече, че му пасваха идеално mrgreen[1].gif а после и Лилит като я добавиха, наистина невероятен епизод worthy.gif
vivata123
Писъкът.. Писъкът беше велик. 18.gif
През цялата серия се хилих като идиот..
^^
brooke_scott
Такам да се наканя и аз да коментирам, че вече 300000 пъти го пусках само заради последната сцена 18.gif (me: the Deanaddict blush.gif) Епизода беше супер! През цялото време се спуках от смях. Дженсън се справи страхотно, а и на Дийно много му отива да е изплашен (навя ми спомени за първи сезон и епизода със самолета 18.gif как само си тананикаше Металика, за да се успокоява) Просто няма как да си сдържи смеха човек. Страшен е! Не знам как го прави Дженс (хм, иска ми се blush.gif уф, отнесох се към други мисли нещо biggrin2.gif ), но играе всичко супер и му отива да играе всичко biggrin2.gif ! И в тъжните, сериозните сцени и в смешните си е супер То бива бива да е много хубав, много хубав, ама и да има такъв талант, просто вече не е честно 15.gif Както и да е няма да се отнасям да го хваля много, че има да пиша и пиша... Междудругото изненада накрая ми дойде много.... хмм изненадващо 16.gif Може би защото не знаех, че ще я има и й се накефих на макс 10.gif Стоях и гледах като зомбирана първия път като я видях и естествено веднага след края, всичко се превъртя наново и го въртях още няколко пъти преди даскало biggrin2.gif Не, не просто толкова ги обичам тия хора, неописуемо много! Няма друг сериал, който така да ме радва (вече) и да мога да кажа, че наистина ми е любимият! И както казвам всеки път възхищавам се на Ерик Крипке, той е човека! worthy.gif
Сега към серийката (направила съм ви капси 10.gif време е да ви отегча biggrin2.gif ). В началото (бях леко заспала, но нормално в 6 и нещо сутринта) нали даваха какво е станало досега и въртяха сценки с Лилит и адксите хрътки и т.н. и после епизода почва с Дийн, който бяга (deja vu 03x16) и чува някакво ръмжене и лаене зад него. После само се блъска в човека и му вика да бяга да се спасява, а оня го гледа като гръмнат shocking.gif Рaзбира се, първото нещо, което ми дойде наум бяха хрътките, защото нали само Дийн ще си ги вижда. Та, докато си го мисля аз всичкото това и сменят кадъра от уплашената физиономийка на Дийно на.... малко, невинно, сладко, пухкаво кученце с розова панделкa 18.gif А, не, не е истина! Някак си успях да си задържа смеха в тихо състояние на кикот... Абе страшен старт! biggrin2.gif Next scene моргата. Тоя доктор ми беше много странен не знам защо, просто имаше нещо мн лудо във физионмията му. И как дава на Дийн сърцето "Hold thеre a second, would you?" такова небрежно, все едно му дава химикал. А Дийн като застрелян, Сам, обаче, както го гледаше ухилен и в следващия момент пльок! Няква гадост го опръсква 18.gif Е, не тука вече се изпуснах и се засмях с глас (наш'те като по чудо не се събудиха), а Дийн как си придърпа сърчицето към него, доволен Мухаха 15.gif Абе онова ченге, дето ходиха да го разпитват беше баси изрода, накара ги да си събуят обувките и постоянно си миеше ръцете, маниака! И после почва параноята на Дийн... "Не ми харесват онези тийнейджъри" Тук още като не бях на ясно за кво го прай и не можах съвсем да го схвана, та гледах леко странно blink.gif Обаче, следващата сцена беше ужасна. Като говориха с оня дебалк с терариума. Това беше все едно като извадено от мой кошмар, толкова много влечуги на едно място. Особено змиите unsure.gif Много ме е страх, мисля, че имам фобия от тях. Та, можете да си представите как гледах (нещо подобно на Дийн) докато оная му се плъзна по ръката и крака. Не знам Дженс как е стоял мирно, но аз ако бях щях да съм подпалила подметките на кецовете и за секунди щях да съм прекосила града... Такам, стига за моите фобии, че току виж някой решил да се възползва wink.gif И следващата сцена ми е една от любимите за епизода, Дийн надул музиката в Импалата, страх го е да се качи на 4-тия етаж в стаята си и не знае какво е призрачна болест:Sam: It's ghost sickness. Dean: Ghost sickness? Sam: Yeah. Dean: God, no. Sam: Yeah. Dean: I don't even know what that is. и: Sam: ... basically they were all dicks. Dean: So, you say I'm a dick? Sam: No, it's not just that.... (бла-бла-бла) Dean, all we do is scare people. Dean: Then, you're a dick, too. Sam: Appearently, I'm not. biggrin2.gif biggrin2.gif btw първата ми мисъл като разбрах, че е болен от нещо беше "Пак ли, бе? Ай, стига е мрял вече." *върти очи*

Тада-да-дам, следващата сцена Дийн и книжката (а, да и часовника, но той го счупи 18.gif ); Това с надписите как само се болднаха и едва ли не му избодоха очите с гадните картинки си беше "not super-creepy at all" unsure.gif Параноя... И самото You're dying. Again. Loser. си беше още по-гадно, щото само му го напомнят с това "пак ще отидеш в Ада" бла-бла, много ме нерят dry.gif Както и да е, moving on на Сам и Дийн сложили си краката на масичката. Бяха ми като огледални образи. И Дийн като изкашля дървеното блокче и Сам няккъв въодушевен, че най-голямата му улика му е под носа, а Дийн направи няква сладка муцунка и "I don't wanna be a clue" wub.gif И следва друга моя любима сцена, когато отидоха в оня склад ли кво беше biggrin2.gif Просто беден ми е речника да опиша колко смешно и забавно беше всичко, като се почне от нежеланието на Дийн да влиза в страшната сграда, минем през страха му, че оръжието ще вземе да гръмне в него, взимането на фенера, естествено да не пропусна надигането на буутилката уиски и влизаме... Писъкът му когато излезе котенцето беше толкова невероятно анти-Дийн, че се смях в продължение на минути само заради това. Да не говорим, че после ми се омеши и с изражението му като видя призрака и следващия кадър, в който вече беше духал през вратата 18.gif (мисля, че тази порция смях събуди наш'те, ама кво да правя Дийн и Крипке са виновни happy.gif )

И Дийн отново се хвана за бутилката за подкрепа.... biggrin2.gif Което, обаче вече си има последици. Абе беше си време да видим и Дийн така хубаво пиян biggrin2.gif Виждали сме Сам пиян, беше крайно време и Дийн да покажат 10.gif Беше меко казано очарователен biggrin2.gif Особено както беше комбинацията от бутилка уиски и ghost sickness 18.gif Как само спече за това, че значките им са фалшиви (напомня ми на Сам когато бяха в една болница и той трябваше да си покаже значката, а на нея пиешеше нещо.... кхъм, та беше забавно biggrin2.gif ) Първо в коридора дето Сам се опитва да го успокои и му вика: "Calm down. Deep Breath. Okay?... Ok. You feel better?", а Дийн поклаща глава, гледайки спекнат biggrin2.gif Сам, чувствайки се като бавачкa "Just come on". Кво да го праи човека? Не може да го остави сам да свърши някоя глупост biggrin2.gif И за пореден път повтаря да не се чеши.... 18.gif Не свършваме, обаче, дотук. Оня мръсник, дядката сякаш нарочно го направи и им поиска значките. Дийн пак гледа като някво изплашено коте biggrin2.gif и дървено повтаря: "Those are real. Obviously. Who would pretend to be an FBI agent? That's just nutty." Сам пуска някви fake-coughs, ама без ритник под масата не става номера biggrin2.gif Не знам, просто спуках се от смях, сериозно. Не знам как дишах biggrin2.gif Ееенд некст -> следва скандала при колата. Ето тук просто ме разби! Трябваше да спра на пауза, докато успея да се успокоя, за да мога да продължа да гледам епизода нататък. Такива неща дрънкаше Дийн, че не е истина. Неща, които никога никой не би очаквал да ги чуе от неговата уста. Особено вече накрая: Do you actually like being stuck in a car with me eight hours a day, every single day. I don't think so. I mean, I drive too fast and I listen to the same five albums over and over and over again and, and I sing along and I'm annoying, I know that. And you… you're gassy. You eat half a burrito and you get toxic! 18.gif Само докато го пиша и пак ме напушва на смях, а представете си (то вие си знаете, де) кек беше докато го и гледах какви физиономийки прави 18.gif "WE ARE INSANE!" И, естествено, трябваше да ме довършат точно със сцената с кученцето, която нищо, че я видяхме в началото, точно в този момент беше много на място. Ако някога съм щяла да умра от смях, то това е било тук... явно няма да умра така, щом веднъж го преживях. И нещо, което само Крипке може да го направи, веднага след всичкия този смях трябваше да сложи халюцинацията на Дийн за жълтоокия Сам shocking.gif Ама от къде да знам аз, аджеба, че това е само халюцинация huh.gif Не, че беше далеч от ума, ама много рано сутринта, бе blush.gif Та, замръзна ми усмивката, толкова бързо, колкото се беше и появила. През цялото време гледах с отворена уста Иначе, то като се замислиш е логично да почнат да се появвяват и истински страхове с изтичането на времето, а това си беше бая сериозен страх unsure.gif

Така почнах да огладнявам, така че ще забързам малко темпото, и без това почнах да се оливам biggrin2.gif (почна да ми пише, че и емотиконите ми са твърде много... ще го карам без тях вече) Ля-ля до къде бях стигнала... а, да сега ще се съсредоточа върху сценката с Дийн и няма да обърна внимание на Сам и Боби, макар че плана си им беше гениален. Та, като говорих за сериозните страхове на Дийн, щом се появи един, беше логично, че ще се появи и втори, а именно Лилит! Ама и той си я усети преди да се появи, щом хвана Библията. Което ми напомня, колко често сме виждали Дийн с Библия? O.o Аз не помня досега нито един. btw точно кадъра с Библията като го гледам и си викам "Абе, къде е ангела когато ти трябва?" Което пък ме подсети, че в този епизод нямаше Кастиел :[ Не, че го забелязах докато гледах, ама все пак... Да се върнем на момента с Лилит. Като това момиченце, обаче е по-внушително, отколкото като беше другото, макар че и то беше много яко. И как само си го гушна О.о Аз пак останах без думи и гледах с паднало чене. БЕше много добра сцена, особено както я даваха пралелно и с Боби и Сам и динамиката беше много добра, браво! Няма да споменавам и колко добре игра Дженс, то се подразбира, вече xD

Последната сцена от епизода беше пак много хубава, ама естествено x] Много им беше як фона, а Дийнчо колко ми беше сладичък, и блузката му както беше по него и му очертаваше хубавите бицепси... *drooling* Обичам ръцете му! Както обичам и всичко друго в него, но... Със Сам само двамата как се бяха облегнали на Импалата.... yummy! Ще цитирам само това: Dean:" You wanna go hunt? I'll kill anything! "Sam: "Aw... "Bobby: "He's adorable." Hell yeah, he is! <333 Ама после пак забавната сценка е последвана от нещо сериозно, макар, че Дийн се опита да замаже положението с маймуните. На Сам очите му само как станаха жълти! Дали наистина беше само въображението на Дийн и някакъв си отблясък от слънцето? Охх, не знам, ама нямам търпение за малко повече развръзка по the main storyline със силите на Сам, ама надали ще я получим скоро като се има предвид, че следващия епизод ще е Хелоуински, а и още сме в началото на сезона.

И накрая, нещо, което не се нуждае от думи, само ще кажа Jensen Ackles, дами и господа! xD

can't help but love him <333
Oliver_Fenka
Много се смях.Просто това е сериала,които не ми омръзва.Няма слаб епизод до сега.Дийн беше уникален.Много е сладък.А това "страшно" куче biggrin.gif Много добър епизод.А Сам-сладурчето ми:)
gotinatakuma
Егати шоуто беше този епизод,Дийн просто беше уникален,а серията свърши THE BEST!!! worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.