Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Our Life is Not A Movie or Maybe"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
Страници: 1, 2
Jordan
One Tree Hill
сезон 6, епизод 8
"Our Life is Not A Movie or Maybe"
Без Спойлери

Най-накрая на братята Скот им провървява- на Нейтън е предложена работа в престижен баскетболет отбор, а Лукас решава да направи филм по книгата си. Решението му обаче Линдзи да бъде част от него поражда ревността на Пейтън.
Отношенията на Маут и Милисънт се изострят.

27 Октомври 2008г.

Промо 1

6.08 Episode -Music:
"Watch Out" - Chris Cornell
"Let's Dance To Joy Division" - The Wombats
"Simple Life" - Carolina Liar
"The Last Post" - Extreme Music
"An Ordinary Life" - The Temporary Thing
"When The World Stops Turning" - Matt Pryor
"My Only Offer" - Mates of State
"Boys Will Be Out For A Fight" - The Filthy Souls
"An Ordinary Life" - The Temporary Thing
"Stop!" - Against Me!
"Stay Down" - The Smoking Popes
"Sheets" - Damien Jurado(CODA)
всички песни в архив- тук
6.08 Download:
One Tree Hill S06E08 720p.HDTV.x264-CTU@Zamunda.net
One Tree Hill S06E08 @Zamunda.Net
6.08 Субтитри:
One Tree Hill - 06x08
mixmaxshow
Доста яко промо определено,жалко че трябва да чакам толкова много,макар че днеска излезна епизод!
traiana
Отново се очертава интересна серийка rolleyes.gif ..Само се надявам този дето го блъснаха да не е Нейт,че ще стане вече банално..оправи се,проигра и с'я пак контузияя wacko.gif ..Саманта к'ви ги е надробила си нямам и на идея,обаче ще си изяде виканицата от Брук! biggrin.gif ..Като гледам ще виждаме и Брук и Оуен заедно,абе супер..Чакам другия торник с нетърпение 4.gif ..
DeSiNCeTu
Изглежда ми интересно, но това Линдзи да участва във филма на Лукас - WTF?! wacko.gif
moni_hs
Супер много се радвам за Нейт! Най-накрая някой да се осъзнае колко добър играч е! Жалко само, че не пише нищо за Брук, Оуен и Саманта. rolleyes.gif
fenkanabrooke
Промо 2
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Oct 22 2008, 12:32) *

Ето линк и от You Tube - One Tree Hill - Official 608 Promo (2).
gabito0
промото кърти от всякъде.. banana.gif 13.gif wub.gif
mR.DiSCo
Мн яки промота.Тая серия ще кърти бе worthy.gif worthy.gif
NaLey``
Промото наистина изглежда яко! Гадно обаче, че блъскат Нейт толкова брутално(загледайте се в номера на тениската - той е.. sad.gif )
traiana
Цитат(NaLey`` @ Oct 22 2008, 20:39) *
Промото наистина изглежда яко! Гадно обаче, че блъскат Нейт толкова брутално(загледайте се в номера на тениската - той е.. sad.gif )

Охх,да той е..Пише си "Scott 23" ..Ехх mad.gif blink.gif ..Дано само да не е пак нещо сериозно.А тоз дето отива при Люк..ми изглежда странен wacko.gif ..
badbaby22
Джейми и Сам заедно - изглежда интересно!
K1llerAngel
Нейтън го блъскат :С Ако дадете на пауза, 0.02 сек ще видите отзаде фланелката му " Скотт " Доста интересен епизод се очертава ай да излиза по бързо да го *цензура* да и да свършва по бързо скапаната сапунка :Д
dragon_girl
Мисля,че Сам е направила нещо на магазина на Бруки,наистина прекала вече,но се очертава много добър епизод.
meri_ans
а всички казваха че този сезон е тъп както се вижда се заформя яко партиииииии emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (11).gif обичам ги тези хора къртят направо
chadmurray_fenka
Супер ще е серийката...
Обаче дано Маут се скара с Мили, та да земе да са се върне в Омаха, че не мога да го гледам... sleep.gif dry.gif
ice_kill
Цитат(dragon_girl @ Oct 24 2008, 19:17) *
Мисля,че Сам е направила нещо на магазина на Бруки,наистина прекала вече,но се очертава много добър епизод.

Ами ,ако се загледаш,самото парти кадето са Сам и малкия е в магазина на Брук.
Dead_man
ау blink.gif Неитан яко го блъснаха. Сам да наистина прекалява дея но Джеими се кефи де mrgreen[1].gif ! Пък тоя новия е намислил нещо мръсно shocking.gif ! Пък Маут Горкия shocking.gif
Rock
Съдейки по промото епизода се очертава да е интересен.
FintiFlushka
Оо даа ии тазии серия ще е поредната интереснаа .. tongue.gif
fenkanabrooke
One Tree Hill S06E08 @Zamunda.net
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Oct 28 2008, 06:11) *

Веднага си пускам да гледам! Дано тази серия да не ни разочарова и да е дори още по-добра то предишната! smile.gif
traiana
Ето го епизода и с другия релийз smile.gif

One Tree Hill S06E08 @Zamunda.Net
*BringMeToLife*
е какви са Пейтън и тоя.. Джулиан ли к'во беше [btw много ми прилича на Мат Покора blink.gif ] confused.gif И ТАз Сам ме дразни толкова много.. пфф и + това е грозна biggrin2.gif
aDiTy
да и аз това искам да питам.. очевидно че Пейтън и тоя се познават отнякъде а до сега не се е появявал тоя.. някои да има идея къв е?
chadmurray_fenka
Епизодчето беше супер...Дано тоя Джулиън не създаде мн проблеми на Лейтън...
Имаше и мн сладки момети на Нейли wub.gif
moni_hs
ОТН се завръща все повече и повече с всеки изминал епизод! worthy.gif Този епизод определено много ми хареса, няма нещо, което да му липсва! Пейтън отново ми хареса! Много бяха сладки с Дерек - точно като братче и сестриче. happy.gif Този Джулиън май нещо ще създава проблеми, ама няма как да не отбележа, че е много хубав wub.gif (бтв и на мен ми прилича на Мат Покора biggrin2.gif )! Ако ще да създава интриги, обаче искам да го гледам и в другите епизоди! wub.gif Лукас много ме изкефи с това "Бамчикабамбам"... 18.gif Откъде ги мисли... 18.gif Нейтънчо беше голям сладур wub.gif , както винаги и много ми беше жал какво му се случи на гърба, миличкия... Поне Хейли ще го излекува! 15.gif biggrin2.gif Джейми нещо много почна да се увлича по Самито... biggrin2.gif Брук като го пита "Кое е твоето любимо момиче?" и той "Сам... Ти?" 18.gif Обаче много гадно се получи с този купон в магазина на "Клоутс Оувър Брос"... Дано Сам да си вземе поука и да се държи по-добре с Брук, и да оценява, което тя прави за нея. unsure.gif Бруки, както винаги беше перфектна в серийката! blush.gif Пак се смях на нейните сцени. biggrin2.gif С Оуен имат малък напредък, дано в другия епизод да е по-голям! wub.gif Обаче Нейт как ги сватосва... biggrin2.gif О сега като се сетих ми беше много забавно Джейми като разясняваше на Сам как преди Брук и Оуен се целували, и как Маут и Джиджи се целували... 18.gif Джиджи (която е станала много хубавка) не знам какво толкова се прехласва по Маут biggrin2.gif , още повече като си има гадже... Ама дано да се спре, че ще се разправя после с Милисънт... 18.gif Бтв в този епизод всички бяха облечени много хубаво и доколкото помня няма човек, който да не ми хареса с какви дрехи е облечен. happy.gif Както и да е... Много готино епизодче и ще чакам другия вторник с нетърпение!
lu~
Напълно съгласна с казаното от Мони. happy.gif Няма смисъл да го пиша и аз .

Музика

1.The Temporary Thing - An Ordinary Life

2.Filthy Souls-Boys Will Be Out For A Fight

3.The Wombats - Let's Dance To Joy Division

4.Mates of State-My Only Offer

5.Damien Jurado-Sheets

6.Carolina Liar-Simple Life

7.The Smoking Popes-Stay Down

8.Against Me!-Stop!

9.Chris Cornell-Watch Out

10.Matt Pryor-Stops Turning
repeto
Рейтинга на епизода:
One Tree Hill - "Our Life is Not A Movie or Maybe" от този понеделник е 3.14 million viewers
TraumTanzerin
И аз съм съгласна напълно с казаното по-гореи няма защо да го пиша още веднъж. На мен тази серия ми хареса най-много от всички до сега в сезона, повдигна ми настроението и много и се изкефих nice nice nice 4.gif 57.gif Дано да има още такива серии. А относно Джулиан ето следващия, които ще вкарва интижки.Страхотна серия smile.gif smile.gif smile.gif
White_tulip
Епизода много ми хареса! Става много интересно с този Джулиън!

Бг субс
извинявам се за забавянето, но 2 часа нямах нет. Утре ще ги има и в subs.unacs.bg
http://4storing.com/pl0i7/e1777bf31fade1f0...77264746d9.html
hristin4e
Цитат(White_tulip @ Oct 30 2008, 00:25) *

субтитрите ти са много добри smile.gif

Та сега за серията: Джейми, Нейтън, Хейли са страхотни. Толкова много ми харесва да ги гледааааам biggrin2.gif И естествено когато Хейли свиреше на пианото, а Нейтън й правеше физиономии беше уникално просто - много се смях worthy.gif
Лукас беше сладур, нещо в него много ми хареса тази серия, но не знам какво smile.gif Как изяде палачинките на Нейтън само 16.gif
Този Джулиан ми е малко странен, даже доста. Глупаво ми изглежда, а много мразя да вкарват излишни герои, за да развалят отношенията на другите. Същата работа като Нени Кери... ся Пейтън няма да каже на Лукас, ама той сам ще разбере... айде бе тоя филм сме го гледали вече!
Брук - вечната сладурана happy.gif И Пейтън и Хейли също - като ги гледам в първи сезон и като ги видя сега - толкова са променени huh.gif Страшно са красиви и трите.. happy.gif
Дали да се върна пак на темата за Нейтън blush.gif Вече толкова пъти го споменах, ама все пак... Много беше готино с Оуен в отбор и като момичетата седяха на скамейките и си говореха, а Брук му казваше да пази Нейтън и му крещеше biggrin.gif
Някои песни много ми харесаха, надявам се скоро и линкове към тях да има blush.gif И направо мога да благодаря предварително предполагам rolleyes.gif

Абе страшно готино епизодче, сладко rolleyes.gif Много си ме кефи One Tree Hill напоследък. Дано се задържат така smile.gif
zaharchee
И двата линка при мен не работят. Ако може някой да ги качи наново.
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Oct 28 2008, 17:23) *
ОТН се завръща все повече и повече с всеки изминал епизод! worthy.gif Този епизод определено много ми хареса, няма нещо, което да му липсва! Пейтън отново ми хареса! Много бяха сладки с Дерек - точно като братче и сестриче. happy.gif Този Джулиън май нещо ще създава проблеми, ама няма как да не отбележа, че е много хубав wub.gif (бтв и на мен ми прилича на Мат Покора biggrin2.gif )! Ако ще да създава интриги, обаче искам да го гледам и в другите епизоди! wub.gif Лукас много ме изкефи с това "Бамчикабамбам"... 18.gif Откъде ги мисли... 18.gif Нейтънчо беше голям сладур wub.gif , както винаги и много ми беше жал какво му се случи на гърба, миличкия... Поне Хейли ще го излекува! 15.gif biggrin2.gif Джейми нещо много почна да се увлича по Самито... biggrin2.gif Брук като го пита "Кое е твоето любимо момиче?" и той "Сам... Ти?" 18.gif Обаче много гадно се получи с този купон в магазина на "Клоутс Оувър Брос"... Дано Сам да си вземе поука и да се държи по-добре с Брук, и да оценява, което тя прави за нея. unsure.gif Бруки, както винаги беше перфектна в серийката! blush.gif Пак се смях на нейните сцени. biggrin2.gif С Оуен имат малък напредък, дано в другия епизод да е по-голям! wub.gif Обаче Нейт как ги сватосва... biggrin2.gif О сега като се сетих ми беше много забавно Джейми като разясняваше на Сам как преди Брук и Оуен се целували, и как Маут и Джиджи се целували... 18.gif Джиджи (която е станала много хубавка) не знам какво толкова се прехласва по Маут biggrin2.gif , още повече като си има гадже... Ама дано да се спре, че ще се разправя после с Милисънт... 18.gif Бтв в този епизод всички бяха облечени много хубаво и доколкото помня няма човек, който да не ми хареса с какви дрехи е облечен. happy.gif Както и да е... Много готино епизодче и ще чакам другия вторник с нетърпение!

Нямам какво да добавя, напълно съм съгласна с Мони. happy.gif
summer77881
Мале супер яка серия biggrin2.gif biggrin2.gif Малко кофти за гърба на Нейт, ама дано да няма повече проблеми... той заслужава да си е най-най-най в баскетбола и дано наистина отиде в енбией....с Хейли наистина бяха мн сладки blush.gif blush.gif Много ми хареса началото когато бяха седнали сред публиката момичетата и си говореха със Сам и Джейми!!! biggrin2.gif :biggrin2:Много се смях когато Джейми каза ''мама каза че не ми е позволено да излизам на срещи с момичета, но татко каза че може'' и как Брук крещеше на Оуен воабще много як старт на серията имаше, много забавни моменти и това ми хареса... Много тъпо се получи със Сам и Магазина на Брук и Най-вече роклята на мене ми идеше да се разрева незнам на Брук как и е?? blink.gif blink.gif Хареса ми обача че не се отказа от нея въпреки големите неприятности.....Тоя Джулиан ли къф беше на майната си обаче никак не ми харесва и ми е ясно че ще навлече много проблеми на дългочаканата най-сетне събрала се ''уж'' за винаги двойка Пейтън и Лукас... А колкото до Маут и неговите любовни драми... Тая ДжиДжи АДСКИ МНОГО МЕ НЕРВИ!!!! Това е от мене имаше и други неща но няма да ги коментирам това мисля че беше най важното.....
White_tulip
http://subs.unacs.bg/get.php?id=45084
Marissa Cooper
Страхотен епизод.Понеже току що го изгледах ми изниква въпроса От къде се познават Пейтън и Джулиан??? Ще стане голяма мизерия. Този не ми харесва и ще обърка много нещата. Лукас ми е скучен, но може би защото няма вече много моменти с него. Пейтън в този епизод (да не повярвам) ми беше симпатична.
Брук, както винаги ми харесва. С Оуен ми харесват повече скарани. А Саманта... това момиче е много неблагодарно и дано да оцени шанса, който и е даден.
Предусещам, че и в този сезон ще има спомени за Кийт и за Кю, как не им омръзна да въртят едно и също незнам.
Нейли са симпатични, макар и да нямат много действие. Искам Хейли да пее, а не да е скучна съпруга. И дано на Нейтън да му мине гърба.
Маут-Джиджи-Мили.. Не ми е интересно..
ralichka_21
Добро епизодче! smile.gif Пак ги нямаше сладурите Дебилс. Маут и Мили не са лоши ама нещу не са ми мн интересни. заформя се нещу интригуващо около Пейт и Джулиън.
Нейтен и хейли си бяха както обикновени THE BEST!!! wink.gif Брук и Оуен ''убиха коня"...особено какогат той и се обяснпваше....Сам не ме кефи, Джейми ме изпъллни от всякаде за пореден път...особено като разправяше кой с кой се целувал... biggrin.gifbiggrin.gif:D и така чакам следващия епизод....
DeSiNCeTu
Лелеее, да не повярваш, но и този епизод ми хареса shocking.gif wub.gif И за първи път от толкова време ми е интересно какво ще стане в следващата серия biggrin2.gif
Само да отбележа този Джилиън is HOT shocking.gif wub.gif Жалко, че се върти покрай Пейтън, щеше да е мн яко, ако изграеше ролята на Оуен и имаше Баучкбаубау 18.gif 3.gif
Жал ми е за Сам, накрая наистина съжаляваше. Брук - много се радвам, че не я изгони, а само я наказа, това си говори за Брук какъв човек е (въпреки че не ми харесва Сам). А този филм, мн ми е интересно да направят такъв. Изобщо искам филм на OTH с истинските си актъори wub.gif
ZuZka yeah
Цитат(Marissa Cooper @ Oct 30 2008, 14:22) *
Искам Хейли да пее, а не да е скучна съпруга.

Че тя и да пее и да не пее, все е скучна. rolleyes.gif

А сега за епизодът - наистина си беше интересен, особено това накрая с Пейт и Джулиан, усещам, че ще има големи интриги, а и ще закопае яко Лукас с филма... wacko.gif Това, което направи Сам си беше типично в нейн стил, Брук всичко трябва да очаква... biggrin2.gif Ама иначе пък си ме кефи Сам, както каза Джейми, тя е нещо като Кю. rolleyes.gif Обаче това с булченската рокля беше много гадно, ако бях на Брук щях да и залепя два шамара. biggrin.gif Както казах и по-горе Нейтън и Хейли са адскиии скучниии. А за Брук кой би предположил, че от разглезеното момиченце ще стане такава отговорна жена, от всички сезони в този Брук най-много ми харесва. smile.gif Тоз Джулиан нещо не ме кефи, обаче пък за сметка на това Оуеннн... wub.gif, дано по-скоро се съберат с Брук, макар че и сега отношенията им доста ми харесват, много са ми забавни. biggrin.gif А между другото мисля, че сега е моментът да попитам - братът на Пейтън защо е черен? 2thin[1].gif
ralichka_21
Цитат(ZuZka yeah @ Oct 30 2008, 18:02) *
Цитат(Marissa Cooper @ Oct 30 2008, 14:22) *
Искам Хейли да пее, а не да е скучна съпруга.

Че тя и да пее и да не пее, все е скучна. rolleyes.gif

А сега за епизодът - наистина си беше интересен, особено това накрая с Пейт и Джулиан, усещам, че ще има големи интриги, а и ще закопае яко Лукас с филма... wacko.gif Това, което направи Сам си беше типично в нейн стил, Брук всичко трябва да очаква... biggrin2.gif Ама иначе пък си ме кефи Сам, както каза Джейми, тя е нещо като Кю. rolleyes.gif Обаче това с булченската рокля беше много гадно, ако бях на Брук щях да и залепя два шамара. biggrin.gif Както казах и по-горе Нейтън и Хейли са адскиии скучниии. А за Брук кой би предположил, че от разглезеното момиченце ще стане такава отговорна жена, от всички сезони в този Брук най-много ми харесва. smile.gif Тоз Джулиан нещо не ме кефи, обаче пък за сметка на това Оуеннн... wub.gif, дано по-скоро се съберат с Брук, макар че и сега отношенията им доста ми харесват, много са ми забавни. biggrin.gif А между другото мисля, че сега е моментът да попитам - братът на Пейтън защо е черен? 2thin[1].gif

Защото майка му е чернокожа, а баща му е Мик..бащата на Пейтън..т.е. те имат общ баща и различни майки....
ZuZka yeah
Цитат(ralichka_21 @ Oct 30 2008, 17:06) *
Защото майка му е чернокожа, а баща му е Мик..бащата на Пейтън..т.е. те имат общ баща и различни майки....

Вече ми стана ясно, мерси. Те толкова бащи, майки и братя станаха, че направо да се обърка човек. wacko.gif
K1llerAngel
Готин епизод.
FintiFlushka
Ох простоо нямамм думии .. много хубавоо епизодчее .. tongue.gif
mize
оооооооооо да да сезонът започва да става много интересен! worthy.gif rolleyes.gif
знаех си че Пейтън е кучка mad.gif mad.gif mad.gif ще се разбере следващия път какво е направила sick1.gif mad.gif
Tedds
Епизода бешее много хубав.Той и предишния са най-добрите за шести сезон за момента.Надявам се и другите да са толкова интересни.Брук у Оуен бяха адските сладури,много готини сцени имаха заедно,надявам се да ги съберат в най-скоро време.Ама таз Сам,няма граници начи,да земе да се научи да се държи като трябвааз ако бях на Брук пък щях да я изгоня,ро бива нахалство ама чак толкоз xD.Най-много ме заинтригува това с Пейтън и Джулиан,нямам търпение да дойде следващия вторник,че да разбера ;]
mevita
защо да е кучка?(за пейтън)
мн си е яка...линдзи да не е по-добра?! 9.gif какво ще ни занимават цял сезон,ако всичко върви безпроблемно.
kateto91
епизода беше страхотен.имах чувството че гледам стария трий хил.сетиха се най-после да споменат че първата книга на люк не беше само за пейтън,а и за брук.пейтън наистина не е стока.и какво и имаше на линдзи?беше си мн добричка.чакам вече брук и оуен да се събират 4.gif.в тоя епизод бяха мн сладки.мн ме изкефи като му каза да пази гърба на нейтън biggrin.gif и после нейтън като отиди до къщата на брук и като си говориха и оуен като се показа на вратата biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif когато нейтън каза на оуен за прическата му biggrin.gif и за това че е била мн голяма грешка да зареже брук.а бе епизода беше най-добрия за 6 сезон за сега
naley_
Не мога да си сдържа емоциите,възхитителен епизодд biggrin.gif
Нейи този път много им се изкефих biggrin2.gif Но какво да ги коментирам тях то е ясно 10.gif
Броуен.. wub.gif Крайно време е да ги сближават все повече,а и Брук да спре да се прави ,че няма нужда от него 10.gif
Сам и Джеймии biggrin.gif Много са милички. Леко се издразних на Сам ,че взе Джейми и за роклята 19.gif ама..
Лейтън от тях не видях много този епизод,обаче пак си ми харесаха.
Джулиян много ме смнява,само ше развали нещата 15.gif Каквото и да прави в Трии Хил не е за добре unsure.gif
Брукасс biggrin.gifbiggrin.gif От кога чакам. Много хубава сцена 8.gif
Зарадваха ме и че върнаха Дерек emoticon1 (109).gif
Ъм да не забравя Маут и Джиджи high school sexy lovers biggrin.gifbiggrin.gif Ех Джиджи няма спирачки 4.gif

И така поредния уникален епизод.
Inagr
На мен ми се заби в главата Нейтън: "Dude, she is the other half". А не както до сега се натъртваше, че цялата книга е за Пейтън. Явно не е!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.