Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: How did it all start...?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
lemmy
Мисля, че е редно да има тема в която всеки да разкаже как точно е започнало всичко при него.
Как е разбрал за книгите, какво си е мислил преди да ги прочете, как се е чувствал когато е започнал, кой е бил ключовият момент, в който е разбрал, че това няма да спре докато не види края, стигал ли е до крайности, за да прочете всичките книги, какви са били реакциите на околните, променило ли се е нещо в него след като twilight е станала част от него и мисли ли, че някога това нещо ще спре да кара сърцето му да трепва поне леко?

Ще помоля всички, които отговарят да дават по-изчерпателни отговори, мисля, че на всички ще ни е интересно и забавно да прочетем вашите истории!
♥Didito♥
Такаа първи пост. Всичко започна преди 7 месеца. Тогава за първи път ми се мерна някакво клипче в ютюб на Едуард и Бела и пишеше Twilight. Първо мислех че е сериал biggrin.gif После обаче се сетих, че съм го чувала от някъде. Влязох в ггбит и видях темата за филма. Тя нарастваше прекалено бързо, за тема на филма който щеше да излиза Декември и естествено прикова вниманието ми. Най-интересното беше, че всички постове бяха за книгите, които аз си нямах и на идея, че дори съществуват xD. Четох колко е велико и невероятно и т.н и още от началото ми стана ясно че това ще е новата мания. Но какво последва след това е вече страшно :/ След известно време започнах да чета Twilight. Първата глава я минах толкова бавно, че просто не е истина. Спомням си как оставих книгата, просто не мислех че наистина ще се наема да я прочета. Даже си спомням как писах постове, че не съм прочела New Moon а още не бях Twilight xD Но после незнайно как не можех да спра да чета и я свърших за два дена. Докато я четях бях като зомби, не това е слаба дума, не можех да се отлепя от компютъра. Нека кажем, че още от трета глава знаех, че с тази книга ще последва и моя мания. Но си нямах и на идея, че ще е толкова голяма. След като я свърших нямах никакво търпение и почнах New Moon, после Eclipse и вече бях напълно побъркана, не само от книгите, но и от времето което оставаше до Breaking Dawn!
От 6 месеца съм болна. Да болна, защото това си е болест. Поне на мен ми действа така. Появиха се странни изменения в поведението ми, превърнах се в obsessed fangirl в един от най-лошите варианти. Постоянно мисля за така да го кажем целия феномен, просто ми трябва да си направя само малка асоциация в главата и се почва. Хубавото е че не съм единствената ненормална има още фр, които са ненормални на тая тема. Картинката е тъжна, майка ми ме смята за психически нестабилна, когато стане дума за нещото с буква Т тя вече дори не смее да каже името biggrin.gif
Никога няма да забравя Twilight (то възможно ли е) независимо че поредицата свърши,тя е единствената която ще мога да чета винаги(е чакаме MS ама дано не си останем с чакането :/), . Сега тепърва ще излизат филмите и не, дълбоко се съмнявам, че обсебеността ми ще мине скоро. Просто няма да се случи!
hardygirl666
По Здрач се запалих случайно.Разглеждах картинки в deviantart и попаднах на снимка на Ед и Бела.Имаше кратко резюме на първата книга и ми стана доста интересно.На другия ден се разрових в лайвжурнал,защото във всеки 3 от тези,които посещавам често, имаше икони на Калънови,Бела,Бела и Едуард....Започнах да чета книгата на 15 септември и аз като момичето преди мен не се отлепях от компютъра.В момента съм тотал обсебена,а покрай мен и други мои приятелки започнаха да я четат.Втората книга съм я принтирала,защото е доста вредно за очите да прекарвам часове пред монитора без да мигам.Eclipse ще си я купя,когато си поръчам и Ню Муун.А Breaking Down не я видях в книгомания,но се надявам,че ще я пуснат. Усещането....чувството,когато някой каже "Туайлайт" или Едуард е ...направо ми настръхва кожата.Почти в същото състояние съм като ♥Didito♥ .Това наистина е болест,хора.Няма лек за нея-това си е чиста мания. smile.gif Нямам търпение да купя и осемте книги,а MS предполагам,че ще е още по-интересна.
lemmy
Диде и твойта майка ли бе 18.gif

Такаа, моят първи зблъсак беше началото на Август (знам доста късно, но кво да се прави преди това ми беше позволено само за изпити да мисля).
Тогава почнах работа в един нощен клуб. Една вечер нямаше много хора и аз решх просто да си седя и да си драскам нещо, хич не ми се работеше. На една маса близо да края на бара където си седях попринцип бяха седнали две момичета. Изглеждаха на мойте години и водеха някакъв доста оживен разговор. Музиката не беше достатъчно силна, за да не ми позволи да ги чуя. Естествено обсъждаха Едуард и Бела (наблягаха на Едуард както се досещате). В разговора им се вмъкна и името Робърт Патинсон и вниманието ми беше привлечено на секундата (много го харесвах още от Хари Потър). Заслушах се в разговора им, но естествено не можах да доловя точно за какво говореха.
Около седмица след това си ровех из нета и някак си от нищото ми изплува Роб и айде да проверим imdb какво се случва с него. Отварям аз и виждам в кои филми ще участва, но никой от тях не е излязал естествено и не обърнах кой знае какво внимание на нито едно от заглавията (май нямах и време, не се задържах дълго на компа лятото).
След един два дена намерих време да посетя нашия прекрасен форум. Имах време и за едно филмче та реших да видя раздела с филмите за нещо ново и интересно. Вниманието ми естествено веднага беше приковано от Twilight, филма с най-много изписани страници. Отворих темата, но не прочетох ревюто, само погледнах плаката. Прекрасното изражение на Роб веднага ме тресна и реших да разбера за какво става дума. Минах на бързо през повечето мнения и разбрах, че има книги. Времето пак не стигаше.
Стигнахме края на Август, а аз вече знаех, че това Twilight ще е нещо голямо. Много исках да прочета книгите, но ме спираше един много необясним, вече, страх. Страхувах се да не ме разочароват и да не се зарибя. Много исках нещо което ще ми влече вниманието и ще ме накара да се развълнувам. Когато спрях работа останових, че имам доста време преди да започне първия семестър и се реших.
Дръпнах си книгите. Започнах Twilight и злед 1вите 10тина странички разбрах, че това е то! Това ще е нещото което ще ме спаси.
Не се случи точно така обаче. Twilight се превърна в моята дрога. Пристрастих се до такава степен, че не спях, почти хапвах нещо, не излизах, не си вкключвах скайпа дори. Трябваха ми само 5 дни, 5 кратки дни, за да прочета и 4те, но бяха достатъчни. Не веднъж майка ми ме заварваше посред нощите, с кървясали очи пред компютъра. Промених се тотално, особено след New Moon. Не знам за добро или за лошо, но единственото което ме разсейваше от книгите бяха концертите на които ходех. Започнах да мисля различно, дълго време си размишлявах, започнах да мълча повече, а преди постоянно плямпах. Разсеяна съм попринцип, но сега сякаш вече отлитам на някъде. Майка ми забеляза и си поговори с мен, отначало не исках да знае, че съм погълната от това, но й казах. Тя много обича да чете и много се радва, че и аз обичам, но малко се оплаши. Никой от групата ми в училище си няма и понятие от това, затова не можех да говоря с тях за това, не можех и да се средоточа да науча тъпия гръцки (все още не мога и се притеснявам).
Определено това няма да спре скоро, особено сега когато зарибих най-добрата ми приятелка. Днес беше поредния ден в който с нея обиколихме цяла софия да търсим BD, неоспешно както винаги. Тя също стана като мен, майка й също малко се притесни. И двете знаем, че това просто няма да ни остави, не зависимо какво става с нас, колко растем или с кой общуваме, Twilight е нашата дрога!
MiMzZz
При мене общо взето не помня кога започна, но много добре помня КАК започна...
Напълно отегчена, че нямаше нито един сериал, който да ми грабне вниманието, започнах да се ровя из гугъл за достатъчно интересен сериал.Попаднах на един списък с най-гледаните сериали, повечето от които ми се сториха адски тъпи...Харесах заглавието Муунлайт, без да знам предварително за какво става въпрос в сериала.И така почнах да го гледам...Когато бях стигнала до около 6-7 епизод реших да се поразровя за повече инфо за сериала...И разбрах, че работното му заглавие е било Туайлайт и е вдъхновен всъщност от някаква книга на име Туайлайт...викам си аз...сигурно ще е като Муунлайт, дай да видя за какво става въпрос...проверих в пингвините дали я има...но се оказа, че не е преведена на български...и така намерих я из Интернет...и всъщност беше нещо много различно от Муунлайт...беше нещо по-красиво, макар че имаха нещо съществено общо-невъзможната любов м/у красив и добър вампир, който мисли себе си за чудовище и едно обикновено момиче, което винаги се забърква в неприятности...и почнах да я чета...постепенно толкова се бях увлякла, че не можех без да прочета поне една страница на ден...не можех да спя, не можех да ям, не можех да мисля нормално...сякаш бях като в капан , от който не можех да се измъкна...Изградих си представа за всеки един герой-визия, маниери, характер...после видях, че ще има и филм по книгата...видях актьорския състав...отначало не можех да ги възприема повечето, но в последствие, след като изгледах почти всички интервюта, разбрах че те наистина държат на тези роли...и ги усещат...Най-много съмнения имах може би в Келън...а още отначало най-много надежди имах за Роб, защото му бях фенка още от ХП и бях проследила творчеството му от времето на Хари Потър...виждах и продължавам да виждам колко много общо има м/у Ед и Роб...и усещам как Роб започва да мрази тази роля...защото всички фенки виждат в него Едуард...а не Робърт...Туайлайт е нашата мания, нашата мечта...ох нямам достатъчно огат речник да опиша за какво става дума...то не може да се опише тва чувство...Гадно ми е щото изтече МС...а я исках!Исках нея най-много не защото съм обесебена от Едуард...просто исках да разбера какво си мисли той..защото той мисли доста повече от Бела...ама ще го преживея някакси...
♥Didito♥
Цитат(lemmy @ Oct 17 2008, 22:14) *
Пристрастих се до такава степен, че не спях, почти хапвах нещо, не излизах, не си вкключвах скайпа дори. Трябваха ми само 5 дни, 5 кратки дни, за да прочета и 4те, но бяха достатъчни. Не веднъж майка ми ме заварваше посред нощите, с кървясали очи пред компютъра. Разсеяна съм попринцип, но сега сякаш вече отлитам на някъде.

И при мен беше по същия начин. Не спях, майка ми ме заварваше в 4 часа сутринта да чета. Скайпа и всякакви комуникации с околните бяха забравени, всякакъв външен свят, просто само книгите ми бяха в главата. Майка ми много се притеснява за мен, цитирам "ти си луда да дадеш 100 лева за книги, абсолютно си се побъркала, ще ти забраня да четеш!" аа няма да стане! biggrin2.gif Четирите книги си седят като трофеи на библиотеката, те ми красят стаята ^^ Просто досега не се е случвало нещо да е толкова поглъщащо, така да го кажем. В училище е най-зле обаче. Там просто само една дума да ни напомни на Twilight и се побъркваме. Аз съм била винаги страшно разсеяна, а сега съвсем. Една фр все се шегува "ти няма да го преживееш тоя филм, на 5-тата минута ще умреш" ми то ако продължавам отвсякъде да чувам twilight,twilight,twilight може и така да стане
Gossip Girl
Моята история започва преди две години. biggrin.gif
Като голяма фенка на Гаспар Уилиел тършувах из LJ за негови аватари. Много често засичах такива с Емили Браунинг, която също ми беше адски симпатична от "Лемъни Сникет: Поредица от злополучия". Тогава все още бях невежа и си мислех, че ще участват във филм заедно. Проверих и видях, че аватарите, които се правят трябва да са за нещо наречено Twilight. Никъде не успях да намеря сносна информация и накрая се отказах. След това преди повече от година отнова започнах да влизам в LJ и пак Емили&Гаспар неразделни. Проверих им биографиите, но нямаше никакъв филм, в който да са заедно. Затова проверих Twilight. В каста беше единствено Кристен Стюърт, току що избрана. Първоначално си помислих, че е сериал, имайки предвид огромната фенска маса. След това попитах някого и ми казаха, че Twilight е книга, която предстои да бъде екранизирана. Много се зарадвах и помолих ludoto_mimi да ми я прати, понеже не я намирах никъде(така между другото с Мими се запознахме, преди това ме беше страх от нея biggrin.gif ). Започнах да чета, обаче прочетох първата страничка и се отегчих, някаква там мацка си разправяше за блузката с късия ръкав, която носи за последно, и как се показвала през прозореца да събира витамин Д(това и досега страшно ме дразни). На другия ден реших да й дам още един шанс. Оттогава до момента, в който не приключих книгите не можаха да ме отлепят от компютъра. В училище си мислех само "Какво ли ще стане с Бела? Какво ли ще каже Едуард?" Щом прочетох Twilight ревах. biggrin.gifbiggrin.gif. След това прочетох New Moon & Eclipse. И като привърших с Еклипс имах чувството, че са ми изпразнили главата. Имах чувството, че някой е умрял. После прочетох Breaking Dawn, първите седем глави, и имах чувството, че ще повърна, защото знаех, че това е последната книга, и тя щеше да свърши. В крайна сметка преминах и нея.
От първия път, в който прочетох Twilight до шестия, включително и всички останали книги, всяка дума, която ми се каже, в съвсем нормален разговор, на ум се свързва с Twilight. Всяка песен се превежда на туайлайтски, всяка снимка се сравнява, всеки сериал, всеки филм, всяка книга се бори с Twilight. Имам абсолютно OCD(Obsessive Cullen Disorder).

----
Mimi: 18.gif Ще видиш ти страх те е. Не трябваше ли да си си легнала вече? 15.gif
mR.DiSCo
Е да си дойдем на думата!
Та всичко започна март месец 2008....
регистрирах се във форума и естествено почнах да го разучавам , гледам теми ,чета , това онова , пиша коментари , смогвам как се слага аватар и подпис , научих основни неща.И нали си гледах темички така и видях на Nasi под аватарите култовата туайлайтска фраза :
- How Old Are You?
- Seventeen
- How long have you been seventeen?
- A While.
Edward&Bella
И Гледах пак някакви такива подписи с фрази и аватари и си викам ''хм.. това да не е някакъв сериал?'' и не обърнах внимание.Няколко месеца по късно случАйно влизам в раздел ''Игрални Филми''(така беше тогава) и гледам аз тема ''Twilight (2008) '' и си викам ''я да видя кАкво е това'' и цъкнах и като ми се отвори темата и просто още от постера се захластнах по туайлат worthy.gif worthy.gif После прочетох резюметата на книгите и ми се стори много интересно.Гледах двата тийзъра и случайно намерих темата за книгите и ми стана още по интересно и деня дойде- 30 септември 2008 - получих в ръцете си New Moon.За жалост Twilight я нямаше и почнах от нея.Плених се още от първото редче , първата мисъл на Бела...
И почнах , карам я по бавно ,защоото нямам време и много ми се доспива , а е ужасно интересна и не мога да я оставя просто така докато си набавя Twilight ,защото няма спиране просто worthy.gif Наистина е като наркотик.Та не съм си теглил текстови документи ,защото така или иначе седя много на компютъра и ако почна да чета , ще ми изкапят очите...
За това сега си чета New Moon и си чакам докато си събера пари за Twilight smile.gif Още повече се запалих , когато излезе най-НОвия трейлър и снимките вобще , манияк от всякъде станах.
Това е моята история wink.gif

leyton_oth
каде можем да си ги намерим тези книги...в софия има ли ги .. 6тото в провинцията ги няма ;( поне по моя район..а от нет-а можем ли да си ги изтеглим :? има ли ги на БГ език :? някои ако знае линк или теми4ка за тва ..
ThePinkDuck
Цитат(leyton_oth @ Oct 23 2008, 16:39) *
каде можем да си ги намерим тези книги...в софия има ли ги .. 6тото в провинцията ги няма ;( поне по моя район..а от нет-а можем ли да си ги изтеглим :? има ли ги на БГ език :? някои ако знае линк или теми4ка за тва ..

ГЛЕДАЙ преди да пишеш следващия път!
[dEs]
Дълго време отлага писането на коментари в тази тема, но все пак..
Дълго време отлагах и четенето на книгата. Не разбирах, защо всички са толкова подивели по нея. В целия форум всеки втори беше с подпис и ав на Twilight. Като видях темата за филма почнах да чета резюмето, разбрах, че филма още не е излязъл и повече не отворих темата. Абсолютно забравих за съществуването й. През лятото предложиха да ми я пратят, но не бях на подходящия комп., та отлагането продължи до преди седмица и половина някъде. С ми прати първата книга, която прочетох за два дена. Като прочетох как свърши останах с отворена уста. Втората книга прочетох за два - три дена. След това почнах да разглеждам подфорума за филма. В последните седмици изгледах толкова много интервюта, снимки...
Всяка втора дума беше за Twilight. Накарах майка ми да я прочете, зарибих и още една приятелка. Не съм за изтърпяване вече biggrin.gif.
~RoRyYy~
Дълго отлагах писането тук,защото си бях забранила да влизам в теми за Twilight,защото после просто не мога да функционирам,просто седя и гледам в празното пространство, е тази моя мисия нямаше успех...

Ето и моята история.Кога почна..?Хммм,може би средата на лятото,когато започнах да влизам по-редовно в нашия прекрасен форум.Тогава бях на вълна Гилмор Гърлс и влизах най-често в форума за него.Там повечето от темите бяха създадени от Патето и разбира се подписът и веднага ми направи впечатление.Беше култува фраза от книгата + аватарче с надписа Twilight ,и така се зачудих какво е това,в началото бях решила,че това е някакъв сериал за близнаци,незнам от къде това ми е дошло на акъла.Та,както и да е,разрових се малко повечко и разбрах,че това нещо Twilight не е нито сериал,а камоли е за близнаци.На първо място ми направи впечатление колко мн страници има изписани за филм който не е излязъл,казах си това е феномен.И викам,еми със сигурност ще се гледа,но незнаех,че има и книги(какво съм гледала и аз незнам)След това попаднах на темата и за книгите и първото нещо което ми направи бе асоциацията с Хари Потър-а тай като наистина мн обичах тази книга а тя беше свършила бях доволна да имам нещичко с което да се пробвам да разсея скуката.Изтеглих си книгите,но просто не можех да се наканя да започна,имах си и др неща на главата и постоянно отлагах.Дойде време за училище.И точно третата седмица от даскало щяхме да имаме контролно по литература и аз се прибрах от у-ще и си казах,абе нека да си почина малко преди да почне великото учене,чудех се,чудех се какво и търсейки из компа си намерих Twilight книгите.Реших да видя за какво толкова става дума,че вс са с подписи и аватари на Twilight (ох,колко наивна съм била тогава.)И почнах първа глава...и умрях,просто тази книга беше нещо уникално,никога не бях чела нещо такова..просто Едуард...и Бела... и тяхната любов така ме омагьоса,че следващият път когато отлепих очи от копма,те бяха кървясали и сълзяха и беше 6 сутринта,сякаш бях загубила врзъка с реалността,сякаш бях потънала в един друг свят е не моето сиво ежедневие.Разбира се тр да се иди на даскало,падна ми се да пиша есе за любовта-ах колко доволна бях и почнах да пиша вс което ми хрумнеше въз основа на Twilight и имах 6.Хихихихи.Следващата безсънна нощ бе посветена на Ню Моон-тази книга толкова ме депресира,остави такава следа в мен...физически нямах сили да говоря и мисля за каквото и да е било друго от поредицата Twilight...мама се притесни за мен щом ме видя на сутринта,каза никакво училище,тя е уникална жена,каза ми всеми се наспи лудо дете мое.хахаха,казаха и,че става дума за книга и тя моментално ме разбра,тя самата не отиди на изпит за да прочете последната част на ХП.И така след един хубав сън се заех с третата част,а как мразех Джейкъб тогава,но края беше в полза на Едуард разбира се.След тази книга тотално изфирясах,не можех да фукнционирам без моите книги-имах си нужда от дозата...приятелите ми тотално ме отписаха и утвърдиха мнението си,че съм неспасяем случай...хм,така си е.

Пробвах си да си забраня да влизам в темите за Twilight,защото със всяка снимка аз става все по-зле и по-зле.Е,както виждате това с невлизането не стана..просто ще приема факта,че съм луда и вманиачена Тwilight фенка и съм неспасяем случай...
hristin4e
Хммм мой ред е да разкажа историята как започна всичко... smile.gif
Всичко започна началото на лятото... естествено и аз както казаха повечето - виждах цитати от книгата, виждах снимки на Едуард и Бела, определено ми привлякоха вниманието още от началото smile.gif Реших, че трябва да прочета тази книга, определено не знаех дали ще я разбирам - никога не бях чела книги на английски и просто бях любопитна. Свалих книгата за да пробвам себе си. По ирония на съдбата си казах, че ще "хвърля един поглед" няма значение на кой момент, коя глава от книгата. просто хванах мишката и дръпнах страниците, когато пуснах видях заглавието "Confessions" rolleyes.gif Започнах да я чета - ей така от нищото, от никъде. Не знаех за кой и какво става въпрос. Бях запленена още от първият ред, прочетох цялата глава, просто защото не можех да си отлепя очите, докато не видях заглавието на следващата. Усетих, че сега е времето да спра. И го направих, нямате си представа как сама се измъчвах, но успях - спрях се. Веднага изтрих файлът с книгата. Може да се каже, че просто не можех да понеса да го чета на компютъра - просто не можех, не знам, не мога да си го обясня. Мислих постоянно за книгата и колко много искам да я прочета, но лятото мина бързо, бях заета с различни неща. Единственото, което ме измъчваше беше, че гледах трейлърите, снимките, следях всякаква информация, дори правих графики с фотошоп-а... но си казвах "Не, няма да я четеш на компютъра!" blush.gif Инат както винаги... Та...
Сестра ми учи в София и аз и говорих постоянно "Twilight", Едуард, Бела, като си идваше в Пловдив й показвах снимки, графиките ми, виждаше че постоянно следя темата за графиките, за филмът, за книгите. Казах й, че в Пловдив я няма, и сигурно ще я поръчвам от Книгомания, защото много искам да я прочета. Следващият път когато си дойде вкъщи изкара една черна книжка от чантата си - с прекрасната корица, която разпознах моментално и крещях от щастие още преди да ми я подаде smile.gif
Все още съм чела само първата част, чакам си втората книга когато сестра ми си дойде другия път biggrin2.gif
Сигурно няма нужда да обяснявам впечатленията си от книгата, много добре знаете и чувствате, това което и аз изпитах, когато я прочетох.
demonnndays
Аз пък един ден случайно видях на заглавната страница в imdb снимка на Робърт Патинсън и някво момиче и ми стана интересно да видя от кой филм е,защото още от Хари Потър съм му фенка biggrin.gif Видях заглавието,но не ми направи особено печатление,първо си помислих че е някакъв фантастичен сериал...След това тук много често започнах да виждам аватари с него,беше ми странно коя е Бела и кой е Едуард,и се сетих че ги бях видяла в imdb.Един ден видях,че в раздел филми са се появили отделни форуми и единия беше на Twilight,което ме учуди,защото само Хари Потър имаше отделен форум..реших да разгледам,видях,че има и книги,прочетох резюмето и реших да си я изтегля и така общо взето се запалих smile.gif
nelito0o0
Беше лятото, когато видях темичката за Twilight. Влязох в нея и видях, че филма се очаква края на годината и излязах.. Скоро забелязах, че тя всъщност доста бързо се разраства.. но не си направих труда да попрочета.. след това, както някои от вас.. започнах да виждам най-различни аватари, подписи за Едуард и Бела.. незнаех въобще кои са, дори. Когато направихте Подфорум за Twilight направо бях изумена.. не разбирах защо.. пък камо ли защо толкова бързо расте blink.gif Реших да поразгледам все пак.. понаучих едно друго, след което [dEs] ми каза, че е решила да я прочете и скоро вече беше прочела и двете wacko.gif Та.. след седмица-две и аз се реших ииии прочетох първата книга, бях направо обсебена 14.gif blush.gif 3.gif happy.gif Скоро ще прочета и втората, но просто незнам как ще дочакам филма.... 9.gif Простооо ще получа удар, докато гледам промото за пореден път biggrin2.gif biggrin2.gif
_Sunshine_
Ето ме и мен. ^^
So.
Отначало бях много негативно настроена. Страшно много се дразнех на купищата мигащи аватари/подписи, въобще профили, които бяха заляли почти всички форумив, които пиша. Всеки ги хлави тези книги, ама колкото повече ми ги хвалеха, аз толкова повече се инатях, че няма да ги прочета. Да, ама не. Веднъж, мисля, бях попаднала на някакъв трейлър и учудващо за мен, ми хареса. ^^
И се предадох - реших, че ще чета, ако ще да са най-големия боклук. Преатиха ми ги на компютъра, ама цялата тая работа с взирането в монитора не ми хареса особено, за това почнах да си ги принтирам. Да, ама като бях принтирала 5-6 глави, и баща ми като видя колко хартия съм използвала.. кхъм. mrgreen[1].gif
И за едно известно време спрях да чета. След това пак нещо се бях нахъсала.. и точно тогава една моя много добра приятелка ми подари първата книга на английски.. Нямаше и два дни и я бях прочела. ^^ New Moon я четох от компютър, за нея ми бяха нужни към 5 дни. А Eclipse & Breaking Dawn ги изядох с парцалите - за една седмица, двете. ^^
Но въпреки че вее ги прочетох, продължавам да твърдя че не са чааак толкова специални. Според мен това, чче толкова много хора ги четат е защото просто са по-близо до нас, от колкото "Хари Потър" да речем. Реакциите са някак по-реалистични.. и ох, не знам.
Майка ми много се мръщеше като й казах, че са вампирски книги. Ама май вече ми свикна, че чета шантави неща. ^^
Не знам какво още да кажа.
Надявам се все пак Стефани да издаде Midnight Sun.. и филмите скоро да са реалност. ^^
DcShOeCoUsA
Ами аз да речем мн странно, щото както обикновенно си джътках из новините за ЛП и научих че една тяхна песен щяла да е саунтрак на някаф филм.Айляк. После пуснах трейлара на въпросния филм и в шаш ще става въпрос за вампири какво по яко. Люимата ми група и любимият ми персонаж за фимл и за същество да речем на едно ... и то беше лятото и нямаше го филмчето още излязло и си го чаках от време на време поглеждах дали е някаде за сваляне ма няма ... и до тази степен се интересувах даже не знаех че е по книга. Та така случайно го набарах и го свалих с мн съкс качество ма го пуснах да гледам определено нямах търпение да го гледам. Та гледах и някфа във филма супер здраво неисках да свършва ... е да ма свърши ... и се почна лудото търсене на инфо ... И такам набарах в любимия си форум дето има всичко ... (този) книжките на бг и се почна едно лудо четене.Щях си прецакам класната па БЕЛ за дето четях а не учих ма се справих.После втората книжка за два дена прочетох и като почнах едната вечер от 7 до 5 сутрента съм чела и е прочетох после очите компот ма да не ти пука бях мн доволна ,че съм е прочела ... иначе кфо да каже мн се зарибих и да има как цял ден мн да говора за тая поредица ... супер мн искам да преведат и др части или поне да издадът книгите че да чета с кеф .Не че не съм се кефила кат четах на компа ма си е дружко с хартишка в ръка ... и ся чакам да излезнат на бг др книги че да ги прочета =]
М дам оперделено ми въздейства тази книга и то мн ... отдавна не съм имала такова желание за нещо и да съм знаела че си струва. Ся ми остава само да чакам...
А бе Линкин Парк са велики колко неща станаха заради тях ... ммм ВЕЛИКО !!!
tedi27
Моята история...ами една вечер си губя времето в скайпа, като разглеждам абонатите.И съвсем случайно една моя много добра приятелка си сложила трейлъра за филма и аз без да искам цъкам на него. Викам си:"Айде ся се бъгна компа, тъпа работа" Обаче не се бъгна и клипчето почна. Имах намерение да го изключа веднага, но ми хареса как почна и онази сценка как Едуард притиска колата и после онзи поглед и веднага почнах да разпитвам за този филм същата тази приятелка. Тя ми каза, че е по книга и аз, тъй като, за такива неща й се доверявам, й казах да ми прати 1-2 глави. Веднага почнах да ги чета направо от чата и съм вече накрая от това, което ми е пратила и си викам айде да й поискам още, обаче нея я няма, беше оф-лайн. И айде докато намеря от къде да ги сваля, вечерта тази работа не стана и чак на следващия ден. Докато заспя само за това си мислех, за мистериозния красавец Едуард, какво ще се случи... И така на следващия ден почнах да чета и скоро я бях прочела първата книга. Обаче много ме мъчеше това взиране в монитора и за следващите няколко дни спрях. Така, след още няколко почнах втората и там рев, рев , рев та рев.Точно там тъжните моменти, в гората и бла*бла, за моя голяма радост , докато ги четох бях сама вкъщи. Нашите бяха на ресторант и до късно не си дойдоха. Тази вечер трудно се осиферих. И така, прочетох втората, третата и днес, преди по-малко от 2 часа завърших четвъртата. Наистина съм запалена и само за това мисля. А и междувременно прочетох Midnight Sun, която ееее много яка. От съвсем друга страна виждаш Едуард, както и да е де, не сме на тема Едуард biggrin.gif . Още съм с една 438374928 каратова усмивка на лицето, защото много ми хареса как свърши. Jeez, мисля, че още не съм осъзнала, че наистина няма повече, затова още съм в настроение. Утре ще видим.. biggrin.gif Последната сцена ми остава в сърцето като една от най-любимите ми от цялото Тwilight нещо. rolleyes.gif (h) Преди да почна втората, не исках да продължавам. Знаех, че има много болка и не исках. По това време препрочетох първата... няколко пъти.
В даскало с онази приятелка, която ме запали и с една наша обща друга, само за това говорим. rolleyes.gif

Та така започна при мен.
amlm
До колкото мога да си спомня... Беше преди около няколко месеца.Избирах си филмчета от трейлърите и си пуснах трейлъра на Twilight.Хареса ми,но не знаех колко ще съм запалена в момента.Потърсих си филма за да го дръпна обаче не беше излязъл.И така докато се ровех във форума видях темата за филма но така и не можах да вляза.Мина време и филма излезе.Изтетгих го веднага.На следващия ден го гледах отново и нз как приятелката ми от училище издържа-През целия ден за това говорех.Сетих се че бях видяла тема за филма тук и естествено започнах да я разглеждам и забелязах че има книги и то 4.По принцип не чета много и доста време се чудех дали въобще да я почвам,но многото коментари по книгите пък и филма ме накараха да си я дръпна.Първата книга я прочетох за 2-3 дни и бях потресена .. до сега никоя книга не беше карала да се смея и да се радвам заедно с героя.Докато четох си отбелязвах любимите си моменти и ги оцветявах с жълто ( biggrin2.gif ) за да можех след това да мина отново през тях.И онзи ден когато я прочетох забелязах че почти на всъка глава съм отбелязвала по нещо.В момента чета 2рата книга и нямам търпение да видя какво ще се случи по нататък.
А на приятелите ми никак не им завиждам щото даже като заспивам си мисля за Twilight...пък да не говорим кво става като почна да им обяснявам на коя глава съм и т.н.
merelain
Съвсем случайно в началото на юни месец, в отчаян опит да си намеря интересен филм за гледане попаднах на трейлара на "Twilight". Когато свърши клипчето премигнах 1-2ти( shocking.gif ) и го пуснах отново, не можех да повярвам, че ще има филм с вампири mrgreen[1].gif , но еуфорията ми набързо се изпари след като видях, че излиза на 12.12 и продължих нататък dry.gif . Преди около месец отново попаднах на трейлара и пак се обнадеждих, защото декември наближаваше и започнах да се ровя и да търся кога ще излезе в България. Съвсем случайно попаднах тук и видях, че това всъщност са поредица книги и освен "Twilight" има още 3 mrgreen[1].gif , не мога да Ви опиша колко доволна бях при наличието на 4-ри книги за вампири mrgreen[1].gif , веднага ги дръпнах и последва дълго принтиране ( защото не съм фен на четенето от компютър). Броях минутите до свършването на работа или лекции и мечтаех за момента, в който ще се прибера в къщи и няма да стана от леглото и само ще чета mrgreen[1].gif отне ми около седмица и малко докато ги прочета. Няма човек около мен, който да не знае за "Twilight". blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.