Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 5 - Monster Movie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane
Episode 5 - Monster Movie

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Гостуващи актьори:

Ben Edlund

Rob Singer

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

Todd Stashwick (Shapeshifter Dracula)

Този епизод ще ни въвлече във водовъртежа на киното от 30-те посредством своите черно-бели кадри. Дийн и Сам са по следите на серия разнообразни убийства. Първата жертва притежава белези наподобяващи ухапвания от вампир, докато втората сякаш е била нападната от върколак. Но когато древна мумия се въздига в криптата си, Дийн е напълно обеден, че става дума за шейпшифтър, който тероризира града под формата на чудовища, които ранното Холивудско кино е превърнал в икони.

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 17/10/2008
Supernatural Season 4 Episode Episode 5 - Monster Movie

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 17/10/2008
Supernatural Season 4 Episode Episode 5 - Monster Movie

СУБТИТРИ by papy2000

SUPERNATURAL GALLERY

repeto
Рейтинга на Supernatural Episode 5 - Monster Movie е 3.06 million viewers
nelito0o0
ИИИи така.. Ммнооого готин епизод.. (както всички останали worthy.gif blush.gif ) Много ме кефеше Дийн.. и особенно като каза, че все още е девствен 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Оооооо незнам щях да се напикая от смях 15.gif 15.gif happy.gif 18.gif 18.gif 3.gif
Беше ми много сладък.. и Сами.. в този епизод беше много готин 10.gif 10.gif 10.gif а Дракула 3.gif - no comment !!!
tru
Хубав беше епизода , не толкова добър може би колкото предишните , но все пак доста забавен.
Дийн като каза , че е девствен и ми се искаше да отида да му помогна .. ;дд
Рейтингът малко се е смъкнал , но гледах промото на следващият епизод и много се надявам да се вдгине отново - струва ми се интересен. : ))
Devil^Rose^^
Добре линка работи, но има ли възможност
Цитат
Дата на излизане в България: 03/10/2008
да се актуализира най-накрая !?
ViruZzZ
Хаха отново див епизод biggrin.gif Всеки път като излизаше тоя "Дракула" и се спуквах от смях 18.gif акцента му просто къртеше 18.gif а Дийн горкичкият, няма нещо дето да го остави непипнато 18.gif радваше многo eпа ;]
DeSiNCeTu
Яко епизодче. Тези дни си мислих да има още една серия с шейпшифтер понеже предишната си беше доста интересна 18.gif
Дийн девствен - да да biggrin2.gif wub.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.