Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Messin' With the Kid"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
Страници: 1, 2
ludoto_tedi

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" — (9:00-10:00 p.m. ET)

20 Октомври 2008г.

Лукас и Пейтън свикват да живеят като двойка — Нейтън(James Lafferty) and Хейли (Bethany Joy Galeotti) трябва да се справят с грижите около Джейми (Jackson Brundage) в лицето на училищен побойник, докато Лукас (Chad Michael Murray) and Пейтън (Hilarie Burton) се опитват да живеят като истинска двойка. Брук (Sophia Bush) разбира, че не е толкова лесно да бъдеш модел за подръжание, колкото е очаквала, Маут(Lee Norris) се опитва да си върни старата работа. Грег Прендж е режисирал епизода, написан от Майк Хироу и Дейвид Щраус

Джейми се сбива с дете на име Чък в училище.Устата има шанс да потърси стажант. Дан и Деб водят разгорещен разговор. Сега ,когато Оуен се връща, Джейми му е сърдит ,заради това ,че не се среща с Брук вече.Брук продължава да се грижи за Саманта.

П Р О М О 1

П Р О М О 2

Официални снимки:

6.07 Episode -Music:

Chris Cornell - "Long Gone"
The Black Keys - "Psychotic Girl"
Grace Potter and The Nocturnals - "Ah Mary (acoustic)"
Grace Potter - "When The Stars Go Blue (acoustic)"
Bajofonds - "Pa' Bailar (instrumental)"
The Cure - "Fascination Street"
Hopewell - "Bethlehem"
Kristin Diable - "Gypsy Queen"
Uh Huh Her - "Dreamer"
Buddahead - "Standing Still"
Grace Potter & Bethany Joy Galeotti - "I Want Something That I Want (Duet)"

6.07 Download:
@Zamunda
one.tree.hill.0607.hdtv.xvid.notv.avi
One Tree Hill S06E07 PROPER

@Arena
One.Tree.Hill.S06E07.HDTV.XviD-NoTV

6.07 Субтитри:
One Tree Hill - 06x07
moni_hs
Нямам търпение за следващия епизод и развитие на темата Брук-Оуен! blush.gif Дано двамата да се видят и малко да позадвижат нещата м/у тях. wub.gif
chadmurray_fenka
Супер, 100% ще е готин епизода... 4.gif ... Нямам търпение...
FintiFlushka
Проматата са изключително интересни - очертава се една добра серия ! Чакам с нетърпение (както всяка друга) tongue.gif
{BrookeDavisForever}
Мисля,че ще е супер..Дано отново Брук и Оуен се съберат..Щом неможе да има пак БРУКАС .. нека има понее
ОУЕН да е с Брукито ..[аЗ пък мисля , че са много сладки дваматаа] , Оуен е сладур ,както и Брукк.. един за друг са biggrin2.gif 15.gif
rolleyes.gif
Go team.. <3 Go brooke daviS.. !
mixmaxshow
Супер Епизод ще бъде,дано само да е забавен,както е на промотата!
mR.DiSCo
Тоя епизод ще кърти определено worthy.gif
FaLLOuTbOy
Най-накрая ще видим един забавен епизод mrgreen[1].gif go Haley, go Haley
TraumTanzerin
Второто промо с Пейт и Люк беше изключително забавано . Мисля, че като цяло наистина се очертава една приятна и хубава серия. Дан сега пък какво е решил да си връща Деб, само как гледаше като ги видя заедно с Скилс .. so waiting for the next
sar4etyyy
Абе много ме е яд.. серияла стана като "Дързост и красота"...
badbaby22
А на мен защо не ми се отваря второт промо :?
traiana
Цитат(badbaby22 @ Oct 17 2008, 19:12) *
А на мен защо не ми се отваря второт промо :?

Хмм,странно..отваря се и си тръгва без проблем,поне при мен rolleyes.gif
naley_
Предполагам ,че серията ще бъде интересна smile.gif Особено май ще наблегнат на Лейтън така че най-сетне ще може да видим тяхните взаимоотношения като бъдещи съпрузи tongue.gif
С нетърпение си чакам вторника 4.gif
selena_rs
Ако се съди по промотата, този епизод ще е много забавен (за разлика от предния, който едва изгледах - цял епизод не стана нищо съществено). Чакам с нетърпение довечера да излезе 7-ми.
traiana
Имам големи очаквания за епизода,дано да ги оправдае wink.gif ..В серията,като гледам ще виждаме повечко Лейтън моменти,ама то не може без тях!Чакам с нетърпение боя на Джейми с Чък,а и разговора между Дан и Деб rolleyes.gif ..Е,утре ще видим biggrin2.gif ..
Djindja
Леле Пейт и Люк... Направо ще ми потекът лигите
worthy.gif biggrin2.gif
С нетърпение чакам. Нейт също отначало като направи оная забивка беше много яко! worthy.gif worthy.gif
Направо куул серия ще бъде!
burn4e
оуу тази серия беше върха,много ми хареса цялатаа ,особено играта на Пейтън и Лукас ..хаха направо не спрях да се смея,беше много забавна ,даже не очаквах да е толкова забавна сравнение с предишните dry.gif
magi_G
Ще бъде ли качен някъде другаде епизода,в датата например,защото не се оправям с тези торенти:)Ще съм много благодарна на този който се заеме..за герои също:) biggrin.gif Скарана съм с такива сложни процедури wacko.gif dry.gif shocking.gif
Nancyto
Чудесна серия, смях се много. Лейтън моментите супер много ми харесаха, особенно като го съблазняваше. mrgreen[1].gif
Джейми е супер готиното хлапе, както обикновенно и Нейтън постъпи много правилно. А горката майка, накаря щеше да се разреве. ;D
Брук и Сам... Много са ми забавни двечките, интересно ми е занапред какво ще стане с тях.
И песента на Хейли и мацката ми допадна.
Абе въобще най- веселата серия до момента от този сезон, имаше нужда. biggrin2.gif
moni_hs
Засега ще кажа само, че за мен това е най-добрата серия за 6 сезон! През цялото време се смях от сърце! biggrin2.gif mrgreen[1].gif Всички (включително и Лейтън, даже най-много те! biggrin2.gif ) ми бяха много забавни! Страхотна серия! И дано другия епизод да има още Брук-Оуен и въобще да има още серии като тази! worthy.gif worthy.gif
moni_hs
One Tree Hill #6.08 Promo (HQ)
lu~
Ааааа .. shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Епизода беше бомба !!
Любимия ми и най-добрия епизод от 6 сезон . blush.gif
Аз също не спрях да се смея biggrin2.gif ,особено на Лейтън моментите . 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Сам и Брук бяха чудесни както и Нейли и Джейми! smile.gif smile.gif
PaNDeMoNiuM
абе супер беше епизода, обаче къде го тоя 'разгорещен разговор' между Деб и Дан, за който пише в спойлера ?
mixmaxshow
Велика серия,доста смях падна и ми хареса как Нейтън постъп и с проблема на Джейми!Велико!
traiana
Цитат(PaNDeMoNiuM @ Oct 21 2008, 16:07) *
абе супер беше епизода, обаче къде го тоя 'разгорещен разговор' между Деб и Дан, за който пише в спойлера ?

И аз това се чудех unsure.gif Така го чаках то'я разговор wacko.gif rolleyes.gif Грешен спойлер най-вероятно!!
fenkanabrooke
Просто съм очарована от нея. Смело мога да твърдя, че тя е най – хубавата досега в 6 сезон. Всичко беше изпипано от началото до самия край. Ще започна от Броуен – моите любимци. Как да не ги харесва човек, дори и да се карат, химията между тях се усеща. Наистина Оуен ме кефи все повече, колкото и Брук да му казваше да не се доближава до нея, той не се отказваше да и се извини. От последната тяхна сцена останах обнадеждена за тяхната връзка в бъдеще.

Брук наистина се старае със Саманта, но тя не е от най – „лесните” тинейджъри. Историята за майка и, която работи в закусвалнята страшно ме разчуства. В крайна сметка Брук съумя да се справи със Сам, до колкото това е възможно.

Сега да мина към Лейтън. Сигурна съм, че много от вас тук знаят, че съм върл Брукас фен и това никога няма да се промени, но не обичам до крия, когато нещо ми е харесало. Лейтън в предишните серии ми се струваха лигави, напудрени и сладникави, може би и тяхните фенове са усетили, че на Чад и Хилъри нещо не им се получаваше. Но в тази серия съм се смяла от сърце с тях. Очаквах с нетърпения тяхните общи сцени, заинтригуваха ме с актьорската си игра. Признавам го бяха сладки и ако продължават така, разбира се няма да ме накарат да стана Лейтън фен, защото това е практически невъзможно за постигане, но ще призная, че има някакъв потенциал в тази двойка и решението да ги съберат не е толкова лошо.

Колкото до Нейли, каквото и да кажа за тези двамата ще е малко. Страшни сладури са просто. Със завиден успех се справиха с проблемите на Джейми в училище, много родители така и не успяват. Евала им правя за това. Бойната мадама Хейли винаги ми е била любима, само как блъсна майката на онова дете. Go Haley !

Друго нещо от серията, коуето ми направи голямо впечаление е връщането назад към миналото и подчертаването на факти от него – Като татосите на Бруки Лукас , пончото на Хейли, когато си споменават сякаш за момнет гледама серията от която е дадената случка.

Като за финал постъпката на Джейми е достойна за уважение. Показа на онова дете, че той е по – умният в ситуацията и му натри носа. Това е за сега, ако се сетя нещо ще допълвам.
naley_
Ей,признавам епизода,без думи съм,наистина е най-успеншия до този момент 3.gif
С кой да започна.. С Лейтън ,то с тях си започна епизода biggrin.gif Какво да кажа?Наистина ме свалиха от стола от смях,особено след съня на Пейт как го фрасна със списанието без причина 15.gif biggrin2.gif Да не проспусна и "-Nice hands... -Nice legs" biggrin2.gif biggrin2.gif Абе това са най-любимите ми моменти на Лейтън blush.gif
След това Нейли rolleyes.gif То е ясно-страшни.За онова дете .. Тъпо като гъдулка biggrin.gif Много добре Хейли подреди майка му,както и когато Нейт отиде в училището wub.gif
Броуен .. Перфектни бяха blush.gif Ще се съберат,от мен да го знаете biggrin2.gif
Брук и Сам.. На Сам й липсва Оуен като баща,но скоро ще се оправи тази работа biggrin.gif НАй-гадно беше ,когато разбрах за майка й sad.gif Но ще й каже и според мен ще заживее с нея smile.gif
Горе-долу това е.. Неповторима серия .. worthy.gif
nelito_91
Невероятна серия!!! Всичко в нея ми хареса. 3.gif 3.gif 3.gif
Tanya
Английските субтитри
Marissa Cooper
Цитат(fenkanabrooke @ Oct 21 2008, 19:05) *
Просто съм очарована от нея. Смело мога да твърдя, че тя е най – хубавата досега в 6 сезон. Всичко беше изпипано от началото до самия край. Ще започна от Броуен – моите любимци. Как да не ги харесва човек, дори и да се карат, химията между тях се усеща. Наистина Оуен ме кефи все повече, колкото и Брук да му казваше да не се доближава до нея, той не се отказваше да и се извини. От последната тяхна сцена останах обнадеждена за тяхната връзка в бъдеще.

Брук наистина се старае със Саманта, но тя не е от най – „лесните” тинейджъри. Историята за майка и, която работи в закусвалнята страшно ме разчуства. В крайна сметка Брук съумя да се справи със Сам, до колкото това е възможно.

Сега да мина към Лейтън. Сигурна съм, че много от вас тук знаят, че съм върл Брукас фен и това никога няма да се промени, но не обичам до крия, когато нещо ми е харесало. Лейтън в предишните серии ми се струваха лигави, напудрени и сладникави, може би и тяхните фенове са усетили, че на Чад и Хилъри нещо не им се получаваше. Но в тази серия съм се смяла от сърце с тях. Очаквах с нетърпения тяхните общи сцени, заинтригуваха ме с актьорската си игра. Признавам го бяха сладки и ако продължават така, разбира се няма да ме накарат да стана Лейтън фен, защото това е практически невъзможно за постигане, но ще призная, че има някакъв потенциал в тази двойка и решението да ги съберат не е толкова лошо.

Колкото до Нейли, каквото и да кажа за тези двамата ще е малко. Страшни сладури са просто. Със завиден успех се справиха с проблемите на Джейми в училище, много родители така и не успяват. Евала им правя за това. Бойната мадама Хейли винаги ми е била любима, само как блъсна майката на онова дете. Go Haley !

Друго нещо от серията, коуето ми направи голямо впечаление е връщането назад към миналото и подчертаването на факти от него – Като татосите на Бруки Лукас , пончото на Хейли, когато си споменават сякаш за момнет гледама серията от която е дадената случка.

Като за финал постъпката на Джейми е достойна за уважение. Показа на онова дете, че той е по – умният в ситуацията и му натри носа. Това е за сега, ако се сетя нещо ще допълвам.

Съгласна съм.
zornica
тая сериа наистина е супер яка .май сценаристите отново влизат във форма и сега вече се осеща пак духа от първите 4 сезона \според моето скромно мнение де\ нямам търпение да излязат субтитрите че някои неща не ги разбирам 8.gif 4.gif .
Пейтън и Лукас са особено забавни и как само го удари със списанието без да виновен за нищо горкия biggrin.gif
vesko_oth_fen
йее изкефих се на МАКС супер як епизод май най-добрият от 6 сезон за сега . За Лейтън сцените няма какво да се спори бяха супер, а за Нейли да не говориме wub.gif wub.gif Само че ми направи впечатление че не ни оставиха в неведения за новият епизод все едно ще има ново начало biggrin.gif 16.gif
DeSiNCeTu
Даже нямах желание да я гледам, но въпреки всичко я изгледах и много ми хареса biggrin2.gif Джейми, Хейли и Нейтън бяха велики на тази серия - искаше ми се да дадат Хейли как дърпа за косата на онази пачавра 4.gif И наистина няма да я зле Хейли да облече отново някакво пончо, ще напомня за добрите стари времена wub.gif
Не мога да повярвам, че го казвам, но и Пейтън и Лукас ми бяха забавни. За Брук - искам да направи нещо откачено, в нейн стил worthy.gif
FaLLOuTbOy
Мисля, че по-добре от това няма накъде :Р.
neohl
Не очаквам да има по-добра серия от тази през този сезон smile.gif Беше върховна... Няма смисъл да коментирам повече wink.gif
mR.DiSCo
Ми какво да кажа...
Серията беше суперска!
Мн ми хареса , наистина е най-добрата на 6-ти сезон за сега дето са излезли.
Лейтън , Брук , Сам , Оуен 18.gif 18.gif 18.gif Мн ме изкефи също като показваха ''горещата асистентка'' на Маут - Джиджито кърти 18.gif
summer77881
Българските субтитри вече ги има дърпайте и гледайте http://subs.unacs.bg/search.php?page=9&...0&uploader=

sorry че така казвам адреса за теглене ама иначе незнам как да го сложа!!!!
traiana
Цитат(summer77881 @ Oct 22 2008, 20:28) *
Българските субтитри вече ги има дърпайте и гледайте http://subs.unacs.bg/search.php?page=9&...0&uploader=

sorry че така казвам адреса за теглене ама иначе незнам как да го сложа!!!!

Супер!!Толкова бързо,мислех,че поне в четвъртък ще излязат.Мерси много за линка! worthy.gif 3.gif
mize
аааааааааа многоо яка серия беше това!!!
много забавна...всичко беше прекрасно просто 4.gif 4.gif worthy.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
а Нейтън blush.gif blush.gif
Lancer
Серията беше супер нямам какво да повтарям всички преди мен просто ще кажа OTH RULZZZ

пп: ако някой намери последната песен да я слага wink.gif
vesko_oth_fen
Какво стана с песничката Grace Potter & Bethany Joy Galeotti - "I Want Something That I Want (Duet)" няма ли е някаде sad.gif
fenkanabrooke
Цитат(vesko_oth_fen @ Oct 23 2008, 11:39) *
Какво стана с песничката Grace Potter & Bethany Joy Galeotti - "I Want Something That I Want (Duet)" няма ли е някаде sad.gif

http://www.youtube.com/watch?v=S6TqbsrLyxs Мисля, че това е цялата песен, но сам тук я нямерих. sad.gif
*BringMeToLife*
Цитат(naley_ @ Oct 21 2008, 19:41) *
Ей,признавам епизода,без думи съм,наистина е най-успеншия до този момент 3.gif
С кой да започна.. С Лейтън ,то с тях си започна епизода biggrin.gif Какво да кажа?Наистина ме свалиха от стола от смях,особено след съня на Пейт как го фрасна със списанието без причина 15.gif biggrin2.gif Да не проспусна и "-Nice hands... -Nice legs" biggrin2.gif biggrin2.gif Абе това са най-любимите ми моменти на Лейтън blush.gif
След това Нейли rolleyes.gif То е ясно-страшни.За онова дете .. Тъпо като гъдулка biggrin.gif Много добре Хейли подреди майка му,както и когато Нейт отиде в училището wub.gif
Броуен .. Перфектни бяха blush.gif Ще се съберат,от мен да го знаете biggrin2.gif
Брук и Сам.. На Сам й липсва Оуен като баща,но скоро ще се оправи тази работа biggrin.gif НАй-гадно беше ,когато разбрах за майка й sad.gif Но ще й каже и според мен ще заживее с нея smile.gif
Горе-долу това е.. Неповторима серия .. worthy.gif

Съгласна съм с всичко написано .. и Пейтън има много заразителен смях ;dd щом съм се смяла на глас с нея blink.gif mrgreen[1].gif
traiana
Ето я песничката smile.gif

Grace Potter & Bethany Joy Galeotti - "I Want Something That I Want (Duet)"
ZuZka yeah
3.gif Наистина беше много добър епизодът, аз като четох коментарите преди да го гледам и си викам пак преувеличават, но се оказа вярно, че може би е най-добрия за шести сезон , такъв един свежичък и разпускащ без никакво напрежние и драми. wacko.gif
Много се радвам на отношенията между Брук и Сам и Брук и Оуен. rolleyes.gif
ralichka_21
3.gif Лелеее...не помня до сега Лукас и Пейтън да са били толкос забавни. Най-яката сцена беше когато бяха в леглото и Лукас се цупеше, а Пейтън се съдираше от смях. biggrin.gifbiggrin.gif:D и въобще много добре го изиграха и така забвни пойче ме кефят отколкот кат се вкарат в някви драми и т.н.

А Хейли и Нейтън..тос път си размениха ролите...Хейли раздаваше бой, а Нейтън беше разумния..и така много ми бяха сладки. Особено Хейли кат се ядоса на унъс мърша и кат се избъзика с Брук кат влезе стаята и Хейлс си подаде портмонето...Тъс сцена си я връщах хиляда пъти..много ме изпълни.

КАт никога Данибой ме накефи на мах. Като разговаряше с Джейми и кат стресна мърдътъ. biggrin2.gif

Липсваха ми Деб и Скилс sad.gif

А Брук ме накефи как сипа на Оуен, ама предполагам, че ще се съберат и тримата със Сам ще станат едно голямо семейство...ест се надявам преди туй да има интресни и забавни момнети с тях и т.н.

И като цяло мове би един от най-яките епизоди до сега!!! smile.gif

Айде Живи Здрави.. smile.gif .до другата Сряада или когат има събс tongue.gif
Катeто
Толкова време чаках да върнат сцените на Лукас и Пейтън като тези в първи сезон или края на пети и най-накрая ги дочаках worthy.gif Толкова нежно беше тва с прожектора и като светна рисунката с ''nice hands,nice legs'',беше толкова сладко blush.gif Ето това са Лейтън просто,дори и да не си им фен не можеш да отречеш,че бяха страхотни в тази серия.Евала на Чад и Хилъри,бях започнала да се притеснявам че са си загубили химията.Дано да са такива и другите серии 4.gif
Брук,тя си е без промяна-страхотна!Много добре насмете Оуен,просто шапка и свалям как винаги знае какво да каже.Радвам се за Хейли и Нейтън и това че баскетбола и песните в сериала се връщат.
badbaby22
Хубава беше серийката smile.gif Брук ми беше най-забавна, особено ми хареса като каза: "Изтущаващо е да си Брук Дейвис" 18.gif Сцените с Оуен също ми харесаха, бяха много силни и емоционални happy.gif Почти съм сигурна, че двамата ще се съберат в най-скоро време 4.gif Радвам се за Хейли, че отново пропя, дуета й с това момиче на улицата ми хареса много worthy.gif Нейтън как ги бележеше тея кошове.. направо ми напълни душата blush.gif Лейтън сцените няма да ги коментирам wacko.gif Завършека с усмивчицата на Джейми беше супер сладък 10.gif Очаквам в следшащия епизод да има Броуен моменти smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.