Jasper & Alice
*темата съдържа спойлери* Alice "How can something so tiny be so annoying?"
*вид: Vampire
*години: 19 (физически)
*партньор: Jasper Hale
*специални възможности: Алис предвижда бъдещето. Тя има видения с които помага на своето семейство и Бела в предстоящи битки и ситуации.
*Личност: Игрива, привлекателна, закачлива, забавна и искренна, едни от най-хубавите качества на Алис, но това което я прави наистина уникална е любовта й и грижовността й към Джаспър. Докато той се мъчи да свикне с новият си начин на живот тя винаги е до него и го успокоява само с един свой грижовен поглед.
Jasper "Covered in battle scars."

*вид: Vampire
*години: 20 (физически)
*дата на раждане: 1843
*дата на смърт: 1863
*партньор: Alice Cullen
*специални възможности: Джаспър има способността да успокоява хората около него.
*Личност: Джаспър притежава много аналитичен ум придобит от военните му години. Но независимо от това връската му с Алис е една от най-силните и проявява в него най-топлите му и грижовни черти. Факта, че е преживял невероятна депресия докато се е бил на страната на Мария, го прави с още по-силен себеопазващ характер. Харизматичен, Джаспър би се харесал на всеки, който успее да се докосне до истинската му същност.
They are SoulMates.

*Алис предвижда, че Джаспър ще я открие, много преди той сам да разбере, че я търси. Те се срещат в ресторант във Филаделфия, където тя му казва, че го е чакала много дълго време. Малко объркан, но заинтригуван от познанията й за него, Джаспър свежда глава като истински джентълмен и отговоря „Съжалявам госпожо.”. Алис му предлага ръката си като неизречен въпрос дали и се доверява и дали иска да тръгне с нея. Поемайки ръката й той усеща прилив на надежда и по време на тяхните пътешествия се влюбва в нея. През 1950 те откриват Кралйл и стават част от неговото семейство. Връската им не е толкова ярка и крещяща като тази на Розали и Емет, въпреки че са сродни души и са женени. От друга страна те се разбират напълно един друг - без думи и двамата се защитават взаимно. Джаспър прави всичко възможно да предпазва Алис, както и тя него. Връзката която те двамата имат е много по-различна от тези на останалите в семейството. На моменти те дори са по-страстни и от Бела и Едуард, но тяхната страст е изразена в загрижеността им един към друг и най-вече погледите им. В New Moon Алис не му казва, че отива в Италия, за да го ппредпази, но когато се връща и се виждат с Джаспър на летището, моментът е повече от страстен. Те не се прегръщат, но погледите им говорят сами по себе си за тревогите на Джаспър и колко е липсвал той на Алис.
Аватари и др: 

Фенове:
1.lemmy
2. _Sunshine_
3. Gossip Girl
4.traiana
5.♥Didito♥
6.~RoRyYy~
_Sunshine_
Oct 12 2008, 18:14
Alice & Jasper rule them all. ^^
О.б.о.ж.а.в.а.м.
По-любими са ми даже от Бела и Едаурд.. нямат равни. ^^
И двамата са страхотни. Алис е толкова шумна и жизнена, Джаспър не чак толкова, но просто се допълват перфектно.
<3
2. _Sunshine_
Gossip Girl
Oct 12 2008, 18:54
Бахах, аз съм модератор на сайта, от който си взела картинките.

Иначе Алис и Джаспър са две наистина уникални същества. Абсолютно любимата ми двойка. Тооолкова ми се иска Стефани един ден да започне да пише истории за различните персонажи, и особено Алис и Джаспър.
3. Gossip Girl
Цитат(Gossip Girl @ Oct 12 2008, 19:54)

Бахах, аз съм модератор на сайта, от който си взела картинките.

Сайта е прекрасен все още си го разглеждам с усмивка до ушите
_Sunshine_
Oct 12 2008, 19:10
traiana
Oct 12 2008, 19:14
Малеее ОБОЖАВАМ ГИИ!Няма като тяхх
..Много си подхождат и освен това и двамата са големиии сладури! 
4.traiana
Цитат(_Sunshine_ @ Oct 12 2008, 20:10)

http://www.soulmates.orangesarecool.com/
♥Didito♥
Oct 12 2008, 19:19
Е какво да кажа - сродни души! Обожавам ги. Имат много силна връзка, Алис е всичко за Джапър и той за нея, абе ужас няма какво да говоря! У-Н-И-К-А-Л-Н-И.
5.♥Didito♥
Ясно е, че ги харесвам много, като двойка и по отделно.
Джаз е много мистериозен, затворен и измъчен, но по свой си вампирски начин-много мил, грижовен и всеотдаен, а Алис е тази която го разбира дори когато той не споделя как се чувства.
Той наистина би направил всичко за нея, но аз си мисля, че тя е тази която го пази повече, поне с това впечетление останах от New Moon и после и от Midnight Sun.
Връската им ме кара да се усмихвам наистина.
Толково са различни, а така добре си пасват.
Тайничко си представям какво ще е ако Стефани някой ден реши да разкаже тяхната история от преди те да се присъединят към Карлайл.
Как се откриват, как се влюбват един в друг, къде пътешестват, през какво преминават.. как се женят
Не знам дали ще е толкова интересно колкото "Бела и Едуард", но знам че ще е невероятно.
Може би някак си повече ми харесват като двойка от Бела и Едуард..
Малко повече..
~RoRyYy~
Oct 12 2008, 20:01
Джаспър и Алис-следващата ми любима двойка след Бела и Едуард,наистина са сродни души,един за друг.По отделно са големи сладури,какво остава като са заедно.И аз си мисля,че би било интересно да разкажат и тяхната история преди присъединяването им към Карлайл
Фенове:
1.lemmy
2. _Sunshine_
3. Gossip Girl
4.traiana
5.♥Didito♥
6.~RoRyYy~
tedi27
Dec 18 2008, 22:36
Те са ми втората любима двойка. Обожавам ги. Алис и Джаспър, онзи момент на летището, ааах. Толкова романтичен, много им се радвах. Определено съм им фен и то голям.
Фенове:
1.lemmy
2. _Sunshine_
3. Gossip Girl
4.traiana
5.♥Didito♥
6.~RoRyYy~
7.tedi27
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.