Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Emmett Cullen
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
brooke_scott
Емет Кълън

Eмет Кълън (човешко име: Емет МакКарти) е съпругът на Розали, осиновеният син на Карлайл и Есме и доведения брат на Едуард, Алис и Джаспър. Той е описан като висок, едър, много мускулест и най-страшния, за повечето хора, от неговото семейство. Той има чуплива тъмна коса и тръпчинки. Емет има навика да се шегува и винаги е готов за бой. Не отказва предизвикатество.

Емет е бил на 20 години и е живял в Гатлинбърг, Тенеси, когато през 1935, той е нападнат от мечка. Нараняванията му са били много сериозни, но той е намерен от Розали, която е ловувала в близост по това време. Той й е напомнил за детето на нейна приятелка, което имало същите къдрици и невинно излъчване. Розали го е носила сто мили до Апалачия, където е бил Карлайл Кълън. Тя го е помолила да спаси живота му, като го превърне във вампир. Емет се присъедниява към семейство Кълън, но отначало е имал проблеми с привикването към животинската диета на Кълъните. В Twilight Емет е предпазлив относно Бела, но скоро започва да я харесва. Често я закача заради нейната непохватност и постоянното й изчервяване. Емет гласува в нейна полза, да стане вампир в New Moon. В Breaking Dawn Емет прави шеговити намеци за сексуалния живот на Бела, докато тя не го кара да млъкне, когато го побеждава на канадска борба.

Kellan Lutz ще играе Емет в предстоящия филм Twilight.

Skull_CandyX

Цитати:

"Fall down again, Bella?"
-----

"I'm really glad Edward didn't kill you. Everything's so much more fun with you around."
-----

"Don't do anything funny while I'm gone."
-----

"You haven't changed at all. I expected a perceptible difference,
but here you are red-faced just like always."
-----

"If you don't send Edward out we're coming in after him!"
-----

"You're monopolizing the bride. Let me dance with my little sister.
This could be my last chance to make her blush."
-----

"Nice to have toddlers guarding the fort."
-----

Emmett: "Did ya get in a couple of good swipes?"
Bella: "No! Of course not."
Emmett: "No, not really? You really didn't attack him?"
Bella: "Emmett!"
Emmett: "Aw, what a waste. And here you're probably the one person who could take him -
since he can't get in your head to cheat - and you had a perfect excuse too.
I've been dying to see how he'd do without that advantage."
-----

”So it’s still standing? - I would’ve thought you two had knocked it to rubble by now.
What were you doing last night? Discussing the national debt?”
-----

"I'm sure you'll ace your classes ...
apparently there's nothing interesting for you to do at night besides study."
-----

Bella: "I wanted to practice with Emmett a little..."
Emmett: "Excellent. The forest needs thinning."
-----

Фенове:
1. brooke_scott
2. Gossip Girl
3. ~RoRyYy~

ПП: оправих го, мс Жани bigarmhug.gif
Gossip Girl
1. brooke_scott
2. Gossip Girl

Хахахаха, абсолютен уникат. Страшно го обичам. Жалко, че има толкова малка роля в книгата, е, в сравнение с други перосонажи. И Келън...<3333
Бтв, Вяра, пропуснала си едното Т в заглавието. ;]
~RoRyYy~
Oх,страхотен е просто,голям е образ.Страшно е забабен и е един от любимтие ми персонажи.Хареса ми това,че гласува за превръщането на Бела в вампир.А като почне за де шегува с нея равен няма,много ми е сладък.А актьорът който го играе е страшно секси и се надявам да успее да пресъздаде образа на Емет добре.

Фенове:
1. brooke_scott
2. Gossip Girl
3. ~RoRyYy~
vivata123
Той ми е вторият любим герой. mrgreen[1].gif
Толкова е сладурест и добродушен..
И е винаги готов да помогне..

А лафовете, които пуска, просто.. така съм се хилила с него, не е истина. mrgreen[1].gif
Особено, когато юркаше Бела за сексуалния й живот..
lemmy
Той е просто "hilarious".
Толкова ми е смешен.
Попринцип аз много се хиля на хилещи се хора, не знам просто не ме забавлява онова на което човека се смее, а начина по който се смее.
А смеха му си го представям толкова заразителен, че просто само като се сетя и почвам да се хиля.
Силно се надявам във филма да не ме разочарова този смях..
MiMzZz
олеееее Емет Кълън....моя любимец от семейството вампирчета....тотален фаворит...голям сладък саркастичен любвеобвилен страшно влюбен в Розали мечок...Келън е сладур също...гледала съм го в Stick It и в Prom Night и мисля, че ще се справи повече от добре с ролята на Емчо...
_Sunshine_
Хах, голям образ. ^^
Само като видя, че на страницата името му и знам , че ще има смях. Oh, yeah. ;P
Dжydж
Емет е душата на купона biggrin2.gif .. много забавен, а чуе ли за облози и игри веднага наостря уши.. 18.gif оо спомням си момента, когато Бела го победи след канадската борба.. 18.gif супер момент! или момента "Fall down again, Bella?" / "No,Emmet, I punched a werewolf in the face." 18.gif .. или когато базикаше Едуарт и Бела за палавите им нощи 15.gif 18.gif 18.gif .. леле, супер моменти, много съм се смяла..
Без Емет нямаше да е същото определено. А и само човек като Емет би могъл да се справи с Розали предполагам 4.gif .. но иначе са прекрасни заедно! wub.gif

Фенове:
1. brooke_scott
2. Gossip Girl
3. ~RoRyYy~
4. Dжydж
devilswish
Емет е идеалния по-голям брат,просто не можеш да си мечтаеш за по-готин батко rolleyes.gif а освен това е и адскииии забавен,определено не може да се скучае в неговата компания 18.gif 18.gif
Фенове:
1. brooke_scott
2. Gossip Girl
3. ~RoRyYy~
4. Dжydж
5.devilswish
NaLey``
Емет.. Мм страхотен направо! Умирам си за него.. wub.gif wub.gif wub.gif

Фенове:
1. brooke_scott
2. Gossip Girl
3. ~RoRyYy~
4. Dжydж
5. devilswish
6. NaLey``
tedi27
И аз много го харесвам. Особено самия герой, в книгите, винаги знае как да развесели.

Фенове:
1. brooke_scott
2. Gossip Girl
3. ~RoRyYy~
4. Dжydж
5. devilswish
6. NaLey``
7. tedi27
Ice^Ice^Baby
Фенове:
1. brooke_scott
2. Gossip Girl
3. ~RoRyYy~
4. Dжydж
5. devilswish
6. NaLey``
7. tedi27
8. Ice^Ice^Baby

Е няма как и тука да не се включа особено за моя любимец Емет.Най-забавният!!! Просто такива ги ръси biggrin.gif Жалко наистина че има много малко участие в книгите. Направо заслужава 1 и за него-ще е комедията на годината
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.