Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alice Cullen
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
ThePinkDuck
Alice Cullen

I wouldn't bet against Alice

Alice Cullen (рожденно име Mary Alice Brandon) е осиновената дъщеря на Карлайл и Есме, сестра на Едуард, Розали и Емет и съпруга на Джаспър. Алис е описана като миньонче с приказни черти, грациозна походка, косата и е къса стърчаща навсякъде и черна.

It sounded like you were having Bella for lunch, and we came to see if you would share.

И тя както и Едуард притежава дар отвъд нормалното за нейния вид, Алис може да вижда бъдещето. Способност която е придобила в новият су живот като подобрение на способноста си да има видения докато е била жива. Способностите и за жалост са лимитирани: Алис вижда само изхода от вече взето решение. Поради тази причина не може да види изхода от решения взети спонтанно. Алис вижда бъдещето на хора и вампири, защото някога е била човек, а сега е вампир. Но не може а види бъдещето на смесените видове, като върколаците или Ренезме.

Haven’t you noticed yet, Bella, that Edward is just the teeniest bit prone to overreaction?

Алис е бъбривка и оптимистично настроена, тя обича и чувства Бела като сестра. Хобитата и са пазаруване, всичко свързано с разкрасяване и естествено да организира партита. Ранната история на Алис е доста оскъдна, тъй като тя не помни нищо от човешкият си живот, а като вампир се е събудила сам сама. В послдствие се разбира че е родена около 1901 в Билокси, Мисисипи и приживе е била държана в психиятрия, заради виденията които е имала. Алис е била събудена за новия живот от стар вампир който е работил в психиятрията, с цел да бъде спасена от Джеймс. Вампир-преследвач, преследващ точно нея.

And you ducked your head, like a good Southern gentleman, and said, ‘I’m sorry, ma’am.’

След като прави малко проучване за миналото си, тя открива собственият си гроб. Датата на надгробният камък е същата в която е постъпила в лудницата. Скоро Алис открива, че е имала по-малка сестра на име Синтия, а дъщерята на Синтия и племенница на Алис все още живее в Билокси.

Ашли Грийн влиза в ролята на Алис.

~RoRyYy~
Голям е сладур,просто няма как да не ти допадне.Много бабрива и весела обшо взето е голяма лудетина . Нямам търпение да я видя и във филма.
brooke_scott
Цитат(~RoRyYy~ @ Oct 12 2008, 00:13) *
Голям е сладур,просто няма как да не ти допадне.Много бабрива и весела обшо взето е голяма лудетина . Нямам търпение да я видя и във филма.

Мдам, а също така много й се кефя на силите! Любимото ми абилити biggrin2.gif Ашли ми е перфектна за ролята, поне външно, ще видим как ще се справи във филма, но силно се надявам да оправдае очакванията ми, защото Алис ми е един от любимите персонажи worthy.gif Да не говорим колко сами сладки с Джаспър (Джаксън) wub.gif
Фен листа?

1. brooke_scott
Dжydж
Един от любимите ми персонажи е. Винаги е толкова лъчезарна и весела, че е просто трудно да не те зарази и теб. А и как да не и угодиш на прищевките с това ангелско личице. wub.gif biggrin2.gif Любимият ми цитат е "It sounded like you were having Bella for lunch, and we came to see if you would share." 18.gif Едуарт може само да се радва на такава сестра.. happy.gif
Според мен и отива на Ашли да бъде Алис. Страшно красива! wub.gif
~RoRyYy~
Цитат(Dжydж @ Oct 12 2008, 00:20) *
"It sounded like you were having Bella for lunch, and we came to see if you would share."

O,да и на мене,мн съм се смяла на това.

Фенове:
1.brooke_scott
2. ~RoRyYy~
lemmy

Като ме попитат с кой герой се оприличаваш казвам Алис!
По характер наистина вярвам, че малко или много имаме нещо общо.
Харесва ми как прави всичко за всичко, дори и те да си мислят, че не го искат, тя знае, че всъщност го искат хах
Много е придвидлива, отговорна (някои от чертите й които аз не притежавам), истинка шматка, лудичка малко и много забавна.
Харесвам я много smile.gif

3.lemmy
vivata123
Супер забавна е.
И луда.
И яка.

От женската част на вампирите, тя ми е любимка. ^^
MaG!Ty
Тя ми е най-голямата любимка! Направо е жестока! Още от първото описание в Twilight ми направи впечатление wink.gif Много е луда и освен това притежава ред други качества, които я правят уникална. Просто няма как да не ти стане симпатична biggrin2.gif
_Sunshine_
Най-голямата ми любимка от Twilight Series изобщо.
Когато ме питат на кой с еоприличавам, аз казвам Алис. ^^
Толкова е жизнена, весела.. винаги ухилени, запасена с шеги. И вижда нещата винаги от светлата им страна. Голям образ. ^^
♥Didito♥
Е няма толкова яка мацка никъде! mrgreen[1].gif Обожавам я, меко казано просто ми е идол!
Алис е сложно изграден персонаж, мисля че от Midnight Sun(ако Стефи благоволи да ни пусне след 12-та глава) ще разбера много повече за нея! Алис е много забавна и всеотдайна и въобще всичко добро събрано на едно място! Особено много радва в Breaking Dawn на сватбата там просто ме убива 18.gif голям шемет, страхотен персонаж. Ако не е Алис, горкия Еди, тя му е голяма опора, да не говорим че никой друг не иска да си играе с него, освен тя biggrin2.gif
traiana
Цитат(MaG!Ty @ Oct 12 2008, 18:28) *
Тя ми е най-голямата любимка! Направо е жестока! Още от първото описание в Twilight ми направи впечатление wink.gif Много е луда и освен това притежава ред други качества, които я правят уникална. Просто няма как да не ти стане симпатична biggrin2.gif

Напълно съм съгласна.Алис е направо жестокааа,обичам яя,ама многооо xD Ашли ще пасва перфектно за ролята на Алис според мен,ще видим! smile.gif
lemmy
Какви хубави идеи му хрумват на човек като будува по цели нощи хах.
Та наскоро си мислех как трябва вече да се подстрижа (косата ми е заприличала на гнездо ебати), вчера най-накрая успях да си оеднаквя цвета и горе доло стана добре.
И мисля си аз снощи как ще отида тия дни да си отрежа крайчетата, за да почне малко да расте пак.
Ама си мисля как косата ми пък няма никва форма и на нищо не прилича и както си размишлявам ми хрумва да се подстрижа като Алис хаха.
Аз и преди съм била с прическа като нейната, но сега сигурно ще ми е още по-кеф хаха biggrin2.gif 15.gif
Ама ква съм умнааа хахах 16.gif
`~Andy~`
Любимката ми от жените wub.gif винаги весела и много истинска ,толкова позитивен човек .Просто най големия образ във всички книги заедно с Емет tongue.gif
Saphira
Определено ми е любимка.Много е весела и жизненрадостна ,а и силата и хич не е за пренебрегване.Надявам се ,че ще успят да я пресъздатът по добър начин и във филма.
iveta_1409
Тя е любимката ми.Радва се на живота и приема нещата такива, каквита са.Голяма сладурана! rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.