Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим персонаж ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
vesko_oth_fen
Айде сега да видиме кой на кой е фен rolleyes.gif ! Бела получава една точка от мен smile.gif
fenkanabrooke
Най - много харесвам Бела и Едуард, но нали съм момиче дадох гласа си за Бела. rolleyes.gif blush.gif
vivata123
Едуард.
Обожавам го.
<33
Dжydж
Edward Cullen wub.gif ... както и Белс, и Алис, разбира се Джейкъб. wub.gif Макар, че дълго се колебах дали да не гласувам за Бела, защото прочетахме повечето от книгите през нейните очи разказана, нейните чуства.. познаваме я най-добре един вид. But Edward is the most handsome! biggrin2.gif wub.gif
ThePinkDuck
Казвам Алис без да се замислям! Няма равна, след нея се нарежда Сет Клиъруотър, а после е Джейк!!!
~RoRyYy~
Всички ги харесвам толкова многУ.Трудно ми е да избера един.На първо място са ми Едуард и Бела,но и Алис и Джаспър също...Трудно...както каза Dжydж наистина познаваме най-добре Бела и гледахме истрията през нейните очи,а и Бела е толкова сладка и така ми прилича на мен,но все пак:Едуард,просто е толкова...Едуард (инлЪф)Толкова е секси и сладък,и характера му толкова ми допада,перфектен е от където и да го погледнеш...Така,че след мн размисли гласът ми отива за Едуард.
lemmy
Само аз ли обожавам Джаспър бее.. хаха rolleyes.gif
_Sunshine_
Алис и никой друг. mrgreen[1].gif
Може да не е кой знае колко главна, но ми е любимка. Няма равно това момиче, просто кърти. ^^
Ъъм.. след нея може би Сет Клиъруотър. Това момче много ми харесва. По свои си начин е различен от другите, с различно мислене и някакси внасяше свежест в книгите. (:
Оу, да не забравяме и Джаспър.. wub.gif
Ъгх. И другите.. въобще цялото семейство Кълън (BOW)
^^*
Ice^Ice^Baby
Ми гласувах за Едуард въпреки че и Джейк харесвам и всички от семейство Кълън..абе изобщо всички ме кефят много smile.gif
DesiTo
Гласувах за Алис - много ми харесва, че винаги е оптимистично настроена. И отношенията й с Едуард са страхотни. biggrin2.gif
След нея се нареждат Едуард, разбира се, Емет, Джаспър и въобще цялото семейство Кълън. happy.gif
brooke_scott
Аз още не съм решила за кого да гласувам, понеже се двуомя, меко казано (по-скоро многоумя) biggrin2.gif Най-големите ми любимци са Алис, Едуард, Емет и Джаспър biggrin2.gif Бела като цяло ми харесва, но от време на време ме дразни, затова я изключих, а останалите не ме кефят толкова много.
mR.DiSCo
Бела ..много ми харесва нейния персонаж.
MiMzZz
напълно очаквах Едуард да е с най-висок резултат...все пак всичко живо от женски пол е луднало по него...въпреки че характерът му е суперски ми е прекалено перфектен, за да дам моя ценен глас за него...Честно казано Бецолине моите любимци не си ги сложил тука...А те са Аро и Джейн Волтури...за т'ва понеже моите faves липсват се налага да гласувам за големия сладък забавен Еметчо...
MaG!Ty
Мойта любимка си е Алис happy.gif Много ме радва това момиче бееей, обожавам сички моменти с нея biggrin2.gif Тя е толкова различна и... яка biggrin2.gif Моят глас отива за нея wink.gif
traiana
Охх..незнам .. Бела wub.gif Едуард wub.gif Алис wub.gif Джаспър wub.gif ..Колебая се между тези четиримката biggrin2.gif ..Охх .. глас за Бела blush.gif Но иначе ако имах възможност бих гласувала за четиримката!!
♥Didito♥
Едуард, Еди, Едипус, Едуардо Къленз, има и още ама ги забрайх mrgreen[1].gif схванахте идеята!
`~Andy~`
Ед wub.gif Алис wub.gif и Карлайл wub.gif просто за мен това на най уникалните персонажи в книгите happy.gif
hardygirl666
ЕДУАРД!
NaLey``
Емет!! wub.gif
ekaterina_markova
Джаспър tongue.gif
tedi27
Едуард...разбира се, че Едуард, въобще не се замислих, Бела и Алис също много ги харесвам, но Едуард е ....
amlm
Определено Едуард ... happy.gif wub.gif wub.gif wub.gif
tedi27
Едуард...този Едуард.

Спойлери за New Moon
Сега го намразих. Така, сама съм си вкъщи и си викам, че нещо съм луднала и си пуснах да почета малко New Moon и почнах от гадното му държание след рождения ден. И сега си се чудя как може да гласувах за него за любим герой. Да, знам, че го прави за Бела, да е в безопасност, защото я обича ... бла-бла-бла, но как можа? Толкова болка й причини... Добре, вживях се.
dudenceto
Бела и Едуард tongue.gif
hristin4e
Всички Кълън и Хейл са ми любимци + Бела smile.gif
Най-вече Едуард, Джаспър, Алис и Емет rolleyes.gif
Гласувах за Едуард wink.gif

п.с. Теди, продължавай четенето, според моето скромно мнение ще го заобичаш отново и няма да съжаляваш biggrin.gif
tedi27
Оо.. Хриси, аз си ги прочетох всичките книги. И после естествено пак си го заобичах, но сега като си припомних...Гадно ми стана.

Но все пак си ми остава любим персонаж. wub.gif wub.gif От всички него най си обичам и това няма да се промени, просто на обяд бях в моментна криза. unsure.gif
*PeyT*
Определено Алис. smile.gif Много ми е сладка и май е единствената, която не ме е издразнила по никакъв начин...
Този нейн вечен ентусиазъм я прави изключително... хмм как да се изразя... жизнерадостен, динамичен, жив персонаж. Все усмихната, добронамерена и готова да помогне... Обожава да организира някакви мероприятия, хахха, голяма е купонджийка... Представям си я като най-пъргавата и грациозната от семейството... Е, фантазията ми не може съвсем да се развихри, щото все пак се влияя и от филма, що-годе изглежда като Ашли в главата ми... Е, не е съвсем едно към едно, но може да се каже, че до голяма степен образът се препокрива.
Емет също ме радва супер много. biggrin2.gif Голям е веселяк, бисерите му са уникални... а и е олуейс реди фор адвенчърс. biggrin2.gif

Разбира се, Едуард и Бела си ги обичам супер много, но някои техни черти не ми допадат, дори на моменти доста ме ядосват. Свикнала съм си с образите и съм ги приела такива, каквито са... недостатъците им често ме забавляват, но като се повтаря все един и същ сценарий, няма как да не почна да им се нервя. Едуард с неговото пълно себеотрицание и прекалена загриженост... оф. Бела пък умира да се подценява и нон-стоп да си повтаря колко е недостойна да е до такова перфектно същество и въпреки, че вече й са предоставени милиони доказателства за любовта му, тя сякаш още не си позволява да повярва в истинността й... Е, в момента, до който съм стигнала (книга 4), уж я е приела за факт вече, но естествено пак не е щастлива, щото не я била заслужавала тая любов, разбираш ли... blink.gif ее, да вземе да се стегне най-сетне, маа фака. blink.gif Двамцата доста си приличат по отношение на самокритичността, постоянно се обвиняват за всичко и се самобичуват ненужно като обезумели. Просто не виждам уат'с дъ пойнт умишлено да си развалят целия кеф в редките моменти, когато им се предоставя възможност да се насладят един на друг, необезпокоявани и незастрашавани от нищо... Е, съгласна съм, все пак, че колкото по-напрегнати и объркани стават отношенията им, толкова по-интригуваща става историята... и то това е целта, да не можеш да се откъснеш от книгата и да умираш да разбереш какво ще се случи по-нататък. Абе, Стефани си разбира от работата. smile.gif

Хаха, дойде ми музата да пиша, щото за момент се почувствах ужасно отегчена и трябваше да се захвана с нещо, което би ме разведрило, а обсъждането на любимите ми герои определено спада в тази категория дейности. Пф, причината за състоянието, в което изпаднах е, че стигнах до част, в която незнайно в колко глави ще ми се наложи да гледам на историята през очите на Джейкъб... и както предполагате, леко ми е досадна тази алтернатива и ентусиазмът ми почти се изпари... ноо след малко пак отивам да чета, ъф корс. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.