Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Снимки, интервюта, клипове.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
♥Didito♥
В тази тема можете да поствате всички снимкови и видео материали за Twilight The Movie.

mR.DiSCo
Постерите са разбиващи а новия трейлър worthy.gif worthy.gif
Мале още 43 дена аз ще полудея честно biggrin2.gif
devilswish
постерите са невероятни,а да не говорим и за трейлъра.....направо кърти от всякъде,неможеше да бъде по идеален rolleyes.gif определено филма ще бъде страхотен happy.gif happy.gif
♥Didito♥
Цитат(lemmy @ Oct 13 2008, 07:57) *

Днес я видях в часа по информатика и направо издивях! Невероятни са, последния момент от книгата <333
Gossip Girl
Първата е супер красива! <3333
ХахаХАхАхахХАхаха, Едуард има физиономия "Защо на мене, Господи?"

ПП. Диде, ще ми се и аз по информатика да си разглеждах снимки. Днес госпожата зя половин час, че двама човека не си бяха написали домашните. о.О
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 13 2008, 14:24) *

Днес я видях в часа по информатика и направо издивях! Невероятни са, последния момент от книгата <333

shocking.gif и аз точно в информатиката ги гледах тези снимки shocking.gif Баи съвпадението biggrin2.gif Иначе първата и втората рулзз; Мн са сладки Алис и Джаспър wub.gif и Емет и Розали wub.gif
~RoRyYy~
Страхотни снимкиии,както винаги де.Алис и Джаспърчо са големи сладури.happy.gif
Gossip Girl
Две нови снимки:

ОМГ! Едуард и Карлайл...<33333333
lemmy
Оооо това е от историята как Карлайл го е превърнал shocking.gif
Лелеее не очакваш да го има тва ебати якотоооооо!
ThePinkDuck
ОМЕ!!! Няма как да пропуснат раждането на Едуард. Макар, че Карлайл чак в New Moon разказва историята. Леле дано да има и цялата история на Карлайл тука!
♥Didito♥
ОМE! shocking.gif Едуард изглежда толкова мъртъв, беше страшно дори като си го представях.
Преселвам се в Гърция и това е! Ахх и втората снимка, hello sex hair! mrgreen[1].gif
MiMzZz
Много е сладък!Не очаквах да включат тоя момент с преобразяването на Ед...Обаче Роб изглежда превъзходно!Ах тая коса... wub.gif
ludoto_mimi
lemmy
Сутринта го гледах тва клипче хаха
Много ме кефи Ники Рийд как описва Роб и вика "Той не обича да се бръсне" ахахаха 18.gif 16.gif
MiMzZz
аз пък се изкефих на описанието за Келън...определено тва за бръсненето си беше удар под кръста за Роб...но за акустичната китара просто мога само да му се поклоня worthy.gif Агггхххрррр на Келън тръпчинките.... wub.gif wub.gif wub.gif
ThePinkDuck

Ок, някой да ми обясни, защо са с еднакви гривнчоци!?
MiMzZz
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 14 2008, 15:20) *

Ок, някой да ми обясни, защо са с еднакви гривнчоци!?

защото за разлика от книгата във филма са решили да въведат герб на Кълън...и всички Кълъновци носят украшения с него...ако се вгледаш ще видиш, че Розали носи пръстен с него, а Алис носи нещо като кулие...А както си забелязала вече Ед,Ем и Джас носят гривни...
ThePinkDuck
Искам да ги изям!
lemmy
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 14 2008, 17:28) *

Тази снимка може би вече 3ти ден ми седи на десктопа, а аз тъпата чак сега забелязвам, че колата зад Едуард която се пада, малко в страни от него дето е.. нещо формата и.. не ми изглежда правилна хахаха
DesiTo
ThePinkDuck
Точно ги гледах! Жееестоки са! Особенно този на номадите! Леле!
lemmy
Въздиш
ludoto_mimi

lemmy
Оооо J&A ВЕЛИКИ САААААА!
Веднага бива принтирана! хахах
Точно се питах кога ще пуснат някоя тяхна снимка, най-накрая хахах
ludoto_mimi
Снимки
lemmy
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 15 2008, 21:45) *

shocking.gif shocking.gif shocking.gif *глът език*

Едит: упс сори объркала съм линка хаха ето я wink.gif
Розали и Емет

Едит2: След като подишах малко и се върнах на планетата да коментирам..
ОМФГ! Ебати снимките искам го тва издания подяволите ама е толкова скъпоо, че напрау ужас..
Последната просто ме събори на земята, буквално.. *inlove*
♥Didito♥
ОМЕ някой добре ли е след тея снимки, защото аз определено не съм! Сега как ще заспя wacko.gif Едуардддддд ааа!

п.п Дес нещо не ми се показва снимката, която си искала да пуснеш, отваря ми се същата страница.
MiMzZz
Да и аз това се чудех...а щом става въпрос за Ем и Роузи всичко трябва да видя rolleyes.gif
lemmy
Още снимки:

-1--2--3--4--5-
traiana
Малеее..всички снимки са невероятнии.Толкова са хубавиии всички wub.gif ..Ед и Белааа wub.gif
sulu
Ох Едуърд на слънце, Едуърд пиещ кръвта на Бела.А снимките от бейзбола.Леле всички са невероятни.
Но мойта любима от тази партида определено е на цялото семейство Кълън. Трите двойки изглеждаха невероятно, просто невероятно, само Бела и Едуърд не са така съвършени.
ludoto_mimi
Снимки
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 16 2008, 10:47) *

Че искаш да ме убиеш ясно е! Ама трябва ли да е толкова мъчително?
~RoRyYy~
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 16 2008, 11:56) *
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 16 2008, 10:47) *

Че искаш да ме убиеш ясно е! Ама трябва ли да е толкова мъчително?

blink.gif Мъхъм...ох тези снимки,ох Едуард на пианото...и бейзболът...и ох вс са нереално красиви...искам това списание...
♥Didito♥
Цитат(~RoRyYy~ @ Oct 16 2008, 15:29) *
blink.gif Мъхъм...ох тези снимки,ох Едуард на пианото...и бейзболът...и ох вс са нереално красиви...искам това списание...

искаш да кажеш книга..и аз я искам, само че сега нямам възможност да похарча 70 лева ):
Някой ден..
Ох не мога да се нарадвам на снимките..всички са невероятно красиви.
ThePinkDuck
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 16 2008, 16:36) *

искаш да кажеш книга..и аз я искам, само че сега нямам възможност да похарча 70 лева ):
Някой ден..

Аз пак съм пропуснала някаква информация! Я кажи от къде и как мога да се снабдя с това чудо!
lemmy
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 16 2008, 16:42) *
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 16 2008, 16:36) *

Някой ден..

Аз пак съм пропуснала някаква информация! Я кажи от къде и как мога да се снабдя с това чудо!

Поръчка много ясно, тука го няма тва чудо.
Аз и не мисля да харча пари за тва, при положение, че в нас си имам принтер и моа си изкарам всичките снимки без парички, или поне за 40 кинта щото толков ами е цветната мастилница.
Но ако някой много държи да го притежава, се поръчва от щатите предполагам и треа се изръсиш едно хубаво ахаха според мен не си заслужава.
♥Didito♥

Ами от book.store.bg има я там както и Twilight guide да си поръчаш! Много ги искам, ама..какво да се прави :/
~RoRyYy~
Цитат(♥Didito♥ @ Oct 16 2008, 17:55) *

Ами от book.store.bg има я там както и Twilight guide да си поръчаш! Много ги искам, ама..какво да се прави :/

Hyuxhuyax, и аз не бях разбрала,мислих си,че е някакво списание и викам,абе колко скъпо може да е пък едно списание. biggrin.gif Аз се надявам,че след като дойде Twilight на кината(дано да е по-скоро) тъй като го сравняват с ХП да има някакви списания,нали по едно време имаше за ХП...?Надежди,надежди
MiMzZz
според мене лично бейзболните снимки са най-яки...Роб там е страхотен...а на Келън тръпчинките са blush.gif ...ооох нямам думи...а да за тая книга и 100 лева бих дала щом е на Туайлайт...
ThePinkDuck
Абе вие луууди ли сте бе! Що никой не ме е светнал, нали ме знаете или съм първа или последна с инфото! Добре, а този туайлайт гад не трябваше ли да излиза по-нататъка? Искате да кажете, че и двете може да се поръчат от буукстора? Марвълес!
Тоз месец много се обичам, Depeche Mode, Hot Topik оооо и гривничка която ще ви покажа по-късно си имам, а сега и това. *следва eeeevil laugh*
lemmy
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 16 2008, 18:17) *
Тоз месец много се обичам, Depeche Mode, Hot Topik оооо и гривничка която ще ви покажа по-късно си имам, а сега и това. *следва eeeevil laugh*

you mean this Hot Topic?? shocking.gif shocking.gif
Какво подяволите имаш от Hot Topic shocking.gif shocking.gif
*трепери*
♥Didito♥
Ех искам и аз! Еми е късметлийка, че си изкарва сама пари и си харчи за каквото си иска, а аз ):
Само да дойде Коледа! biggrin2.gif
ThePinkDuck
Мисля, че е време да се похваля!

и

Това с Мики Мауса съм аз. Иначе аз от Хот Топик бая неща имам. За жалост тука не се вижа много ясно блузката но колкото толкова. Иначе бяха свършили тези с героите а новите още ги нямаше и се задоволих с тази блузка!
♥Didito♥
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 16 2008, 19:55) *
Мисля, че е време да се похваля!

и

Ааа супер са. Направо всеки ден ми изтичат очите като ги гледам по сайтовете. А всъщност за да си ги поръчаш е нужна кредитна карта, нали?
lemmy
Ей ейййй кво си гъзенцеее, сладуранката тя хехе
Гривничките са супер сладурски (аз си правя една с лъвче и агънце хахах)
Само последно въпросче blush.gif колко плати за тениската, щото аз др седмица ше си няправя абсолютно същата ама за 10 кинта.
MiMzZz
уааааа хора няма да повярвате кво установих...преди ъъъъм около 30 мин...държа да изгледате това...и да забележите кой участва вътре....

Hilary Duff-With Love(тая не я понасям btw)
ThePinkDuck
Цитат(MiMzZz @ Oct 16 2008, 20:06) *
уааааа хора няма да повярвате кво установих...преди ъъъъм около 30 мин...държа да изгледате това...и да забележите кой участва вътре....

Hilary Duff-With Love(тая не я понасям btw)

Хех, не че нещо ама това се знае от много отдавна! Май и в темата на Келън, пък и в основната имаше това инфо. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Айде стига се фука. biggrin2.gif

баси iphone прави ужасни снимки:
още снимки

Pinki: Успех да спра! Муахах. То да беше възможно....
Mimi: Много си мийн. tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.