Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Едуард & Бела
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
DesiTo

"Do I dazzle you?"
"Frequently."

"I just wanna try one thing"

Привикналата към големия град Бела Суон се мести да живее в значително малкото градче Форкс при баща си, след като майка й се жени повторно. Принудена да се впише в новата среда Бела е притеснена как ще я приемат новите и съученици, които се познават повече от добре и не само себе си, но и родителите, и фамилиите си. Във Форкс всеки знае всичко и това е главното притеснение на Бела.
За разлика от очакванията и обаче, всички в гимназията и я приемат радушно и тя бързо намира нови приятели. Но не приятелите са тези, които я задържат в градчето. Семейство Кълън привлича интереса й още в първия неин поглед, който попада отгоре им. Нереално красиви и перфектни, те не общуват с никой от съучениците си, странят от всички и никога не се появяват на училище, когато стане топло.
Вниманието на Едуард Кълън обаче бива привлечено от красивата нова ученичка и той трудно сдържа желанието в себе си да се доближи до нея... и да изпие кръвта й.
Бела не очаква животът й да се промени, когато се премества да живее при баща си в малкото, дъждовно градче Форкс, Вашингтон. Нещата обаче неочаквано се променят, когато тя среща мистериозния и необикновено красив Едуард Кълен. Модерната интерпретация на Ромео и Жулиета, история за любовта между вампир и смъртна. Но колкото по - близо Бела се доближава до разгадаването на тайната, която той така ревностно пази, толкова по - голяма опастност я застрашава.

Twilight
пресъздава историята за заплетените отношения между красив вампир и обикновена и мила тийнейджърка.

New Moon
Вече шест месеца заедно Едуард и Бела се преоткриват взаимно и разкриват най-красивото един от друг. Те са заедно, обичат се и първоначално дори не могат да си представят, че трудното тепърва им предстои. Когато на рождения си ден Бела се порязва и кръвта й изкарва Джаспър извън границите на доброто поведение, семейство Кълън се принуждават веднага да заминат, а Едуард и Бела да претърпят не малка раздяла, която може да им струва много повече от сърдечна болка...

Eclipse
Бела скоро ще завърши гимназия и ще напусне Форкс завинаги, уж за да отиде в колеж, но всъщост тя планира да се присъедини към гаджето си, да стане вампир-точно като него. Така ще бъде неспособна да се върне в къщи, защото ще бъде мъртва и завладяна от ужасяваща жажда за кръв през първите години. Тогава обаче, след завършването опасни вампири от Сиатъл идват във Форкс...

Клипове:
New Moon (Bella/Edward)-Only One
Twilight (Bella/Edward)-“Lion”
Strange and Beautiful (Bella/Edward)
Far Away (Bella/Edward)
Twilight (Bella/Edward)
Bella/Edward-I Can’t Stay Away
Twilight (Bella/Edward)-The Kill
Twilight (Bella/Edward)
Bella/Edward-Bring Me to Life

Стефани Мейър: Бела има друга възможност за избор. Наистина добра възможност, която не отнема нищо - като нейното семейство, настоящето или бъдещето. Тя може да има любов, приятели, семейство - завиден човешки живот. Но въпреки всичко тя избира Едуард. Това решение прави истинска връзката им за мен.

Стефани Мейър: Бела е любовта за Едуард и неговата любов е много, много истинска. Когато Едуард я напуска, Бела не реагира като колежанско момиче изгубило първата си любов, а като вдовица, чиито съпруг е починал.

Стефани Мейър: Едуард наистина иска да предпази Бела. Няма значение за колко перфектен го мисли тя или за колко несъвършена мисли че е тя, той й принадлежи.

Робърт Патинсон(Едуард): Едуард е упорит 108-годишен вапмир в тялото на 17 годишно момче, който се влюбва в смъртна и двамата разрушават живота си по един романтичен и нежен начин.

Rachelle Lefevre (Виктория): Тя (Бела) не е вампир и обожавам идеята, че тя не може да бъде с него, заради много причини. Нещо като "Ромео и Жулиета" е, романтизмът от "Какво съм готов да направя" и "Какво съм готов да жертвам, за да бъда с човека, когото обичам?" Като "Титаник" или "Ромео и Жулиета" - това са филмите, където нещо се отнема, но по романтичен начин, където наистина трябва да жертваш нещо. В този случай това е животът на Бела - какво по-романтично от това?

"I love you."
"You are my life now."

Цитати:

Тwilight
New moon
Eclipse
Breaking dawn

"I’ll always want you. Forever." - Bella

"I love you. It’s a poor excuse for what I’m doing, but it’s still true." - Edward

"It was impossible…to stop. Impossible. But I did. I must love you." - Edward

"I’m here…which, roughly translated, means I would rather die than stay away from you." - Bella

"And so the lion fell in love with the lamb."
"What a stupid lamb."
"What a sick, masochistic lion." - Bella and Edward

"If I could dream at all, it would be about you." - Edward

Кристен Стюърт влиза в ролята на Бела.
Робърт Патинсон влиза в ролята на Едуард.

Фенове:
1. ~RoRyYy~
2. traiana
3. devilswish
4. vesko_oth_fen
5. mR.DiSCo
6. ^HiLaRy_DuFF
7. Dжydж
8. nadezhda_had
9. Pearly_girl
10. lemmy
11. ♥Didito♥
12. hardygirl666
13. badbaby22
~RoRyYy~
Ох, направо са страхотни,уникални са,любимата ми двойка от що сериали,филми и книги има.Едуард и Бела,каквото и да кажа за тях няма да е достатъчно-просто са The Couple. .Определно и двамата са страшно красиви,а съберът ли се заедно са нещо нереално...сякаш не от този свят.Любовната им история е толкова красива и нежна,че няма как да не те докосне по вълшебен начин и да обсеби и дните,и нощите ти.Просто са невероятни .

Фенове:
1.~RoRyYy~

П.С:Поздравления за страхотната темичка,личи си,че си се постарала.
traiana
Цитат(~RoRyYy~ @ Oct 11 2008, 17:39) *
Ох, направо са страхотни,уникални са,любимата ми двойка от що сериали,филми и книги има.Едуард и Бела,каквото и да кажа за тях няма да е достатъчно-просто са The Couple. .Определно и двамата са страшно красиви,а съберът ли се заедно са нещо нереално...сякаш не от този свят.Любовната им история е толкова красива и нежна,че няма как да не те докосне по вълшебен начин и да обсеби и дните,и нощите ти.Просто са невероятни .

Фенове:
1.~RoRyYy~

П.С:Поздравления за страхотната темичка,личи си,че си се постарала.

Няма как да се изразя по-точно! worthy.gif Няма вотрои като тях,толкова истинска и вълшена любов..Обожавам ги!! wub.gif ..И наистина поздравления за темата,страхотна е wink.gif

Фенове:
1.~RoRyYy~
2.traiana
devilswish
това е най-добрата комбинация изобщо 4.gif 4.gif най-страхотната двойка,която може да съществува,наистина са невероятни заедно happy.gif
Фенове:
1.~RoRyYy~
2.traiana
3.devilswish
vesko_oth_fen
еее супер са smile.gif

3.vesko_oth_fen
mR.DiSCo
Нямам думи за тях!Супер са , и цитатите и клипчетата са страхотни!!

5.mR.DiSCo
^HiLaRy_DuFF
Фенове:
1. ~RoRyYy~
2. traiana
3. devilswish
4. vesko_oth_fen
5. mR.DiSCo
6.^HiLaRy_DuFF
Dжydж
And so the lion fell in love with the lamb... wub.gif
И двамата са невероятни по отделно, какво остава заедно.. biggrin2.gif Страхотно се е справила Стефани със тяхните взаимоотношения - не са невъзможни, но не са и лесни.. а заедно ли са не липсват нито емоции, нито страст, нито нищо! Те са създадени един за друг, макар в началото да не го знаят. wub.gif Това е любимата ми любовна история.. нямам търпение да я видя и на големия екран. Не се и съмнявам в страхотната актьорска игра. happy.gif
Страшно са сладки като двойка, и то не само на сцената, а и в живота. wub.gif

Фенове:
1. ~RoRyYy~
2. traiana
3. devilswish
4. vesko_oth_fen
5. mR.DiSCo
6.^HiLaRy_DuFF
7. Dжydж
nadezhda_had
Фенове:
1. ~RoRyYy~
2. traiana
3. devilswish
4. vesko_oth_fen
5. mR.DiSCo
6.^HiLaRy_DuFF
7. Dжydж
8.nadezhda_had
Pearly_girl
1. ~RoRyYy~
2. traiana
3. devilswish
4. vesko_oth_fen
5. mR.DiSCo
6.^HiLaRy_DuFF
7. Dжydж
8.nadezhda_had
9.Pearly_girl
ludoto_mimi
Искам само да предупредя, че ако смятате всички теми да са просто едно изреждане на някакви списъци, то по-добре да ги няма тези "фенове:". Ясно е, че всеки писал в темата харесва, освен ако разбира се не е изразил негативно мнение.
Но само постове, които съдържат числа и никове няма да се толерират. Както и добавяне на глупав коментар от едно изречение, колкото да се отбие номера.
lemmy
Те са причината главата ми вече да е на баница (не мога да обясня избора си на думи).. понякога както си седя и се хващам да си мисля за тях и то най-странни неща и просто се побърквам.. имам чувството, че съм обсебена.. това важи всъщност за книгите като цяло, но в основата са тези двамата!
10.lemmy
♥Didito♥
Най-невероятната двойка измисляна в историята на литературата! За мен има две думи - Едуард и Бела. Обсебеността ми по техните взаимоотношения е в краен предел. Не мисля трезво, живота се прецаква от тея пусти книги! Така и да признавам обсебеност и то голяма, всеки момент, всеки цитат, сякаш някой ми изтръгва сърцето от гърдите! Нека кажем че при тях е прекалено хубаво за да е истина и най-тъжното е че не е :/ Но, нали за това са Робърт и Кристен, които заедно са едни истински Едуард и Бела, в най-добрия им човешки вариант! Няма по-добър избор за ролите, тук съм категорична.

11♥Didito♥
MiMzZz
да хубава двойка са...тоталните противоположности...само че едно не мога да разбера, защо толкова много сте се вманиачили по тях...стегнете се малко...аз също съм фен и бих се определила като една от първите фенки на Туайлайт в България, само че както виждате не съм толкова прехласната по Едуард и Бела...да Едуард е божествен,мечтаното момче,Бела е съвсем обикновено момиче,но осъзнайте, че в the real life никога не може да има толкова силна любов...и все пак ПОВТАРЯМ адски яка двойка са,сладки са и адски ме радват някои саркастични подмятания на Ед към Белс...абе кефят ме!
lemmy
Цитат(MiMzZz @ Oct 12 2008, 21:09) *
да хубава двойка са...тоталните противоположности...само че едно не мога да разбера, защо толкова много сте се вманиачили по тях...стегнете се малко...аз също съм фен и бих се определила като една от първите фенки на Туайлайт в България, само че както виждате не съм толкова прехласната по Едуард и Бела...да Едуард е божествен,мечтаното момче,Бела е съвсем обикновено момиче,но осъзнайте, че в the real life никога не може да има толкова силна любов...и все пак ПОВТАРЯМ адски яка двойка са,сладки са и адски ме радват някои саркастични подмятания на Ед към Белс...абе кефят ме!

Добре какво е лошото да си се кефим и да си мечтаем.
The real life си е the real life, не мисля, че някой до такава степен се е вманиачил, че да вярва, че това наистина може да се случи.
Лично за мен историята им е нещо ново, нечувано до сега (имам в предвид, че не съм чела подобна история до сега) и ми е кеф, че съм открила нещо толкова завладяващо.
Едуард много ме кефи и си признавам мечтая си за някой като него в живота ми, но до там само мечти, не виждам нищо толкова лошо в това пък!
♥Didito♥
Цитат(lemmy @ Oct 12 2008, 21:16) *
The real life си е the real life, не мисля, че някой до такава степен се е вманиачил, че да вярва, че това наистина може да се случи.
Лично за мен историята им е нещо ново, нечувано до сега (имам в предвид, че не съм чела подобна история до сега) и ми е кеф, че съм открила нещо толкова завладяващо.
Едуард много ме кефи и си признавам мечтая си за някой като него в живота ми, но до там само мечти, не виждам нищо толкова лошо в това пък!

Именно!
Всеки може да си мечтае, да се вманичава и каквото си поиска. Знаем, че не е здравословно да сме толкова обсебени, но понякога не зависи от нас (: зависи от това как ти въздействат книгити и всичко представено в тях!
MiMzZz

О повярвай ми има прекалено много вманиачени дето си мислят, че Едуард е реален.(Ти явно не си от тях, за което се радвам)Еми аз като гледам те всички си мечтаят...Но ако забелязваш манията по Едуард избива в/у Роб...Даже вчера гледах едно клипче правено от папараци, дето една фенка се опитва да го целуне...тъй че...никой не може да ме убеди че повечето фенки не са лудо влюбени в Едуард
lemmy
Цитат(MiMzZz @ Oct 12 2008, 21:21) *

О повярвай ми има прекалено много вманиачени дето си мислят, че Едуард е реален.(Ти явно не си от тях, за което се радвам)Еми аз като гледам те всички си мечтаят...Но ако забелязваш манията по Едуард избива в/у Роб...Даже вчера гледах едно клипче правено от папараци, дето една фенка се опитва да го целуне...тъй че...никой не може да ме убеди че повечето фенки не са лудо влюбени в Едуард

Този спор не е за тук, пък и аз имах предвит хората които сме в този форум!
Много ми е ясно, че на света има секви побъркани, но както казах, говорех само за нас, които пишем тук!
hardygirl666
Няма смисъл да повтарям мненията ви smile.gif

12.hardygirl666
badbaby22
13. badbaby22

Saphira
1. ~RoRyYy~
2. traiana
3. devilswish
4. vesko_oth_fen
5. mR.DiSCo
6. ^HiLaRy_DuFF
7. Dжydж
8. nadezhda_had
9. Pearly_girl
10. lemmy
11. ♥Didito♥
12. hardygirl666
13. badbaby22
14.Saphira
Много добра тема ,евала.Иначе по темата няма смисъл да повтарям ,само искам да кажа ,че съм съгласна за това ,че манията Едуард рефлексира върху Робърт и то жестоко направо ...страшна работа ...Иначе Едуард си е едно Роб си е друго ...измислен-реален и тн ,но това ,е напълно нормално за актьорите и за феновете им да объркват образите им с истинският човек зад тях,но все пак рисковтене на профисеята...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.