Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jackson Rathbone
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
lemmy

Jackson Rathbone е роден на 21 Декември 1984. Джаксън е познат на своята публика с ролята си на Nicholas Fiske от драмата Beautiful People на ABC Family. Бил е и гост звезда в сериали като The OC, и Close to Home. Играл е и в няколко филма като Molding Clay (AKA River's End), Pray for Morning, и Travis and Henry. Най-очакваната му рола е във филмът Twilight по бестселъра на Стефани Майер. Той ще изпълни ролята на Jasper Hale.
Джаксън е роден w Singapore, но като дете се е местел често и е живял на места като Indonesia и Midland, Texas. Започва своята кариера в малки местни театри. Учи в Interlochen, частно училище в Мичиган. След завършването му планира да учи в Royal Scottish Academy, но заминава за LA да се пробва на големия екран. Там живее с приятеля си от училище Alex Boyd. Ввенага подписва договор с Disney's 411.
Когато Джаксън не планира следващата си роля, той обича да пише, пее и продуцира.

Filmography:

2005 River's End-Jimmy
Close to Home-Scott Fields TV
2006 Pray for Morning-Connor
The O.C.-Justin TV
Beautiful People-Nicholas Fiske TV
2007 The Valley of Light-Travis
The War at Home-Dylan TV
Big Stan-Robbie the Hippie
2008 Senior Skip Day-Snippy
Hurt-Conrad Coltrane completed
Twilight-Jasper Hale
awaiting release
2009 DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse Jehosefat post production
S. Darko-Jeremy post production

Фенове:
1.lemmy
2.~RoRyYy~
3. Gossip Girl
4. Dжydж
~RoRyYy~
Ohhhh...голям е сладур wub.gif и е перфектен за ролята на Джаспър happy.gif .Да си спретнем и една фен листа на момчето:

Фенове:
1.~RoRyYy~
vivata123
Въпреки че не си представях така Джаспър, Джаксън е голям сладур и ще ми е приятно да го гледам.
Много е чаровен. ^^
devilswish
доесга не съм гледала филми с него,но е голям симпатяга и мисля че ще се справи отлично с ролята на Джаспър rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
lemmy
Еми искам и аз да си кажа мнението за него пък хах.
Значи спомням си, че съм го мяркала в OC, но то и серяла не ме вълнуваше, така че не си спомням много героя му там.
Много добре си го спомням във Войната в къщи, защото се бях спукала да се хиля на сцената с него (когато дъщерята отвори вратат и вика "О Дилън какво правиш тук не скъсахме ли преди година" и той вика "О аз съм тук, заради Кени" и тя вика "Моят Дилън сега е на Кени Дилън, ааа" хаха ебати смеха).
Също много му се смях и в Senior Skip Day.
Джаспар е моят любимец затова много силно се надявам Джаксън да успее да докара онези прекрасни изражения заради които обожавам Джаспар.
Най ми е гадно, че в Twilight няма да му виждам прелестните зелени очи.
Честно това са най-невероятните зелени очи които съм виждала.
Като ги гледам и имам чувството, че ме хипнотизира хах.
Та Джаксън е красавец, надявам се да се справи със сериозната роля на Джаспар (все пак съм го гледала се в забавни роли)..
Gossip Girl
Много е чаровен и красив. Не е от онези захаросани американски руси Кен-овци.
Гледала съм го в Big Stan и като, че ли той беше единственото хубаво нещо в целия филм. Случайно попаднах и на епизода на "Войната вкъщи" с него и отново съм се убила от смях. От малкото актьорска игра, която съм виждала от него, ми се струва, че е доста талантлив.

3. Gossip Girl

И специално за Леми:
lemmy
Ооо много мерси за снимката, много е готинка 15.gif
Само с едно не съм съгласна, че е като типичните американски Кен-овци както го каза..
Ако беше такъв щеше да прилича на оня Зак Е..-нещо си или някой друг от типа хайскуул мюзикъл.
А той е по-скоро от онези Джони Деп-уанабита хаха 16.gif
Gossip Girl
Цитат(lemmy @ Oct 12 2008, 22:08) *
Само с едно не съм съгласна, че е като типичните американски Кен-овци както го каза..
Ако беше такъв щеше да прилича на оня Зак Е..-нещо си или някой друг от типа хайскуул мюзикъл.
Моля! Наистина е много забавна. biggrin.gif
Не си прочела правилно, казах точно обратното, че не е от тях, дори много далече. Съгласна съм за Джони Деп, между другото. biggrin.gif
lemmy
Цитат(Gossip Girl @ Oct 12 2008, 22:22) *
Цитат(lemmy @ Oct 12 2008, 22:08) *
Моля! Наистина е много забавна. biggrin.gif
Не си прочела правилно, казах точно обратното, че не е от тях, дори много далече. Съгласна съм за Джони Деп, между другото. biggrin.gif

ууппс хаха my bad. blush.gif
Но пък му отива Джони Деп стила хаха
Dжydж
Аа страшно сладък е! wub.gif Само дето тая коса нещо ми бърка в очите.. blink.gif biggrin2.gif .. не, сериозно прилича ми малко на клоши с тая коса ( то верно и Роб има косище, ама на него някак си повече му ходи 18.gif ). Иначе има страхотни очи.. wub.gif
Честно казано не съм го гледала никъде до сега. Щях да гледам "Senior Skip Day", ама като го прещраках ми се стори някаква боза и така и не го гледах. Ще ми е интересно да го видя в "Twilight", мисля че е перфектен за ролята на Джаспър. wub.gif

Фенове:
1.lemmy
2.~RoRyYy~
3. Gossip Girl
4. Dжydж

lemmy
ново интервю с Джаксън
Говори за Twilight и за S.Darko, тъй че тия дето се притесняват за продължението на великия Дони, да хвърлят едно око, Джаксън мен лично ме поуспокои. Също така говори и за групата си-доста интересно звучи, точно в моя стил хаха wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.