Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 4 - Metamorphosis
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane
Episode 4 - Metamorphosis

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Гостуващи актьори:

Jeremy Carver

Steve Boyum

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

Dameon Clark (Jack Montgomery)

Моля за извинение потребителите. Резюмето ще бъде качено малко по-късно днес заедно с галерията на епизода.

Лично мнение:

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 10/10/2008
Supernatural Season 4 Episode 4 - Metamorphosis

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 10/10/2008
Supernatural Season 4 Episode 4 - Metamorphosis

СУБТИТРИ by papy2000

SUPERNATURAL GALLERY

brooke_scott
аз да си преместя линка тук, че като го пуснах първия път нямаше темата за епизода ;]
Supernatural.s04e04
nelito0o0
Ооооо страхотен епизод.. wub.gif Най-сетне Сам си призна, че знае за демонската кръв от една година... happy.gif Много трогателни моменти имаше между двамата rolleyes.gif rolleyes.gif Всичко бешее.... мммМммм идеалну...
Гадното беше, че не намериха жената, дето е бременна dry.gif Трябваше да се усетят бе мам** му biggrin2.gif
Дженсен си изигра супер яко ролята на загрижен батко 10.gif 10.gif А пък Сам.. наистина му беше кофти.. ама и с основание.. А бива бива да крий.. ама то много време мина 9.gif Айдеееее... Ся да видимм нататък ми е интересно как ще се развият нещата с Луцифееееер 15.gif 15.gif 15.gif
leyton_oth
е тва са БГ субс май : http://subs.unacs.bg/get.php?id=44668
repeto
Рейтинга за Supernatural Episode 4 - Metamorphosis

CW’s Supernatural at 3.14 million viewers
ViruZzZ
Спн продължава да ми поддържа теорията, че с всеки следващ епизод става по-добър и по-добър 3.gif Епизода страшно ми хареса. Сам страшно ме радваше през целия епизод. Отначалото сцената беше много добра и Руубии 15.gif , и после Дийн като дойде - "сблъсъка на титаните" biggrin2.gif Актьора дето играеше Джак се справи много добре, поздравления за което, страшно добре играеше и емоциите му много добре ги показваше, не преиграваше в нито един момент, много добре worthy.gif Сцените в колата бяха страшно тягостни, а първият път когато Сам се ядоса и слезе от колата всичко беше много силно. 5/5 за епизода отново супер направен, но къде, по дяволите, е Кастиел 14.gif (явно за тея 3 епизода, актьора толкова ми влезе под кожата :/ )
sulu
Епизода въобще не ми хареса.
Репликите, израженията, емоциите между братята бяха до болка предвидими, особено Дженсън в този епизод беше просто... както винаги.До тук добре- що-годе преживях тъпотията с разкритието на Дийн- ми извинявай ангел му е казал, че брат му трябва да бъде спрян и тн, и просто реакциита, емоциита и от двете страни ми бяха нереални.И накрая Сам- спирам.Да сигурна съм, че точно така ще стане.И както казах- това го преживях, нищо че е имало къде къде по силни техни моменти, с къде къде по маловажни неща тип поредния случай и тн.
Но мястото където съвсем се отказах от епизода беше случая.Каква беше тая тъпа легенда, тоя фолклор ли е и аз незнам какво.Разбираш ли има некакъв ген, където като станеш на 30? те наляга глад за човешко.Еми извинете, но това ми беше ужасно измислено.Не казвам, че знам дали има такива легенди и тн, но просто... То ако това беше така, дали осъзнават, че хората щяха да знаят за рагурару?. В смисъл предполага се, че имат изменена ДНК, все някой някъде щеше да им е направил някакво иследване, примерно като са лежали в болница и тн.А защо има рагу.. нещо си, как се появят, защо на 30 се трасформират, нищо не беше обяснено, всичко просто ми висеше във въздуха.Оф незнам и аз, но много ми се стори тъпа тая история.И всичко ми се стори нагласено около драмата- "Ти нямаш зло в себе си,аз имам", "Той е като мен, със зло в себе си, нека го спасим".Целият случай, беше измислен, за да ни набутат пак на Сам демонската кръв в екраните.
Един от най-лошите епизоди за мен в историята на сериала.
tru
Eпизодът много ми хареса , беше си на ниво както винаги , според мен.
Гадно само , че не намериха или по - точно не се досетиха , че жената е бременна - сигурно ще я засегнат пак в някой по нататъшен епизод .. Рейтингът малко е спаднал , но пак е на ниво - мисля че следващият епизод , тоест този с Дракула ще го вдигне отново - дано не греша.
Касиел ми липсваше много и на мен , но той в едно интервю си каза , че отсъства в един от епизодите и после пак го има така че радвайте се , ще го гледаме. : ))
ekaterina_markova
Супер беше серията,абе всички серии си ми харесват по принцип.Тая Руби ми става все по антипатична,пълна противополжност е на другата dry.gif .Сам и Дийн си бяха както винаги страхотни wub.gif ,направо ме побиха тръпки,когато онзи Джак се надвеси над Дийн emoticon1 (38).gif А за Кастиел...незнам,но нещо ме кара да си мисля че не е този за който се представя emoticon1 (42).gif ,пък от друга страна може Дийн наистина да трябва да спре Сам....вече съвсем се обърках ermm.gif .Както и да е,трейлъра за следващата серия изглежда много интересен,дано епизода да е по забавен,този беше доста драматичен happy.gif
vikihill96
Интересно епизодче, спор няма. Караниците между Дийн и Сам си бяха съвсем на място, защото след толкова време далеч един от друг ( особено пък Дийн в Ада) беше време да започнат да си казват нещата очи в очи. Дано продължат в тази насока естествено. Колкото до недоразумението Руби, за първи път ми хареса не толкова актрисата, колкото момента, когато хвана Дийн за гърлото и го лепна за стената( тоест върна му услугата blush.gif )- иначе пак ми изглеждаше някак си не на място в цялата сценка ( както и в целия сериал всъщност). И тук за пореден път видях, поне аз, разликата между Руби на Кейти Касиди и тази през този сезон. Мисля, че помните боя между нея и Дийн в края на 3-ти сезон. Там дори и Сам не успя да спре брат си и тя да се сбият яко. А сега с едно заповедно изречение и Руби става "послушното кученце"- тъпа работа. Но пък не искам да си развалям удоволствието като се спра по-подробно на образа на Руби. Виж пичът с "постоянния глад" беше много добре представен- как само се бореше с глада си и това да не "закуси с жена си"- мнооого грубо. А това дето стори на Травис- още по-грубо и кърваво- точно май в стила на болния Крипке 15.gif - браво, за което. Ами с една дума- сезонът засега върви доста възходящо, дано да продължи та онази, дори и името й не искам да споменавам, дето е начело на скапаната CW се усети кои са й печелившите шоута- Supernatural и Smallville, и да направи нещо по въпроса с промотирането им и както се казва- да се заложи на печелившите карти.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.