Lois Lane
Oct 10 2008, 09:11
Episode 4 - Metamorphosis
Сценарист:
Режисьор:
В ролите:
Гостуващи актьори:
Jeremy Carver
Steve Boyum
Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)
Dameon Clark (Jack Montgomery)
Моля за извинение потребителите. Резюмето ще бъде качено малко по-късно днес заедно с галерията на епизода.
Лично мнение:
nelito0o0
Oct 10 2008, 13:21
Ооооо страхотен епизод..

Най-сетне Сам си призна, че знае за демонската кръв от една година...

Много трогателни моменти имаше между двамата

Всичко бешее.... мммМммм идеалну...
Гадното беше, че не намериха жената, дето е бременна

Трябваше да се усетят бе мам** му
Дженсен си изигра супер яко ролята на загрижен батко

А пък Сам.. наистина му беше кофти.. ама и с основание.. А бива бива да крий.. ама то много време мина

Айдеееее... Ся да видимм нататък ми е интересно как ще се развият нещата с Луцифееееер
repeto
Oct 10 2008, 18:14
Рейтинга за Supernatural Episode 4 - Metamorphosis
CW’s Supernatural at 3.14 million viewers
ViruZzZ
Oct 10 2008, 19:22
Спн продължава да ми поддържа теорията, че с всеки следващ епизод става по-добър и по-добър

Епизода страшно ми хареса. Сам страшно ме радваше през целия епизод. Отначалото сцената беше много добра и Руубии

, и после Дийн като дойде - "сблъсъка на титаните"

Актьора дето играеше Джак се справи много добре, поздравления за което, страшно добре играеше и емоциите му много добре ги показваше, не преиграваше в нито един момент, много добре

Сцените в колата бяха страшно тягостни, а първият път когато Сам се ядоса и слезе от колата всичко беше много силно. 5/5 за епизода отново супер направен, но къде, по дяволите, е Кастиел

(явно за тея 3 епизода, актьора толкова ми влезе под кожата :/ )
Епизода въобще не ми хареса.
Репликите, израженията, емоциите между братята бяха до болка предвидими, особено Дженсън в този епизод беше просто... както винаги.До тук добре- що-годе преживях тъпотията с разкритието на Дийн- ми извинявай ангел му е казал, че брат му трябва да бъде спрян и тн, и просто реакциита, емоциита и от двете страни ми бяха нереални.И накрая Сам- спирам.Да сигурна съм, че точно така ще стане.И както казах- това го преживях, нищо че е имало къде къде по силни техни моменти, с къде къде по маловажни неща тип поредния случай и тн.
Но мястото където съвсем се отказах от епизода беше случая.Каква беше тая тъпа легенда, тоя фолклор ли е и аз незнам какво.Разбираш ли има некакъв ген, където като станеш на 30? те наляга глад за човешко.Еми извинете, но това ми беше ужасно измислено.Не казвам, че знам дали има такива легенди и тн, но просто... То ако това беше така, дали осъзнават, че хората щяха да знаят за рагурару?. В смисъл предполага се, че имат изменена ДНК, все някой някъде щеше да им е направил някакво иследване, примерно като са лежали в болница и тн.А защо има рагу.. нещо си, как се появят, защо на 30 се трасформират, нищо не беше обяснено, всичко просто ми висеше във въздуха.Оф незнам и аз, но много ми се стори тъпа тая история.И всичко ми се стори нагласено около драмата- "Ти нямаш зло в себе си,аз имам", "Той е като мен, със зло в себе си, нека го спасим".Целият случай, беше измислен, за да ни набутат пак на Сам демонската кръв в екраните.
Един от най-лошите епизоди за мен в историята на сериала.
Eпизодът много ми хареса , беше си на ниво както винаги , според мен.
Гадно само , че не намериха или по - точно не се досетиха , че жената е бременна - сигурно ще я засегнат пак в някой по нататъшен епизод .. Рейтингът малко е спаднал , но пак е на ниво - мисля че следващият епизод , тоест този с Дракула ще го вдигне отново - дано не греша.
Касиел ми липсваше много и на мен , но той в едно интервю си каза , че отсъства в един от епизодите и после пак го има така че радвайте се , ще го гледаме. : ))
ekaterina_markova
Oct 11 2008, 18:26
Супер беше серията,абе всички серии си ми харесват по принцип.Тая Руби ми става все по антипатична,пълна противополжност е на другата

.Сам и Дийн си бяха както винаги страхотни

,направо ме побиха тръпки,когато онзи Джак се надвеси над Дийн
.gif)
А за Кастиел...незнам,но нещо ме кара да си мисля че не е този за който се представя
.gif)
,пък от друга страна може Дийн наистина да трябва да спре Сам....вече съвсем се обърках

.Както и да е,трейлъра за следващата серия изглежда много интересен,дано епизода да е по забавен,този беше доста драматичен
vikihill96
Oct 11 2008, 22:35
Интересно епизодче, спор няма. Караниците между Дийн и Сам си бяха съвсем на място, защото след толкова време далеч един от друг ( особено пък Дийн в Ада) беше време да започнат да си казват нещата очи в очи. Дано продължат в тази насока естествено. Колкото до недоразумението Руби, за първи път ми хареса не толкова актрисата, колкото момента, когато хвана Дийн за гърлото и го лепна за стената( тоест върна му услугата

)- иначе пак ми изглеждаше някак си не на място в цялата сценка ( както и в целия сериал всъщност). И тук за пореден път видях, поне аз, разликата между Руби на Кейти Касиди и тази през този сезон. Мисля, че помните боя между нея и Дийн в края на 3-ти сезон. Там дори и Сам не успя да спре брат си и тя да се сбият яко. А сега с едно заповедно изречение и Руби става "послушното кученце"- тъпа работа. Но пък не искам да си развалям удоволствието като се спра по-подробно на образа на Руби. Виж пичът с "постоянния глад" беше много добре представен- как само се бореше с глада си и това да не "закуси с жена си"- мнооого грубо. А това дето стори на Травис- още по-грубо и кърваво- точно май в стила на болния Крипке

- браво, за което. Ами с една дума- сезонът засега върви доста възходящо, дано да продължи та онази, дори и името й не искам да споменавам, дето е начело на скапаната CW се усети кои са й печелившите шоута- Supernatural и Smallville, и да направи нещо по въпроса с промотирането им и както се казва- да се заложи на печелившите карти.