Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Haunting of Molly Hartley
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ViruZzZ
The Haunting of Molly Hartley

Трейлър

Режисьор: Mickey Liddell
Продуцент: Jennifer Hilton & Jerry P. Jacobs
Сценарист: John Travis & Rebecca Sonnenshine
Жанр: Драма, трилър
Актьорски състав: Haley Bennett, Chace Crawford, AnnaLynne McCord, Josh Stewart, Marin Hinkle, Jake Weber
Ревю: Моли е 17 годишно момич, което наложително се мести в нов град за ново начало, след като разбира, че майка и страда от психично разстройство. След като решава, че е намерила своето място в новото си частно училище, тя започва да чува гласове и да получава видения, които разкриват тайна от нейното мрачно минало. Ще може ли тя да се отдели от виденията си преди да е прекалено късно?
Лично Мнение: Вярно, че филмът не блести с кой знае какви звезди или някаква супер уникална идея, но пък трейлъра страшно много ми хареса, а и все пак Чейс и Лин си остават главните причини, за да го гледам.

ladysunshine
Оооо Чейс и АнаЛин shocking.gif Супер... Естествено само заради тях ще се гледа. Само че къде го има за теглене???
Dжydж
Ехаа, жестоко. biggrin2.gif Отново Чейс, супер. А и ужас, един от любимите жанрове.. трейлъра е супер як, макар че не можах много да го схвана 18.gif
Иначе ladysunshine на трейлъра пишеше, че излиза на Хелуин. happy.gif
ladysunshine
Цитат(Dжydж @ Oct 8 2008, 20:00) *
Иначе ladysunshine на трейлъра пишеше, че излиза на Хелуин. happy.gif [/b]

Ама, че съм заспала biggrin2.gif Въобще не забелязах, че пише This Halloween. Благодаря за отговора wink.gif в такъв случай го чакам с нетърпение.
mR.DiSCo
Филмчето ще е суперско 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif Едната от причините е Чейс ест. а и мацката , дето играе Моли ,е сладка , но не я знам коя е biggrin2.gif biggrin2.gif Супер супер.
Tedds
Еее тва определено ще се гледа biggrin2.gif,щом Чейс ще участва blush.gif biggrin2.gif ,а пък и от трейлъра ми се струва,че и самия филм ще е интересен,нямам търпение да излезе rolleyes.gif
~RoRyYy~
Супер,още едно филмче което да очаквам с нетърпение.Чейссс е... wub.gif wub.gif wub.gif а и АнаЛин е много сладка happy.gif Просто нямам търпение да излезе филмчето.Мерси за темичката. passifier.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.