Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Brokeback Mountain (2005)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
mR.DiSCo
Brokeback Mountain

Режисьор : Анг Лий

В ролите :Ан Хатауей, Скот М. Кампбъл, Хийт Леджър, Джейк Гиленхал, Майкъл Уилямс и др.

Държава : САЩ

Година : 2005

Времетраене : 134 минути

Резюме: Планината Броукбек" е екранизация по едноименния разказ на Ани Пру, поместен в сп."Ню Йоркър". Историята е за двама влюбени каубои , които са принудени да крият връзката си години наред.

IMDB Рейтинг:7.8/10

Спечелил 3 оскара и Още 77 награди. Има 64 номинации за други , плюс номинация за Оскар , за най-добър филм на годината , най-добра главна мъжка роля-Хийт Леджър и за Джейк Гиленхал smile.gif

Download: ZaMunDa

Лично мнение:Реших да постна тема за този филм , заради феновете на Хийт(поклон пред паметта му) ,заради интереса и заради някои от положителните коментари в замунда и арена.Лично не съм го гледал и незнам дали вобще да го гледам blush.gif Искам да видя други мнения и тогава ще преценя smile.gif
Jordan
ами, какво да ти кажа- филмът е хубав, но не прекалено. рекламите и хвалбите по негов адрес бяха много големи но лично на мен не ми напрачи ЧАААК такова впечатление. завладяващ е, лек е, но с тежък край; интересна любовна история с интересно развитие. Ролите на Джейх, Хийт и Ан Хатауей са доста запомнящи се, особено на мъжете.
savixpotter
Великият филм! С ръка на сърцето мога да си кажа, че още онемявам при мисълта за филма. Още съм под влиянието му, защото е нещо различно, нещо наистина запомнящо се, разтърсващо. Заслужава си..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.