Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pulse 2: Afterlife / Пулс 2: Oтвъдното
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
vesko_oth_fen
Pulse 2: Afterlife
Пулс 2: Oтвъдното
(2008)

Резюме : Светът се е променил след нашествието на духове, дошли през безжичния интернет. Градовете са изоставени, всичката техника е разрушена и малкото останали хора отбягват всякаква електроника, за да предотвратят сблъскване с призраците, които сега скитат по планетата. Повечето от безплътните са осъдени да преживяват непрекъснато същите неща, които са правели, докато са били живи, но други са силно убедени че са още хора, и отказват да приемат съдбата си. Те продължават да посещават домовете си, обелни в страх, че душите им скоро ще бъдат откъснати от тях.

IMDB, Download
Режисьор : Джоел Сойсън
Сценарист : Джоел Сойсън
В ролите : Джаки Арнолд, Джейми Бамби, Кент Джуд Бернард, Дейвид Адисън Браун
Година : 2008
Жанр: Ужаси
Снимки : 1, 2, 3, 4
savixpotter
А? Продължение? Ъъъ.. не очаквах ;D Първата част ми хареса, но я изтраях само заради Кристен Бел. Сега май няма да я има в този филм и не виждам задължителен смисъл да го гледам, но.. ще си помисля. Самата идея за превземане на телекомуникационната мрежа е просто гениална, но развитието й.. тц.
Dжydж
Аз го почнах... и някъде след 15 мин се отказах biggrin2.gif .. не сериозно голяма тъпотия ми е.. wacko.gif

EDIT: Първата беше страхотна според мен, но главната причина за това беше единствено Кристен.. wub.gif wub.gif
brooke_scott
Втора част? O_o Първата ставаше, но ми хареса заради Кристен и Иън, не мисля, че си струва да гледам другата, щом тях няма да ги има вече biggrin2.gif
[dEs]
А аз си мислех, че само аз изгледах първата част, заради тях двамата. Няма смисъл да гледам втората част... а и повечето продължения са пълна боза.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.