Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: bulter
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
bulter

Име:
Велко по познат като bulter smile.gif
Години: 19
Зодия: Дева
Физически данни: Височина: 189, очи - пъстри
Местожителство: Испания
Музика: Предимно Хаус, техно, поп rolleyes.gif
Филми: Action, Нorror, Mystery.
Любимо занимание: Програмиране (PHP, MySQL, CSS, JavaScript, DHTML, C#, C), Пиене, Дискотеки, Клубове, Купони
Уча: Компютърна техника, Програмиране
Говорими езици: Български biggrin2.gif , Английски ( почти на средно ниво ), Испански ( Перфектно )
Сертификати: PHP Certification
Мечта: Да се върна в България
Домашни любимци: 2 Кучета ( yorkshire terrier, cane corso )
Девиз: Един човек ме разбира и то погрешно
Не мога без: Музика надута до небесата biggrin2.gif
Мрази: Двуличници, Мъже който не се отнасят подобаващо с едно момиче ( познавам в изобилие за нещастие )
Пие: Да
Пуши: Да
Любим алкохол: Водка, текила, контрол
Любимо безалкохолно: Фанта лимон smile.gif, Тоник+мента

Ми общо взето това е за мене smile.gif
c0mp
Техно, av-2500.gif хоръри emoticon1 (23).gif и програмиране 121[1].gif и на края dead.gif
Уелкъм и хеф куф във форума smile.gif
ThePinkDuck
Освен да цитирам c0mp незнам какво друго да кажа. Макар, че колкото и тривиално да прозвучи ми хвана погледа с това какво Мразиш! Добре дошъл!
bulter
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 6 2008, 15:56) *
Освен да цитирам c0mp незнам какво друго да кажа. Макар, че колкото и тривиално да прозвучи ми хвана погледа с това какво Мразиш! Добре дошъл!

Мерси smile.gif
Хахах smile.gif Има един много хубав лаф: Живей бързо, умри млад, бъди красив труп biggrin2.gif
Всъщност мразя още неща но тогава списъка става твърде личен rolleyes.gif
Общо взето съм израснал в нетипична среда и гледам малко по различен начин на едно момиче/жена blush.gif а за двуличниците ... кой ли не ги мрази smile.gif ( познавам и такива пак за съжаление )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.