Цитат(Marissa Cooper @ Oct 27 2008, 21:11)

Дъщерята ми е много позната от някой филм, но не мога да се сетя..Майката също.
Дъщерята е Maggie Grace, която играе в първи сезон на Lost - Шанън. Можа там да си я мяркала

Майката е Famke Janssen, която играеше в Nip/Tuck (Ава) и в X-Men. Май участваше в няква реклама по МTV.
Бтв от българската сапунка (Забранена любов) майката на Елица не си спомням името на актрисата, но супер много ми напомня на Famke Janssen
Филма наистина е много хубав. Един от малкото смислени филми, които съм гледала напоследък. Определено замисъла беше много добър, най вече, защото засягаще много наболял проблем. Наистина реалността е плашеща. Особено там където ги даваха момичетата някви надрусани...Напрово тръпки те побиват. Кара те да се замислиш и да мислиш за филма дълго след като си го изгледал... Скоро провеждаха един урок в училище за трафика на хора и след него и този филм, който дава още по добра представа, направо да се изплаши човек. И да се поучи да не е толкова доверчив и с извинение лекомислен и глуповат. Защото тая Аманда направо си го просеше. видя едно момче и веднага едва ли не му каза всичко за себе си...
Не ми хареса как игра Maggie Grace... Mного беше изкуствена,да не говорим, че постоянно бягаше супер смешно. Но пък и героинята и много ме дразнеше. За сметка на това Liam Neeson игра страхотно.