Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз хакерът
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
Xakep666
име: Павел
сериали: всички които дават smile.gif
интреси: хакване
знания: супер разбирач по Tilix Linux, смао Тиликс, защото всички други не са добри, пиша вируси, спамове в момента се уча да прогрмирам на паскал.

Добавка: Слушам чалга и само чалга!
never_mind
OMFG ... 18.gif 18.gif 18.gif... малко смях рано сутрин винаги е полезно... 18.gif
ogata
Човека е супер разбирач само на тиликс , щото другите дистрота не са добри ... рииш ли ? 18.gif

И един въпрос ... " вирусите и спамовете " на какво ги пишеш , след като в момента се учиш да програмираш на паскал ? 5.gif
kakavida
Аз съм Пас ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Цитат(kakavida @ Oct 4 2008, 09:49) *
Аз съм Пас ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Боже, щом малолените са пас, кво мога да кажа...
Tomahawk
Не го бъзикайте много да не хакне форума..
NhazUl
Хъм. Зема да почна да ти хаквам вирусите.

ЕДИТ: Тома, напомни ми за един, дето викаше "ас сам калокаса и сам голиам хакер 6етихакн аскаипа".
Xakep666
Ахил в троян ли живее, и той ли е хакер?

Пиша ги на бейсик, защото преди имах у нас правец 8д и с това се занимавах.
И сега искам да съм модерен хакер и да пиша на паскал!
Tomahawk
Демек ше мине бая време докато стигнеш до C++...
Xakep666
какво е C++?
NhazUl
Цитат(Xakep666 @ Oct 4 2008, 12:06) *
Ахил в троян ли живее, и той ли е хакер?

Не, но Одисей е бил най-големият древногръцки хакер и с троянския си кон хакнал цяла Троя.

А ти трол ли си?
Xakep666
НЕ съм трол, хакер чалгар съм!
Craft
Цитат(Xakep666 @ Oct 4 2008, 12:14) *
какво е C++?

С++
С на английски е третата буква от азбуката, на български е 18-тата буква от азбуката ни
+ знак показващ сбор. smile.gif

Иначе С++ е език за програмиране. smile.gif
Успех в хакеруването, пожелавам ти да измислиш вирус за линукс. smile.gif
Xakep666
Хмм винаги съм мислел че + означава "или" и за това се чудих какво може да е C++ и си мислех че е +C+, ама пак не знаех какво е . Благодаря за отговора smile.gif.
K_f_R
на колко си години ;]
Xakep666
Цитат(K_f_R @ Oct 4 2008, 11:46) *
на колко си години ;]

на 12
K_f_R
Ти като гледам си над-закона ? Вярно ли е ?
Xakep666
не разбирам въпроса?
K_f_R
ми хакваш пишеш вируси,проблеми със закона нямаш ли ?
g0blin
"От закона се измъквам винаги с пандиз..."

знания: супер разбирач по Tilix Linux, смао Тиликс, защото всички други не са добри, пиша вируси, спамове в момента се уча да прогрмирам на паскал.

O M F G ! ! ! ! ! ! !
Братле, на к'во ги пишеш тия "вируси" и "спамове", при положение, че сега започваш да учиш един от най-строшените и дървени езици за програмиране?
Гледам, че си изпреварил малко възрастта си - на 12 години вече хакваш...бравос!

Представяте ли си как си е пуснал щорите в тях и стои на тъмно, докато от колонките/слушалките бучи няква мазна чалга(от сорта на "Ръчна крачнаааа, не признавааааммм - мачкам, газ и подминаваааммм, ръчна крачнааа.....") и той се е надървил срещу монитора и пише вируси biggrin.gif
Damn it! hahaah
Tomahawk
12 , хакер , чалгар , не знае кво е C++... моя идол? confused.gif
NhazUl

Do not feed it.
Госпожица Вещицата
Момчето има чувство за хумор, кефи.
ludacris
Не си ми особенно смешен , не знам за кво така ;>>
Freaky
Имам чувството че просто някой се ебава ... Не може да има такъв дебил dry.gif
ps1hopa†
Нямам вече какво да търся в живота си .... ТИ СИ МОЯ ИДОООЛ ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ wink.gif
Tomahawk
Цитат(Freaky @ Oct 4 2008, 18:06) *
Имам чувството че просто някой се ебава ... Не може да има такъв дебил dry.gif

Може , може mrgreen[1].gif
Xakep666
Казаха ми за най подходящата ОС за хакване, вече съм с нея и си написах първата програма "Zdrawei swqt" na C. Съвсем скоро сте ви хакна вас всички дето ми се смеете сега!
TheUnknown
Написал си "Hello World"?! Аз още не мога да разбера как се пише това а вече се мъча толкова години worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Tomahawk
Малии.. ше ме хакнат.. , да те питам.. кое по-точно ще ми хакнеш?
g0blin
Смейте се сега, защото утре ще плачете, като вземе да раздава правосъдие и да хаква на ред.

Между другото и аз си мисля, че накой си приказва просто ей така, защото и на мен не ми се вярва да има толкова дебилен човек...освен това, сега модерните лапенца се зарибяват с impulse.bg, flirt4e.com, aha.bg, elmaz.com, sladur.bg, gepime.com и няк'ви такива тъпи хави и хакерските им познания стигат до там, че да си инсталират WoW и да го подкарат с пълна сила в продължителнсост от 3 дена без ставане от РС-то, докато си трепят нек'ви паяци и вдигат левели, за да може да използват мечове с по три, четири, пет и повече дупки, ботушки-мотушки, алата-балата...не ми обръщайте внимание...просто исках да кажа, че т'ва брато е няк'ъв социопат, при това до извратена степен, защото се взима насериозно...или просто е шега wink.gif
aria
5.gif Е не,това ме разби просто,баси... няма такава тема!
Xakep666
смейте се, смейте се. Казаха ми че мога да хакна всеки комп на човек, но не и на НАСА като ползвам адрес 127.0.0.1!
Така че му мислете какво говорите!
Госпожица Вещицата
Моля ти се, само мен не ме хаквай, може ли? Че имам тук един строгосекретен проект за уебсайт за запознанства и не искам да изтича информация преди да го пусна и да почна да печеля.
NhazUl
Ужас! Ти сега направо ще инжектираш някакъв скрипт в кода на форума, който да напуска неуловими троянци в системните папки на всички потребители. Троянците ще започнат да трият и/или коруптват всички файлове наред и да реплицират програмите така, че те да произвеждат нови и нови троянци, които да се разпращат по скайп, форуми, айсикюта, мейли и навсякъде, където имаме някакви акаунти. Ужас, проектът ми за компютърно разработен нов вирус на СПИН отиде... Защо ми трябваше да влизам в този проклет форум?
ps1hopa†
офф направо лежа на пода моля ви се помогнете да не ме хакне ...
батенце ти си моя идол smile.gif
Tomahawk
Аз пък сека тропически гори. unsure.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 4 2008, 23:44) *
Моля ти се, само мен не ме хаквай, може ли?
Тебе и без това си има кой да те хаква... biggrin.gif

Относно нашия нов хакер и мой кумир, не го придизвиквайте, че като ви хакне локалхоста ще видите вие... biggrin2.gif
kakavida
Пич спамове от този род ли пишеш на BASIC ? :
Код
Timer1.Enabled = True  ...
t2308
Нека се поклоним всички и отдадем чест на нашия хакер. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Freaky
Сигурен съм че е шега rolleyes.gif
petkox_ray
Freaky след няколко дена като не можеш да си пуснеш пц-то ша видим каква шега е help[1].gif
Tomahawk
Шоу да става.
vIkToRsHeFa
Цитат(petkox_ray @ Oct 5 2008, 14:26) *
Freaky след няколко дена като не можеш да си пуснеш пц-то ша видим каква шега е help[1].gif

Ахаха, значи след 2-3 дена да очаквам по телефона, ъъ таковата шефе оня диск за уин-а не баца нещо а ти сенамира още някое копие... biggrin.gif
Freaky
Цитат(vIkToRsHeFa @ Oct 5 2008, 15:49) *
Цитат(petkox_ray @ Oct 5 2008, 14:26) *

Ахаха, значи след 2-3 дена да очаквам по телефона, ъъ таковата шефе оня диск за уин-а не баца нещо а ти сенамира още някое копие... biggrin.gif

Hhahahah Шефе твоя диск е още в мен нали biggrin2.gif
nihilista
Изглежда обещаващ хакер, поне започва от началото. Виж, ако започнеш да кракваш чалга песните да не се отварят с никой мултимедиен плеър, рейтинга ще ти се вдигне много smile.gif
g0blin
В негова чест обявявам не едноминутно мълчание, а направо доживотно!
c0mp
Важното е смях да става. На времето ми пращаха няк'ви теми от тийнпроблем на разни простотии, тук си имаме тъпир на компютърна тема - хвала smile.gif Явно има хора дето работа си нямат... ела, ще измислим нещо по въпроса...
Sharo
omg 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ogata
Що не хакнеш imageshack.us и не си качиш контрабандно някоя снимка , че да те видим biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.