Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз хакерът
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
Госпожица Вещицата
Цитат(nihilista @ Oct 6 2008, 13:33) *
Изглежда обещаващ хакер, поне започва от началото. Виж, ако започнеш да кракваш чалга песните да не се отварят с никой мултимедиен плеър, рейтинга ще ти се вдигне много smile.gif

Аз викам да напише вирус, който да трие всички чалга-песни от компа на заразения. Гарантирам че за 3 дни ще стане най-популярният разпространяван в скайп, поща и всичко де що се сетиш.
club135
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 6 2008, 15:35) *
Аз викам да напише вирус, който да трие всички чалга-песни от компа на заразения. Гарантирам че за 3 дни ще стане най-популярният разпространяван в скайп, поща и всичко де що се сетиш.

Майтапът настрана. Ако някой направи вирус, който да ми трие музиката и по някаква случайност се разбере кой е, лично ще се погрижа ръчичките му да бъдат счупени поне на 20 места всяка. dry.gif
bulter
AAAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA
ООооооооооооооооооо не не така не помня от кога не съм се смял
ОООооох не не не мога да изразя с думи как се хиля в момента biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Тоя пич не може да е истина ... некой яко се базика такъв дебил наистина не може да съществува biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Цитат

смейте се, смейте се. Казаха ми че мога да хакна всеки комп на човек, но не и на НАСА като ползвам адрес 127.0.0.1!
Така че му мислете какво говорите!

Xakep666 Hacking the system:

Код
C:\\>hack -ip 127.0.0.1 -launch virus -msg \"hacked By Chalga Hacker 2008\"
Hacking 127.0.0.1 ...

Connecting ...
Connected to 127.0.0.1

INFO:
IP: 127.0.0.1
Firewall: Windows Firewall
Virus Name: SuperChalgaVirus.EXE

Infection ... 0%, 10%, 30%, 40%, 70%, 100%

Launching Hacker Music Message: Ruslan-Tapa_ovca.mp3

INFECTED LINUX OS IP 127.0.0.1 WITH SuperChalgaVirus.EXE

YOUR FIRST TASK: ( След като НАСА не може давам ти 3 различни сайта който ще бъдат твоята мисия след като я изпълниш пиши пак )
GOOGLE MICROSOFT CIA

GO FOR IT DUDE!

Пич не пиши повече, че след още един коментар и ще се заколя biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... просто сърцето ми няма да издържи на повторно нещо ... повярвай ми

<edit>
Оххх не се сдържах ...

<edit 2>
Пич специално за тебе: Чалга генератор ! Only for Hackers
bulter
Браво !
Зае първа позиция и напълно заслужено ти връчвам тази грамота !

<edit>

Цитат
написах първата програма "Zdrawei swqt" na C.

Надявам се не мислиш, че това "Здравей свят" те свързва с компютрите по света ... тогава вече ще изпадна в криза която все още не е известна на учените
_razOr_
Ok, I lol'd. xD
SonicPLD
Цитат(Xakep666 @ Oct 4 2008, 02:11) *
име: Павел
сериали: всички които дават smile.gif
интреси: хакване
знания: супер разбирач по Tilix Linux, смао Тиликс, защото всички други не са добри, пиша вируси, спамове в момента се уча да прогрмирам на паскал.

Добавка: Слушам чалга и само чалга!

Стига ве .... и как точно пишеш вируси след като един елементарно-кретенски паскал незнаеш ?
Пък и как точно на Tilix хакваш ?
Какво точно хакваш ?

P.S. - познавам добри специалисти - ако желаеш - мога да те заведа ... 10.gif wink.gif

а за чалгата : не е ли прекалено брутално - да стовариш целия този цигански бълвоч на главата си ?

Разкажи ни за постиженията си - моля - наистина съм заинтересован.

Цитат(Xakep666 @ Oct 4 2008, 23:21) *
смейте се, смейте се. Казаха ми че мога да хакна всеки комп на човек, но не и на НАСА като ползвам адрес 127.0.0.1!
Така че му мислете какво говорите!

ТИ СИ БАХТИ ИЗРОДА МАЙНА - ЧЕСТНО !

cannabis.gif 3_7_11v.gif 2039[1].gif help[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.