Xakep666
Oct 4 2008, 01:11
име: Павел
сериали: всички които дават

интреси: хакване
знания: супер разбирач по Tilix Linux, смао Тиликс, защото всички други не са добри, пиша вируси, спамове в момента се уча да прогрмирам на паскал.
Добавка: Слушам чалга и само чалга!
never_mind
Oct 4 2008, 06:19
Човека е супер разбирач само на тиликс , щото другите дистрота не са добри ... рииш ли ?

И един въпрос ... " вирусите и спамовете " на какво ги пишеш , след като в момента се учиш да програмираш на паскал ?
kakavida
Oct 4 2008, 08:49
Госпожица Вещицата
Oct 4 2008, 09:16
Цитат(kakavida @ Oct 4 2008, 09:49)

Боже, щом малолените са пас, кво мога да кажа...
Tomahawk
Oct 4 2008, 10:42
Не го бъзикайте много да не хакне форума..
Хъм. Зема да почна да ти хаквам вирусите.
ЕДИТ: Тома, напомни ми за един, дето викаше "ас сам калокаса и сам голиам хакер 6етихакн аскаипа".
Xakep666
Oct 4 2008, 11:06
Ахил в троян ли живее, и той ли е хакер?
Пиша ги на бейсик, защото преди имах у нас правец 8д и с това се занимавах.
И сега искам да съм модерен хакер и да пиша на паскал!
Tomahawk
Oct 4 2008, 11:12
Демек ше мине бая време докато стигнеш до C++...
Xakep666
Oct 4 2008, 11:14
какво е C++?
Цитат(Xakep666 @ Oct 4 2008, 12:06)

Ахил в троян ли живее, и той ли е хакер?
Не, но Одисей е бил най-големият древногръцки хакер и с троянския си кон хакнал цяла Троя.
А ти трол ли си?
Xakep666
Oct 4 2008, 11:26
НЕ съм трол, хакер чалгар съм!
Цитат(Xakep666 @ Oct 4 2008, 12:14)

какво е C++?
С++
С на английски е третата буква от азбуката, на български е 18-тата буква от азбуката ни
+ знак показващ сбор.

Иначе С++ е език за програмиране.

Успех в хакеруването, пожелавам ти да измислиш вирус за линукс.
Xakep666
Oct 4 2008, 11:35
Хмм винаги съм мислел че + означава "или" и за това се чудих какво може да е C++ и си мислех че е +C+, ама пак не знаех какво е . Благодаря за отговора

.
Xakep666
Oct 4 2008, 11:48
Цитат(K_f_R @ Oct 4 2008, 11:46)

на колко си години ;]
на 12
Ти като гледам си над-закона ? Вярно ли е ?
Xakep666
Oct 4 2008, 12:23
не разбирам въпроса?
ми хакваш пишеш вируси,проблеми със закона нямаш ли ?
"От закона се измъквам винаги с пандиз..."
знания: супер разбирач по Tilix Linux, смао Тиликс, защото всички други не са добри, пиша вируси, спамове в момента се уча да прогрмирам на паскал.
O M F G ! ! ! ! ! ! !
Братле, на к'во ги пишеш тия "вируси" и "спамове", при положение, че сега започваш да учиш един от най-строшените и дървени езици за програмиране?
Гледам, че си изпреварил малко възрастта си - на 12 години вече хакваш...бравос!
Представяте ли си как си е пуснал щорите в тях и стои на тъмно, докато от колонките/слушалките бучи няква мазна чалга(от сорта на "Ръчна крачнаааа, не признавааааммм - мачкам, газ и подминаваааммм, ръчна крачнааа.....") и той се е надървил срещу монитора и пише вируси

Damn it! hahaah
Tomahawk
Oct 4 2008, 12:46
12 , хакер , чалгар , не знае кво е C++... моя идол?
Do not feed it.
Госпожица Вещицата
Oct 4 2008, 16:19
Момчето има чувство за хумор, кефи.
ludacris
Oct 4 2008, 16:57
Не си ми особенно смешен , не знам за кво така ;>>
Имам чувството че просто някой се ебава ... Не може да има такъв дебил
ps1hopa†
Oct 4 2008, 20:02
Нямам вече какво да търся в живота си .... ТИ СИ МОЯ ИДОООЛ ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ
Tomahawk
Oct 4 2008, 21:24
Цитат(Freaky @ Oct 4 2008, 18:06)

Имам чувството че просто някой се ебава ... Не може да има такъв дебил

Може , може
Xakep666
Oct 4 2008, 21:25
Казаха ми за най подходящата ОС за хакване, вече съм с нея и си написах първата програма "Zdrawei swqt" na C. Съвсем скоро сте ви хакна вас всички дето ми се смеете сега!
TheUnknown
Oct 4 2008, 21:28
Tomahawk
Oct 4 2008, 21:51
Малии.. ше ме хакнат.. , да те питам.. кое по-точно ще ми хакнеш?
Смейте се сега, защото утре ще плачете, като вземе да раздава правосъдие и да хаква на ред.
Между другото и аз си мисля, че накой си приказва просто ей така, защото и на мен не ми се вярва да има толкова дебилен човек...освен това, сега модерните лапенца се зарибяват с impulse.bg, flirt4e.com, aha.bg, elmaz.com, sladur.bg, gepime.com и няк'ви такива тъпи хави и хакерските им познания стигат до там, че да си инсталират WoW и да го подкарат с пълна сила в продължителнсост от 3 дена без ставане от РС-то, докато си трепят нек'ви паяци и вдигат левели, за да може да използват мечове с по три, четири, пет и повече дупки, ботушки-мотушки, алата-балата...не ми обръщайте внимание...просто исках да кажа, че т'ва брато е няк'ъв социопат, при това до извратена степен, защото се взима насериозно...или просто е шега

Е не,това ме разби просто,баси... няма такава тема!
Xakep666
Oct 4 2008, 22:21
смейте се, смейте се. Казаха ми че мога да хакна всеки комп на човек, но не и на НАСА като ползвам адрес 127.0.0.1!
Така че му мислете какво говорите!
Госпожица Вещицата
Oct 4 2008, 22:44
Моля ти се, само мен не ме хаквай, може ли? Че имам тук един строгосекретен проект за уебсайт за запознанства и не искам да изтича информация преди да го пусна и да почна да печеля.
Ужас! Ти сега направо ще инжектираш някакъв скрипт в кода на форума, който да напуска неуловими троянци в системните папки на всички потребители. Троянците ще започнат да трият и/или коруптват всички файлове наред и да реплицират програмите така, че те да произвеждат нови и нови троянци, които да се разпращат по скайп, форуми, айсикюта, мейли и навсякъде, където имаме някакви акаунти. Ужас, проектът ми за компютърно разработен нов вирус на СПИН отиде... Защо ми трябваше да влизам в този проклет форум?
ps1hopa†
Oct 5 2008, 00:23
офф направо лежа на пода моля ви се помогнете да не ме хакне ...
батенце ти си моя идол
Tomahawk
Oct 5 2008, 00:24
Аз пък сека тропически гори.
vIkToRsHeFa
Oct 5 2008, 07:21
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 4 2008, 23:44)

Моля ти се, само мен не ме хаквай, може ли?
Тебе и без това си има кой да те хаква...

Относно нашия нов хакер и мой кумир, не го придизвиквайте, че като ви хакне локалхоста ще видите вие...
kakavida
Oct 5 2008, 08:40
Пич спамове от този род ли пишеш на BASIC ? :
Код
Timer1.Enabled = True ...
Сигурен съм че е шега
petkox_ray
Oct 5 2008, 13:26
Freaky след няколко дена като не можеш да си пуснеш пц-то ша видим каква шега е
Tomahawk
Oct 5 2008, 13:33
Шоу да става.
vIkToRsHeFa
Oct 5 2008, 14:49
Цитат(petkox_ray @ Oct 5 2008, 14:26)

![help[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/help[1].gif)
Ахаха, значи след 2-3 дена да очаквам по телефона, ъъ таковата шефе оня диск за уин-а не баца нещо а ти сенамира още някое копие...
Цитат(vIkToRsHeFa @ Oct 5 2008, 15:49)

Цитат(petkox_ray @ Oct 5 2008, 14:26)

![help[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/help[1].gif)
Ахаха, значи след 2-3 дена да очаквам по телефона, ъъ таковата шефе оня диск за уин-а не баца нещо а ти сенамира още някое копие...

Hhahahah Шефе твоя диск е още в мен нали
nihilista
Oct 6 2008, 12:33
Изглежда обещаващ хакер, поне започва от началото. Виж, ако започнеш да кракваш чалга песните да не се отварят с никой мултимедиен плеър, рейтинга ще ти се вдигне много
В негова чест обявявам не едноминутно мълчание, а направо доживотно!
Важното е смях да става. На времето ми пращаха няк'ви теми от тийнпроблем на разни простотии, тук си имаме тъпир на компютърна тема - хвала

Явно има хора дето работа си нямат... ела, ще измислим нещо по въпроса...
Що не хакнеш imageshack.us и не си качиш контрабандно някоя снимка , че да те видим
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.