Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Spirit (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
The Spirit

I'm gonna kill you all kinds of dead.

Трейлър
IMDB Официален Сайт
Режисьор: Frank Miller
Сценаристи: Frank Miller (сценарий) & Will Eisner (поредица комикси)
Премиера: 25.12.2008
Жанр: Екшън / Драма
Актьорски състав: Gabriel Macht, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Jaime King
Ревю: Там по тези тъмни улици един мъж трябва да възстане. Един герой да се роди, да бъде убит и възроден отново. Младото ченге Дени Колт се завръща от отвъдното като The Spirit, герой чиято мисия е да се бори със злите сили и сенки на Сенътал Сити. The Octopus, който убива безмилостно всеки имал злощастието да види лицето му има други планове, обаче. Той иска да затрие целият град. The Spirit издирва хладнокръвният убиец от изоставените складове на града през катакомбите, чак до пристанищто, срещайки през цялото време редица красиви жени които или искат да съблазнят или обичат или убият маскирания кръстоносец.
Лично мнение: Обожавам е слаба дума за това колко харесвам екранизации по графически романи. Чаках толкова време за този, все ще изтрая до декември. После Син Сити 2 и 3, и продължението на 300. Има какво да се гледа. Иначе, каквода кажа за The Spirit. Мисля, че трейлърът говори сам за себе си, а и ви трябва само да погледнете режисьора/сценарист и актьорският състав и мисля всичко е ясно!
Dжydж
Трейлъра изглежда обещаващ. Като цяло не си падам по такива филми, но този ми е привлякъл вниманието от доста отдавна. А за актьорският състав да не говорим просто - Gabriel Macht wub.gif,Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Eva Mendes.. wow biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.