Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Keith (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Шепот и прах'
Keith

Режисьор : Todd Kessler
Сценарий : David Zabel
Продуцент : Rebecca Hobbs
В ролите : Jennifer Grey, Elisabeth Harnois, James Applebury, Tabitha Brownstone, Victoria Chalaya
Държава : USA
Година : 2008
Времетраене : 92 мин.
Жанр : Драма, Романтичен

"Любовта е сила, която не можеш да кантролираш". - Историята се върти около популярната сред връстниците си 17 годишна ученичка от горните класове на гимназията Натали (Елизабет Хернойс), която мисли, че е наясно с живота, докато не среща и не се чувства привлечена от новия ученик Кийт (Джеси Маккартни). Първоначално тя е подразнена от новия си партньор в лабораторните упражнения от часовете по химия и е изумена от това, че той малко се интересува от нея. В края на краищата обаче, си пада по него и открива, че момчето крие тъмна тайна с трагични последици...

Не се водете по описанието по-горе. Това определено не е любовна лигава тийнейджърска драма.
Силен филм, може би ще се наложи да го гледам още веднъж. Хареса ми играта на Джеси Макартни. Ако не се лъжа, това е първата му роля, или една от първите. Не съм чувала да се изявява като актьор някъде другаде.
Та, както и да е. Гледайте го. No regrets.
ThePinkDuck
Нали сте гледали "A walk to remember"? Ами същото, но в обърнат вариянт! Иначе нищо особенно, тривиална, предвидима и на моменти скучна история. Играта на Джеси Макартни определено беше на ниво! Филма не е лош, но не впечатлява с нищо!
И това далеч не е първата роля на Джеси, но определено е най-добрата до момента!

vivata123
Мен пък много ми хареса филма.. rolleyes.gif
Толкова емоционален и честно казано не виждам каква е приликата с 'A Walk To Remember' освен заболяването.. Кийт е далеч по-силен персонаж от Джейми. Според мен поне..

И дам, както каза Зу, Джеси се справи адски добре с ролята. ^^
Не знам, щом и се разплаках накрая, значи наистина ме е трогнал филма.
leyton_oth
мен мн ми хареса филма..поразличен е от другите теен филми sad.gif;( даже се разплаках..гледаите го!
KRALQ
Много хубав филм , но е и доста тъжен ... unsure.gif
hristin4e
Много хубав филм! Много ми хареса и определено както казаха по-горе, не е обикновен филм! Въпреки, че ми беше ясно какво ще стане на края, го гледах с голям интерес. Заслужава си да му обърнете внимание rolleyes.gif
brave little toaster
Отдавна не бях гледала такъв филм.. Красив. Докосващ..
Направо да не повярваш, че Джеси можел да играе друго освен обикновените си лигави роли. Ха.
Наистина ме трогна..

...

Keith: I screwed you.. And I screwed you big time.

Natalie: So, you screwed me. So what!? Me - I made love to you.
vivata123
^

Това беше мой коментар от един друг форум.. mrgreen[1].gif
Нвм, радвам се, че ме цитират вече. ^^
Marissa Cooper
На мен не ми хареса много. Очаквах малко повече.
Незнам, дали съм станала безчувствена, но вече е рядкост подобни филми да ме разчувстват.
А този ми се стори... посредствен.
lemmy
Току що го гледах.. Гледала съм A walk to Remember и One Last Thing и двата са ми много любими филми, ама тоя просто.. Ох не знам имаше нещо в него не знам още.. Винаги става така, когато не мога да го открия от първия път после ми става един от любимите филми.. Изненадах се от Джеси наистина, не че го смятах за онзи "лигльо", винаги съм му симпатизирала мъничко, но сега просто.. изненада ме. Ох искам да разбера кое е онова нещо бее dry.gif unsure.gif
~RoRyYy~
Прекрасен филм-толкова красив,толкова човешки.Отдавна не бях гледала филм,който ме накара да плача и да се радвам толкова истински.Актьорите мн ми харесаха.Джеси Макартни-винаги съм мислела,че може да играе само лигави ролички,е този филм промени коренно мнението ми,Джеси беше уникален.Вълшебен филм,хареса ми повече и от "А Walk To Remember" и "The Notebook".Наитина мн мерси за темата,ако не беше тя нямаше и да знам за този филм.Гледайте го,няма да съжалявате.
**Sophia**
Днес го изгледах два пъти и много ми хареса.Мога да кажа
че ме докосна,и аз като вас мисля че
Джеси МакКартни игра добре,дано да прави повече филми,защото
има потенциал.

Да,хареса ми.Добре беше направен,хареса ми замисълът,
даже мога да го сложа в "Любими филми".

уникален филм,такъв че ме кара да се замисля и мисля дълго време за него
worthy.gif
*BringMeToLife*
Добър е филма .. но "A Walk To Remember" си ми по- харесва ;]
Dжydж
Страхотен е.. точно такъв филм ми трябваше сега. smile.gif Хареса ми, но филма не може се сравнява с заглавия като "A walk to remember".. имаше тук таме някои по-силни моменти, но бледнееше един вид.
Като цяло бих го гледала отново и отново само заради Джеси. wub.gif И въпреки всичко докосна сърцето ми този филм.
fenkanabrooke
Да, като идея силно се доближава до A Walk To Remember, но като се замислим не се ли случват такива неща и на нас. Точно, когато някой ни прави наистина щастлив, когато всичко изглежда перфектно, съдбата си казва думата и ти го отнема безвъзвратно. dry.gif Филмът беше много хубав според мен, страшно доволна останах от актьорската игра на Джеси МкКартни, досега не знаех, че освен певец е и актьор. Страхотно се превъплати в ролята на Кийт. Снощи изгледах филма и тези реплики още кънтят в ушите ми :

Natalie: So, you screwed me. So what !? Me - I made love to you.
~RoRyYy~
Цитат(fenkanabrooke @ Oct 8 2008, 10:05) *
Да, като идея силно се доближава до A Walk To Remember, но като се замислим не се ли случват такива неща и на нас. Точно, когато някой ни прави наистина щастлив, когато всичко изглежда перфектно, съдбата си казва думата и ти го отнема безвъзвратно. dry.gif Филмът беше много хубав според мен, страшно доволна останах от актьорската игра на Джеси МкКартни, досега не знаех, че освен певец е и актьор. Страхотно се превъплати в ролята на Кийт. Снощи изгледах филма и тези реплики още кънтят в ушите ми :

Natalie: So, you screwed me. So what !? Me - I made love to you.

Ихихихиих, и в мойте.Прекрасен филм просто.Джеси ме изненада мн приятно.
jennifer_
много хубав филм .... някой може ли да ми каже някой любовен хубав филм unsure.gif
hristin4e
Цитат(jennifer_ @ Oct 8 2008, 21:55) *
много хубав филм .... някой може ли да ми каже някой любовен хубав филм unsure.gif

погледни в тази тема wink.gif Със сигурност ще си харесаш някой rolleyes.gif
jennifer_
Цитат(hristin4e @ Oct 9 2008, 08:16) *
Цитат(jennifer_ @ Oct 8 2008, 21:55) *

погледни в тази тема wink.gif Със сигурност ще си харесаш някой rolleyes.gif

мерси мн smile.gif
Никол
Току-що го гледах и наистина много много ми хареса!Все пак мисля,че "A walk to remember" и "The Notebook" са по-добри,но може би,ако първо бях гледала "Keith" щях да съм на друго мнение.
Tedds
Много хубав филм.Един от малкото хубави,които изгледах напоследък.Актьорите бяха много добри worthy.gif .А филма е толкова нежен,красив,стана ми един от любимите.С удоволствие бих го изгледала отново. wub.gif
coldblade
Добра идея, но мн зле осъществена ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.