Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 4 сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Ghost Whisperer
fenkanabrooke
Ghost Whisperer

"Firestarter"

Сезон 4, Епизод 1

Дата: 03 октомври 2008г.

ПРОМО

When a fire breaks out at Rockland University, Jim saves a young psychology professor, Eli, who suffers a near death experience and Melinda befriends him and soon realizes he shares her same ability.

Когато избухва пожар в университета Рокланд, Джим спасява млад професор по психология - Ели, който е на прага на смъртта. Мелинда се сприятелява с него и скоро ознава, че той притежава същите способности като нейните.

#Episode -Music:

#Download:

#Субтитри:
mR.DiSCo
Ау супер съботка серийката smile.gifsmile.gif
Rock
Оф, леле. Дж. Кенеди, не мога повече 18.gif.

БТВ - мога ли да го почна от 2ри сезон или трябва да изгледам първо 1вия да ми е интересно confused.gif
щото съм гледал някои серии от първи сезон и не виждам някаква връзка между епизодите а пък и викат че ставал по добър след 1ви сезон...
fenkanabrooke
Цитат(Rock @ Oct 1 2008, 15:30) *
Оф, леле. Дж. Кенеди, не мога повече 18.gif.

БТВ - мога ли да го почна от 2ри сезон или трябва да изгледам първо 1вия да ми е интересно confused.gif
щото съм гледал някои серии от първи сезон и не виждам някаква връзка между епизодите а пък и викат че ставал по добър след 1ви сезон...

Здрасти, ами попринцип всяка серия е със самостоятелен сюжет, но обикновено в последните няколко сериии на сезона става развръзката и кулминацията, искам да кажа, че във всяка серия сглобяваш по едно малко парченце от пъзела. Моят съвет е да изгледаш всички сезони, защото иначе ни би могъл да схванеш за какво става въпрост. Надявам се да съм ти помогнала. rolleyes.gif
Rock
ами на първи сезон никой еп не ми хвана окото , а аз съм гледал до към 12 еп, ще взема да прочета описанията на другите и ще почна от втори сезон...
vesko_oth_fen
Дженигър се разхубавява все повече и повечеее wub.gif wub.gif wub.gif
fenkanabrooke
Ghost Whisperer S04E01
mR.DiSCo
Ghost Whisperer Season 4 Episode 2 - Big Chills

Промо

Дата: 10 октомври 2008 ( петък )
при нас на 11-ти ( събота)

smile.gif
fenkanabrooke
Английски Субтитри
bgy
Новият сезон ми харесва. Може би е нормално, защото 3ти не беше кой знае какво. По мое мнение трябва вече да има повече екшън. Еднаквият сюжет на епизодите започна леко да омръзва. А загадките от финалите на първите 3 сезона са свързани и е време вече да се разбули тайната около тях. За мен в основата на всичко стои онзи костюмирания в черно, с черната шапка. Надявам се нататък да стане още по-интересно smile.gif
fenkanabrooke
Ghost Whisperer S04E01@Zamunda.net
fenkanabrooke
Ghost Whisperer S04E02 @Zamunda.net
Ghost Whisperer S04E03 @ Zamunda.net + субтитри за следните серии :
Ghost Whisperer 4x01 и Ghost Whisperer 4x02
moni_hs
Ghost Whisperer S04E04@ Zamunda.NET
fenkanabrooke
Ghost Whisperer S04E05 @Zamunda.net
fenkanabrooke
Как може любимият ми герой Джим да умре, още не мога да го усмисля напълно, всичко съм очаквала, но само това не. Как ще го преживея Мел, та Джим е любовта на живота и, ами майката му, която вече е изгубила един син, просто не ми се мисли, с нетърпение очаквам следващата серия. Промото изглежда много интригуващо.
Заповядайте : Промо
sulu
Тъпа работа.Тамън пак започна да ми допада сериалът( от миналия сезон много ми беше западнал) и сега какво?!? Убиват Джим.А сега, ако я и направят бременна, вече съвсем банално, тривиално и предсказуемо.Уфффф яд ме е.Защо го правят това- за рейтинг ли или самият актъор е пожелал да напусне шоуто?
ПС:Следващият епизод ще бъде много тежък...
bgy
Цитат(sulu @ Nov 9 2008, 16:33) *
Тъпа работа.Тамън пак започна да ми допада сериалът( от миналия сезон много ми беше западнал) и сега какво?!? Убиват Джим.А сега, ако я и направят бременна, вече съвсем банално, тривиално и предсказуемо.Уфффф яд ме е.Защо го правят това- за рейтинг ли или самият актъор е пожелал да напусне шоуто?
ПС:Следващият епизод ще бъде много тежък...

Дам... Странното е че заради смъртта на Джим, аудиторията е скочила с няколко милиона души.
Някъде четох, че този епизод и следващите 2 ще преобърнат тотално сюжета. Всичко, което се случва, не е такова, каквото изглежда. На мен лично ми харесва, че въвеждат малко напрежение и промяна, защото наистина много изтъпя да гледаш всяка серия едно и също - При Мелинда идва презрак, тя му помага, излага се на опасност, рев, духът преминава отвъд. Все пак това са 3 сезона, не може и 4тия да бъде като другите 3. Така продуцентите и целият екип рискуват съвесм да изгубят всичките си зрители и Шепота да не бъде подновен за още сезони.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.