Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Choosing My Own Way Of Life"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
ludoto_tedi

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" — (9:00-10:00 p.m. ET)

13 Октомври 2008г.

Нeйтън се изправя пред дилема - приемане на оферта като професионален баскетболист или загрижеността на здравето си.

На Нейтън му се предоставя възможността да се присъедини кум баскетболния отбор наречен "Slamball" с Оуен ,но той има съмнения . Тогава той присъства на един мач с Джейми ,който си мисли ,че това е хубава работа. Романса на Скилс и Дeб се засилва , докато Хейли се опитва да помогне на учениците си в нужда.

Лукас започва неговото приключение със своя книга. Той ще се присъедини на турнето окoло книгата с познато лице. Предварително било съобщено , че актьорът Остин Никълс, който ще се присъедини към актьорите и ще играе в индийски филм ,който е и продуцент проявява интерес да превърне първата книга на Лукас във филм.Неговият характер също ще имат нещо общо с миналото на Peyton.

П Р О М О 1

П Р О М О 2

Официални снимки:

6.02 Episode -Music:
6.02 Download:
@Zamunda

6.02 Субтитри:
One Tree Hill - 06x06
fenkanabrooke
Въпреки, че ще е чак след две седмици промото много ми хареса, Брук според мен най -накра ще признае на Пейтън за нападението и много ще и улекне. И за милия ми Нейтън има хубави новини, нямам търпени да минат тези две седмици. rolleyes.gif biggrin2.gif
mR.DiSCo
Аз ще умра бе , как 2 седмици кво ще се прай без ОТХ ;( Иначе тая серийка се очертава супер ! blush.gif
girl_from_hell
ще умираме smile.gif как какво ще правим

все още съм с надеждата, че ще се случи нещо инетресно ама някак си мнгоо предвидимо стана всичко
lu~
И мен не ме разда мисълта , че ще чакам 2 седмици , но какво да се прави . wacko.gif
Изглежда интересно ..
Това , че Брук ще признае на Пейтън е добро решение и правилно .Турнето на Лукас с познато лице ми навява , че пак ще има нещо .. Сигурно лицето ще е Линдзи а и като се появи онзи от миналото на Пейтън .. мани мани biggrin2.gif
Баскетбола ми изглежда много страннен и неудобвен . biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Оф честно нз за вас но на мен ми писна с тези хора от миналото на Пейтън
миналия сезон водеше некви тъпи разговори с Марк са с тоя нищо интересно дразни ме вече тва!и най-накрая няма ли да се случи нещо хубаво на Брук???
traiana
Промо #2

Таа..за серията.Мисля,че ще е интересна,само дето не ми се чака 2 седмици,aма те ще минат бързо biggrin.gif Надявам се Брук да каже на Пейтън за нападението!Гледам от промотата,че Дан ще види Скилс и Деб ..хаха..само сега да не започне да ревнува и да се обяснява,че има още чувства към Деб 18.gif18.gif ..Ооо и най-сетне целувка между Хейли и Нейтънн wub.gifwub.gif ..Чакам серията с нетърпение!! ..
naley_
Епизода се очертава да бъде уникален 4.gif Нямам търпение да излезе.
Snorlax
Здравейте .. аз отдавна следя коментарите но просто не пиша и реших сега да напиша нещо което видях .. познатото лице което ще се присъедини към Лукас е Маут (поне толкова видях от промото) .. за Дан мисля че ше се зарадва за Деб и Скилс и че ще влезне в живота на Джейми. това е от мен за сега а за сериала като цяло все още е супер..
mixmaxshow
Леле какво е това Промо бе,най - сетне Брук май ще каже на Пейтън за обирането на магазина!А и какво нещо само баскетболният мач,на който беше Нейтън направо нямам думи!
Nightly^Evil
Много ми е интересно какво пишеше на огледалото. Иначе, радвам се,ч е Брук ще каже на Пейтън, все пак те са Бест френдс Форевър. А и Оуен май ще се върне, така че може би и на улицата на Брук ще изгрее слънце. Чакам вече с нетърпение. Аз по една седмица едва издържам между сериите, пък сега като ще трябва да чакам две направо откачам!
mR.DiSCo
Оф тоя Мик , да не излезе някъф алкохолик ,който земе умре от алкохолно натравяне , тогава Марк ще бие рекорди по ''пре*баването на пейт'' biggrin2.gif shocking.gif
Sway
Мик и Ели са били страхотни "родители" - евала, единият алкохолик, другият наркоман... Май най-хубавото нещо, което са направили за Пейтън е, че са я оставили да я отгледат нормални хора.
summer77881
Цитат(Sway @ Oct 6 2008, 11:13) *
Мик и Ели са били страхотни "родители" - евала, единият алкохолик, другият наркоман... Май най-хубавото нещо, което са направили за Пейтън е, че са я оставили да я отгледат нормални хора.

ХаЯХаХяххЕяХАЯХЕ напълно съм съгласна с тебе!!! Май наистина Пейт трябва да е благодарна че са я оставили за осиновяване biggrin2.gif biggrin2.gif
naley_
Цитат(mR.DiSCo @ Oct 5 2008, 21:57) *
Оф тоя Мик , да не излезе някъф алкохолик ,който земе умре от алкохолно натравяне , тогава Марк ще бие рекорди по ''пре*баването на пейт'' biggrin2.gif shocking.gif

18.gif 18.gif До болка съм съгласна с теб.Само остава и той да си търгне,точно когато тя разбере,че й е баща ,и просто 16.gif 18.gif
A_l_e_x
Абе кво става с баща и на Пейтън? Имам предвид не Мик(него не мога да го нарека баща unsure.gif). Нямам търпение да видя Оуен или по скоро Броуен 13.gif
traiana
Цитат(naley_ @ Oct 6 2008, 15:43) *
Цитат(mR.DiSCo @ Oct 5 2008, 21:57) *

18.gif 18.gif До болка съм съгласна с теб.Само остава и той да си търгне,точно когато тя разбере,че й е баща ,и просто 16.gif 18.gif

18.gif ..Нищо чудно да стане и това 18.gif 16.gif ..Тя като гледам в промото го заварва пиян .. тц,тц ..Горката Пейт,няма свястни родители-пияници,наркомани,психота (фалшивия и брат де biggrin2.gif ) ..С'я и ако някъв крадец или клошар включат 18.gif ..
fenkanabrooke
ОТН S06E06 @Zamunda.net

borko
6.02 Download:
One.Tree.Hill.S06E06 @ Data.BG

borko

6.02 Episode -Music:
"Half Speed" - La Rocca
"Dreamers" - Jack Savoretti
"Baby Doll" - The Fratellis
"Good Arms Vs. Bad Arms" - Frightened Rabbit
"Who Ya Think Ya Are" - Bosshouse
"It Ends Here" - Matt Pryor
"Storm" - Adrianne
"Quiet Times" - Dido
"They Bring Me To You" - Joshua Radin
"Hearts In Pain" - Stephen Kellogg & The Sixers
mR.DiSCo
Серията беше суперска и много положителна smile.gif
Катeто
На мен пък серията изобщо не ми хареса.Тъпчат на едно и също място.Брук все е добрата,което е страхотно,наистина много ми харесва,но започна да става досадно.Пейтън все и се случва нещо гадно и после ей така от нищото накрая на серията всичко се оправя.Дори диалога между Пейтън и Брук не ме разчувстава,а аз ги обожавам.Незнам дали са го направили вече прекалено захароса или просто съм била доста наивна да гледам 5ти и 6ти сезон,защото наистина го прецакаха.Вече нищо не е истинско,сериалът е пълна скръб.Щом дори Брук не може да ме накара да изгледма сезона,значи наистина е мн зле като цяло.Тва е от мен !
Mai4et0
Край, вече найстина се отказвам от ОТХ.Абсолютно нищо ново не показват... найстина супер тъп стана тоя сериал ... нямам какво повече да кажа
naley_
Хм,не знам ,но моето мнение е,че серията беше може би най-успешната от всички до сега[от 6ти сезон].
На първо място Дебилс,,много бяха сладки,когато Скилс я хвана за дупиту biggrin2.gif Но за сметка на това букетът му не беше наполовина толко хубав колкото на Дан dry.gif blush.gif .. преживява се ..
Брук ми хареса ,че най-сетне благоволи да разкаже какво всъщонст се е случи,Пейт трябваше да знае. 4.gif
Хареса ми как Мили написа най-отдолу на таблото ~> Bе a mom или нещо от сорта tongue.gif А и когато П.Сойър написа на оглеедалото на Брук ,че я обича 10.gif Брук и Сам worthy.gif Ех,най-сетне Сам се осъзна-трябваше просто нямаше начин да не отседне в Брук smile.gif Много добре се получи wink.gif
Колкото до Пейт и Мик .. Абе трябваше да й дадат някой по-стабилен баща ,някак си след всичко това тя го заслужава.Все пак след толко много години страдание трябваше да й пратят някой по-свестен баща ,от който да получи съвети smile.gif Дано нещата се променят tongue.gif
Нещото ,което ме разсмя от сърце през целия епизод беше провала на книгата на Люк sick1.gif Гадничко,получи се че Маут стана по-известен от него biggrin.gif,няма лошо..обаче това с Gossip Girl 18.gif18.gif Разби ме!
Джейми беше голям сладур докато скачаше там на онея ,,батути biggrin2.gif детска радост-шарени бонбонки bigarmhug.gif
Ии нещото,което ме зарадва най-много беше завръщането на Оуен 4.gif Сети се тоя човек 4.gif Също така кагото Нейли и Джейми легнаха в леглото bigarmhug.gif
Незабравими моменти blush.gif
Страшна серия worthy.gif
hristin4e
Аз ще наблегна само на моментите които ми направиха впечатление - Лукас разписва Госип Гърл аз докато загрея и викам "добре де, що гледа момиченцето така" и после "ооооо хаха" biggrin.gif Голяма реклама wink.gif Направо очаквах после в серията на Госип да кажат нещо за ОТХ biggrin.gif
Другото на което много се смях Оуен заговаря Джейми, а той: "Аз съм тийм Брук" хахах страшно е т'ва хлапе. И как скачаше на батута.. ех че сладур smile.gif
Брук каза на Пейтън за нападението - време беше. Хареса ми, че й каза.
Хейли и Нейтън бяха сладки, Деб и Скилс изобщо не ми харесват вече, Маут се връща и това много ми харесва, Брук и Сам също ми харесаха. Дано се случват интересни неща в другите серии wink.gif

п.п. и все забравям да кажа - мерси за музиката!! smile.gifsmile.gif
Dead_man
Еми приятна серия rolleyes.gif
FintiFlushka
До колкото разбрах от серията без субс имаа интереснии диалози и сценкии ... въпрекии негативните коментарии на някой и скучни сцении в сериала (който са рядкост ) няма да се откажа от оне трее хилл ; ) харесва ми въпреки всичко - винагис съм твърдяла че отх има за цел да покаже истинския живот .. емм не винаги в живота всичко е розово и интересно .. понякога някой неща се точат с години ; ) замислете се !

Обичкамм сии го .. (когато го изгледам сус субс ии разбера точно и ясно серията пак ще пишаа)
NaLey``
На мен пък ми хареса епизода, даже много. Беше по-веселичък в сравнение с последните... То не бяха нападения, отвличания и какво ли още не... Най-много се смях на момента, когато Нейтън и Скилс играеха до реката и Деб каза: "You're doing great, honey!" и те в един глас: "Thanks!" ааа голям смях biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Иначе надявам се и следващата серийка да е веселичка като тази.. =] Като гледам промото, няма да е зле.. май ще има Броуен скандал unsure.gif
A_l_e_x
Много хубав епизод. Макар че имаше скучновати моменти,като цяло беше забавен и интересен. Хареса ми адски много сцената на Пейтън и Брук - думите на Пейтън бяха супер силни,радвам се,че с Брук се оправиха и са по-близки от всякога.Надявах се на Броуен сцена,но нямаше. Но в слеедващия как мощно му тряска вратата в лицето.Лукас беше супер смешен - какъв дебил му дадоха за агент. А Маут ми е много скучен. Милсънт колкото и да е мила,също е пълна скука
selena_rs
Някой захванал ли се е с превода на субтитрите?
moni_hs
Страхотен епизод, мога да кажа! worthy.gif Много ми хареса! Смятам, че следващите епизоди ще са дори още по-добри и ОТН отново ще ни завладее, може би не, както преди, а по един по-различен начин и все пак имам големи очаквания за следващия епизод! 4.gif (дори и без да съм гледала промото като за пръв път biggrin.gif )
TraumTanzerin
Серията ми хареса. Не очаквах нещата с книгата на Люк да потръгнат така, но все пак ако всичко беше перфектно, щеше да е мн нагласено. Определено развитието на героинята на Брук ми харесва. И аз мисля(както беше споменато малко по-горе в едно мнение), че определно един от най-смешните и готини моменти от серията беше, когато Нейт и Скилс на игрището отговориха в един глас на Деб . Маут изглежда като истинка звезда, а е просто един водещ на спортните новини, според мен това беше малко пресилено unsure.gif . Но като цяло това си ми е любимия сериал и винаги съм си го следила с интерес, както и сега 59.gif
badbaby22
Българските Субтитри!!!

Иначе епизода ми хареса! smile.gif Първо ми стана супер смешно след провала на книгата на Лукас biggrin.gif И само как разписа "Интригантката" ... happy.gif Получи се яко. Много се зарадвах като видях Оуен blush.gif Някак се почуствах облекчение, сигурно защото поне малко се надявам да се съберат с Брук smile.gif За Пейтън и татенцето й, няма да коментирам... dry.gif Но не мога да отрека, че бяха хубави сцените й с Бруки smile.gif Джейми отново беше супер сладък, както винаги laugh.gif Стана ми малко гадно за Дан като Нейт му каза, че и двамата му сина го мразят sad.gif Дебилс worthy.gif И накрая... най-много се зарадвах в този епизод за Нейт smile.gif Като цяло беше добра серията, но очаквам в някоя от следващите да има среща между Брук и Оуен 10.gif
K1llerAngel
Хубав епизод.
FintiFlushka
Мм ии етоо го коментара мии след като разбрах напълно сериятаа !!!
Адскии много ме радва приятелството на Пейтън и Брук !
Семейство Скот - винаги заедно ! [всички моменти са им перфектни .. ]
Дебилс - големии сладурии .. tongue.gif
Дан - радвам се че се промени ии така се държи с Джейми !
Мм в тази серия Сам мии хареса .. и това,което направи Брук ..
Израдвах се и на момента когато Джейми каза на Оуен че е от отбора на Брук tongue.gif кога скачаше,а бе въобще всичко свързано с Джейми !
Случващото се с Нейтън ме радва от една страна,от друга не,но се надявамм всичко да е положително за напред!
Радвам се че Мили така предизвика Брук .. [да подивее малко]
Също че Маут се завръща,кофтии случка с книгата на Лукас ..
Мм сцените между Пейтън и Мик в този епизод не бяха скучни,ноо най много ми хареса накрая когато звънна на баща и (осиновителя) ..
Мм,а за завръщането на Оуен не мисля че всичко ще е розово .. айй като гледах промото на следващия епизод - яко скандалии ии Брук малко или много ще е наранена .. ддз не мисля че може да излезе нещо от тях ..
Сцените между Пейтън и Лукас бяха малко и късички,ноо със сигурно има и по интересни от тези .. ноо пак биваха ..
Мм радвам се че Маут осъзна че не всичко е хубавата работа и се връща при Мили и приятелите си ..
Моментите между Лукас и Маут също бяха г-д интереснии ..

Ох ии пак финалните ми думи : .. Добра серияя,както всичкии другии .. Обожавам ОТХ !!!
MoNteSo
Ами кво да ви кажа.Две добри серии подред... гответе се за поредния "трилър". Все пак не може всичко да е розово wink.gif Имам съмнение, колко добре ще вървят нещата с тая Сам. Най-вероятно ще краде от Брук или нещо такова, и съм почти сигурен, че ако Оуен се върне, той ще я хване!Кефя се, че Маут се връща, също така и, че най-сетне Лукас ще спре с тия книги... като цяло добър епизод, но все още са далече от "класата" на първите 2-3 сезона.
ZuZka yeah
Много сладко епизодче. wub.gif Много ми хареса как станаха нещата с Брук и Сам, много си пасват двете, поне аз така мисля, Сам е много сладка. happy.gif Хубаво е, че Брук призна на Пейтън за нападенито, крайно време беше. wink.gif Но най ми хареса накрая Пейтън като се обади на Лари и му каза, че го обича и чe му благодари, че и е баща или нещо от сорта. happy.gif Беше най-прекрасният момент от епизода за мен. wub.gif
davora
Цитат(Mai4et0 @ Oct 14 2008, 20:15) *
Край, вече найстина се отказвам от ОТХ.Абсолютно нищо ново не показват... найстина супер тъп стана тоя сериал ... нямам какво повече да кажа

изобщо не съм съгласна с тва твърдение... има толкова много нови неща... новият отбор на Нейт, Маут се връща, Брук и Сам, Оуен и тн....
Но както и да е епизода беше готин, яд ме е за книгата дано има успех все пак... малко ме е яд и за Нейт, той заслужава повече но стискаме палци де ! Яд ме е и за Дан! Определено трябва вече да му дадат 2ри шанс... В епизода като цяло имаше доста радващи, забавни моменти smile.gif и накрая като легнаха в леглото на Джейми беше върха wink.gif !
Oliver_Fenka
Аз смятам,че сериала затъпя ужасно много.Няма нищо общо с първите сезони.Все едно и също-появява се някой некачествен роднина на Пейтън,Брук е нещастна,Нейтън се възстановява,Дан съжалява....Просто се превърна в такава боза и то с изтекал срок на годност.Аз съм една от най-големите фенки,но дори и мен ме отчайва.Не,че ще спра да го гледам,но не със същото удоволствие.Спомнете си началото-Брук и Лукас,началото на връзката на Хейли и Нейт,Крис Келар,купоните на които ходеха,баскетболните мачове,Белия,Кийт и още куп други интересни герои.Сега тези хора изобщо не се забавляват,няма ги тръпките,Брук на задната седалка biggrin.gif .Пораснали,пораснали,ама не са на 40,а на по 22.
FintiFlushka
Охх писна мии да ви чета негативните коментарии и във всеки коментар да пише няма я тръпката от първи,втори и трети сезон .. ми нормално,вие кфо искате са да почнат да повтарят всяко действие от първите сезони,да праат същите щуротий и т.н. - някой вече имат семейство,други сериозна работа,третии търсят с кой да споделят остатъка от живота и така ; ) всичко се промени както е и в истинския живот .. минеш ли 18 - 20 макс ии се променяш малко или много,вече почваш да мислиш за сериозното бъдеще ии да гониш мечти ;] е ако не си някое разглезено детенце,което още го издържат мама и тати,няма собствено мнение,няма мечти и въобще незнае кфо иска от живота .. ии по никъф начин не се опитват да постигнат нещо за личен и професионален план ;] ии кфо ми говорите че го няма Кийт мии нали умря - как да има моменти с него ?! (нямам нищо против него,даже много се сдух като умря ;[ ) Моментите Брук и Лукас - вече няма такива от края на трети сезон ;] айй вече е сгоден за Пейтън ( са кфо да и изневери с Брук и да се върне първи сезон- пфф много забавно ше е,и така да стане пак ше кажете "пфф ебаси бозата,само се повтарят'' - всичко е боза за вас .. има и други напитки ей ) Найстина напоследък се случват лоши работи,но така е - няма не наказано щастие ;] след всяка радост идва и тъга .. след всяка тъга идва и радоста - скоро ще гледаме happy моменти spx .. Били сте големи феново,ако бяхте нямаше да го опреквате така ;] Голяма фенка съм на Крис и бих се радвала ако се върне,но той имаше малка роля в сериала ии предполагам ше е последния,който ще го върнат - кофти .. За White ммхм ще е яко да се върне,амаа не стаа всички се върнат ии пак всичко да е както преди .. Ай все пак вкарват нови хора,не могат и да върнат всичкии стари.. Ако Нейтън започне да играе - ще гледаме и баскетболни мачове,айй мачове имат и отбора на Лукас .. Купони !? хм може на 22 са -млади са,но както казах някой имат семейства и сериозна работа .. вярно е че ще се разведри малко обстановката,да ги видим как се забавляват на 22 год,но не стаа да сме гледалии как умира Кю примерно и после Купон .. или пък нападението на Брук и после веднага се събере с Оуен въпреки че той я за*ба - за това и изчакват така и точат малко бавно сериите ;] ноо пък това прави сериала истинскии ;p .. Брук се била добра и ставало досадно,ми ако не помните в първите сезони беше общо взето кучка ;] На Пейтън се нещо лошо и се случвало и после се оправяло,ми тва е хубавоо няма да я гледаме само как реве ии говори за Мик да кажеме,пък и не стаа - прекалено много тъжни и прее*ани хора Брук,Сам,Дан,случилото се с Джеймс и Хейли (те почти го преживяха де ама все пак .. ) и т.н. тряя малко по малко да почнат да развеселяват сериите (ии точно това правят) Диалога между Пейтън и Брук беше хубав и истинскии,както винаги една до другаа .. особено часта с променянето на надписа на огледалото .. Ае стига сте се оплаквали моляя !!!Сериала си е наред,не е с изтекъл срок pff ..
traiana
Най-накрая и аз да коментирам епизода!Хареса ми естествено wink.gif ..Дан,Джейми,Деб и Скилс..ухх много хубава сцена biggrin2.gif Дан май ревнува,а това много ме кефи.Букета му от рози беше невероятенн wub.gif ..А на Скилсс..е явно за Деб няма значение размера...на букета! biggrin2.gif На игрището също бяха супер забавни,като и двамата казаха "Thanks" в един глас..та чудя се за кой ли се отнасяше?! 18.gif М/у..голямо разминаване беше станало-Деб я няма,Деб я има biggrin2.gif Тц,тц 16.gif .. За Пейт ми стана много гадно,като видя Мик,така да лежи..пиян,горката sad.gif Много ми хареса когато най-накрая каза "Исках да ти кажа обичам те.благодаря,че си мой баща" ..Този път играта на Хилари ме докосна,несъмнено един от най-добрите моменти в епизода,поне за мен smile.gif Радвам се,че Брук най-накрая и каза истината.Бяха големи сладурани,като правиха бисквитките. emoticon1 (117).gif Брук и Милисънт-заедно са страхотни.Нещата които беше написала Милисънт бяха супер,особенно "Повиши Милисънт" и "Бъди майка" rolleyes.gif Самм..само на 15 е,а е сама..и спи в колите...жал ми е за нея.Хубаво,че Брук я взе при нея..Друга сценнаа..а,да-"успеха на Люк" ..Смяла съм на глас.Беше добре измислено.Първо подписва книга,не негова,а на всичкото отгоре "Клюкарката",а после се снимат с Маут,а не с него 18.gif ..Джеймии..няма какво да кажа за него..голям е сладур,особенно като скачаше,чак и на мен ми се прииска да съм там с него..и да си скачаме biggrin2.gif А думите му-"Sorry,Owen i am on team Brooke" ахах 18.gif Друг любим мой момент- "I love you,B.Davis" "I love you too,P.Sawyer" (или нещо от сорта) 8.gif Разчувставаха ме,беше страхотно.Иии..най-накраяя..целувка между Нейтън и Хейли.Чакам та'я целувка,прегръдка или нещо повече от разговор от началото на 6-ти сезон!Обожавам гиии! wub.gifwub.gif

One Tree Hill 06x06 Music:
"Half Speed" - La Rocca
"Dreamers" - Jack Savoretti
"Baby Doll" - The Fratellis
"Good Arms Vs. Bad Arms" - Frightened Rabbit
"Who Ya Think Ya Are" - Bosshouse
"It Ends Here" - Matt Pryor
"Storm" - Adrianne
"Quiet Times" -Dido
"They Bring Me To You" - Joshua Radin
"Hearts In Pain" - Stephen Kellogg & The Sixers

Амм,ето песничките от серията,които открих.Другите 3 не можах да ги открия,ако някой ги има да ги слага и тях wink.gif

EDIT: Оправих линковете,съжалявам,станало беше нещо blush.gif
Marissa Cooper
Според мен това беше най-хубавият епизод досега.
Заприлича ми на стария ОТХ. Имаше отново хубави моменти, смях, малко драма..
Още в началото ми хареса сцената с Деб-Скилс-Дан. Дан е супер нагъл. Едва ли не сега се опитва да се набута в живота на всички отново и ги кара да се чувстват виновни за това, което чувстват към него. Ужасен, особено картичката и цветята за Деб. Хареса ми разговора им с Нейтън.
А Нейтън започва да ми харесва повече от Лукас. Лукас вече ми е еднотипен. Добре, че се срещна с Маут, за да има малко "искра" в персонажа му. А Маут.. пак го вкараха. Да видим как ще е с него.
Харесаха ми Нейли. Имам чувството, че бяха като в трети или четвърти сезон. Пак имаше някаква искра между тях.
Стана ми жал за Пейтън, че има такъв изродски биологичен баща, който се крие зад някаква маска. Дори се разчувствах като се обади на Лари.
Брук няма да я коментирам, както винаги беше страхотна.
А Оуен.. Много грозно го върнаха.
Забравих да кажа, че много се зарадвах на отношенията на Брук и Пейтън. Пак са както преди, да се надявам да стават и по-добри.
А Хейли в този епизод беше много симпатична. Макар че с тъмна коса не я харесвам много. Но момичетата в този епизод изглеждаха много добре. Лицето на Брук беше различно, Пейтън беше с хубава рокля(но ноктите и не ми харесаха blush.gif ), за Хейли казах. Засега не се сещам друго. Аа и дано скоро да има нова рисунка на Пейтън.
Като цяло серията беше доста положителна!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.