Епизода беше страхотен! Невероятно!

Всеки следващ епизод е все по-добър и по-добър, не съм очаквала, че може да е така. А може би заради това, сезоните на всички други сериали ме се струват ужасно слаби, скучни и безинтересни в сравнение със Supernatural! Единствения сериал, който ме кара да чакам с нетърпение следващата и серия и когато излезе да надхвърли няколкократно очакванията ми

сигурно го казвам за не знам си кой път, обаче няма как да се сдържа

Ерик Крипке е велик човек!!!

Няма друг такъв просто!
Такам започвам подред. Първо, как само неебателно се измъкна Сам

Това момче наистина не си знае границите. И явно това, което праввят с Руби е много по-сериозно и голямо, отколкото се вижда на пръв поглед, ако съдим по думите на Кастиел.

Много ме изненада Сам, и то не приятно. Чака Дийн да заспи нашия и после се изнизва тихомълком и оп в колата на демонката

Хич не ми се харесва
*поклаща глава неудобрително* А, да, забравих да спомена колко ми е противна и все по-противна ми става новата Руби и как въобще не ми се връзва със старата и имам чувсството, че е напълно друг човек(демон).

И докато Сам върши глупости, Дийн как си спеше сладко, сладко... Е, силно казано
сладко, след като вудяхме какво сънуваше, но така изглеждаше от страни (ямии
*текат лиги в/у клава* 
) Такам, до къде бях стигнала... а, да. Кастиел! Страшно много ме радва той. Всеки път като се появи на екрана и наострям уши и чакам с нетърпение да го чуя какво ще каже. Вече не мога да си представя как би изглеждал сезона без него, а сме го гледали само 3 епизод

Страхотно попълнение от Ерик!
Castiel: Hello Dean. What were you dreaming about?
Dean: You get your freak on watching other people sleep? What do you want?
Castiel: Listen to me. You need to stop it.
Dean: Stop what? Тази сцена беше много добра! Дийн, както винаги го захапва нещо, обаче Кастиел
(както винаги) не му обръща внимание и минава на сериозната част. Тук стоях така

Трябва да спре какво!? Щом Кастиел се появи се появат и много въпроси. Само дето нямаше време да ми минат всички през главата, защото в следващия момент Дийн вече се събуждаше на пейката

O_o Изведнъж се озовова на пейка и някво ченге му е опряло палка в гърлото. Страхотно събуждане. Аз, обаче се осъзнах, че го е върнал в миналото, все пак бях гледала промото

и не беше кой знае каква изненада.
Когато влезе в кафенето и седна при младия Джон и го питаше къде е, в кой щат и град беше много забавно

и после с телефона, къде можел да намери обхват - на космически кораб

А онова с бармана и Шер и Сони се разделиха

После няккъв се озърта и вижда датата на вестника. А когато влезе онзи мистър Ди, ли къв беше и вика Уинчестър и двамата се обръщат

А физиономията на Дженс/Дийн беше неповторима.
Междудругото в епизод Дженсън наистина игра невероятно! Всяка една емоция можеше да се прочете перфектно по израженията му, абе
good job, my boy!. Следва втората поява на Кастиел! Йей! Но пак това, че трябва да спре нещо. Вече почнаха да ми минават различни неща из главата, обаче нищо не казаха, мамка му и Ангелчу пак изчезна. Пуф! Оставих настрана това за момента. Леле, Джон какво нещо искаше да си купи

ОМГ! Добре, че беше Дийн да го накара да вземе Импалата, че иначе не знам

Но този момент беше супер! Дийн как му казва, че това е колата, която иска и после, че баща му го е научил всичко, което знае за колите и след 40 години пак ще е супер! Как само му свтеха очичките
А щях да забравя и
"Dean... Van Halen." 
Как пък не го усети Джон. Явно страстта за музиката на Дийн не е била наследна от баща му. И как го подпитваше дали не е забелязал нещо странно. Това беше първото, което ме насочи към това, че Джон не е бил ловец, което си беше голяма изнеада за мен.
И в контраст с това, в следващата сцена Дийн с каква бричка се беше барнал

Ама сигурно е нямал голям избор, разбирам го. Беше много хубав момента когато видя Мери как слиза и отива при Джон.
"Mom?" И като ги гледаше през прозореца ме разби:
Репликата "-Sammy, wherever you are...Mom is a babe. I'm going to hell. Again." ме разби

И как повдигна веждички докато го казваше.
No comment, толкова е.... Дийн!
Нещото, което беше най-голямата изненада от целия епизод за мен беше, че мама е убийца!

Не можех да повярвам. Мсиля, че физиономията ми се припокриваше с тази на Дийн тогава. А той почти беше набит от майка си

Мери е яка бойна мацка, признавам й го!
А, да и гривничката рулзз
Сега ще го давам по-накратко, че като гледам вече се олях и никой няма да ми чете целия коментар

Отиваме направо вкъщи при grandpa Samuel и grandma Deana

Въобще не звучи познато. А теста на дядо Сам

Дийн ес7 го издържа,
good boy! И като се появи баба и го пита дали е гладен. Кога не е бил гладен?

Като ядяха и Дийн пита
"-You found anything on the web...of information you have assembled?" също много забавен момент. В следващата сцена разбрах от къде Дийн е наследил страстта си да се облича като свещеник

Но Дийн дори и в расото е все така секси

И ситгнахме до следващата изненада -
YED!
Една от най-трогателните сцени в целия епизод. Много ме разчувства.
Много беше тъжно когато тя му казваше как иска да се откаже от лова и да има семейство, деца. А най-ужасното, което можела да си представи, било децата й да исразстнат като нея. А пък то именно така стана

Дийн, горкия, дори сълзичка пусна. И после като й каза каквото и да става, да не си стои в леглото на
2 ноември `83... btw споменах ли колко добър беше избора за младите Джон и Мери? Особено много си приличаха двете Мери в очите и в тази сцена с Дийн точно това си мислех.
Прескачам напред и ви спестявам коментара ми колко готин изглеждаше Дийн докато крадеше Колта

и минаваме на Азазел. Добрия, стар
YED И двамата актьори, които го играха, особено Мич Пиледжи направиха страхотна игра

Браво! Втората ми любима сцена е разговора на Дийн с Дядо - Азазел.
Dean: You can cover whatever the hell you want. I'm still gonna kill you.
Azazel: That I'd like to see.
Dean: Maybe not today. But look into my eyes, you son of a bitch. I'm the one that kills you. 
и за двамата! Погледа на Дийн беше убийствен когато Азазел говореше за брат му и за майка му, чак мен ме уплаши.

Но накрая като му каза, че той го убива просто беше невероятен! Нямам думи! Ама гадното *цензура* как се наръга с ножа, за да убие дядото

а после килна и бабата и съвсем се стопи семейството.
И накрая сделката... Много гадно се получи, но тя нямаше избор, наистина. А и как можеше да знае какво точно ще иска Азазел? Верно, че трябжа да знае, че винаги има последици, но как ще да живее без майка си, без баща си и без Джон. Така поне получи семейството и спокойствието, макар и за кратко.

Верно, че нямаше нужда да виждаме как се целуват, все пак беше в тялото на баща й
yuk! 
Но както и да е... Когато Дийн се появи и отново не успя да го убие, имах чувството, че пак ще се самообвинява.

Обаче много бързо го върна Кастиел, нищо не можаха да си кажат с Мери. После веднага като се събуди и сякаш това не му беше достатъчно, ами и Кастиел му каза Сам, че е изчезнал и че трябва да го спре. Силно се надявам Дийн да успее да спре Сам, защото ако се наложи да се намесват Ангелите, очаквам да има груба сила и вероятно смърт. Явно наистина плана на Азазел продължава да се изпълнява дори и като е умрял, а аз си мислех, че нещата постепенно ще се забравят. Добре, че не стана така де, иначе нямаше да гледаме тези невероятни епизоди и нямаше да очаквам финала толкова нетърпеливо и с такова голямо любпоитство.
Охх, сигурно много съм ви досадила, но така е като имаш твърде много свободно време (или по-скоро не ти се правят нещата, които трябва да правиш

)
ПП: промото за следващия епизод е супер, макар че не беше направено като продължението на този, а не мен ми се иска да видя какво ще стане Дийн като намери Сам. Дали ще го види в действие, доакто използва силите си? Или ще го завари с Руби, и ще разбере, че не е била само момичето, което брат му е забил в хотела? Оххх цяла седмица, как ще изтърпя?