Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 3 - In the Beginning
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane
Episode 3 - In the Beginning

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Поддържаща роля:

Гостуващи актьори:

Jeremy Carver

Steve Boyum

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

Misha Collins

Mitch Pileggi
Matthew Cohen (Young John Winchester)
Amy Gumenick (Mary)

Този епизод е може би един от най-чаканите в цялата история на шоуто,още от момента в първи епизод, когато стана ясно, че Сам Уинчестър е дори може би по-странен, отколкото всички ние някога сме смеели да си представим. Най-неочакваното е, че не притежателят на свръхестествени сили ще е този, който ще разкрие истината за самият себе си. Пред загатката и "удоволствието" да я разбули ще застане тазсезонният герой на сериалът - Дийн Уинестър, който не само ще изживее ретроспекция на Лауренс отпреди раждането си, но също така ще има и удоволствието да се срещне с току що влюбилите се един в друг Джон Уинчестър и Мери.

Напълно ненаясно защо в един миг изживява поредният ден на пътя, а в следващият се намира 30 години назад във времето, Дийн ще се възползва от възможността да се наслади на моментите с преоткритият за него дядо, който може би знае много повече за причината той и брат му да се намират в това опасно за тях положение.

Лично мнение: Чакам този епизод още от лятото, когато в интернет изтече информацията, че Мич Пилеги, познат на повечето от Вас като прословутият Директор на FBI - Скинър, от култовият сериал X-Files. Обожавам него и невероятното му присъствие на телевизионният екран, и лично смятам, че екипът на Supernatural не би могъл да избере по-добър актьор, който не просто да разбули, а направо да разнищи мистерията за съществуването на целият сериал.

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 03/10/2008
Supernatural Season 4 Episode 3 - In the Beginning

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 03/10/2008
Supernatural Season 4 Episode 3 - In the Beginning

СУБТИТРИ by papy2000

SUPERNATURAL GALLERY

P.S. Лични благодарности на Зузи и на Патето, които направиха вечерта ми изключително незабравима и релаксираща. По този повод темата излиза днес като малък жест за вдъхновението и невероятно положителните емоции, с които ме заредихте. *a lot of hugs*
sulu
Ууу този епизод ще бъде много интересен с цялото това връщане назад.Но само на мен ли ми прилича малко на историята с джинито- ако промениш миналото, всички хора, които сте спасили ще умрат.
Нищо де, това не пречи да го чакам с нетърпение.Винаги съм била фенка на сериалите/филмите, където променяйки един малък детайл от миналото, разрушават цялото бъдеще.Оф отнесох се, нямам търпение за епизода. biggrin.gif
Дано в този епизод разкрият мистерията с Мери и приятелите й.
ThePinkDuck
Съвсем далеч е от джинито си мисля. Тук нищо няма да променяме, напротив. Ще видим какво и как се е случило! И най вече ЗАЩО надявам се. А и кой по-добре да ни го разкаже от Скинър?
tru
0чаквам с голямо нетърпение този епизод , изглежда ще бъде доста интересен както всички останали , дано вдигне и рейтинга и всичко. : ))
Lady Winchester
Лелееее.......страшен епизод,покъртителен,невероятен shocking.gif shocking.gif Младия папа Уинчестър направо кърти мивки biggrin2.gif biggrin2.gif Леле ангелчето ще очисти Сами shocking.gif shocking.gif Дано Дийн да го вкара в правия път(нали е батко)Иначе Жълтоочко пак беше The Best.Излишно е да споменавам,че Дийнчо беше изумително готин wub.gif wub.gif wub.gif И този епизод не отстъпва на предходните.Ще чакам с нетърпение следващия biggrin2.gif biggrin2.gif
Баба Вихронрав
Епизодът е страхотен! rolleyes.gif
ViruZzZ
Мнооого добър епизод worthy.gif Въпреки че беше ясно, че няма да спре Жълтоочко, защото нямаше да са това, което са и трябваше да бъде края на сериала - невъзможно wacko.gif Та, Дийн беше невероятен, а емоцийте дет му се изписваха на лицето бяха много добре показани от Дженсън worthy.gif Интересна ми беше историята за семейството им и още повече, че Мери е била от семейство на ловци, а аз си мислех, че е била обикновена жена :/ Мич Пилеги си изигра добре ролята, даже не места доста ме впечатли, но на др ... и все пак за мен Жълтоочко си остава само един и той беше в 1 и 2ри сезон .
ПП. Оп забравих Миша/Кастиел невероятен както винаги shocking.gif
nelito0o0
Епизода беше невероятен както винаги smile.gif Много се радвам, че най-накрая се разкриха нещата около майката на Братята.. Не се разбра какъв точно е плана на Жълтоочко, но и това ще стане! Сега интересно е като Дийн разбере за Сам.. най-сетне ! Дано да го вкара в правия път.. GO Deaaaaan ... tongue.gif И все пак е имало кого да спре Дийн.. Брат си..
Данооо Данооо.. Не трябва плана на Жълтоокия да се осъществи !!!

П.П.:Няма ли вече да излезе промо за следващие епизод.. confused.gif
dudenceto
nelito0o0 промо излезе smile.gif Link
А за епизода супер як беше! Всеки следващ е по-добър от предишния tongue.gif
tru
Страхотен епизод - невероятен сериал ! Някой знае ли рейтинга на епизода ?

Едит: Леле , промото направо убива .. Нямам търпение за следващият епизод ..
repeto
Рейтинга на Supernatural 04x03 In the Beginning - 3.57 million viewers
tru
Супер рейтинг - представяте ли си ако така се увеличава с всеки епизод .. Страхотно , мерси много за информацията. (sun)
apophis
За епизоде мога да кажа УОУ.Страхотен от всякъде.Всички актйори страхотни си изиграха ролите.Мич Пиледжи беше просто невероятен през целия епизод особено когато играеше жълтоокият.И аз се изненадах че Мери е била ловец мислех я за обикновенна жена.Целият епизод ме държа в напрежение.Актйора дето играеше Джон имаше голяма прилика с Джефри Дийн Морган.Миша също беше както винаги на ниво.Още повече въпроси се надигнаха,значи Азазел е планирал Ендгейм откойто даже и ангелите са уплашени...Дано сега Дийн разбере какви ги върши Сам и да го върне в правия път (ма май повече искам дане го върне и да се изправят един срещу друг).Много му се насъбра на главата на Дийн първо Лилит и нейното чупене на оковите и сега и Сам-чо.И като си помисля че това е само 3 епизод до кроя кой знае какво ще става ..........
ThePinkDuck
OME!!!Незнам, ама една от идиотските ми теории се оказа вярна. Още от началото на миналия сезон, когато Руби каза на Сам да се поразрови из семейните приятели на майка си и всички се оказаха мъртви, ми дойде налуднчавата мисъл, че Мери е била ловец. Страхотен епизод, повече от ясно беше, че няма как миналото да бъде променено. Естествено сега съм пълна с нови простотий. И добре, Азазел не само е искал някое от идиотчетата му да води армията ами и нещо повече.
Ок имам идея, която сама сега ще опровергая ама както и да е. Кака ви Лилит нали чупи оковите/печатите една по една. И видиш ли накрая Луцифер ще бъде освободен. От тук следва въпроса като се освободи кой ще обсеби? Сам? Дали Азазел не е имал някаква такава идея? НО Лилит тогава защо ще иска да го убива? А и Азазел едва ли ще е искал да има някой над него, та дори и това бил Луцифер. Чудя се дали не е и планирал в даден момент Сам да стане достатъчно силен та да може абсолютно всичко демонично да контролира, ако виждате на къде ми отива мисълта!?
Серафимите не знаят какъв е бил плана на Жълтоочко, но явно това което прави Сам е по-лошо отколкото си мислим, след като действията му са ги притеснили. Епизода завърши с to be continued та следващия няма да е истина.
Муахах коя ли не култува ТВ особа не вкараха в тоя филм. Първо Екзорсираната, после Демоката от Бъфи, а сега и най-великия Директор в историята на ФБР! О не, беше велик особено като не беше вече себе си!
Пилотният епизод изби рибата в рейтинга, втория омаза положенито, но сега пак леко се засили. Абе ще видим!
brooke_scott
Епизода беше страхотен! Невероятно! shocking.gif Всеки следващ епизод е все по-добър и по-добър, не съм очаквала, че може да е така. А може би заради това, сезоните на всички други сериали ме се струват ужасно слаби, скучни и безинтересни в сравнение със Supernatural! Единствения сериал, който ме кара да чакам с нетърпение следващата и серия и когато излезе да надхвърли няколкократно очакванията ми shocking.gif сигурно го казвам за не знам си кой път, обаче няма как да се сдържа blush.gif Ерик Крипке е велик човек!!! worthy.gif Няма друг такъв просто!

Такам започвам подред. Първо, как само неебателно се измъкна Сам shocking.gif Това момче наистина не си знае границите. И явно това, което праввят с Руби е много по-сериозно и голямо, отколкото се вижда на пръв поглед, ако съдим по думите на Кастиел. unsure.gif Много ме изненада Сам, и то не приятно. Чака Дийн да заспи нашия и после се изнизва тихомълком и оп в колата на демонката dry.gif Хич не ми се харесва *поклаща глава неудобрително*

А, да, забравих да спомена колко ми е противна и все по-противна ми става новата Руби и как въобще не ми се връзва със старата и имам чувсството, че е напълно друг човек(демон). wacko.gif
И докато Сам върши глупости, Дийн как си спеше сладко, сладко... Е, силно казано сладко, след като вудяхме какво сънуваше, но така изглеждаше от страни (ямии *текат лиги в/у клава* biggrin2.gif ) Такам, до къде бях стигнала... а, да. Кастиел! Страшно много ме радва той. Всеки път като се появи на екрана и наострям уши и чакам с нетърпение да го чуя какво ще каже. Вече не мога да си представя как би изглеждал сезона без него, а сме го гледали само 3 епизод 3.gif Страхотно попълнение от Ерик!

Castiel: Hello Dean. What were you dreaming about?
Dean: You get your freak on watching other people sleep? What do you want?
Castiel: Listen to me. You need to stop it.
Dean: Stop what?

Тази сцена беше много добра! Дийн, както винаги го захапва нещо, обаче Кастиел (както винаги) не му обръща внимание и минава на сериозната част. Тук стоях така shocking.gif Трябва да спре какво!? Щом Кастиел се появи се появат и много въпроси. Само дето нямаше време да ми минат всички през главата, защото в следващия момент Дийн вече се събуждаше на пейката biggrin2.gif O_o Изведнъж се озовова на пейка и някво ченге му е опряло палка в гърлото. Страхотно събуждане. Аз, обаче се осъзнах, че го е върнал в миналото, все пак бях гледала промото biggrin2.gif и не беше кой знае каква изненада.
Когато влезе в кафенето и седна при младия Джон и го питаше къде е, в кой щат и град беше много забавно biggrin2.gif и после с телефона, къде можел да намери обхват - на космически кораб 18.gif А онова с бармана и Шер и Сони се разделиха 18.gif После няккъв се озърта и вижда датата на вестника. А когато влезе онзи мистър Ди, ли къв беше и вика Уинчестър и двамата се обръщат biggrin2.gif А физиономията на Дженс/Дийн беше неповторима.

Междудругото в епизод Дженсън наистина игра невероятно! Всяка една емоция можеше да се прочете перфектно по израженията му, абе good job, my boy!. Следва втората поява на Кастиел! Йей! Но пак това, че трябва да спре нещо. Вече почнаха да ми минават различни неща из главата, обаче нищо не казаха, мамка му и Ангелчу пак изчезна. Пуф! Оставих настрана това за момента. Леле, Джон какво нещо искаше да си купи shocking.gif ОМГ! Добре, че беше Дийн да го накара да вземе Импалата, че иначе не знам biggrin2.gif Но този момент беше супер! Дийн как му казва, че това е колата, която иска и после, че баща му го е научил всичко, което знае за колите и след 40 години пак ще е супер! Как само му свтеха очичките rolleyes.gif

А щях да забравя и "Dean... Van Halen." biggrin2.gif Как пък не го усети Джон. Явно страстта за музиката на Дийн не е била наследна от баща му. И как го подпитваше дали не е забелязал нещо странно. Това беше първото, което ме насочи към това, че Джон не е бил ловец, което си беше голяма изнеада за мен.
И в контраст с това, в следващата сцена Дийн с каква бричка се беше барнал 18.gif Ама сигурно е нямал голям избор, разбирам го. Беше много хубав момента когато видя Мери как слиза и отива при Джон. "Mom?" И като ги гледаше през прозореца ме разби:

Репликата "-Sammy, wherever you are...Mom is a babe. I'm going to hell. Again." ме разби 18.gif И как повдигна веждички докато го казваше. No comment, толкова е.... Дийн! biggrin2.gif
Нещото, което беше най-голямата изненада от целия епизод за мен беше, че мама е убийца! shocking.gif Не можех да повярвам. Мсиля, че физиономията ми се припокриваше с тази на Дийн тогава. А той почти беше набит от майка си 18.gif Мери е яка бойна мацка, признавам й го!

-Are you a hunter?

А, да и гривничката рулзз happy.gif
Сега ще го давам по-накратко, че като гледам вече се олях и никой няма да ми чете целия коментар blush.gif Отиваме направо вкъщи при grandpa Samuel и grandma Deana biggrin2.gif Въобще не звучи познато. А теста на дядо Сам biggrin2.gif Дийн ес7 го издържа, good boy! И като се появи баба и го пита дали е гладен. Кога не е бил гладен? biggrin2.gif Като ядяха и Дийн пита "-You found anything on the web...of information you have assembled?" също много забавен момент. В следващата сцена разбрах от къде Дийн е наследил страстта си да се облича като свещеник biggrin2.gif Но Дийн дори и в расото е все така секси wub.gif blush.gif И ситгнахме до следващата изненада - YED! shocking.gif
Една от най-трогателните сцени в целия епизод. Много ме разчувства. sad.gif

Много беше тъжно когато тя му казваше как иска да се откаже от лова и да има семейство, деца. А най-ужасното, което можела да си представи, било децата й да исразстнат като нея. А пък то именно така стана sad.gif Дийн, горкия, дори сълзичка пусна. И после като й каза каквото и да става, да не си стои в леглото на 2 ноември `83... btw споменах ли колко добър беше избора за младите Джон и Мери? Особено много си приличаха двете Мери в очите и в тази сцена с Дийн точно това си мислех.
Прескачам напред и ви спестявам коментара ми колко готин изглеждаше Дийн докато крадеше Колта biggrin2.gif и минаваме на Азазел. Добрия, стар YED И двамата актьори, които го играха, особено Мич Пиледжи направиха страхотна игра worthy.gif Браво! Втората ми любима сцена е разговора на Дийн с Дядо - Азазел.

Dean: You can cover whatever the hell you want. I'm still gonna kill you.
Azazel: That I'd like to see.
Dean: Maybe not today. But look into my eyes, you son of a bitch. I'm the one that kills you.

worthy.gif и за двамата! Погледа на Дийн беше убийствен когато Азазел говореше за брат му и за майка му, чак мен ме уплаши. unsure.gif Но накрая като му каза, че той го убива просто беше невероятен! Нямам думи! Ама гадното *цензура* как се наръга с ножа, за да убие дядото mad.gif а после килна и бабата и съвсем се стопи семейството.
И накрая сделката... Много гадно се получи, но тя нямаше избор, наистина. А и как можеше да знае какво точно ще иска Азазел? Верно, че трябжа да знае, че винаги има последици, но как ще да живее без майка си, без баща си и без Джон. Така поне получи семейството и спокойствието, макар и за кратко. sad.gif Верно, че нямаше нужда да виждаме как се целуват, все пак беше в тялото на баща й yuk! sick1.gif Но както и да е... Когато Дийн се появи и отново не успя да го убие, имах чувството, че пак ще се самообвинява. sad.gif

Обаче много бързо го върна Кастиел, нищо не можаха да си кажат с Мери. После веднага като се събуди и сякаш това не му беше достатъчно, ами и Кастиел му каза Сам, че е изчезнал и че трябва да го спре. Силно се надявам Дийн да успее да спре Сам, защото ако се наложи да се намесват Ангелите, очаквам да има груба сила и вероятно смърт. Явно наистина плана на Азазел продължава да се изпълнява дори и като е умрял, а аз си мислех, че нещата постепенно ще се забравят. Добре, че не стана така де, иначе нямаше да гледаме тези невероятни епизоди и нямаше да очаквам финала толкова нетърпеливо и с такова голямо любпоитство.
Охх, сигурно много съм ви досадила, но така е като имаш твърде много свободно време (или по-скоро не ти се правят нещата, които трябва да правиш biggrin2.gif )

ПП: промото за следващия епизод е супер, макар че не беше направено като продължението на този, а не мен ми се иска да видя какво ще стане Дийн като намери Сам. Дали ще го види в действие, доакто използва силите си? Или ще го завари с Руби, и ще разбере, че не е била само момичето, което брат му е забил в хотела? Оххх цяла седмица, как ще изтърпя?
tru
Цитат(brooke_scott @ Oct 4 2008, 19:11) *
Верно, че нямаше нужда да виждаме как се целуват, все пак беше в тялото на баща й yuk! sick1.gif Но както и да е...

Да и на мен ми направи неприятно впечетление , просто от факта , че й е баща и ми става лошо .. Но все трябваше по някакъв начин да ги навържат нещата , а явно целувката е традиционенна за Supernatural.

* Иначе аз ти прочетох целия пост , беше ми даже много интересно и сладко пишеш заедно с всички снимки и цитати. blush.gif
leyton_oth
oo brooke__scott няма какво повече да кажа мн из4ерпателен коментар .. мн хвалби за Дийн и с всичко съм съгласна... Дийн wub.gif wub.gif
brooke__scott каза : Всеки следващ епизод е все по-добър и по-добър, не съм очаквала, че може да е така. А може би заради това, сезоните на всички други сериали ме се струват ужасно слаби, скучни и безинтересни в сравнение със Supernatural! Единствения сериал, който ме кара да чакам с нетърпение следващата и серия и когато излезе да надхвърли няколкократно очакванията ми wub.gif wub.gif rolleyes.gif

Само не разбрах Сам от лошите ли е ? аз си мисля 4е е от добрите ..но таз Руби нещо го мами... :@ като че ли не е същата руса мацка..тази си е ДЕМОН.. да не би след като е излязла от Ада(пак) да е лош демон :? и да иска да примами Сам на неина страна... дано да е така ..Сам не му утива да е гаден.. smile.gif все пак Диин ще оправи положението
уууу и целувката .. беше.. sick1.gif
Ice^Ice^Baby
О беше най-добрият сезон от доста време насам....Определено е време мистериите да се разбулват. Надявам се Сам да излезе добър накрая wink.gif Добре че е всеобщият любимец Дийн.... happy.gif Просто нямам думи за този герой...не можеха да измислят по0симпатичен от него.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.