Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ариана
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ариана
Име:Вилиана, но всички ми казват Ани.
Години:17
Местожителство:Шумен
Очи:кафяви
Работа:За сега съм само ученичка и в момента това ми е напълно достатъчно.
Музика:Почти всичко без класическа, метал, а и народната не ми е сред любимите.Общо взето разделям музиката на "Я, каква хубава песен" и "Леле, по ужасно не може ли?!" happy.gif
Филми:Последният филм, който гледах беше "Leon".Малко е стар, но това не му пречи да е много хубав, а песента на Стинг, която е саундтрака към филма е невероятна,дори в момента я слушам smile.gif
Какви други филми гледах последно време и ми харесаха?А, да:"Never back down"-аз го изтеглих заради Кам, но филма се оказа хубав;"Another Cinderella Story", "Шивачки".
А също така и:"Thirteen", "Вчера", "Freaky Friday", "Властелина на пръстените", "Небесно царство", "Карибски пирати", "А Cinderella Story", "Резерват за розови пеликани".
Ох, има още адски много филми и е невъзможно да ги изброя всички! rolleyes.gif
Сериали:"Prison Break", "One Tree Hill", "The O.C.", "Las Vegas", "Ugly Betty"(Бети, която даваха по Евроком), "Двама мъже и половина", "Войната в къщи", "8 прости правила", "Приятели" и др.А от българските:"Тя и той", "Клиника на третия етаж" и ще го видим сега този новият, който ще почва-"Забранена любов".
Домашни любимци:Имам куче на име Цезар, което е 11 или 12-годишно и живее на село.А от скоро имам и два хамстера.Полът е неизвестен ама със сестра ми сме ги кръстили Драко(на Драко Малфой от ХП, той е любимецът на сестра ми) и Седрик(цялото е Седрик Дюпон Дигъри.Има едно анимационно филмче"Седрик"и там момченцето се казваше Седрик Дюпон.А Дигъри пак от ХП). biggrin2.gif
Характер:Ами аз напълно отговарям на зодията си-близнаци.Докато съм добричка и миличка внезапно нещо ми става и откачам.Мога да бъда колкото добра, толкова и лоша.Понякога съм много завеяна и все нещо не съм разбрала или чула както трябва.Абе, общо взето в мен има от всичко по малко.
Хобита:Обичам да съм с приятели, да гледам телевизия, да слушам музика.Обичам и да чета и след това да си измислям истории с героите.Най-сполучливи са тези с героите от "Хари Потър".По едно време бях луднала на тема "Хари Потър", но после прочетох последната книга, която изобщо не ми хареса и ми мина.А и писателката уби и двамата ми любими героя... huh.gif
Новата ми мания е "Twilight".В момента чета "Eclipse" и нямам търпение да стигна до "Breaking Dawn", а също така и филма да излиза най-сетне!
Да, имам навика да се вманиачавам понякога... blush.gif

Ако някой го интересува нещо да пита!
vasinka_{P}
Струваш ми се много готино момиче, откривам много прилики с мен в описанието ти smile.gif

Цитат
Общо взето разделям музиката на "Я, каква хубава песен" и "Леле, по ужасно не може ли?!" happy.gif

worthy.gif Ей такива хора харесвам smile.gif Успехчета
~RoRyYy~
Първо добре дошла.Изглеждаш ми като мн готин човек,колкото до Хари Потър-наистина как можа да ги убие?!?!?!А новата ти мания Twilight: Браво-имаме си поредното Twilight фенче. (хъгс)
c0mp
Евала wink.gif Музиката е "хубава" "не е хубава" smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Добре дошла Ани smile.gif Имаш много хубаво име .. успехи ти пожелавам
ариана
Благодаря ви smile.gif Успех и на вас
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.