Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Another Cinderella Story (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ludoto_tedi
Като историята на Пепеляшка
Another Cinderella Story

Жанр : Комедия, Романтичен, Семеен
Година : 2008
Държава : САЩ
Времетраене : 01:32:04 .

Трейлър:

Режисьор: Damon Santostefano
Сценарий: Erik Patterson
Продуцент: Dylan Sellers

В ролите : Selena Gomez, Andrew Seeley, Jane Lynch, Jessica Parker Kennedy, Emily Perkins

Сюжет:
Момче, което на бал с маски танцува с момиче, което би могло да бъде момичето на мечтите му, има само една следа към нейната самоличност.Ipod-a си ,която тя забравя втурвайки се към къщи за да спази вечерния си час.И имайки пред себе си възможност, която се представя веднъж в живота, той се отправя да търси своята маскирана красавица.Това е все едно пепеляшка.

Снимки:

Теглене : Another Cinderella Story (2008)
Субтитри:
Музика: Another Cinderella Story (OST)
01. Selena Gomez - Tell Me Something I Don't K (03:21)

02. Drew Seeley & Selena Gomez - New Classic (03:09)

03. Tiffany Giardina - Hurry Up And Save Me (03:51)

04. Drew Seeley - Just That Girl (03:18)

05. Selena Gomez - Bang A Drum (03:13)

06. Marcus Paulk & Drew Seeley - 1st Class Gir (03:02)

07. Jane Lynch - Hold 4 U (02:31)

08. The Twins - Valentine's Dance Tango (02:12)

09. Tiffany Giardina - No Average Angel (02:58)

10. Small Change, Lil' Jj And Chani - Don't Be (04:04)

11. Drew Seeley - X-plain It To My Heart (01:15)

12. Drew Seeley & Selena Gomez - New Classic (05:31)

13. John Paesano - Another Cinderella Story (02:40)

14. Unknown - Untitled (Hidden Track) (02:42)

Личен коментар: Филмчето много ми хареса.Всъщност повече от "Историята на пепеляшка" с Хилари Дъф и Чад Мъри.Попринцип много харесвам филмите с танци и с готините песнички особено ,ако са романтични и тийн.Актьорите грабват.Беше изненада за мен да разбера ,че актрисата Селена Гомез(Мери) е на 16 години - приличаше ми на 14 ,че ходи с един от Джонас Брадърс - Ник... ,а Андрю(Джоуи) не е първи креасавец ,но е сладур.Интересна информация около него за феновете на HSM е ,че той пее песните на Трой от единицата на досегашната трилогия.Единственото ,което не харесвам във филмчетата на Дисни са многобройните гафове при заснемането и ,че търсят актьори по външен вид ,а постоянно използват дубльори за сцените си....
~RoRyYy~
Даммм почнах го и може би щеше да ми харесаи имам предвит леко разпускащо филмче с хубава музичка,но Селена Голез-омг!!!Не мога да я понасям...
moni_hs
Изглежда ми много свежо и интересно филмче! smile.gif Първият филм "История на Пепеляшка" беше много добър и имам големи очаквания от този! smile.gif smile.gif
djesito
Филмчето е страхотно.Аз лично бях очарована от него,много ми харесват танците,музиката,всичко ме изкефи. Selena Gomez е много сладичка,аз си мислех,че тя е по-голяма,а после като видях кога е родена останах много изненадана.Абе общо взето филма си заслужава гледането,забавен,разпускащ....
Dжydж
Филмчето е супер. Жалко само, че толкова много приличаха някои моменти на моментите от "A Cinderella Story". Все едно гледах него, но с различни актьори. Иначе актьорския състав и тук е страхотен. wub.gif happy.gif
Marissa Cooper
Цитат(djesito @ Sep 27 2008, 21:09) *
Филмчето е страхотно.Аз лично бях очарована от него,много ми харесват танците,музиката,всичко ме изкефи. Selena Gomez е много сладичка,аз си мислех,че тя е по-голяма,а после като видях кога е родена останах много изненадана.Абе общо взето филма си заслужава гледането,забавен,разпускащ....

4.gif

Много точно си го написала. И на мен много ми хареса.
Музиката също беше страхотна.
**Sophia**
На мен вобще не ми хареса.
Беше толкова изкуствено на места(незнам как да се изразя)
Главната геройня много мe нервеше.Беше мн лигава.
По никакъв начин не ме докосна..в сравнение с предния филм с
Хилари и Чад,това е нищо според мен! sick1.gif

Хил и Чад си изиграха мн по-добре ролите
и се вписаха по добре според мен.
lu~
Преди малко го изгледах ..
Не беше лош , но ми липсваше нещо. unsure.gif
Всеки с вкуса си . smile.gif
ekaterina_markova
Хареса ми филмчето,с танци,музика,интересно ми беше...но щеше много повече да ми хареса ако главната актриса беше друга,не Селена Гомез bigwink[1].gif
vasinka_{P}
Филмчето е страхотно, много ми хареса. Разбира се не може да се сравнява със A Cindarella Story, но въпреки това много му се накефих, особено на часта със танците smile.gif
ladysunshine
Много готино филмче. видях вчера темата и реших да го изгледам. Музиката и танците бяха добри. вярно, че на моменти филма беше прекалено сладникав, но става за разпускане, а и то напоследък повечто филми са така. Също така на моменти напомняше на доста др филми, не само на Cinderella Story. Selena Gomez ми беше много сладка. Бях я запомнила покрай Майли и понеже Майли ми беше неприятна очаквах и Селена и тя да ми е неприятна, но беше доста сладка.
Tedds
Много сладко филмче.Много ми хареса smile.gif
*BringMeToLife*
Бива филмчето.. Не е лошо.. Хареса ми.. Но Чад и Хилъри са си класика ;]

п.п: Главната актриса много ми изглеждаше .. като дете .. докато при Хилари си имаше нещо зряло wink.gif
hristin4e
На мен ми хареса wink.gif Е, вярно, че актрисата като че ли леко... преиграваше... или поне на мен така ми се стори. Но пък момчето беше много готино tongue.gif Танца им на бала беше супер! smile.gif
Това със залата за танци и огледалата... и как танцуваха беше много добре измислено! Страшно много ми хареса този момент wink.gif

P.S. ама момчето играе в One Tree Hill? в сериите - Crash Into You i You Gotta Go There to Come Back като Johnny 'Vegas' Norris. Някой може ли да ме подсети кой точно е това? rolleyes.gif

P.S.2. иии си го намерих: цък
[dEs]
Сладко филмче беше. Музиката и танците бяха добри.
DeSiNCeTu
Ми нормално актрисата да изглежда така, все пак е родена 92-ра година. Иначе филмчето може да се гледа през свободното време, а и танците не са лоши. Също и музиката rolleyes.gif
HiLaRy`DuFf{}
Горе долу ми хареса самоче актрисата изглежда 7 клас ... unsure.gif не са я потбрали добре
ThePinkDuck
Цитат(DeSiNCeTu @ Oct 3 2008, 14:58) *
Ми нормално актрисата да изглежда така, все пак е родена 92-ра година.

Абсолютно!
На мен си ми изглеждаше нормално, друг въпрос е че сме свикнали да гледме 26годишни да играят 16!

Иначе не е лошо филмчето! Става за убиване на време! Беше хубаво най-накрая да гледам, а не само слушам гласа на Зак Ефрън от първия High School Musical!
Ice^Ice^Baby
хубаво ли е качеството?
brave little toaster
Качеството е хубаво.
Доколкото за филма,не ме впечатли.Имаше някой моменти,най-вече когато танцуваха двамата пред огледалото.Но нищо повече.Предвидимо,лигаво на повечето места.Точно,за убиване на времето става wink.gif.Иначе Селена е симпатична,но ми е твърде захаросана.Но приятелката и Тами по ми хареса.
traiana
Цитат(ladysunshine @ Sep 28 2008, 08:40) *
Много готино филмче. видях вчера темата и реших да го изгледам. Музиката и танците бяха добри. вярно, че на моменти филма беше прекалено сладникав, но става за разпускане, а и то напоследък повечто филми са така. Също така на моменти напомняше на доста др филми, не само на Cinderella Story. Selena Gomez ми беше много сладка. Бях я запомнила покрай Майли и понеже Майли ми беше неприятна очаквах и Селена и тя да ми е неприятна, но беше доста сладка.

Да,и аз си мислех,че Селена ще ми е неприятна,но се оказа точно обратното tongue.gif ..Селена беше супер,както и филмчето,гледах го с интерес! 4.gif
Никол
На мен не ми хареса особено,сигурно,защото напоследък гледам все такива "сладникави" филмчета и ми е писнало от лигави истории... wink.gif
naley_
Достатъчно ми е да погледна тая .. Селена dry.gif Вижда ми се огромна лигла,на всичкото отгоре е и грозна,,за актриса не знам,ама не ми харесва изобщо sick1.gif Сигурно и филма не струва .. Хилъри и Чад никой не може да ги замени,каквото и да си говорим smile.gif
Ice^Ice^Baby
ами естно казана Хилари играеше в пъти по лигаво и дразнещо отколкото тази мъничката. В началото бях скептично настроена, но филма не отстъпва на първия по нищо
petka_ta
Филмчето е много хубаво обаче и със сигурност е по-добро от първата част с Хилари и Чад,Джоуи и Мери са по-сладка двойка,а и има танци и забавни моменти,а първия е малко постен.Нормално втория да прилича на първия-нали се придържат към класическата историята за Пепеляшка.Определено втория е по-сполучлив от първия.А Селена е много сладка и симпатична определено добър избор за ролята.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.