Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alice Cullen
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Alice Cullen
Име: Павлина Няголова
Прякор: Поля, Поли, Полс, Шизо, Алис, Флегма, Заплес...
Дата на раждане: 08.04.1996
Зодия: Овен
Местожителство: Силистра
Височина: 162см
Очи: Тъмно кафеви, но на моменти изглеждат тъмно зелени О.о
Коса: Светло кестенява
Музика: Тип "К'вото ми хареса" XD. Повечето са поп и R'n'B. Но НИКАКВА ЧАЛГА XD
Филми: Титаник, Мулен Руж, Dead Silence, The ring, Властелинът на пръстените и др.
Книги: Twilight, Хари Потър и др. biggrin2.gif
Любими цветове: зелен, оранжев и син

Ако искате да знаете още нещо, чувствайте се свободни да питате XD
ThePinkDuck
Муахах забелязах те още като се регистрира. Ника ти моментално ми направи впечатление! А за шизофреничния сайт да не говорим, разбих се от смях. Добре дошла!
badbaby22
Добре дошла! smile.gif
lemmy
оо twilight фенчее привет smile.gif
Alice Cullen
Хех, радвам се, че съм се набила на очи още от самото начало biggrin2.gif И още по-щастлива съм, че сайтът ти е харесал XD
И благодаря ви много ^^
Dжydж
Oxoo another Twilighter happy.gif tongue.gif Добре дошла и от мен! smile.gif
Alice Cullen
Йей, ние ще завладеем света 18.gif
Благодаря x)
lemmy
Цитат(Alice Cullen @ Sep 27 2008, 21:31) *
Йей, ние ще завладеем света 18.gif
Благодаря x)

Ооо ние вече сме го завладяли споко хаха
brooke_scott
Добре дошла! Преди малко ти разглеждах темичката с артовете и честно казано ако не бях видяла нямаше да повярвам, че си '96 набор shocking.gif Супер са ти графиките, аз ти писах в темата ^^ А това, че си Twilight само те издига в очите ми повече xD
~RoRyYy~
Ooo yeah Тwilight фен!!!Ние ще господстваме. 4potrivam[1].gif
Alice Cullen
О, благодаря много на всички <3
rolleyes.gif Много, ама наистина много се радвам, че графиките ми са ти харесали :]

ПП: Филмът Туайлайт ще изкара повече пари от ХП6 и тогава официално ще господстваме 10.gif
Шепот и прах'
Имам сестра 97' набор, знам какво я вълнува на тази възраст, така че евала!. Толкова мъничка, а си се ориентирала в правилната посока. Ако не бях натиснала на името ти, сигурно щях да си мисля, че си на 15-16-17.
Правиш страхотни неща с Фотошопа, не мога дори да си представя какви графики ще майсториш като станеш на 18, да речем.

Та, добре дошла и от мен : )
Alice Cullen
Wow blush.gif
Благодаря много <33
Ice^Ice^Baby
twilight forever мацка....biggrin.gif Мене мн ме кефи Алис :Р
Alice Cullen
О, да, Алис определено rlzz biggrin2.gif
От край време имам слабост към името Алис и изведнъж - аха! - един невероятен герой с това име <3
Всъщност като не броим името Алис също ми е от любимите персонажи от поредицата, веднага след Едуард и Бела 4.gif
ZuZka yeah
Добре дошла и от мен! bounce.gif
Alice Cullen
Благодаря XD
naley_
Хихи приветствам те с добре дошла smile.gif
Харесваш ми ,от представянето ти ,единствения кусур дето ти намерих ,че не слушаш чалга,и че си рогато като мене biggrin.gif
Alice Cullen
Хех. мерси за кой ли път xD
Радвам се, че ти харесва XD Това с анти-чалгата не го приемам като кусур, а като нещо живото поддържащо biggrin.gif Не че имам нещо твърдо против към чалгарите, стига да не прекаляват с тъпо държание biggrin2.gif
HiLaRy`DuFf{}
добре дошла и от мен успехи smile.gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(naley_ @ Sep 28 2008, 18:36) *
Хихи приветствам те с добре дошла smile.gif
Харесваш ми ,от представянето ти ,единствения кусур дето ти намерих ,че не слушаш чалга,и че си рогато като мене biggrin.gif

mad.gif Е то е много страшно да не слуша чалга.... worthy.gif евалата за което-никво чалга объчване biggrin2.gif
ThePinkDuck
Е чакай ся защо изобщо коментираш чалгата? Нали говорим за музика, а тя не се категоризира като такава, така че няма смисъл даже да коментираме.
mR.DiSCo
Еми някои хора пък смятат чалгата за музика!Пък и кво лошо има , вече я незнам какво направихте. Пък и naley_ се избазика :Д Но няма значение , всеки си има вкус , аз не я виня ,че не слуша нито пък нищо.

П.П:Не те познавам но ми изглеждаш яка. smile.gif
storm
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 1 2008, 14:15) *
Е чакай ся защо изобщо коментираш чалгата? Нали говорим за музика, а тя не се категоризира като такава, така че няма смисъл даже да коментираме.

Каза тя и телефонът й звънна с ритмите на: "100 патрона ще ти вкарам..." biggrin2.gif
Alice Cullen
biggrin2.gif Казах, че не слушам чалга, но нямам нищо против хората които я слушат, стига да не са от онези тип Аз-съм-супер-и-сладка-и-велика dry.gif Всеки си има свой вкус XD
traiana
Охоо..харесваш Twilight,Harry Potter .. и за музиката мненията са ни едни и същи! xD ..Радвашш,сладурана! happy.gif ..Графиките тии..за тях нямам думии..невероятни,униклании!Ще ми е приятно,ако якой път си пишем smile.gif
miim4eto
Леле на годините на брат ми, а колко зряло мисли ^^ Поздравления за този факт wink.gif Приятно прекарване във форума smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.