ThePinkDuck
Sep 27 2008, 14:14
Муахах забелязах те още като се регистрира. Ника ти моментално ми направи впечатление! А за шизофреничния сайт да не говорим, разбих се от смях. Добре дошла!
оо twilight фенчее привет
Alice Cullen
Sep 27 2008, 20:31
Йей, ние ще завладеем света
Благодаря x)
Цитат(Alice Cullen @ Sep 27 2008, 21:31)

Йей, ние ще завладеем света
Благодаря x)
Ооо ние вече сме го завладяли споко хаха
brooke_scott
Sep 27 2008, 20:50
Добре дошла! Преди малко ти разглеждах темичката с артовете и честно казано ако не бях видяла нямаше да повярвам, че си '96 набор

Супер са ти графиките, аз ти писах в темата ^^ А това, че си Twilight само те издига в очите ми повече xD
~RoRyYy~
Sep 27 2008, 22:16
Ooo yeah Тwilight фен!!!Ние ще господстваме.
Alice Cullen
Sep 28 2008, 08:22
О, благодаря много на всички <3

Много, ама наистина много се радвам, че графиките ми са ти харесали :]
ПП: Филмът Туайлайт ще изкара повече пари от ХП6 и тогава официално ще господстваме
Шепот и прах'
Sep 28 2008, 08:33
Имам сестра 97' набор, знам какво я вълнува на тази възраст, така че евала!. Толкова мъничка, а си се ориентирала в правилната посока. Ако не бях натиснала на името ти, сигурно щях да си мисля, че си на 15-16-17.
Правиш страхотни неща с Фотошопа, не мога дори да си представя какви графики ще майсториш като станеш на 18, да речем.
Та, добре дошла и от мен : )
Ice^Ice^Baby
Sep 28 2008, 14:27
twilight forever мацка....

Мене мн ме кефи Алис :Р
Alice Cullen
Sep 28 2008, 14:38
О, да, Алис определено rlzz
От край време имам слабост към името Алис и изведнъж - аха! - един невероятен герой с това име <3
Всъщност като не броим името Алис също ми е от любимите персонажи от поредицата, веднага след Едуард и Бела
naley_
Sep 28 2008, 17:36
Хихи приветствам те с добре дошла

Харесваш ми ,от представянето ти ,единствения кусур дето ти намерих ,че не слушаш чалга,и че си рогато като мене
Alice Cullen
Sep 29 2008, 13:29
Хех. мерси за кой ли път xD
Радвам се, че ти харесва XD Това с анти-чалгата не го приемам като кусур, а като нещо живото поддържащо

Не че имам нещо твърдо против към чалгарите, стига да не прекаляват с тъпо държание
HiLaRy`DuFf{}
Sep 30 2008, 15:40
добре дошла и от мен успехи
Ice^Ice^Baby
Sep 30 2008, 19:36
Цитат(naley_ @ Sep 28 2008, 18:36)

Хихи приветствам те с добре дошла
Харесваш ми ,от представянето ти ,единствения кусур дето ти намерих ,че не слушаш чалга,и че си рогато като мене

Е то е много страшно да не слуша чалга....

евалата за което-никво чалга объчване
ThePinkDuck
Oct 1 2008, 13:15
Е чакай ся защо изобщо коментираш чалгата? Нали говорим за музика, а тя не се категоризира като такава, така че няма смисъл даже да коментираме.
mR.DiSCo
Oct 1 2008, 13:42
Еми някои хора пък смятат чалгата за музика!Пък и кво лошо има , вече я незнам какво направихте. Пък и naley_ се избазика :Д Но няма значение , всеки си има вкус , аз не я виня ,че не слуша нито пък нищо.
П.П:Не те познавам но ми изглеждаш яка.
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 1 2008, 14:15)

Е чакай ся защо изобщо коментираш чалгата? Нали говорим за музика, а тя не се категоризира като такава, така че няма смисъл даже да коментираме.
Каза тя и телефонът й звънна с ритмите на: "100 патрона ще ти вкарам..."
Alice Cullen
Oct 2 2008, 16:53

Казах, че не слушам чалга, но нямам нищо против хората които я слушат, стига да не са от онези тип Аз-съм-супер-и-сладка-и-велика

Всеки си има свой вкус XD
miim4eto
Oct 16 2008, 16:49
Леле на годините на брат ми, а колко зряло мисли ^^ Поздравления за този факт

Приятно прекарване във форума