Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бобо...
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
bgy

Име: Божидар Георгиев Янков
Прякор: Бобо
Рождена дата: 19.06.1993 г.
Град: Пловдив
Училище: НТГ - Пловдив (който е там, да пише)
Ръст: 170 см
Коса: кестенява
Очи: кафяви
Любими сериали: Heroes, How I Met Your Mother, Grey's Anatomy, 8 Simple Rules, Friends, LOST, Til Death, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, 24, Ghost Whisperer, Everybody Loves Raymond, Step by Step, The War at Home
Любими филми: Ghost Rider, Terminator, Freaky Friday, Transporter, I Know What You Did Last Summer, I Still Know what you did last summer
Любими групи: Disturbed, Linkin Park, Godsmack 1095[1].gif 1095[1].gif 1095[1].gif
Книги: Колелото на времето, ХП, Етюд в червено, Том Сойер
Интереси: Харесвам предимно фентъзи. Голям оптимист съм. Също така от време на време и още по-голям инат. Не ме бива в спортовете 36_1_41.gif laugh.gif laugh.gif Обичам да излизам с приятели. Обичам да се сприятелявам. Харесвам почти всякаква музика. Приятелите ми казват, че съм велик по свой начин. Обичам да си лафя. Обичам семейството си. Също така обичам и сандвич със сладко и фъстъчено масло. biggrin2.gif biggrin2.gif blush.gif . Почти никога не излизам от нас без да съм си направил косата на бодлички - тва е неква мания happy.gif . Леко съм срамежлив. Ама малко! Мразя хората, които правят мръсно на мен или на другиго. Яд ме е, че има малко човечета, на които мога да разчитам, но както се казва - добри приятели се намират трудно. Понякога върша неща без да съм ги обмислил. Но като цяло съм сериозен човек.
Пишете мнения, коментари 4.gif 4.gif ...
ogata
Нещо познат ми се виждаш xd
Tomahawk
Хаха.. и аз имам подобна снимка :] Даже в 3-4 различни едита с фотошоп :] Иначе добре дошъл , приятно прекарване из форума :]
bgy
Цитат(ogata @ Sep 27 2008, 01:55) *
Нещо познат ми се виждаш xd

Ми де да знам, може biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.