Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Imaginarium of Doctor Parnassus
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
The Imaginarium of Doctor Parnassus

First Look
IMDB Официален сайт
Режисьор: Terry Gilliam
Сценаристи: Terry Gilliam (сценарий) Charles McKeown (сценарий)
Премиера: 2009
Жанр: Приключенски / Фантазия / Мистерия
Актьорски състав: Heath Ledger, Johnny Depp, Colin Farrell, Jude Law, Christopher Plummer, Verne Troyer, Tom Waits, Lily Cole
Ревю: The Imaginarium of Doctor Parnassus е фантастична приказка за морала, разказана в днешни дни. Представя историята на доктор Парназус и неговият "Въображаем свят", необикновенно пътуващо шоу в което членове на публиката получават неустоимата възможност да избират между светлина и щастие или мрак и тъга. Благословен с необикновенния дар да може да насочва въображението на другите, той е прокълнат с тъмна тайна. Преди много време прави облог с дявола, г-н Ник, и си спечелва вечен живот. Векове по-късно, когато среща истинската си голяма любив, доктор Паранзус сключва нова сделка с дявола, заменя безсмъртието си с младост, при условие, че когато първородното му дете навърши 16 години, той или тя ще стане собственост на г-н Ник. Валентина вече е на прага на тази възраст и с наближаването на датата, доктор Парназус отчаяно се опитва да намери начин да я спаси от съдбата и. Г-н Ник простига с цел да вземе това което си е негово, но винаги готов за нов облог той приема нова промяна в уговорката. Сега, Валентина като награда ще спечели този който успее първи да съблазни 5 души. Срещайки редица щури, комични и властни герои по пътя си, доктор Парназус обещава ръката на дъщеря си на мъжът който му помага да спечели. В това завладяващо, експлозивно и прекрасно състезание с времето, доктор Парназус трябва да преодолее безчетни препядствия за да спаси дъщеря си и да поправи грешките от миналото си веднъж и завинаги...
Лично мнение: Има ли смисъл от думи? Тери Гилиам е просто невероятен! Този човек е меко казано гений! Мисля си, че до глема степен остава недооценен, но да се надяваме това ще се промени някой ден. Както той самия каза, това спокойно може да се нарече най-великия му проект до момента. И не могада не се съглася, изглежда величествено и зверски интересно. Актьорският състав е нечовешки. Последната, макар и незавършена роля на Хийт Леджър. Но този филм и каста далеч не свършват с него. Очаквам нещо което ще ми спре дъхът в киното!
vasinka_{P}
Цитат
Лично мнение: Има ли смисъл от думи? Тери Гилиам е просто невероятен! Този човек е меко казано гений! Мисля си, че до глема степен остава недооценен, но да се надяваме това ще се промени някой ден. Както той самия каза, това спокойно може да се нарече най-великия му проект до момента. И не могада не се съглася, изглежда величествено и зверски интересно. Актьорският състав е нечовешки. Последната, макар и незавършена роля на Хийт Леджър. Но този филм и каста далеч не свършват с него. Очаквам нещо което ще ми спре дъхът в киното!

Напълно съм съгласна с теб, този филм го очаквам с голямо нетърпение, наистина мисля че филма ще е уникален, не само заради невероятния каст, но и заради сюжета. Още като разбрах че Джони Деп, Колин Фарел и Джъд Лоу ще "довършат" ролята на Хийт Леджър, си помислих че това е филм който няма как да не се гледа.
hristin4e
Heath Ledger, Johnny Depp, Colin Farrell, Jude Law... О, Боже, за какво става въпрос, а rolleyes.gif
На това му викам аз актьорски състав... Тъпки ме побиха само когато прочетох имената им.

Ще се гледа този филм... да, определено... rolleyes.gif
Ice^Ice^Baby
Звучи супер интересно.Бих го гледала задължително дори и без актьорския съста. Те само може да го направят по-хубав според мен....Кой месец се очаква?
vikihill96
Филмът ще бъде просто изключително хубав според мен. ПРосто при Тери Гилиам слабо място няма- винаги като гледам някой негов филм и си припоням защо хората правят и съответно гледат филми и творят изкуство- за да доставят удоволствие и наслада на нас, на публиката. А при Тери Гилиам удоволствието е гарантирано- така че филмът обезателно ще се гледа mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.