repeto
Sep 24 2008, 08:49
Епизод #10 - "Bride"
Arenabg.com
Zamunda.Net
Subs.Sab.Bz
Smallville - 08x10 - Bride - Субтитри от Victoria Официално описание
Бленуваният сватбен ден на Клои и Джими настъпва. Клои е много развълнувана, че ще се омъжи за Джими, но се тревожи Дейвис да не попречи на сватбата. Междувременно Оливър казва на Кларк, че е открил къде се крие Лекс и потегля към Куба, за да се изправи срещу него. Но когато пристига е шокиран, че вместо това попада на Лана. Кларк и Лоис се сближават все повече, но настъпва хаос, когато Дуумсдей разваля сватбата и иска да отвлече Клои.Спойлери
- От Аусиело - "Излизат нови детайли за епизода, които ще се излъчи през Ноември и ще е последен преди зимната пауза. Дори и аз се изкушавам да го гледам. Проследявайки сватбата на Клои и Джими, Брейниак бавно започва да превзема тялото й. До края на епизода той изцяло я владее."
- Сватбата на Клои и Джими се състои в този епизод и поне двама са сериозно ранени в този епизод.
- Сватбата се провежда във фермата на Кент.
- Кларк и Лана най-накрая говорят и Лана му казва защо е трябвало да си тръгне.
- Тес(Касиди Фриман) няма да участва в този епизод, но всички други от състава ще участват.
- Това ще е последния епизод за тази година преди зимната пауза и сигурно ще ни държи в очакване след края си.
- Лана може да не е единствения изненадващ гост в този епизод.
- В този епизод може да очакваме завръщането на Лана. Наскоро в интервю Ерика Дюранс сподели, че именно в епизод 10 Лана се връща и това води до мъка в сърцето на Лоис. И "триъгълника" започва. Други детайли около епизода са малко неясни, но изглежда Кларк не е готов все още да признае че има чувства към Лоис. И връщането на Лана води до сериозни проблеми.
- Лоис най-накрая осъзнава, че между нея и Кларк има нещо... точно когато Лана се завръща. Кларк също започва да осъзнава това, което изпитва към Лоис, но завръщането на Лана може малко да обърка нещата.
- Докато всички останали се приготвят за сватбата, Оливър отива на мисия свързана с Лигата.
- Кларк и Лоис правят видео съобщения, за да поздравят Клои и Джими.
- Кларк и Клои танцуват на сватбения прием.
- Кларк и Лоис също танцуват заедно.
- Неочаквания гост разваля сатбата на Клои и Джими.
- Оливър мисли, че е открил Лекс и отива за да се изправи срещу него, но е шокиран като намира Лана вместо това.
- Лоис и Кларк продължават да се сближават.Трейлъри
Дата на излъчване: 20-ти ноември
sonofsparda
Sep 24 2008, 10:28
Holy @&*#. Не можем да се отървем от Брейниак. Едва ли пък и искаме
vikihill96
Sep 24 2008, 11:00
Цитат(sonofsparda @ Sep 24 2008, 11:28)

Holy @&*#. Не можем да се отървем от Брейниак. Едва ли пък и искаме
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ами така си е, Ванка, така си е. САмо чаках кога ще се завърне "манипулативния професор" и екипа не ни разочарова в това очакване

. Ама егати подмолното изчадие си е- да се "промъква" така скришом чрез Клои- тц,тц,тц. Абе Лойс и Лана няма ли да се сбият най-сетне за Кларки- и на Си-Кей ще му стане гот, че две мацки се бият за него ( колкото и геройски да ги разтървава в един такъв случай

) , пък и на нас ще ние кеф

.
Enchanted
Sep 25 2008, 18:41
Хохоххо Лана..нямам търпение!
Мерси за инфото!
sonofsparda
Sep 25 2008, 18:47
Дам, поне в нейните пет епизода да я оптратят като хората,а не да я изкарват, че за 6 години не е пораснала толкова, че пак да не вкара номера с видео-съобщението.

Оппа, ама Ал и Майлс вече ги няма, тъй че аз имам доверие на новите продуценти относно как ще се отнесат с Лана.
sonofsparda
Sep 26 2008, 05:51
Нови спойлери:
-
Лоис най-накрая осъзнава, че между нея и Кларк има нещо... точно когато Лана се завръща. Кларк също започва да осъзнава това, което изпитва към Лоис, но завръщането на Лана може малко да обърка нещата.
sonofsparda
Sep 28 2008, 03:01
Още нови спойлери:
- Докато всички останали се приготвят за сватбата, Оливър отива на мисия свързана с Лигата.
- Кларк и Лоис правят видео съобщения, за да поздравят Клои и Джими.
- Кларк и Клои танцуват на сватбения прием.П.П.: Сватбен прием => значи сватбата ще се състои.

Явно точно след това ще настъпи "the bloody mess", за която говориха в миналите спойлери.
A_l_e_x
Sep 28 2008, 17:25
Оф,само Лана липсва
Тъкмо започва нещо между Кларк и Лоис и пак триъгълници
И ако Кларк пак тръгне след нея,ще повърна. Не мога да ги гледам
Дано да се появи Лекс, искам само него
sonofsparda
Sep 30 2008, 23:44
Ъпдейт -
Кларк и Лоис също танцуват заедно.
sonofsparda
Oct 2 2008, 18:09
Лана е героиня от историята на Супермен и в комиксите е жива => не могат да я убият, защото те не могат да правят с тия герои каквото си искат.
Mai4et0
Oct 2 2008, 18:16
Eм, аз не съм запозната с историята на супермен но мисля, че Кларк и Лойс се женят нз нз май трябва да гледам филма
Oliver_Fenka
Oct 4 2008, 21:29
Офффф,тая Лана.Колко я мразя!!!Не знам дали има друг толкова голям антифен.За кво я домъкват тая лигла пак.Няма ли окончателно да умре.Отвратителна ми е просто.Леле,много се дразня като пиша за нея.Тъкмо Лойс и Кларк това-онова иииии тия връщат тъпата кифла Лана.
sonofsparda
Oct 4 2008, 21:36
Айде ся, поне да ги разделят като хората. Щото с тва видео-съобщение(в типичен Лана-стайл) да свърши всичко е бая тъпо. Тя ще я има в пет епизода, та да направят един добър завършек за нея и Кларк. То е ясно, че спрямо тая героиня винаги всичко трябва да опира само и единствено до любовния й живот, ами поне да го завършат с достойнство. Ако го направят, няма да съжалявам, че са я върнали.
Enchanted
Oct 4 2008, 21:47
Oliver_Fenka ..нека не убиждаме персонажи,това че на теб не ти допада Лана,незначи че трябва да ръсиш 'цветни изказвания' по неин адрес!И аз не съм Лойс фенка,но имам уважение.
Опитвам се да се съобразявам с мнението ти,но моля те,обясни ми какво за теб е 'тъпата кифла'?
Oliver_Fenka
Oct 5 2008, 10:50
Добре,извинявам се.Просто съм много импулсивна и се дразня,но все пак не мисля да се конфронтирам с фенове на сериала за глупости.Не съм чак толкова зарибена.За мен това понятие е жена,която само прави мили очи,постоянно се прави на добра,но колко неща доказват,че не е така.Абе,както и да е.Самата актриса е безкрайно красива.Няма спор.Но аз съм против образа.
Enchanted
Oct 5 2008, 11:42
Цитат(Oliver_Fenka @ Oct 5 2008, 10:50)

Добре,извинявам се.Просто съм много импулсивна и се дразня,но все пак не мисля да се конфронтирам с фенове на сериала за глупости.Не съм чак толкова зарибена.За мен това понятие е жена,която само прави мили очи,постоянно се прави на добра,но колко неща доказват,че не е така.Абе,както и да е.Самата актриса е безкрайно красива.Няма спор.Но аз съм против образа.
Meрси за изчерпателния отговор и разбирането!
П.П.Аз така и така спамнах достатъчно темата вече..нека вметна,че нямам търпение да гледам епизода!
Надявам се и рейтинга да е по-висок!
sonofsparda
Oct 29 2008, 19:38
От TVGuide - Всяка булка се опасява, че нещо ще се обърка на сватбения й ден. Но Клои има повече тревоги от това да не би да Джими реши да се откаже в последния момент. "Сватбата има няколко неочаквания госта", споделя единия от продуцентите Тод Славкин. "Един, който иска да я развали, има странен случай на костни израствания."
Лана също се връща. "Тя се завръща тотално различна - жена с мисия.", казва Славкин. А що се отнася до сватбата: "Добре знаете, че в Смолвил сватбите не винаги завършват добре за героите. Съвета ни към зрителите? Не проупскайте последните секунди от епизода!"
ViruZzZ
Oct 29 2008, 19:56
Хубав епизод се очертава, а що се отнася до края, ми в тоя сезон края на всичките епизоди е бил добър, тъй че...
repeto
Oct 31 2008, 16:46
Още нови спойлери
- Неочаквания гост разваля сатбата на Клои и Джими.
- Оливър мисли, че е открил Лекс и отива за да се изправи срещу него, но е шокиран като намира Лана вместо това.
- Лоис и Кларк продължават да се сближават. (то както е тръгнало до края на сезона може и съвсем близки да станат)
sonofsparda
Oct 31 2008, 16:53
Много хубава работа.

Те си бяха казали, че "Bride" изглежда грандиозен епизод, дано наистина да е така(особено ако шокира така, както "Gemini" миналата година).

PS3 са изродииии.
repeto
Oct 31 2008, 17:50
Само едно ме гложди, казаха че Кларк ще спести на Клои някои спомени, а в този епизод имаше една реплика между Кларк и Оливър когато го навиваше да му помогне с Джими и тогава Кларк му каза, че не може просто да заличи спомените на всеки които знае неговата тайна за да може да ги предпази. Та дали няма да направи нещо такова с Клои, знаем че ще и спести някои спомени, но не знаем кои точно, та малко ме гложди дали няма на там да обърнат нещата сценаристите, след 4 сезона и половина кои знае може вече след 10 епизод да има един по малко които да знае тайната на Кларк.
sonofsparda
Oct 31 2008, 19:18
Абе докато и аз съм против това ако се случи, все пак може и да не е толкова зле. Най-малкото, защото това с тях досега не се е случвало. Вярно че Кларк няма право да решава какво трябва да помни Клои, но от друга страна, той винаги прави това, което смята за правилно. Ако наистина направи това, значи има damn good reason. А това със заличаването на спомените в миналия епизод, според мен по-скоро беше подмятания към старите филми. Нали всеки път като Супермен целунеше Лоис, тя си губеше паметта, хаха. Но все пак и аз се надявам да не се изтрие тайната от спомените на Клои. Ясно е, че тя все ще си спомни след някой и друг епизод, но не искам така да става. Чакане му е майката.
sonofsparda
Nov 1 2008, 01:00
CW пусна официално описание на епизода
Бленуваният сватбен ден на Клои и Джими настъпва. Клои е много развълнувана, че ще се омъжи за Джими, но се тревожи Дейвис да не попречи на сватбата. Междувременно Оливър казва на Кларк, че е открил къде се крие Лекс и потегля към Куба, за да се изправи срещу него. Но когато пристига е шокиран, че вместо това попада на Лана. Кларк и Лоис се сближават все повече, но настъпва хаос, когато Дуумсдей разваля сватбата и иска да отвлече Клои.Дали нашия ще почнат да го размазват още от тоя епизод.
![4potrivam[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4potrivam[1].gif)
Айде де, поне мъъъничко.
sonofsparda
Nov 13 2008, 03:33
Промоционални снимки!
Е квото и някои да говорят за тоя сериал, не може да се отрече, че каста е страшен! Булката е толкова сладка, Том в костюм е феноменален и само аз ли съм шокиран(тоя път приятно) от новия вид на Кристин?

Back in black! Оле, оле, оле.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Дано не само вида й да е различен, дано най-накрая Лана да е станала истинска жена, дано.

Лоис обаче просто е..... нямам думи.

Само трябва да изчакаме и любимия ни монстър да отвлече булката и пребие кума и всичко си е перфектно.
Enchanted
Nov 13 2008, 15:48
WOW..защо тези мили стилисти са 'добавяли' коса върху тази на коспожица Крюг

иначе снимчиците са добри,но съм разочарована от стилистите,защо за бога са решили да удължават нейната,която определено не е толкова дълга,или поне не беше преди 2 седмици ...
ТУК
Gossip Girl
Nov 13 2008, 16:29
Уау, защо Кристин си е причинила това на косата? Беше толкова хубавка с дълга коса.
Снимките са много добри. Явно е, че въпреки появата на Лана ще има доста Клоис моменти за мое щастие. Лоис е страшно красива на третата снимка на предпоследния ред. <333 Оливър участва...Всичко изглежда много добре.
Епизода се очертава страхотен.
vikihill96
Nov 13 2008, 17:48
Е тук направо ми взе думите от устата, Ванка, наистина на пръв поглед от снимките наистина Кристин/Лана най-сетне за пръв път ми заприлича на много по-зряла и улегнала, но и още по-красива жена. Дано и този път нещата около нея да се развият подобаващо, защото смятам, че и Лана, и ние феновете го заслужаваме... А Кларки заслужава Дейвис да го спихне от бой- прекалено готино му стои нещо костюмчето на нашето момче

. И единственото, за което май ще съм недоволен във връзка с Дуумсчо- явно покрай цялата гюрултия около сватбата яко ще си го отнесе горката Лойс- цели четири епизода без нея, тц-тц...Надявам се поне битчицата в епизода, а и сблъсъците няколко епизода по-нататък да оправдаят подобаващо тази липса

.
sonofsparda
Nov 13 2008, 21:18
Хм, на мен на пръв поглед не ми изглеждаше да са й добавяли нещо, но даже и да са, смятам, че промяната е за добро. За повече от добро. Макар и снимките понякога да навяват грешна представа, Лана тука изглежда по-женствена отколкото във всичките минали седем сезона взети заедно. Героинята вече не е тинейджърка, сезона е осми и е крайно време да изглежда като по-зряла жена. В този ред на мисли, смятам, че стилистите са си свършили повече от добре работата.
ViruZzZ
Nov 13 2008, 21:26
*аспирацияяяяяя*
Всички са уникални на снимките, особено женския каст
оле оле толкова красота на едно място не е на добре

, айде бат Дууми -
send him to hell
sonofsparda
Nov 14 2008, 04:27
Трейлър на епизода:
Дуумсдей е тук!
*Плахо послеписче след десет-минутен припадък* -
Clark, you're fucked.
vikihill96
Nov 14 2008, 08:39
Мдааа, за първи път не му завиждам на Кларк, ама хич даже. По-добре обикновен човек отколкото "размазана гербова марка" на стената
. А как хуубаво почва трейлърчето и.....и оттук както се казва "перото ми отказва да продължи"

.
tzvetka
Nov 14 2008, 10:28
Уоу. Останах без дъх от трейлъра. Но защо, защооооо... Лана трябва да се появи? Тъкмо, когато нещата с Лоис потръгват... но какво да се прави... А за Дуум... нямам думи. С нетърпение чакам епизода (както всеки път, разбира се). Просто ще е страхотно и ще има да ни мъчи паузата след него...
lyubenski
Nov 14 2008, 15:22
Нямам думи, в малкото кадри на Doomsday се вижда голямата прилика с все познатият ни злодей. А какво да кажа за целувка между Кларк и Лоис?
sonofsparda
Nov 14 2008, 15:43
Хаха, Сам добре беше казал в ново интервю(което ако не ме домързи може и да преведа), че хората дето мислят, че Смолвилската версия на Дуумсдей не е "Дуумсдей", ще си връщат яко думите назад. Нищо лично, Любо.

Аз също мислих, че на Сам ще му сложат я някоя кост повече, я това, я онова(не че щях да се оплаквам ако беше и така), но те пък взеха, че го докараха същия тоя Дуумсдей, който всички знаем. И особено ми харесва, че подхода им изглежда да е нещо смесено между актьор в костюм и компютърна графика. Не изглежда поне в момента ни най-малко "дървено". Ще го видим обаче. Е ако пак фен на комиксите каже, че това не е вярна адаптация, аз не знам коя може да е.
repeto
Nov 14 2008, 18:28
♥Didito♥
Nov 14 2008, 21:54
OMG!

Нямам думи! Най-после Дуумсдей кхм Дейвис *припада* Трейлъра е велик! Досега си умирах на 9-ти епизод
просто нямам търпение, нямам търпение. Кристен изглежда много по-различно от преди, но трябва да призная определено по-добре.
Ще има Клоис моменти като гледам <333
it's gonna be epic
repeto
Nov 14 2008, 22:09
vikihill96
Nov 14 2008, 22:19
И сега какво?- Ще ги псувам, ама съвсееем яко и силно, че ще ме карат да си изчакам чинно ЦЯЛА СЕДМИЦА. Гадняри, гадняри, гадняри...Няма милост към нас този нов екип и това си е....Ако някой има останал още някакъв дъх...да си го "задържи чинно в едно бурканче", защото следващата седмица ще има потупване по рамото от типа "дишай бе, какво толкова си се вторачил в този монитор. Чуваш ли бе, на теб говоря

".
Според мен добре са го направили бате Думсдей, е не е перфекно но с тоя бюджет си е направо постижение. Приятно съм изненадан че не са направили Д. в човешки облик както са правили с други персонажи преди.
ViruZzZ
Nov 15 2008, 00:50
Ооооо очертава се един от най-добрите епизоди

Както каза, Диди, наистина ще бъде епично. И Лана със сигурност изглежда по-пораснала. И накрая, но не и на последно място -
the beauty and the beast

Нямам търпение!!! 1 седмица, цяла, трябва да ставаме мазохисти
sonofsparda
Nov 15 2008, 05:51
Абе ти сещаш ли се като на "Prey" пискаше, че искаш да го "видииииш".

Ами на - ето го, тука ще го видиш, че и в целия му блясък.

Все още ми е странно обаче, че решиха да го покажат още в десетия епизод. Ясно, че няма да тупа Кларк още тук или поне не до смърт, ама наистина ме изненадаха повече от приятно. За пръв път виждам Дуумсдей в live-action и съм просто очарован от Смолвил. Не мога да го опиша. Кларк не го знам за колко уверен се има ама все пак лично ще се убеди наистина ли е unstoppable най-страшния му враг. И резултатите, както знаем няма да са особено добри за него. "Your Doom is coming, Kal."

Този епизод е може би най-очакваният от мен, дано да deliver-не.
repeto
Nov 19 2008, 09:53
3 нови клипа от предстоящия епизод.
Lois Lane
Nov 19 2008, 17:08
Мммм да, тъкмо влизам да мятам сценките и гледам тях вече ги имало... Но то нормално, аз докато се наканяяяя... Както и да е... Т'фа с Дейвис и кръводарителният мат'риал е супел якуууу.... Искам да е петъъъъък!!!
Ухаааааа, гледах трейлърите.... Дуууумсдей ИЗ коминг!!! Сигурно по-тъп коментар не съм писала, но в момента не мога да реагирам смисленооооо О_О Не'а начин... т'фа е Думсдей, който просто ще напляска Кларки.... Как да не му е кеф на човек?!
sonofsparda
Nov 19 2008, 17:37
Мноу яки клипчета наистина. Джими е много забавен. Горката Лоис, толкова ми стана жал за нея като видя, че Кларк "рецитираше". А Кларк тоя сезон най-накрая си изкара главата от..... и почна да вижда това, което е било винаги пред него. Еми крайно време му е, щото за разлика от него Дуум няма да се двоуми преди да го смачка.
Victoria
Nov 19 2008, 21:35
Обожавам превю клипчета.

Мерси.

Много ме кефи тоз сезон, че нещата постоянно имат някакво развитие.
Линк . ЗамундаАми... започна се! Дуумсдей е тук!!!
repeto
Nov 21 2008, 05:07
Определено си струваше чакането. Целия този развои с Клои-Брейниак става интерестно, следващия епизод незнам как ще го изчакам толкова време.
sonofsparda
Nov 21 2008, 06:19
Изпреварихте ме тоя път, хаха

Еми да - той дойде. Айде, вие сте.
Даааа това определено беше Епизода! Най-силният до момента.
Мога спокойно да кажа, че съм доволен. В крайна сметка съм радостен, че сгреших - успяха да го издокарат Дуумсдей доста добре имайки предвид малкия бюджет този сезон! Хареса ми! А и като цяло целият епизод беше великолепен...
Може би единствено накрая в крепостта малко се бяха изложили с Дуумзи - в профил скелета на костюма нямаше нищо общо с този от плевнята (или поне това, което се видя), а и с оригинала. Липсваха му доста кости и мускули. Също така взаймстваният похват с камерата от "Чудовищно" в началото някак не ми допадна. Но това са само дребни подробности спрямо епизода, като цяло.
Свалките Лоис/и/Кларк бяха много приятни! Също така накрая загатванията за Лекс, Лана, Брейниак и крепостта на фона на тази жестока песен ... ах! ах! ах! ...
...'бе супер еп!
Пиша му 6 от 5 възможни и затягам колани за голямото чакане на Легиона!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.