Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 2 - Are You There God? It's Me, Dean Winchester
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane

Episode 2 - Are You There God? It's Me, Dean Winchester

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Поддържаща роля:

Гостуващи актьори:

Sera Gamble

Philip Sgriccia

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

Jim Beaver (Bobby Singer)
Nicki Lynn Aycox (Meg Masters)

Charles Malik Whitfield (Special Agent Hendricksen)
Misha Collins (Castiel)

Двамата Уинчестър се втурват на помощ на старият семеен приятел Боби Сингър по чиито пети са се устремили духовете на две момичета, които Боби не е успял да спаси от силите на мрака. И ето тук ги чака изненада. По една за всеки. Спокойно имаме много, та сигурно и за вас ще се намери. Сякаш два детски духа на са достатъчно измъчващи, та в кадър се появяват и други познайници на Уинчестър. ФБР агентът Хендриксън и до болка познатата ни Мег. Две "несломени" души, решени да вгорчат живота на Дийн и Сам с оплакванията си за нескопосаната работа на ловците. Е, съгласна съм, че не е весело да те спипа Лилит на тясно или още по-лошо Дийн Уинчестър да ти прилага неколкократен екзорсизъм с неговите владения на латински... В крайна сметка, тук се предполага, че трябва да завърша с последните ред или два от официалното описание на епизода. Та там... казват, че на Дийн не му било лесно да се възприеме като върнал се от мъртвите, а на брат му пък му било тежко да се справи с идеята, че Дийн се е върнал... И така... Духове или не.. в този епизод ще е трудно да си Уинчестър...

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 26/09/2008
Supernatural Season 4 Episode 2 - Are You There God? It's Me, Dean Winchester

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 26/09/2008
Supernatural Season 4 Episode 2 - Are You There God? It's Me, Dean Winchester

СУБТИТРИ by papy2000

SUPERNATURAL GALLERY

dragon_girl
По мое мнение епизода ще е толкова добър и като 1! smile.gif
fenkanabrooke
Supernatural S04E02 @Zamunda.net
FrAgMaKeR
И HDTV версията - http://zamunda.net/details.php?id=141766&hit=1 wink.gif
ladysunshine
Цитат(Lois Lane @ Sep 23 2008, 16:03) *

Тези субтитри не са за този епизод, а за 1ви
ThePinkDuck
Цитат(ladysunshine @ Sep 26 2008, 14:11) *
Цитат(Lois Lane @ Sep 23 2008, 16:03) *

Тези субтитри не са за този епизод, а за 1ви

Той линка е още от ония ден! Ще се обнови като Папи ги направи споко.

Айде ся някой да каже какво мисли за епизода? Щото до тука нищо като коментар няма!
nelito0o0
оооооо Много як епизодддд !!!! Ангели, Господ, Луцифер... Ммм направо припадаш 15.gif 15.gif Супер много се кефя на Дийн.. а Сам ме разочарова, че още не е казал на Дийн какво може.. 9.gif Пък това с тея окови леко ме обърка, но долу горе разбрах happy.gif Мисля, че занапред ще ставаа ощеее по-интересно 15.gif 15.gif 15.gif 15.gif 15.gif rolleyes.gif rolleyes.gif blush.gif happy.gif happy.gif
Marissa Cooper
За сега SPN е единиствения сериал, който чакам с най-голямо нетърпение. Винаги има нещо ново, интересно, вълнуващо, неповторимо.
Епизода беше страхотен, Jensen-също.
Да започна отначало..
"Възкресението на мъртъвците" беше много интересно направено. Особено частта с Мег и Виктор. Направо ми стана жал.
За първи път виждах Боби толкова притеснен и гузен.
Сам.. както винаги. Не виждам нищо различно в него.
Кастиел..Никак не ми харесва цялата история с ангелите Господни.
Обхванаха някои въпроси, които хората често си задават. Например аз.Винаги се случват лоши работи и дори и да си имал вяра след всичко преживяно я губиш и тогава съм си мислила "Къде наистина е Господ?Толкова ли съм ужасна, че почти никога не ми се случват добри неща?". Честно казано дори съм го проклинала.. Може да е грях, но просто..има лошо,къде е доброто?Както и да е. Затова малко се "трогнах" когато Дийн говореше с ангела:
"Ако имаше Бог, какво по дяволите чака? Геноцид, чудовища да завладеят Земята, Апокалипсис? Кога смята да си помръдне пръста и да помогне на горките хора?".
Не мога да си представя какво ще се случи, ако последната окова се счупи и Дяволът се появи. "Ада ще дойде на Земята", ако не е дошъл вече.
Не мога да повярвам, че се замислих за това. От вярваща се превърнах в най-голямата неверница, а сега си мисля дали наистина има Господ..или само зло, което трови.
Estell
Епизода беше върховен! Стана ми жал за Мег, но все пак не всички могат да бъдат спасени. Интересно ми е кои са тези момиченца, които нападнаха Боби и защо не е могъл да ги спаси. Задава се нещо наистина голямо и занапред съм сигурна, че ще става все по-интересно. Луцифер vs. Дийн и Сам просто не ми се мисли.
DjuDju
Просто невероятни 2 епизода.. чак да не очакваш blink.gif Дано и докрая на сезона да е толкова интересно, за мен за тази година определено това е Сериалът, който си заслужава чакането bigwink[1].gif
Баба Вихронрав
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 26 2008, 14:16) *

Субтитрите ги свалих малко след 14 часа. Има ги в коментарите на първия релийз. Папи се е постарала своевременно. worthy.gif
За съжаление, едва сега сядам да го гледам. И чак аз си завиждам за удоволствието! biggrin.gif

РС. Серията е страхотна! Все повече ми харесва Кастиел.
repeto
Рейтинга на Supernatural Episode 2 "Are You There God? It's Me, Dean Winchester" - 3.24 милиона зрители
leyton_oth
уооу .. нправо не вярвам на о4ите си този сериал са го пражили гении .. два последователни страхотни върховни епизода.. очарована съм- наистина наи добрия сериал до сега worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif вси4ки са върховни няма кво да коментирам..
DavidSilveria
ми нз просто няма кво да кажа ... ЛУЦИФЕР хаха мно ми е странно как ще го направят ако се стигне до това нещо... мно се изкефих Кастиел като спече Дийн за малко респект иначе пътя към Ада ...
ThePinkDuck
Хехе! Тея момиченца бяха много сладки! Хареса ми, че Боби имаше такова голямо участие както тука, така и в в предния епизод. Надявам се, че и за напред ще е така.
Епизода ми хареса, а най ми хареса реакцията на Сам като гръмна Мег. Не че нещо ама някак не успя да го разчувства. Дали не усещам тука нещо относно поведението на Сам? А дано.
Добре Дийн много ме изкефи с новия ми любимец Кастиел. Добре, извадил го е от Ада, а се чудя извадил ли е и още някой? Те с Дъ Биг Бос ясно че имат работа за него ама както той каза - Защо точно мен? Муахах, ох не имам разни идеи в главата и се надявам скоро да видя до колко съм в грешка!
Ако покажат Луцифер, ще покажат ли и Господ? mrgreen[1].gif

П.С. Ако показват Господ ще ми е интересно да видя Морган Фрийман в сериала. Все пак по-готин God от него не съм виждала!
ladysunshine
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 26 2008, 14:16) *

Мисълта ми беше, че е много заблуждаващо. Сядам аз и гледам в темата о вече има субтитри, а всъщност няма. Както и да е де субтитри вече има, епизода е изгледан (за себе си говоря), сега да премина към коментара.

Епизода беше много хубав (както и първия). На мен лично ми е интересна цялата тази работа с ангелите и Господ, защото досега всичко беше демони, демони, Дявола и Ада и сега малко разнообразие. Нещо не ми харесва в новия сезон Сам или по-точно Джаред. Говоря за външния вид. Нещо косата му ми е много смешна biggrin2.gif А иначе конкретно за героя му определено поведението му се променя доста. Трепе ги без да му мигне окото, което е много странно за Сами, нооо... ще видим. И все пак на мен нещо ми се губеше през епизада не знам защо rolleyes.gif Честно казано Дийн повече ми хареса в този епизод, може би защото някакси мнението му (в началото на епизода) за ангелите и Бог някакси съвпадаше с моето. А за Боби - мисля, че и без него можем да минем. Не ми е от фаворитите. По-скоро ми е безразличен.Липсва ми Руби или по-точно старата Руби.
ekaterina_markova
Страхотен епизод 8.gif ,гледах го снощи та зарибих и брат си,и той го гледа с мен.Започва да става все по интересно и си задавам все повече въпроси какво ще стане,а е едва 2 епизод.Това с Луцифер си беше доста страховито,и аз се чудя като го освободят под каква форма ще го представят...голяма бъркотия стана хах.Незнам вече на тоз "ангел" emoticon1 (46).gif да му вярвам ли или не emoticon1 (116).gif
Tedds
Ехее не съм очаквала такова нещо.Мислех си че първите два епизода ще бъдат много добри ама те са направо невроятни biggrin2.gif shocking.gif .Всичко е толкова заплетено,явно сезона ще бъде адски добър.Тоя ангел и аз се чудя вече да му вярвам ли wacko.gif С нетърпение очаквам развъзката с Луфицер,дано скоро да го освободят,че да по интеесно,ама тва е по вероятно да се случи в края на сеозона чак dry.gif ама ще видим де rolleyes.gif Айде др епизод да идва по-бързо,че ми е супер интересно кво ще стане mrgreen[1].gif
Lois Lane
"Какво да кажа? " или по-скоро "Как да го напиша?"... Епизодът не направи рекордните 3,96 милиона зрители в Америка, но това беше напълно разбираемо. Епизодът нямаше силата на предходната си дружка. Все пак тепърва предстои да видим завръзката на идеята за добро и зло, за висшата му форма.

Относно ангели и демони, Господ и Дявол... Беше ми малко странно, дори смешно. Дийн не вярва в Дявола. Я стига бе... Кастиел е реалност, но Дяволът не може да бъде. А какво подяволите е той? първичен демон... Това момче не само латинският му куца, ами и елементарната демонология, а е преследвач на свръхестествено. Финалните думи на Кастиел бяха добри, но тривиални... Дадох ти живот, но мога и да го взема... О, моля ти се... колко интересно, направо останах без думи... Защо ли? А, да отидох до кухнята... нормално е да няма думи, тъпчех се със сладко... biggrin.gif Та Кастиел може да е хот с тези негови напукано, пресъхнали устнички и рошава косица, но... си остава тривиален. Има някакво много високо мнение сам за себе си... А демоните били нагли... WTF...

Дийн беше като насрано момченце пред майка си... Руби няма да я коментирам. Тая актриса е е*ати рахитичната и беше по-насрана и от Дийн, а дори не видяла, нито е чула, пък дори и помирисала серафим. Дразня се, защото това не е Руби, а някакво жалко подобие на нея, в жалко телце... Сам беше готин и много ми харесва изкуствено оформящото се напрежение между двамата братя. Наистина, сега разбирам защо харесвам лошите повече. Те са тривиално, но все пак злобно изобретателни в поведението си...

"Колегите обсъждат сериала Никита... Мисля, че не мога да мисля в момента, така че май ще продължа по-късно..."

P.S. Боби е регюлар каст, което е много ползотворно за сериала. Раздвижва го и го отвлича от гейската насока, в която вървеше през целият втори и трети сезон.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 27 2008, 10:19) *
Епизода беше много хубав (както и първия). На мен лично ми е интересна цялата тази работа с ангелите и Господ, защото досега всичко беше демони, демони, Дявола и Ада и сега малко разнообразие. Нещо не ми харесва в новия сезон Сам или по-точно Джаред. Говоря за външния вид. Нещо косата му ми е много смешна biggrin2.gif А иначе конкретно за героя му определено поведението му се променя доста. Трепе ги без да му мигне окото, което е много странно за Сами, нооо... ще видим. И все пак на мен нещо ми се губеше през епизода не знам защо rolleyes.gif Честно казано Дийн повече ми хареса в този епизод, може би защото някакси мнението му (в началото на епизода) за ангелите и Бог някакси съвпадаше с моето. А за Боби - мисля, че и без него можем да минем. Не ми е от фаворитите. По-скоро ми е безразличен. Липсва ми Руби или по-точно старата Руби.

shocking.gif УОУ не мислех, че някога вече ще прочета нещо такова от теб по какъвто и да било повод biggrin2.gif А и след миналата седмица когато каза, че даже не мислиш и да го теглиш, се бях отачаяла, както и да е, зарадва ме biggrin2.gif

Като цяло и аз съм на същото мнение. И двамата епизода бяха невероятни. За мен това беше най-силния старт от всички сериали, на които са им започнали сезоните до сега. И на мен много ми допада, че малко разнообразиха и не е само демони и духове, а вкараха малко по-сериозни и по-големи неща! Кастиел много ми харесва, добре са го подбрали и актьора. Особено накрая като каза Дийн да покаже малко респект и му напомни за Ада. Показа му колко са сериозни нещата всъщност. Дийн вече мисля, че почва да вярва, че щом има и демони, ще има и ангели и щом Бог, има и Дявол. Някак си ми е иронично как точно Дийн, който не вярваше в нищо беше спасен от Кастиел и сега е принуден да повярва. Крипке, както винаги, е измислил всичко страхотно. Тоя човек ме изумява все повече колко е гениален! На това му се вика сценарист. (а не Марк Шуон-Муон и т.н.) Което ми напомня за гения на Боби и паник стаята му! 3.gif Страшно ме израдва! И само Дийн като разглежда и вижда календара с мацката biggrin2.gif Боби се е екипирал за всичко.

Концепцията на самия епизод също беше много добре измислена с възкресяването на призраците на хората, които не са могли да спасят. Двете момиченца бяха много плашещи. И също много ми харесаха моментите, в които Мег (в първия момент като я видях с тая коса и ми отне 2-3 сек. да зацепя, че е тя shocking.gif ) и Хенриксън разказваха как са умрели и Мег за сестра й, дето се е самоубила. От една страна много ме разчувстваха и ми хареса, че го имаше този момент, но от друга като гледах изражението на Дийн и ми ставаше много гадно. Личеше си, че му е блно място и, че се чувства виновен, макар че както казват всеки път "Не можеш да спасиш всички". sad.gif А Сам е станал такова копеленце, че няма накъде, как само я гръмна Мег и какво изражение извади shocking.gif WTF!? Никога не съм очаквала нещо подобно от него. Явно смъртта на Дийн много го е променила и извън използването на силите си. А може би и Руби има пръст в промяната му. Което ме подсеща колко ми е анти-Руби новата Руби. Не знам как са я подбирали тая актриса, обаче нито може да я изиграе като хората, нито нищо. Въобще не ми се връзва с предишната Руби. dry.gif Искам си Кейти или поне като я няма, да я няма и Руби, ама... И сцената с нея в този епизод ми беше толкова безсмислена и излишна, че направо нямам думи. Все повече стискам палци със Сам да са изиграли онова с хотела в първи епизод, защото иначе Сам ми пада в очите... още. unsure.gif

Аз леко се поотплеснах, но ще ми простите blush.gif Само ще добавя, че с нетърпение чакам развитието и битката Дийн vs Луцифер, или както го е измислил Крипке worthy.gif

ПП: И на мен Джаред ми е леко смешен с тая коса, но се преживява. Поне Дженс си е хубав и играе пърфект wub.gif
ViruZzZ
За разлика от 3ти сезон, в 4ти всеки епизод ми харесва повече от предишния 4.gif
Първо да отбележа, че Сам в тея два епизода направо кърти.Има промяна в характера му, което и от една страна е рабираемо ... Сцената на Дийн и Мег/wtf тая поглеждала ли се е в огледалото huh.gif / беше много добра и сякаш Дийн се замисли какво му е било на Сам през времето, през което го е нямало... Усещам, че няма да има само сблъсък между Дийн и Луцифер или там другите демони, а и Сам, защото в сцената на Сам и Руби, Руби го предупреди да внимава, все пак Жълтоочко нямаше да умре напразно, което ми напомня колко ми липсват той и Лилит dry.gif Кастиел-omg, и актьора, и героя все повече ме радват, дано да продължи и занапред това.
Това, че намесиха и Бог в сериала стршно ме радва, въпреки че е логично, че щом има Дявол трябва да има и Бог, иначе къде е равновесието blink.gif Чакам да видя как ще бъде направен Апокалипсиса, ако въобще дойде.
ПП. Това с 66те окови също беше добре измислено, ама поне да бяха казали колко от тях вече са счупени...
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Sep 27 2008, 19:33) *
ПП. Това с 66те окови също беше добре измислено, ама поне да бяха казали колко от тях вече са счупени...

Ей, да бе, забравих за това 16.gif Беше много яко 3.gif Ама надали само ще ни го подхвърлят и после ще го зарежат, според мен по-нататък ще разберем повече, кои са счупени и кои остават wink.gif Или поне се надявам huh.gif
apophis
Хубаво епизодче време беше малко призраци да вкарат стига с тея демони.Много добре беше подрано да ги рпеследват душите на тея дето не са спасили.Страхотна игра на всички актйори.Новата Руби не ми харесва,просто толкова убикновенна,актрисата е хубава ма някак си не играе ролята добре.Старата Руби беше много по хладнокръвна,непукистка готова да ги поведе братята.А Тая новата направо неможе и стъпи на малкия пръст.Вапроса повдигна много религиозни въпроси които всеки си е задавал: "Имали господ?"."Защо невинни умират а лошите живеят" и прочие... Накрая сцената на Дийн с Кастиел много ми хареса,актйора си играе перфектно ролята,ма Дийн никва благодарност не показа,разбирам че мисли че не заслужава да бъде спасен ма все пак.. няква благодарност да имаше.Бог не съживява всеки втори човек...Това с Луцифер много ми хареса време беше да намесят върховното зло,и тая битка между доброто и злото харесва ми идеята.Кастиел добре постави Дийн на мястото му.Мислех че Дийн е саживен зада спре брат си или нещо от сорта а сега и опастноста от Луцифер...Дали Сам не му е отредено да играе голяма роля в освобождаването му ? Много въпроси има ма сезона е страхотен до сега дано продължава в същия дух.
ПС:В новия сезон най ми ахресва идеята ангелите да не са с тривиалния си образ на свирещи арфи облечени в бяло с ореоли мъже :П
tru
Aдски много ми хареса новия епизод , ако целия сезон е такъв направо ще го боготворя тоя Ерик Крипке. Страшен сериал - обичам го ! ;Рр
Всички идеи са много добри , добре балансирани само едно не ми харесва - че завършва страшно интересно и просто ще се поболея докато не гледам следващият епизод !!

Цитат(repeto @ Sep 26 2008, 20:40) *
Рейтинга на Supernatural Episode 2 "Are You There God? It's Me, Dean Winchester" - 3.24 милиона зрители

Добър си е рейтинга .. mrgreen[1].gif

Цитат(Lois Lane @ Sep 27 2008, 11:27) *
Епизодът не направи рекордните 3,96 милиона зрители в Америка, но това беше напълно разбираемо. Епизодът нямаше силата на предходната си дружка.

На кой сериал са тези рекордните зрители ? А коя е предходната дружка ? biggrin2.gif
P_1
Много добър епизод стана толкова интересно а е само 2-ри еп. до края на сезона ще е просто меле. Има мноо добри завръзки Луцифер Господ, Апокалипсис, си4ко. Единстевеното е 4е сиг няма да им се отпуснат достатъ4но пари за да стане още по-добре както стана с Руби, новата ме кефи мноо пове4е като визия ма не може да стъпи на малкия пръст на миналата като игра. Засега си4ко се развива супер няям тарпение за следващия еп.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.