Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "You've Dug Your Own Grave, Now Lie In It"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
Страници: 1, 2
fenkanabrooke
6.05
”You've Dug Your Own Grave, Now Lie In It”

Без Спойлери

”ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)

29 септември 2008г.

В Трий Хил цари пълен хаос, Нени Кери успява да заведе Хейли точно там, където иска, което за съжаление означава, че живота на Хейли и Джейми е в опасност. Пейтън се чувства застрашена, защото Лукас трябва да се види с Линдзи на бизнес среща.Междувременно борбата на Брук за контрол над Клоутс Оувър Брос достига своята кулминация, като Виктория продължава да упражнява контрол, вземайки неочаквани и несигурни бизнес решения.

П Р О М О

П Р О М О 2

Официални снимки:

6.05 Episode -Music:
Jem - "How Would You Like It"
Mezzanine Owls - "Moving Ground"
Adios Control - "Heartbeat"
Jack's Mannequin - "Orphans"
Michelle Featherstone - "Running Down"
Joshua Radin - "They Bring Me to You"
Turin Brakes - "Capsule"
Joshua Radin - "No Envy No Fear"
Elvis Costello - "Alison"
Ryan Adams & The Cardinals - "If I Am A Stranger" (CODA)

6.05 Download:
S06E05 @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill.S06E05 @ Data.BG

6.05 Субтитри:
Субтитри от subs.unacs.bg
Inagr
Ау, какво промо. Заприлича на Lost.
K1llerAngel
Точно определение,дали тоя сериял ще свърши с хепи енд
neohl
... аз промотата почти никога не ги гледам, уж за да ми е по-интересно.. ама като видях първия пост си казах "как може да се сравнява с Лост". Е явно може. На Джейми ще му дойде в повече наистина wacko.gif sad.gif
SilverSand
Ох...знаете ли, че почна да ми писва тоя криминален сериал 14.gif Искам си нормалния ОТХ 7hit[1].gif Откога не е имало една забавна серия...и като гледам това промо, пак ще има шоко 14.gif Искам малко смях като, когато Линдзи и Пейтън се джафкаха в библиотеката и първата се правеше на Ууки със стол в ръка или каквото беше там...И ся пак гледам промото и пак ще е ....тежко 0041[1].gif
nelito0o0
ХахХАх.. нЕзнам.. Ама Джейми.. горкия хъх.. Пък сигурно накрая на промото Хейли го дръпва.. за да не ги чуе Нани Кериииии хиихихихи много ще е интересно 4potrivam[1].gif 4potrivam[1].gif 4potrivam[1].gif
mR.DiSCo
Тая серия ще е мноого зарибяваща , дългоочаквания бой между Хейли и Нени Кери 4potrivam[1].gif 4potrivam[1].gif 4potrivam[1].gif
moni_hs
shocking.gif shocking.gif Промото е много плашещо! Силно се надявам това да е последния такъв епизод!
peyton_lucas_brooke
Go Haley!! worthy.gif ейй интересна серия се очертава... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
dragon_girl
Серията ще е супер,според мен smile.gif
Marissa Cooper
Толкова ми е смешно Нени Кери.Като го видя или чуя полудявам.. Направо ми писна от цялата психясала история с нея. Няма ли какво друго да измислят.
vesko_oth_fen
П Р О М О 2 WAW! :| :| :|
fenkanabrooke
Цитат(vesko_oth_fen @ Sep 23 2008, 19:48) *
П Р О М О 2 WAW! :| :| :|

Какво става не знам, всяко промо става все по - зловещо от предишното, направо вече нз какво да очаквам wacko.gif shocking.gif Честно хора вече се чудя дали това е ОТН или някакъв филм на ужасите biggrin.gif 18.gif
moni_hs
shocking.gif shocking.gif Много страшни стават тези промота! sad.gif Не мога да си представя какво да очаквам тогава от епизода... blink.gif Ще се повторя, но наистина се надявам след този епизод да се свърши с психо историите!
DeViL_AsS
Имам чувството,че Хейли ще пострада,ама дано да е нещо не толкова важно.Накрая ще се спасят според мен.
Абе общо взето целия епизод ще е за това.
sar4etyyy
Развалиха сериялаааааааааааааааааааааааааааааааааааа ... !!!!!
Syleena
Няма човек който да не иска един добър стар епизод на ОТХ.
А иначе - надявам се заглавието да е вярно и да се отнася за Кери - Сама си изкопа гроба - скачай вътре (е малко го поукрасих) И на мен ми писна от тая още отдавна Stupid.gif emoticon1 (110).gif yuk.gif angry1.gif Давай Хейли! 12.gif
FaLLOuTbOy
Ами като не ви харесва не го гледайте бе...
Промото е зверско, дано обаче приключат с Кери в този епизод, че и на мен взе да ми писва.. smile.gif
Bad`Girl
Дано Хейлс да приключи с тая Нани Кери...
vesko_oth_fen
Цитат(sar4etyyy @ Sep 23 2008, 22:23) *
Развалиха сериялаааааааааааааааааааааааааааааааааааа ... !!!!!

няма смисъл от подобни коментари mad.gif mad.gif mad.gif На който не му харесва да не пуска излишни комнетари mad.gif
На мен си ми харесва и нищо не ми е писнало, и не може да се върнат старите серий .Алооооо! те са пораснали няма гиманизя няма любони триъгълници няма др ..... blush.gif blink.gif

------------------------------------------------

Към епизода mrgreen[1].gif И двете Промота къртът миФкии shocking.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Тая Кери ме убива просто с тъпите си планове biggrin2.gif няма да вземе Джейми ще е прекалено според мен blink.gif unsure.gif . И дано в новия епизод да има повече Naley сцени dry.gif

П.С. А дали има някъв шанс това да е бащата на Пейтън дето се появи в миналия епизод blink.gif
summer77881
Значи промото ме шокира отвсякъде тая серия ще е много интересна и всички които ще я гледаме ще тръпнем в очакване!!!!

Относно тези с коментари от типа НЕ МИ ХАРЕСВА или ПЪЛНА БОЗА мога само да кажа Ми не го гледайте бе ако предпочитате сериал в който има само Happy end и щастлива любов ми ходете гледайте нещо друго.Не се ли наситихте на сериали в който има многоъгълници от любов и жанра на филма секи сезон е един и същ и сценаристите постоянно разпъват лукуми?!?!?! ОТХ е различен!!!!Във всяка серия се случва нещо ново и неочаквано днес си мислиш че е драма утре екшън в вдруги ден трилър на следващият романтика и така нататъка. ОТХ е филм за фенове на всички жанрове филми посвета защото не е като останалите сериали постоянно се случва нещо... нещо което би накарало всеки да изтръпне и да гледа още по задълбочено!!! Като не ви харесва ходете гледайте нещо по обикновенно... Нещо със 20 сериики и накрая завършващ с три дни яли пили и се веселили!!! Мисля че вече трябва да е станало ясно на всички че ОТХ не е филм за всеки човек ОТХ е филм само за ценители!!!!
SilverSand
Имам само един въпрос - защо всички се нахвърляте на хора, които примерно са споделили, че така сериалът не им допада? Това не означава, че не са му истински фенове или пък че ще спрат да го гледат. В крайна сметка според мен именно бидейски истински фен се изразява в това да си способен да отсееш кое е добро, кое е по-зле от преди и т.н. dry.gif Пък и аз ли не съм много на ясно или не можеш да споделищ мнението си за дадена серия щом не е само "оле оле ОТХ оле"? blink.gif
А колкото до второто промо-определено ще има бой,но как Кери такава се промъкваше зад Хейли...Welcome to DIE HARD 5 starring Nanny Carry punk.gif
TheEndOfDreams
Дано тая лудата или Дан или Хеили в тоя епизод я пребият или я опандизят че ми писна с неините глупости !
Защото промото е много шокиращо !
gotinatakuma
ООООООООООООХХХХХХХХХХХ аман от тая Нени Кери вече! mad.gif
Къде е стария Трий Хил?Онзи който ме караше да гледам серия след серия и да искам още!!!Честно казано тия убийства и отвличания и психарии ми писнаха! 0041[1].gif
MoNteSo
Къв е тоя трилър бе братче... Развалиха сериала тотално glare.gif glare.gif glare.gif
Голяма грешка беше убийството на Кю.Трябваше да го оставят, за да има интерес поне в баскетболните срещи.А сега щели 4-ма да ми играят... да им с**** на сценаристите! 7hit[1].gif 7beshake[1].gif
neohl
Ако беше прочел малко щеше да видиш, че Кю напуска сериала за да прави филм свързан с баскетбол .. сценаристите не са го изгонили wink.gif Трябваше да го махнат по някакъв начин. Другото, което е ... нормално като гледаш една две години нещо и го следиш да има моменти в които да ти се стори супер тъп. В край на сметка изчакайте ако искате да излезе целия сезон и го изгледайте на един дъх. Може би така ще ви е по-интерес.. smile.gif
badbaby22
Вече сериала взима да става страшен...
fenkanabrooke
One Tree Hill S06E05@Zamunda.net
Ура, нямам търпениее да я гледам. biggrin.gif 4.gif 10.gif
borko

6.05 Download:
One.Tree.Hill.S06E05 @ Data.BG

ПП след 7:00 ч.
moni_hs
One Tree Hill 06х05 Music:
"How Would You Like It" - Jem
"Moving Ground" - Mezzanine Owls
"Heartbeat" - Adios Control
"Orphans" - Jack's Mannequin
"Running Down" - Michelle Featherstone
"They Bring Me To You" - Joshua Radin
"Capsule" - Turin Brakes
"Alison" - Elvis Costello
"No Envy, No Fear" - Joshua Radin
"If I Am A Stranger" - Ryan Adams & the Cardinals

Едит: Изглежда съм допуснала грешка в цифрите, за което се извинявам! Иначе това е музиката от точно този епизод! Не съм безгрешна. smile.gif
zuzito
Нени Кери рулз отвсякъде.Такъв психопат рядко се среща biggrin.gif
hristin4e
Готина серия... Очаквах, че ще има повече психо неща, но явно толкова свикнах с тая бавачка, че ми се стори че мина много леко biggrin.gif Радвам се, че повече няма да я видим. Деб я започна, Дан я довърши - страшна двойка rolleyes.gif

Брук - много се радвам, че терапевтката един вид я насочи към правилния въпрос и отговор rolleyes.gif Хареса ми, че отиде да говори със Сам... Не знам защо е включена в серияла, но определено има защо и имам чувството, че е заради Брук... Вероятно Брук да й помогне.
Честно казано мислих, че нещо човешко ще се появи във Виктория и ще каже, че не иска компанията, но уви... Как може някой изобщо да бъде толкова коравосърдечен... unsure.gif
Пейтън - стана много тъпо с Мик... Защо не се появи на вечерята? Явно наистина той е баща й. Когато се обади на Лукас и му говореше ми стана много приятно..., защото по принцип нищо не виждахме като връзка между тях... А така вече ги почувствах както преди... smile.gif Силната връзка между тях ми липсваше в предишните серии... rolleyes.gif
Не знам дали ще видим Мик отново, но честно казано май не искам да го виждам. unsure.gif
Лукас - според мен беше ясно, че ще му е трудно на каже на Линдзи. Даже ако аз бях на неговото място (дано да не бъда) и на мен би ми било трудно. Все пак... има история и с нея. Но Линдзи ми хареса как реагира... въпреки, че сега е наранена (и то няма как иначе), му припомни това което каза миналия сезон за Лукас и Пейтън в книгата smile.gif
Нейтън - стана ми страшно тъжно да него... От начало подскачах от радост като му се обадиха по телефона, а после... Аз не мисля, че ще приеме... rolleyes.gif

Беше хубава серия... по-добра от миналите. Хареса ми rolleyes.gif
Nancyto
Очаквах да е доста по- страшно. Не беше лоша серията, момента с Деб и "Quess there is more than one crazy nanny in that town. Bitch!'' ми хареса много. mrgreen[1].gif Все повече почвам да харесвам Деб.
Иначе Нейтън... Тъжно ми стана за него, но мисля че ще откаже и ще опита другаде.
Предполагаемият баща на Пейтън нещо не ми вдъхва доверие. shocking.gif
За Линдзи, кофти, mais c`est la vie. И Брук ще се оправи, много ми е интересно с какво ще се захване. mrgreen[1].gif
Ще чакам субтитрите защото имаше неща, които не разбрах напълно. :/
NhazUl
Семейство Скот (Деб и Дан) рлз.

Пейтън ме дразни, колкото и да я обичам иначе.
neohl
Деб и Дан си остават най-ненормалните biggrin.gif Дан как довърши тоя психопад smile.gif Изобщо не му дреме на човека кой ще гръмне tongue.gif Според мен направиха всичко по смешния начин. Мислех си, че ще е по като ужас, но се посмях на Деб и Дан. Добре беше серията smile.gif

Надявам се нещата за Брук да се оправят. Нейтън трябва да вземе трениорската позиция. Сцената със загасващия салон беше достатъчно показно за бъдещето му. Пейтън ... не знам, няма да я коментирам. Хареса ми само в началото как гледаше лукас докато тои спи smile.gif
mR.DiSCo
Уоу серията беше суперска 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Края ме уби 18.gif и само като Деб и заби бутилката в лицето и вобще суперска biggrin.gif biggrin.gif
fenkanabrooke
Дойде времето да коментирам серията и аз. Най - много ме зарадва, че в началото отново имаше така любимите ми мисли и то не само от Лукас, а от почти всички герои. worthy.gif Този епизод ме изненада положиително, мислех, че ще е по - страшен, а той се оказа и доста забавен 18.gif biggrin2.gif Заглавието не го очаквах да се изпълни толкова буквално, но както се казва в българската поговорка : "Който копае гроб другимо, сам пада в него." Нейтън не очакваше да му предложат работа като треньор, а и аз също. Той заслужава да има своето бъдеще в самата игра и се надявам искрено мечтата му да стане реалност. Колкото до Брук, знаех си, че няма да и бъде лесно да се откаже от модната линия, толкова труд и усилия е вложила , за да потръгне. Викторището каквото си е научила го прави, няма да я коментирам, безсърдечно същество. Определено Сам ще бъде часст от живота на Брук.Много се зарадвах на завръщането на Милисънт, Бруки имаше нужда от нея, двете бяха много близки. blush.gif rolleyes.gif Деб с всеки изминал епизод ме изумява, толкова е готина. Смях се ужасно много , когато удари ПсиКери с шишето Дон Периньон, с което беше решила да отпразнува смъртта на Дан. 18.gif18.gif18.gif А на репликата "Предполагам, не съм единствената луда бавачка в този град. Кучко!", се попиках. 18.gifmrgreen[1].gifbiggrin2.gif Нени Кери беше луда, но и много секси с тази медицинска униформа. biggrin2.gif Дан, обаче я уби и заличи любимата на всички бавачка от земята. 15.gifbiggrin2.gifbiggrin2.gif Ако се сетя още нещо, ще допълва. smile.gifsmile.gifsmile.gif
Djindja
Леле тоя епизод мислех че ще е доста страшен.. А обаче изобщо не очаквах че Деб ще направи точно това знаех че ще отиде там , но какво щеше да направи... Баси как и цепна HEADSHOOT беше супер серийка. И тея идиоти не заслужават Нейт той ще отиде другде и ще си играе както подобава. Ама Деб най - много ме изкефи с тая бутилка кат я прасна в лицето й... smile.gif smile.gif biggrin.gif happy.gif
summer77881
Тая серия беше просто невероятно яка!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Всички чувства които някога съм изпитвала през живота си сега наведнъж се насъбраха
страх-когато Джейми се луташе сам сред треволяците
радост- когато се обадиха на Нейт за Баскетбола
тъга и малко сълзи-когато Нейт разбра че го искат за трениор и остана сам в салона и лампите загаснаха
отекчение-макар и гадно да прозвучи всички сцени с другите актьори ми бяха малко скучни и отекчителни можеби защото ме вълнуваше какво ще се случи с Нейт Хейли и Джейми
въобще мога да кажа че това беше една УДИВИТЕЛНО добра серия от една страна съжалявам че сега Бавачката я няма защото благодарение на нея любимият ми филм стана почти като любимият ми жанр филми но както се казва всяко зло0 за добро И пак казвам серията беше УДИВИТЕЛНА!!!!!!! worthy.gif worthy.gif Евала на Марк!!! Обичам го тоя филм бе biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
GABRIELA
Английските субтитри излязоха ли?
dragon_girl
Невероятно,напълно съм съгласна с Крис biggrin.gif
lu~
Беже много забавна . 18.gif
Хареса ми като цяло с малки изключения . :]]
hristin4e
Цитат(GABRIELA @ Sep 30 2008, 17:59) *
Английските субтитри излязоха ли?

Не още за съжаление. Най-вероятно утре. Който иска да ги следи може да поглежда в този сайт smile.gif
Inagr
Я да си кажа личното мнение: идеята за Пейтън да намери баща си е много добра и е много логично да е някоя забравена рок звезда( не съм го чувала този съжалявам). Но тази Хилари незнам какво й става, много изкуствено й се получава. Бях чела наскоро, че й бил омръзнал "напудрения" ОТХ.
Дано да се разведри обстановката с нещо различно, че Нани Кери много замириса на Дерек.
peyton_lucas_brooke
еее Нани Кери е безсмъртна бее mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif тая ме уби направо biggrin2.gif biggrin2.gif оо не не-много яка серия worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif
davora
да серията си я бива! тфа накрая нени кери пак жива ми се стори прекалено ... малко фантастика да има ... но Слава Богу... дано се махне най накрая !!! ...а за тоя бащата... още в началото като се срещнаха с пейтън той каза че не знае кой е баща й ако не ме лъже паметта пък сега какво го изкараха...и дано сега вече Дан получи своя втори шанс искам да го има smile.gif дано и нейтън намери начин да се върне като играч... wub.gif и така аз съм доволна !
traiana
Английски субтитри!
FaLLOuTbOy
Докато се рових из чуждите ОТХ форуми се натъкнах на много яко мнение на един юзър..

1. How did seemingly best friends at the end of season 5 (Brooke & Lucas) suddenly forget each other and not have a single conversation in 5 freaking episodes?
2. Why did the "meant to be epic love" (... whatever...) get together to only talk about sleeping with each other and make other sexual innuendo. Oh and when Lucas finds out about Peyton's dad, he doesn't really seem to care... And it seems like she loves him way more than he loves her to me.
3. Why do Nathan and Haley seem to have no scenes together?
4. Are we supposed to believe that Peyton's dad is a mega rock star and her mom is a fantastic artist who knows many mega rock stars?
5. How did Carrie survive the first bullet and have that much life in her to sit up and challenge Dan Scott (what an idiot)?
6. WHY is everyone so stupid that they can't see that the fingermarks on Brooke's arms, legs, and back were not from the stairs trying to grab her and save her as she tumbled down?

Нямам време го преведа, ако на някой друг му се занимава.. smile.gif
Sway
QUOTE(FaLLOuTbOy @ Oct 1 2008, 11:21) *
Докато се рових из чуждите ОТХ форуми се натъкнах на много яко мнение на един юзър..

1. How did seemingly best friends at the end of season 5 (Brooke & Lucas) suddenly forget each other and not have a single conversation in 5 freaking episodes?
2. Why did the "meant to be epic love" (... whatever...) get together to only talk about sleeping with each other and make other sexual innuendo. Oh and when Lucas finds out about Peyton's dad, he doesn't really seem to care... And it seems like she loves him way more than he loves her to me.
3. Why do Nathan and Haley seem to have no scenes together?
4. Are we supposed to believe that Peyton's dad is a mega rock star and her mom is a fantastic artist who knows many mega rock stars?
5. How did Carrie survive the first bullet and have that much life in her to sit up and challenge Dan Scott (what an idiot)?
6. WHY is everyone so stupid that they can't see that the fingermarks on Brooke's arms, legs, and back were not from the stairs trying to grab her and save her as she tumbled down?

Нямам време го преведа, ако на някой друг му се занимава.. smile.gif

1. Как "най-добрите приятели" от сезон 5, Брук и Лукас, внезапно забравиха един за друг и не са имали нито един разговор за цели 5 епизода?
2. Защо т.нар. "епична любов" (...все тая...) се събират само за да си говорят как ще спят заедно и да си правят сексуални намеци. А, и когато Лукас разбра за бащата на Пейтън, не изглеждаше да му пука особено... И изглежда, че тя го обича много повече, отколкото той нея.
3. Защо Нейтън и Хейли нямат сцени заедно? (не съм съгласна smile.gif )
4. Очаква ли се да повярваме, че бащата на Пейтън е мега рок звезда, а майка й е била невероятен художник, който е познавал много мега рок звезди?
5. Как Кери оцеля от първия куршум и имаше достатъчно живот в себе си, за да седне и да отправя предизвикателства към Дан Скот?
6. ЗАЩО всички са толкова тъпи, че не забелязаха, че белезите от впити пръсти в ръцете, краката и гърба на Брук не са причинени от опитващи се да я хванат и спасят от падането стълби???

smile.gif
beni4
Здравейте ОТХ запалянковци biggrin2.gif
Серията си беше готина, само нещо с Линдзи не ми харесва mad.gif .......... дано да няма продължение! Гледах серията без субтитри и за това може и да съм заблудена!
На Пейтън ролята е просто супер маловажна в този сериал, да не кажа че я дават от немай къде..... А аз страшно много я харесвам!

Субтитри има в ЗАМУНДА........... дърпайте и гледайте!

Относно поста на Sway - 10х за превода и СУПЕР комантар!!!!! Абсолютно съм съгласна................
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.