Уникален, уникален, уникалееен!!!!

Това беше просто епизода! Всички главни герои, без Джими разбира се, и с такава невероятна игра, просто нямам думи да опиша как се кефя в момента
Диалозите в епизода бяха невероятни - такава тръпка, такива чувства, просто всичко беше изпипано перфектно!
Зоната "Фантом" я бяха направили супер, ефектите си бяха на място, а реката от кръв страшно много ме изкефи /или просто там реките са си червени

/ Както миналият епизод с Зоната ми хареса, така и този, с разликата, че този 10 пъти повече

Още оттогава ме кефят начина, по който са направени Зонарите, страшно
creepy са и много ме кефят

Така сега за героите:
За малкото време, за което видяхме
Лоис, ми направи страшно хубаво впечатление. Първо страшно се изненадах, че отново се премести при него, след това жертвоготовността й когато Кларк и каза да се махне, а тя буквално си се залепи за него, в Зоната бяха страшни, а репликата на Кларк
No one's gonna mess with Lois and Clark, горката беше толкова отчаяна

И когато не искаше да напуска Зоната без Кларк след като му чу крясъците, тея двамата почнаха много да ме радват когато са заедно, няма ги вече детските им закачки от миналите сезони, сега самите им персонажи са пораснали и е доста по-приятно да се наблюдават, поне за мен де / омг, превръщам се в шипър

/
Клои беше невероятна, както казах миналата седмица приятелската й връзка с Кларк става по-силна с всеки изминал епизод, наистина Клои е страхотна!

Как се надлъгваше с Тес и отново казвам диалозите бяха невероятни! После с Дейвис бяха страхотни и само :
when i feel like my friends
have left the planet. 
Още наш'то момиче не се е отказало от Дууми

Сцената с кристала беше уникална, само как и се белнаха очичките / заприлича ми на една демонка

/ и над кристала ръката, много добър момент! Как метна Оли кат прашинка

Брейни
FTW!!!Страшно се радвам, че
Оливър последните два епизода се върна в правилния път, а само Клои как го омоляваше и после :
- All right, who does this fancy
piece of equipment belong to?
- Tess mercer.
- Mercy?
- Well, why didn't you just say so?
Как се промъкна в имението, гепса устройството и сложи Тес на диванчето и готов
Тоя сезон с всеки изминал епизод,
Тес, все повече и повече ме радва! На всичко е готова да открие Лекс. Първо говореше с Клои, после след като чу, че Феора има нещо общо с Криптон и предложи партньорство и накрая открила и стъпката на Кларки. Наистина, според мен, Тес е невероятно попълнение през тоя сезон! Страхотна е!
Откога чаках отнова да видя добрата братовчедка -
Кара. Въпреки че се забелязваше лека промяна в отношението й, но си е останала абсолютно същата. Още е толкова жертвоготовна - жертвала е живота си само и само, за да не излязат Зонарите и когато не искаше да си иде от Зоната, за да може Кларк да излезе , до последно си мислех, че няма да му хване ръката и ще си остане там

Върна се и когато можеше да бъде при Кларк и да й по-спокойно и нормална /въпреки че живота на Кара и Кларк, не знам дали някога ще може да бъде нормален.../ тя отново тръгна заради дълга си, наистина невероятен персонаж!
Отдавна се не бях радвал на
Кларки така както днес. Страшно ми хареса всичко около него. Първо когато не искаше да намесва Лоис и й каза да се отдръпне, после когато ги защитаваше с Кара в Зоната, после когато не искаше да остави Кара в Зоната и накрая с Тес когато я залъгваше. Наистина в този епизод само добри качества се разкриваха в персонажите не героите и дори се засилваха.
Феора - беше невероятна, красива, уникалнааа!!!! Втора извънземна за сезона и тази ми хареса много повече от Максима! На Ерика много и отива така, направо гледах е така -

- докато играеше. И как търсеше отчаяно сина си

Начина, по който се разправи с Тес страшно ми хареса и добре, че Тес се усети, че това не е Лоис, защото с тоя мъртвия дето и лежеше в краката щеше да си има големи проблеми

После как не се и двуомеше и като хвана Клои за гърлото и я дигна, страшно ме израдва. Дейвис през цялото време имах чувството, че й не вярва и после след като се бяха осамотили с какво хладнокръвие го наръга с кола

А боя с Кларк ще го запомня, не се среща често да видиш как Лоис /макар и не съвсем/ налага Кларк
btw значката беше доста интересна дето Кара я затвори в нея.
И накрая, но не на последно място и по важност -
Дейвис!!! Няма пак да се повтарям колко е бил - невероятен, страхотен, уникален и т.н, и т.н. Просто помислете си на хората, които не четат спойлери какво им е било като го видяха промушен с кол и после като се събуди

И все пак наистина беше уникален, отново не знам за кой път се повтарям като казвам, че екипа са направили страшно попадение като са избрали Сам за ролята - тоя човек толкова добре предава емоциите и толкова добре играе, че няма накъде

С Клои са страхотни заедно, не знам обаче страшно ми харесва да им гледам сцените

А когато се събуди всичко беше направено като от някой филм на ужасите - лампата прекъсва, лежи в кръв и една тръба дето му минава през гръдния кош, но най му се изкефих като влезна в оная стая и тръгна да се корми

Как се забави времето и ножа се пръсна на парчета, беше много яко
Официално обявявам, че това е любимия ми епизод от тоя сезон! Бих му дал и повече от 5, но не може
ПП. Малко се олях