Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, сезон 8 - епизод #8 - "Bloodline"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 8
repeto
Епизод #8 - "Bloodline"

Връзка в АренаБГ:

Smallville Season 8 Episode 8 - Bloodline

Връзка в Замунда:

Smallville Season 8 Episode 8 - Bloodline

Официално описание

Кара се завръща. Кларк получава анонимен пакет, съдържащ кристала, който Тес намери на Северния полюс. Когато Кларк взима кристала, той се активира и изпраща него и току-що влизащата Лоис в Зоната Фантом. Двамата попадат на Кара. Тя отваря портал, за да може Лоис да се върне, но съпругата на Зод - Феора успява да избяга с нея и да обсеби тялото й. Обладаната Лоис започва да всява разруха из Метрополис.

Снимки

Спойлери

- Кларк и Лоис се озовават в зоната Фантом, където срещат Кара.

- Ерика Дюранс разкри в инервю, че в някои момент от епизода Лоис се сдобива с някакви суперсили и тези сили имат някаква връзка с "жена на извънземен". Една от силите на Лоис ще е хвърляне на хора.

- Най-вероятно Кара се завръща именно в този епизод.

- Лоис попада в много неочаквана за нея ситуация. Не е романтична ситуация, но я поставя на място на което никога не е била преди.

- Всички от състава участват в този епизод с изключение на Арън Ашмор.

Трейлъри

Bloodline Trailer

Bloodline Trailer 2

Bloodline Director's Cut

Bloodline Preview Clip

Дата на излъчване: 6-ти ноември

sonofsparda
Нови спойлери - Според продуцента Дарън Суимър в новия брой на списание Sci-Fi - Кларк и Лоис се озовават в Зоната Фантом, където срещат Кара.

Ето откъде ще идват суперсилите на Лоис. smile.gif
sonofsparda
CW пусна официално описание за "Bloodline"

Кара се завръща. Кларк получава анонимен пакет, съдържащ кристала, който Тес намери на Северния полюс. Когато Кларк взима кристала, той се активира и изпраща него и току-що влизащата Лоис в Зоната Фантом. Двамата попадат на Кара. Тя отваря портал, за да може Лоис да се върне, но съпругата на Зод - Феора успява да избяга с нея и да обсеби тялото й. Обладаната Лоис започва да всява разруха из Метрополис.

Oooh, yeah... 15.gif
ViruZzZ
Уау shocking.gif Досега всички епизоди на bitch-Лоис страшно са ме радвали mrgreen[1].gif Дано и тоя да не е изключение, а и вече ми домъчня за Лорчето biggrin2.gif
sonofsparda
С теб съм, Китсу. 15.gif Кара и badass Лоис в един епизод - има потенциал и то доста. Дано се получи добре. smile.gif
sonofsparda
Промоционални снимки - в първото мнение.

Yeeeah! mrgreen[1].gif
Apfh
Ааааааа.... omg!!! omg!!! omg!!!
Дрешките на Кара радват супер много! Пък и са в много 'Ридик' стил...
smile.gif
sonofsparda
Още снимки - в първото мнение. smile.gif

Айде, женската аудитория пак намазаха. dry.gif biggrin2.gif Btw много ми е чудно дали жената на Зод обсебила Лоис, ще знае нещо за Дейвис. Дуумсдей уж е бил създаден на Криптон, ще бъде интересно това да се види. smile.gif
apophis
Лоис е направо убийствена във снимките косата и е невероятна.Очаквам епизода с нетърпение да видя Лоис как се развихря
sonofsparda
Трейлър на епизода - Bloodline Trailer

shocking.gif shocking.gif shocking.gif
vikihill96
Мдааа, абсолютно правилно си го каза Кара- Wellcome to Hell 15.gif 15.gif . Готино епизодче ще бъде без съмнение happy.gif .
repeto
Smallville - Bloodline Trailer 2

Lois/Faora (to Davis): Trust me, my son. shocking.gif

Уоу какъв син, какво чудо. Това дали в буквалния смисъл го каза или какво... Явно настина ще излезе, че има връзка между Дейвис-Фиора-Брейниак. Дори и Брейниак изтрива всички спомени на Клои, но оставя само тези за Дейвис. Тъй че тези епизодо ще са невероятни, сега само остана да излезе, че и Лайнъл е имал в предвид "what is coming is so terrible" да е говорел за Дейвис и просто ще стане супер.
sonofsparda
Уоу, това ме сдуха тотално. ohmy.gif Може и да няма предвид "син" буквално все пак. В смисъл ако Дейвис е роден криптонец, нямаше да има трансформация я. wink.gif Може Зод и жена му да са го създали по някакъв начин или нещо такова - така вече има смисъл да го нарича свой син. В комиксите Дуумсдей по принцип е създаден на Криптон. Мале, много въпроси, много нещо. Ама сега като се замися, ето защо заглавието "Bloodline" е толкова подходящо за цялата работа. Явно не е ставало въпрос само за семейната връзка на Кларк и Кара. smile.gif Браво.
repeto
Smallville - Bloodline Director's Cut

Този кристал малко приличаше на този на марсиянеца.
sonofsparda
Доста прилича в интерес на истината. И Кларк и Лоис са hottt. А така ли ми се струва, или и този епизод ще е така промотиран като "Instinct" smile.gif Петък е, а вече два трейлъра и кът. Айде, още вкустотийки, моля. biggrin.gif
vikihill96
Ааа, ама Лойс как само го беше "затиснала" върху колата и като му каза, "Лойс не може да те чуе"- направо си изглеждаше, че Лойс "ич" я няма в момента. Егати готината гадна ку.ка изглеждаше Ерика в този момент- i liiiike that 15.gif 15.gif . А и Кара се завърна. А това от трейлър с "my son" също ми обра точките- да видим какво изродчетата са имали предвид wink.gif .
sonofsparda
Ето и превю клип на епизода - Bloodline Preview Clip

Клипа съдържа спойлери! Tези, които не искат да научават предварително, да не го гледат.
vikihill96
Бе тая шефка на CW да не би някой "расов жребец" да я ..... сещате се, че не гледа какво става в телевизията й....Колко клипчета и трейлъри на Смолвил за един ден- направо си е грехота по "Скалометъра на "гуспужа" Ощрьоф или там каквото овче име имаше онази начело на телевизията, да се промотира толкова Смолвил- тц-тц-тц 18.gif 18.gif .
sonofsparda
Да бе, Вики, и аз съм смаян, сериозно. Айде ся и ако налее малко повечко мангизи, за да може Дуум буквално да строши Кларк от бой, я признавам.
A_l_e_x
Оле,ква е красива Ерика. Уау. Много и отива тъмната коса.
Кара - неее! Мис Пиги is back.
ViruZzZ
Аааа трейлърите са умопомрачителнииии 3.gif Лоис/Дейвис сцената направо кърти. Супер епизод се очертава, нямам търпение, времето бързо ще се мине, ляляя biggrin.gif
Oliver_Fenka
Нямам търпение да видя отново Кара smile.gif.Много е готина.
sulu
Изгледах всичките пуснати клипчета още оняден и нямам търпение.Този епизод ще бъде невероятен.Просто Кара, Лоис със способности, пусната в Метрополис.Ах няма ли да идва вече Петък...
sonofsparda
Вие сте на ход. smile.gif
doctor_freeman
LOL... shocking.gif
...

Като за начало искам да вметна, че това е първата серия от този сезон, която изтеглих и изгледах веднага след като беше качена. Имах огромни очаквания за този епизод и за щастие мога да кажа само едно - HOLY SHIT!
Уникален епизод... Няма да се впускам в подробни описания, нямам много време, но ще отбележа нещата, които ми направиха впечатление. Завръщането на Кара!!! Беше невероятно отново да видим братовчедката на Кларк в действие. Много добре изпълнен reunion, за разлика от миналогодишните приключения на М-р Фантастик. Дано се появи отново, ще я посрещнем с отворени обятия! Дуумсдей.. Не знам какво да кажа просто... Нещата все повече си идват на място, което изключително ме радва! Като слушах разговора на Дейвис и Феора просто щях да се размажа от кеф! Не съм сигурен, но мисля че в комиксите Дуумсдей става все по-силен, след като бъде "убит". На смешниците, които плюеха наляво-надясно версията му в Смолвил мога да кажа само едно - Make sure you don't stay in his way, fellas... 15.gif 15.gif 15.gif
Нещото, което наистина ми прави впечатление този сезон е, че действително досега нямаме филъри. Така си е. И като гледам какво се задава, не виждам скоро да имаме такъв епизод. Просто досега от PS3 получаваме митология в промишлени количества, страхотно развитие на персонажите, неща, които сме очаквали да видим през последните години, но не сме... Епизодите преливат един в друг, както и сюжетните линии ако сте забелязали. Просто думи нямам да изразя възхищението си към PS3, защото правят чудеса с новия сезон. Да се надяваме Смолвил да продължи да се издига все така нагоре!
Хайде, с нетърпение чакам да видя и вашите мнения. smile.gif Go for it!
ViruZzZ
Уникален, уникален, уникалееен!!!! worthy.gif Това беше просто епизода! Всички главни герои, без Джими разбира се, и с такава невероятна игра, просто нямам думи да опиша как се кефя в момента biggrin2.gif
Диалозите в епизода бяха невероятни - такава тръпка, такива чувства, просто всичко беше изпипано перфектно!
Зоната "Фантом" я бяха направили супер, ефектите си бяха на място, а реката от кръв страшно много ме изкефи /или просто там реките са си червени unsure.gif 18.gif / Както миналият епизод с Зоната ми хареса, така и този, с разликата, че този 10 пъти повече biggrin2.gif Още оттогава ме кефят начина, по който са направени Зонарите, страшно creepy са и много ме кефят 3.gif Така сега за героите:
За малкото време, за което видяхме Лоис, ми направи страшно хубаво впечатление. Първо страшно се изненадах, че отново се премести при него, след това жертвоготовността й когато Кларк и каза да се махне, а тя буквално си се залепи за него, в Зоната бяха страшни, а репликата на Кларк No one's gonna mess with Lois and Clark, горката беше толкова отчаяна biggrin2.gif И когато не искаше да напуска Зоната без Кларк след като му чу крясъците, тея двамата почнаха много да ме радват когато са заедно, няма ги вече детските им закачки от миналите сезони, сега самите им персонажи са пораснали и е доста по-приятно да се наблюдават, поне за мен де / омг, превръщам се в шипър shocking.gif 18.gif /
Клои беше невероятна, както казах миналата седмица приятелската й връзка с Кларк става по-силна с всеки изминал епизод, наистина Клои е страхотна! blush.gif Как се надлъгваше с Тес и отново казвам диалозите бяха невероятни! После с Дейвис бяха страхотни и само : when i feel like my friends
have left the planet.
18.gif Още наш'то момиче не се е отказало от Дууми blush.gif Сцената с кристала беше уникална, само как и се белнаха очичките / заприлича ми на една демонка 18.gif / и над кристала ръката, много добър момент! Как метна Оли кат прашинка 18.gif Брейни FTW!!!
Страшно се радвам, че Оливър последните два епизода се върна в правилния път, а само Клои как го омоляваше и после :
- All right, who does this fancy
piece of equipment belong to?
- Tess mercer.
- Mercy?
- Well, why didn't you just say so?
18.gif
Как се промъкна в имението, гепса устройството и сложи Тес на диванчето и готов 18.gif
Тоя сезон с всеки изминал епизод, Тес, все повече и повече ме радва! На всичко е готова да открие Лекс. Първо говореше с Клои, после след като чу, че Феора има нещо общо с Криптон и предложи партньорство и накрая открила и стъпката на Кларки. Наистина, според мен, Тес е невероятно попълнение през тоя сезон! Страхотна е! blush.gif
Откога чаках отнова да видя добрата братовчедка - Кара. Въпреки че се забелязваше лека промяна в отношението й, но си е останала абсолютно същата. Още е толкова жертвоготовна - жертвала е живота си само и само, за да не излязат Зонарите и когато не искаше да си иде от Зоната, за да може Кларк да излезе , до последно си мислех, че няма да му хване ръката и ще си остане там unsure.gif Върна се и когато можеше да бъде при Кларк и да й по-спокойно и нормална /въпреки че живота на Кара и Кларк, не знам дали някога ще може да бъде нормален.../ тя отново тръгна заради дълга си, наистина невероятен персонаж!
Отдавна се не бях радвал на Кларки така както днес. Страшно ми хареса всичко около него. Първо когато не искаше да намесва Лоис и й каза да се отдръпне, после когато ги защитаваше с Кара в Зоната, после когато не искаше да остави Кара в Зоната и накрая с Тес когато я залъгваше. Наистина в този епизод само добри качества се разкриваха в персонажите не героите и дори се засилваха.
Феора - беше невероятна, красива, уникалнааа!!!! Втора извънземна за сезона и тази ми хареса много повече от Максима! На Ерика много и отива така, направо гледах е така - shocking.gif - докато играеше. И как търсеше отчаяно сина си unsure.gif Начина, по който се разправи с Тес страшно ми хареса и добре, че Тес се усети, че това не е Лоис, защото с тоя мъртвия дето и лежеше в краката щеше да си има големи проблеми biggrin2.gif После как не се и двуомеше и като хвана Клои за гърлото и я дигна, страшно ме израдва. Дейвис през цялото време имах чувството, че й не вярва и после след като се бяха осамотили с какво хладнокръвие го наръга с кола shocking.gif А боя с Кларк ще го запомня, не се среща често да видиш как Лоис /макар и не съвсем/ налага Кларк 18.gif btw значката беше доста интересна дето Кара я затвори в нея.
И накрая, но не на последно място и по важност - Дейвис!!! Няма пак да се повтарям колко е бил - невероятен, страхотен, уникален и т.н, и т.н. Просто помислете си на хората, които не четат спойлери какво им е било като го видяха промушен с кол и после като се събуди 16.gif 18.gif И все пак наистина беше уникален, отново не знам за кой път се повтарям като казвам, че екипа са направили страшно попадение като са избрали Сам за ролята - тоя човек толкова добре предава емоциите и толкова добре играе, че няма накъде worthy.gif С Клои са страхотни заедно, не знам обаче страшно ми харесва да им гледам сцените blush.gif А когато се събуди всичко беше направено като от някой филм на ужасите - лампата прекъсва, лежи в кръв и една тръба дето му минава през гръдния кош, но най му се изкефих като влезна в оная стая и тръгна да се корми biggrin.gif Как се забави времето и ножа се пръсна на парчета, беше много яко biggrin2.gif
Официално обявявам, че това е любимия ми епизод от тоя сезон! Бих му дал и повече от 5, но не може blush.gif
ПП. Малко се олях 18.gif
vikihill96
Ключовата дума в този, а и в предишните няколко епизода, но май най-вече в този, е класа. Класа откъдето и да го погледна- наистина, Зоната я бяха представили дори още по-добре отколкото очаквах, "речичките червени, хълмчета зелени"....чакай бе, то хълмчета нямаше 18.gif ...ма не са ми и притрябвали. Кара, ееех, Кара- най-сетне да те върнат и то потакъв "супергеройски" начин и отново да те отнемат от нас- макар че и аз се надявам братчедката да се върне за един-два епизода още... Тъкмо може да "отмъсти" на Дуумсчо за убийството на Кал-Ел ( временното де)- ех, ама и аз от рано рано почнах да си правя плановете 1.gif 1.gif . Тес и Оли- ами ViruZzZ - много добре си обяснил в краткия си пост icon_peace.gif , емоциите, които и мен ме владееха докато гледах сценките с тях двамата. Виж на Клои направо ми "изгоряха интегралните схеми" докато я гледах- брррр, мамооо, този Брейни е май още по-голям изрод отколкото съм си представял( а аз мога доста в това отношение. Лойс- ами какво да кажа и като Лойс, и като Феора- беше absolutely gorgeous- не повече от Максима, защото те просто са с различен тип красота някак си, но в класациите си- всяка от тях докопва първото място 4.gif . Кларки- ами какво да добавя за него- "всееее по-Суперменски, и по-Суперменски" почва да се държи, ... а аз продължавам с всеки епизод все повече и повече да се кефяя. И накрая, но не и на последно място- Дейвис/Дуумсчо- наистина попадението с каста на Сам е изключително успешно...Ах, как само предвкусвам вече "издадените кости", "хуубавото, симетрично личице"....абе кого ли залъгвам, ДАВАЙ, Дуумсдей, ние сме с теб- "Earth's ultimate destroyer" is coming soon, and we're waiting for him 15.gif ...Ама как само го ръгна майка му....добре, че моята не е такава 1 (4).gif 1 (4).gif .
repeto
Незнам какво става със Смолвил, но определено върви на добре.

Реитинга за Smallville епизод #8 - "Bloodline" е 4.81 million зрители и до няколко часа трябва да имаме и краиния, които ще е сигурно над 5 милиона.
vikihill96
Ииии.ах му майката. Тези цифри ( дори и евентуално да спаднат леко- а ако се качат, още по-добре) направо ми стоплиха душата. Ей на това му се вика да се покаже "кой е шефът". Направо разкъсва останалите шоута в CW на парченца. Да видим докога "господата управляващи" на телевизията няма да обръщат достатъчно внимание на най-добрите си шоута в ефира. Айде дано се сетят, че с добра реклама, на точното време, място и продукт- ей така се правят цифри и парички( което очевидно се опитват да правят, ама със залагането на напълно "погрешни коне" wink.gif ). Вива, Смолвил happy.gif .
sonofsparda
Всички се изказахте страхотно по-горе. smile.gif И аз няма какво друго да направя, освен да продължа хвалбите. Факта и че рейтинга е с половин милион по-висок от този на премиерата(което хич не става често, да не говорим пък, че и в осмия сезон), говори за качеството или както се изрази Викито - за класата(сори че плагиатствам Вики, ама и на мен ми свършват идеите понякога 10.gif ) на Смолвил през тази, както и през всяка една минала седмица този сезон. Не искам във всеки свои пост да злословя относно създателите на сериала, обаче новите продуценти го правят това, което винаги(а не непостоянно) е трябвало да бъде. Браян, Кели, Тод и Дарън правят чудеса със Смолвил този сезон и аз съм дълбоко впечатлен от работата им. Е как и няма де, все пак им е лепнат псевдонима PS3 - инициалите на любимата ми система за развлекателен софтуер. smile.gif

Но да говоря по същество. Този епизод е засега върха на сезона. Колко много неща се случиха в него - имаше Зоната Фантом(тия реки от кръв ми разкатаха фамилията), завръщането на Кара, кристалът и устройството на Тес за него, Дуумсдей, разкрития за произхода на Дуумсдей, Лоис обсебена от жената на Зод, Зелената Стрела, Клои в "Brainiac-mode", малко Кларк и Лоис, задълбочаване на мистерията с Лекс и Кларк на полюса.... Имаше всичко това и те успяха да го представят без да го превърнат в една каша. Брилиантно. Надявам се тия, дето не са харесали "Toxic", вече да са простили на Caroline Dries, защото именно тя пише "Bloodline". wink.gif Да започнем с братовчедката. Определено се радвам, че я видях отново. Саможертвата й, че е останала в Зоната, за да не може никой фантом да не излезе отново, говори достатъчно за характера й. Кара наистина е това, което и свързва Кларк с унищожения му свят, и го кара да се чувства по на място на Земята. Моментите им в Зоната и в плевнята после, бяха много силни. Да не говорим пък като й видях \S/-медальона. Ако това е последното участие на Кара/Лора в Смолвил(макар и малко да се съмнявам), останах повече от доволен. Up, up and away. smile.gif Но ако има друг сезон, може и да имаме късмет пак, ще видим. Ерика беше великолепна в епизода. Всичките й сцени като Лоис/Феора и другите с Кларк, както и тези с Дейвис бяха супер. Истерията й докато бяха в Зоната беше ненадмината, както и страхът й спрямо Кларк. Радвам се, че Лоис не остана да живее при Кларк. Рано е още. Всичко с времето си. smile.gif Клои, както винаги решена да направи всичко за своя приятел. Като разбрах спойлерите за другия епизод, бях разбира се против такъв евентуален развой на събитията, но Клои наистина понякога плаща прекалено висока цена, задето е най-доверената приятелка на Кларк. Ако Кларк наистина направи така(няма умишлено да издавам, за тези които не знаят или не искат да се спойлват предварително), както спойлерите намекват, го разбирам и то доста. Оли също добре му го каза. Като стана въпрос, Изумрудения Стрелец най-накрая пак го показаха. Забавен, както винаги - и с Клои, и с Тес. Особено ми допадна и как е настроен спрямо криптонските "работи" около Кларк. Наистина, когато нещо е извън разбиранията на нормалния земен човек, понякога е добре да не го интересува толкова. Прави ми впечатление, че доста хора говорят против Тес, главно поради фенщината си спрямо Лекс Лутър(много, от които със сигурност не са чували за него преди да гледат Смолвил, но това е вече different story...). Няма да споменавам отново какво мисля за това - ако някои не гледат на Тес като нищо повече от Lex-wannabe, си е тяхна загуба... in my opinion. Героинята засега е много добра според мен. Кларк? Кларк е Супермен. Какво повече може да се каже за него, което да го охарактеризира по-добре? Този сезон нашия човек е по-добър от всякога във всяко едно отношение. И ако като върнат Лана, не му скапят momentum-а, значи наистина няма от какво да се притеснявам, защото не съм против това да я върнат, стига да я изпратят както трябва. Вярвам, че ще постъпят добре с тях, дано да се окажа прав. smile.gif Кой остана? Е как кой - Earth's ultimate destroyer. 15.gif Аз този път няма да rant-вам спрямо хората дето плюха вкарването на Дуумсдей в сериала, защото всичко случващо се с него в сезона си е по техните глави. "Първо виж - после говори". wink.gif Аз съм меко казано очарован от това как представят Дуумсдей в Смолвил. Създаден на Криптон(както си е и по принцип), но пратен на Земята като органична материя в кораба на Кал-Ел. Нещата между тия двамата ще са много лични, което е awesome. Намирам за страхотно това, че Зод и Феора за изпратили "сина си" на Земята, както да унищожи човечеството, така и за да отмъстят на Джор-Ел и Лара чрез техния син Кал-Ел. Горчивата ирония тука обаче е, че това ще се случи. Защото разкриха това, по което Дуумсдей превъзхожда Кларк - той е unstoppable. Да, както споменаха и по-горе - Дуумсдей никога не може да бъде убит по един и същи начин два пъти. Когато гледах този епизод, ме обзе същата тази тягостна мисъл, както и когато четох историите с Дуумсдей - "Как ще успее Кларк да се справи с него?" И този път отговора отново не беше различен - "Няма да успее". Не може да победиш самата смърт или нещото, което черпи сили именно от нея. Ето това е смисълът на "името" на Дейвис. Сам е страхотен актьор, наистина перфектен за ролята. Толкова от мен. Смолвил отново надмина очакванията и юмрука с шиповете на Дейвис отново ме беше хванал за гърлото през тия 40 минути. Споменаха вече и единия псевдоним на Дуумсдей, да видим дали и до края на сезона ще заслужи и другия - "The one who killed Superman". Пет. smile.gif
lex's_girl
Да, тоя епизод на "kara is hot" беше много добър. Всичко си дойде на мястото-миналото на Дейвис, Кара, оня кретен от уроците който ми яде закуската.. Не беше толкова "стоях на ръба на стола си" колкото "Prey", но беше ОК
Kларк -не ми хареса само че вместо да обърне силно подозрително внимание на думите на Феора само си хвърляше поличката над главата и повтаряше дали Лоис е някъде там, така както тя повтаря името си за да го запомни. Очаквах да я победи с помощта на драматично соло като: Чувствааа!! Нищо освеееен чувствааа!!!
Лоис/Феора --------------

Кара -Къде по дяволите отива?- ..къде е била... на кой му пука? До тоя епизод определено на Кларк не му, чак отпреди 7 сезон. Ако не си играеше разсеяно с козината на Шелби в тревата можеше да потърси кристала. Радвам се че все пак се сетиха да направят епизод за нея и доказаха що за извънземно и герой е! Go Kara!
Дейвис- добре че разшириха кръга за него. Не може да се каже че ми повишава пулса още, но в този епизод за пръв път усетих че актьора е добър, кой би помислил. Не разваляйте развитието на героя му, много моля с захар отгореее 9.gif
Докато е на автопилот с Клои нямам проблеми
Оли ^^^^-----^^^^----^^^^---

С горните неща настрана, общо взето имаше от всичко по малко, имаше и в какво шипърите да си забият зъбите, беше добър галопиращ епизод във всеки респект. 5

PS Кой ли ще е гол следващата седмица? хмх biggrin2.gif
A_l_e_x
В този епизод Кара наистина ми се издигна в очите. Саможертвата,на която беше готова, беше наистина изключителна. Сцената накрая също беше сладка - все пак по-хубаво,че се махна biggrin.gif
О,колко беше красива Ерика като Феора. Изглеждаше състарена,но невероятна. И играта и възхитителна( за кой ли път го казвам вече).
Клрк също ми се издигна в очите. Това е един от малкото епизоди във всички сезони,в който той наистина ми хареса. Постъпките му бяха достойни за възхищение.
Клои - не ми направи особено впечатление. Нейната фиксидея да предпазва винаги Кларк започна да става досадна. Макар че беше наистина много смела в това,което направи,на мен ми изглеждаше по-скоро вманиачена.
Дейвис - беше ми много забавно като смяташе Лоис за надрусана и пияна. След това и той изчатка.
Накрая много се смях на поредния лаф на Лоис - Because I'm me,hello biggrin.gif. Много ме радва това момиче.
Като цяло ще бъда малцинство и ще кажа - не мисля,че епизодът беше толкова велик. Не просто добър.
lyubenski
Много работа и пиене ми изкокна този weekend и ме забавиха чуствително да изгледам епизода, за който мои познати ме дразнеха, че бил супер - еми супер е наистина. Честно казано малко или много съжелявам, че Кара засега няма място при Кларк, защото е много екзотичен герой и би ми станало много интересно smile.gif. Но както и да е тя имаше наистина много достоен край ( засега wink.gif надявам се ) и това беше нещо , което трябваше да се случи , за да може Кларк да се средоточи за по-голямото зло wink.gif. Speaking for the devil историята за Дейвис просто ме изненада за пореден път, начинът по който обясниха произхода беше тотална изненада. В комиксите наистина съществува син на Зод и Феора, но там си е просто криптонец и то в случая едно малко объркано момче. Тук обаче е истинска машина за убиване smile.gif. Както каза Ванката - как ли Кларк ще го спре ? Не мисля, че дори Фантомната зона би го задържала за много време wink.gif. Хареса ми, че отбелязоха най-силната черта на Дууми , а именно че това което го убива го прави по силен wink.gif. Спомням си, че при втората среща на Кларк със него в комиксите, Дуумсдей беше много по-силен, защото имаше вече "имунитет" към силите на Кларк ( друг въпрос беше, че самият Кларк тогава беше с увеличени сили от една друга аномалия smile.gif ), но стига съм се разспускал в излишни обяснения. Мисля, че този сезон е наистина невероятен и ме кара да съжалявам, че предишните сезони можеха да бъдат още по-добри. Относно другите герои в епизода нещата бяха доста забавни при Оливър, доста объркани при Тес и много притесняващи при Клои. Лоис си беше невероятна, както винаги. Дотук от мен, за епизода 5/5 smile.gif.

P.S. Ванка, дали ще може Кларк да "заведе" Дуумсдей до точката, в която всичко свършва smile.gif, едва ли !!!
Enchanted
Хмм,добър епизод!
5/5..одавна не бях коментирала серия,но мисля,че сега дойде момента!

Зарадвах се да видя Кара,направи добра игра и присъствието и,ми допадна!
За Клой или добро или нищо,както и в повечето случай на мен персонажа ми е любим в момента,а и попринцип..и дам,запореден път измъкна Кларк от кашите му,браво на момичето!
Кларк ...ами не ми допадна нищо в него този епизод,освем физиономията му,когато Лойс реши да се настанява в тях,разбира се biggrin2.gif ...как може да държи този прословут кристал и да гледа как Лойс припка около него,не беше ли сега момента да ''извади'' една супер скорост ,за да пропусне междугалактическата разходка с милата си колежка dry.gif ''тичай Лойс,тичай'',може би само аз се възмутих от тази реплика,адски се издразних ..
И защо забога не реши да поразбере нещо за Феора,а издирваше Лойс..

Както и да е,браво на синчето на Брейни,браво на играта!
sonofsparda
Любо, той и да можеше, Дуум пак щеше да се измъкне, както и направи де. tongue.gif Култов е копелето и това е. Да - Лекс е легендарен, с Лекс почти никой не може да се мери във вселената на ДиСи(освен може би един конкретен клоун-психопат или владетеля на планетата Апоколипс, както и още малцина), но Дуумсдей направи това, което Лекс никога не можа. Той направи немислимото. Не просто уби Кларк/Супермен, той за целта не измисли някакъв перфектен злокобен план, нито пък дърпаше зад кулисите конците на половината народ. Той чисто и просто мина през него като някой танк. Дуум е единствения герой, от който Кларк наистина се страхува, не, той е ужасен от него. И в този ред на мисли, каквото и да направят с Дейвис в Смолвил, смятам че винаги ще се стигне до едно нещо...

Не че ще бъда разочарован ако не се случи, просто като докараш някой от калибъра на Дуумсдей, се очаква да знаеш какво правиш с него. Тия хора досега доказват без съмнение, че знаят какво правят с него и аз им имам пълно доверие без значение дали трансформацията му ще изглежда различно или не се стигне до убийството. Когато историята е хубава - й се кефим. smile.gif
lyubenski
Офф: Всеки път като се сетя за тази поредица на Супермен и смъртта му и ми се дочитат комикси. Препоръчвам я за всеки !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.