Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, сезон 8 - епизод #7 - "Identity"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 8
repeto
Епизод #7 - "Identity"

Връзка в Arena.BG

Smallville.S08E07.HDTV.XviD-NoTV

Връзка в Zamunda.Net

Smallville.S08E07.HDTV.XviD-NoTV

Официално описание

Джими успява да направи снимка, докато Кларк е в супер-скорост, спасяващ Лоис от бандит и на снимката успява да излезе червено-синьо размазано петно. Джими го показва на Тес, която решава да я пусне на първа страница на Дейли Планет. Кларк се опасява, че самоличността му може да бъде разкрита, затова иска помощта на Клои спрямо проблема с Джими, но тя му отказва. Епизодът е написан от двама от продуцентите - Тод Славкин и Дарън Суимър.

Снимки

Спойлери

- Лоис партнира с нов репортер от Дейли Планет на име Себастиян, който е назначен да работи с нея. В същност Себастиян е изпратен от някой друг, за да разбере дали тя има важна информация.

- Кларк изглежда ревнува, когато Лоис извежда Себастиян да му покаже града.

- Клои пита Кларк дали би било толкова лошо ако хората разберат, че има някой, който спасява човешки животи.

- Джими преглежда архивите на Факлата, за да докаже, че подобни героични постъпки е имало и преди - и пита Кларк дали помни някой от гимназията си, който може да е бил подозрителен.

- Спомнете си когато Кларк се наложи да облече "зеления костюм" за да разсея подозренията, че Оливър е Зелената Стрела. Очаквайте от Оливър да върне жеста.

- Преди края на този епизод Лоис ще е решена, че Кларк ще и помогне да се добере до интервю с новия "герой" на Метрополис, без да осъзнава, че този "герой" е самият Кларк.

- В този епизод Джими вижда нещо и започва да го свързва с Кларк, а Кларк трябва да излезе от ситуацията. Това го кара да се замисли, че ще бъде добре да има тайна самоличност. Започва да приема идеята, че там някаде има някои които спасява хората. Той не отрича вече това, просто не е готов да каже на някого, че това е той.

- Sam Witwer (Davis Bloome) не участва в този епизод, но всички други от състава участват.

Трейлъри

Дата на излъчване: 30-ти октомври
sonofsparda
CW пусна официалното описание на "Identity"

Джими успява да направи снимка, докато Кларк е в супер-скорост, спасяващ Лоис от бандит и на снимката успява да излезе червено-синьо размазано петно. Джими го показва на Тес, която решава да я пусне на първа страница на Дейли Планет. Кларк се опасява, че самоличността му може да бъде разкрита, затова иска помощта на Клои спрямо проблема с Джими, но тя му отказва. Епизодът е написан от двама от продуцентите - Тод Славкин и Дарън Суимър.
sonofsparda
Трейлър на епизода - Identity Trailer

Плюс спойлери:

- Лоис партнира с нов репортер от Дейли Планет на име Себастиян, който е назначен да работи с нея. В същност Себастиян е изпратен от някой друг, за да разбере дали тя има важна информация.

- Кларк изглежда ревнува, когато Лоис извежда Себастиян да му покаже града.

- Клои пита Кларк дали би било толкова лошо ако хората разберат, че има някой, който спасява човешки животи.

- Джими преглежда архивите на Факлата, за да докаже, че подобни героични постъпки е имало и преди - и пита Кларк дали помни някой от гимназията си, който може да е бил подозрителен.
repeto
Още нови спойлери

- Кларк очаква от Клои да изтрие снимката на Джими, но тя отказва.

- Клои казва на Кларк, че тази ситуация му дава перфектната въжможност за тайна самоличност:"казва се псевдоним, Кларк" - казва тя. - "Писателите са се подписвали с такива, още от както е измислена азбуката, "Оливър Куин е Зелената Стрела", мисля, че е време и за теб и ти да имаш едно за себе си."

- Клои настоява, че снимката не разкрива нищо за Кларк Кент, но вместо това дава на света"нещо от което отчаяно се нуждае точно сега - герой"
repeto
Днеска са много бързи, ето го и къта

Smallville - Identity Director's Cut
repeto
Дам, определено ще е грешка да го гледате хора, тъкмо още се радвах на хубавия епизод дето днеска гледах, а сега и това. 1iangr[1].gif

Сега като знам, че има още 7 дена. Ама и тези продуженти се насраха този сезон, трябва да направят един слаб епизод за да се разочароваме и да не дебнем всеки ден дали има някои и друг качен клип от новите епизоди, че така не става та вече по енерция почти всеки път като влезна в нета и проверявам за новости.
sonofsparda
Охлади страстите, приятел, хах. Той дори и примерно да не се окаже кой знае какво епизода, не означава, че очакванията не трябва да са големи. Абе зависи. Много хора преди няколко месеца като научиха първоначалните новини за новия сезон, побързаха да го плюят както намерят за добре. А сега гледай кво става - на шестия епизод сме и почти всичките тъпаци си връщат думите назад. Anyway, поуката е да не се съди нещо, преди да е видяно. И аз съм очарован от новия сезон, макар и още в толкова ранен стадий. Дано да поддържат winning streak-а, и хептен да не стане оф-топик - къта мачка. PS3 рулират. smile.gif
repeto
С две ръце те подкрепям, найстина новия сезон е страхотен, само дето ме кара да ставам в 6 сутринта за новата серия, а петък ми е най-омразния ден от седмицата, хеле после цял ден на работа ми е криво но ама като стана интересно и сега ме човърка да го глегам новия епизод.

Ха дано и така да продължава и с рейтинга и може и да ни зарадват с още един сезон, а и ако е в такъв стил като този няма дасе разърдя.
repeto
Нов клип от Identity (Кларк и Клои)

Smallville 8 - 7 Identity Clip
sonofsparda
Супер. Епизода се очертава страхотен. Дано да е така. smile.gif
Victoria
Изглежда да бъде доста интересен епизод. smile.gif

Много благодаря за подробната информация за всеки епизод, която предоставяте и подреждате. 13.gif
repeto
Благодарностите са за теб, понеже ти си тази която ни радва с преводите на всеки един епизод. И дори някои от нас да нямат проблеми с англииския, друго си е да гледаш епизода с превод. 4.gif
sonofsparda
Айде, ваш ред е. smile.gif
vikihill96
Маааам.а му, този епизод наистина се оказа отвъд моите очаквания. Но да караме подред- Джими за втори пореден епизод ми харесва поведението му и все повече се убеждавам,че трябва да го представят в такава светлина, както в последните епизоди, много по-честичко. А и честно казано, как върза веднага две и две - може засега Кларк да го убеди, че не той е "Синьо-червения"спасител, но рано или късно съмненията отново ще започнат. На второ място, Лойс- за пореден път съм възхитен от това как я представиха и в този епизод. Хъсът, това да е на две крачки ред другите- в случая пред Себастиан, а пък и накрая това, че ще вземе "първото ексклузивно интервю" от Super dude-а- какво друго да кажа освен "КЛАСИКА" worthy.gif worthy.gif . Оливър, Кларк и сцените с двамата бяха също много готини- особено това накрая с подмятането колко "аеродинамично" е носенето на наметало и репликата на Оли- трябва и ти да пробваш Кларк. Също така естествено и най-сетне озарението на Кларк, че може би не е на Земята само да спасява тайно хора, ами и да им дава надежда- това също си го записвам надлежно в графата "Класики" mrgreen[1].gif . Но от това, от което направо си умрях от кеф беше естествено края на епизода- Клои and Брейни- рууулз 15.gif . Ей това чаках да му се не види- bad Chloe in action. Направо нямам търпение за следващите епизоди happy.gif .
lyubenski
Просто уникален епизод. Много повече отколкото очаквах. Много силно впечатление ми направиха малките детайли в този епизод, неща като погледа на Лоис в огледалото, когато Кларк и вдигаше ципа, Тес изглеждаща уплашена и накрая ама не на последно място по значение начинът по който Кларк погледна хората, които се радваха на новият SUPERDUDE biggrin.gif. В този смисъл Лоис беше уникална, радвам се все пак че не го нарече все още Супермен щеше да е прекалено много smile.gif. Краят на епизода беше много изненадващ, не съм очаквал тази постъпка от Клои тя просто го затрупа с спомени, това показва че Брейниак вече набира сила в нея wink.gif. 5/5
Apfh
Дааа и аз ще се присъединя към вас по отношение на задоволството, което донесе този епизод. Видяхме действително много неща и ти с изпипани от всякъде детайли. Режисурата, актьорската игра и прочие техническата част бяха на високо ниво.
За героите ... Лоис показа защо е на път да стане "the Top reporter of the 'Planet' " с тази "среща с психопат". biggrin.gif Освен това онзи поглед, докато Кларк я закопчаваше... ммм... няма такова задоволство ей! Като дете в детски магазин.
Клои ме израдва доста накрая със своята мрачна страна. Скоро май ще избие Брейни на повърхността и ще стане интересно...
Кларк разбира се много на ниво. Само ме издразни това, че не може да скалъпи една свестна лъжа и да се измъкне. Ех.. такъв си е нашият човек - не може да лъже. biggrin.gif Хареса ми и как се усети, когато видя радостта на хората предизвикана от Супердюд-а. А и като цяло сцената с наметалото беше доста класическа. smile.gif Само да му беше по-синичък костюма и.............................
Оли се завърна! Е беше време. Стига с тази депресия и алкохол. А накрая направо ме размаза като го каза това "There will be, kind of a sumit with our friends" (или нещо подобно беше). Де*а искам да я видя таз среща/конференция. Много ми е любопитна...
Изпуснах ли някой?.. а да - Джими, разбира се. Като цяло ми хареса отново куеста му да намери човека-петно. Малко параноя вкара към средата, но му е простено. Дано не го забият пак в сватбарската част, че ще доскучае...

Туй-и-то от мен и 5/5...
repeto
Не беше лош епизода, даже си беше хубав, но липсваха малко сцените Лоис-Кларк. То вече стана ясно, че тя го харесва, а и особенно когато Себастиян се ровеше из спомените и в ресторанта се видя как се зарадва когато Кларк и закопчаваше роклята, или когато сложи ръката върху него и му обясни, "sometimes when a boy likes a girl he ask her out" и леко го побутна, все едно искаше той да е покани или му правеше намек, а и в началото когато Джими и каза, че и Кларк ще идва просто си личеше че е притеснена. Просто много бързо нещо почна да хлътва по него, малко рано още да се влюбва, но пък иначе всечки тези моменти между двамата са много забавни и радвад, не приличат на 7 сезона Кларк-Лана.
repeto
Рейтинга за Smallville "Identity" e 4.32 million зрители

Смолвил е бил със същия рейтинг миналия сезон 7 серия "Wrath" ако не се лъжа. А и снощи CW са били 4-ти по рейтинг като изпреварват с малко Fox.

Prime-Time Ratings:
Thursday 10/30/08

-Total Viewers:
CBS: 14.42 million, ABC: 10.67, NBC: 7.95, CW: 3.88, Fox: 3.81
sonofsparda
Абе, както споделих неведнъж, според мен Кларк и Лана не бяха лоши в първите два сезона. Бяха сладки, имаше го тоя типичен teenage angst, което е нещо напълно съществено във връзката на двама тийнейджъри. Наистина беше жалко и най-вече вбесяващо това, в което ги превърнаха по-нататък. То като почна третия сезон се видя, че двамата гении не знаят какво да правят повече с тая двойка и почнаха да им подмятат каквото им дойде на акъла. Което е плачевно, а можеше да е толкова по-добре. Вярно, че и сезоните станаха много, но можеше и по-добре да се получи според мен. Anyway, дано PS3 да се отнесат с Лана така, както подобава и да не я направят трън в задника в още 5 епизода.

Така, след увода ми спрямо Кларк и Лана(ах, колко само обичам да говоря за тях и особено да ги защитавам... ма кво да правим, не дразниха в началото, мааму), нека поговоря за таз-седмичното поредно жестоко попадение от страна на новите продуценти. Да си кажа честно, току-що осъзнах още една причина(освен тази Том да не подпише), поради която да не ми се ще да има девети сезон. Във всеки един епизод тоя сезон имаме развитие на персонажа. Във всеки епизод Кларк прибавя все повече и повече неща към своята Суперменска персона.
Не искам тоя momentum да се изгуби ако решат да правят още един сезон. Защото няма как, за да има още 22 епизода, все трябва да се намери начин да се забави тая работа. Да, естествено, ще се кефя ако го има Дарксайд и още сумати култови работи, ама нещо не искам да се намаля тая скорост, която Кларк набира тоя сезон. Не знам, ще видим какво ще стане, няма да говоря предварително. Все пак колко хора викаха, че тоя сезон ще е тъп, а сега аз на тях им викам - In your faaace. Та епизода беше страхотен. Няма как да се каже иначе - тоя епизод е дъ шит. Да, отново се видя, че Лоис обича Кларк(то стана официално в петия епизод тва нещо, има разлика между хлътване и влюбване все пак smile.gif ) и за мен пак казвам, че не става бързо. Но беше добре, че в този епизод нямаха много такива сцени. Има good pace спрямо тази двойка и не ни я навират в лицето. Точно както трябва - постепенно да се развива, но да не заема винаги централно място в епизодите. Обичайните подмятания за тях пак ги имаше разбира се. Което обаче ме навежда на мисълта, че от сега нататък може би трябва да го правят малко по-рядко. smile.gif Много ги харесвам тия загатвания, винаги са ми харесвали, разкошни са просто. Обаче при положение, че вече по-сериозно застъпват Кларк и Лоис като двойка, в същото време да ни подмятат за бъдещето им е малко... странно. smile.gif Да, Лоис ще бъде жена на Кларк, всеки знае това. Ясно е, че така ще стане един ден. И когато не бяха толкова близки, загатванията си бяха съвсем, съвсем на място, но сега просто нещата с двамата са по-различни. Но все пак не е проблем, защото наистина не ги форсират толкова. smile.gif Кларк най-сетне разбра, че е тук, за да бъде символ на надежда. Героите служат на хората за вдъхновение - не защото имат "яки" сили или преодоляват гравитацията, а заради това, че в наши дни имаме нужда да вярваме в нещо. Или в някой, който да ни напомня, че в тежки моменти, колкото и да е зле, винаги може да стане по-добре. Доброто и надеждата у хората - именно това е, което олицетворява Супермен. Много хора се присмиват на това и го смятат за скучен поради тези факти - че в наши дни един герой не върви да е "перфектен" и да притежава всички морални ценности. Ами страхотно - Кларк не е перфектен и никога няма да бъде, той си има всичките проблеми на един нормален човек и като всеки, иска да направи това, което трябва. Той просто иска света да стане по-добър и всички да са щастливи. Толкова ли е лошо това? Пак се отплеснах. Продължаваме - Джими беше страхотен също. Наистина, като няма мелодрами, това момче е такъв, какъвто трябва да бъде. Дано тия сватби да не променят чак толкова нещата. Брейниак пак почва да си показва магариите - супер. biggrin.gif Няма как да се отървем от него, това е ясно. Айде скоро време г-н Марстърс да направи пак едно-две гост-участия, моля. smile.gif Чакам развитие. Оли беше много забавен. "Кво се оплакваш, нали се мляскаше с гаджето ми." 18.gif Последната сцена с него и Кларк беше покъртителна - залях се да се хиля. 13.gif Кларки да не се подиграва много-много, щото кво ли ще каже Оли когато го види не само с наметало, ами и да си носи гащите отгоре. 18.gif Прекрасен епизод. Winning streak-а продължава. Айде стига съм писал, че се уморихте да четете вече. Най-накрая спирам, за да може епизода да си получи петицата faster than a speeding bullet! tongue.gif
vikihill96
Абсолютно изказване в десетката, Ванка 4.gif . И да, Кларки да не се подиграва много, много, че като знаем какво го чака 18.gif 18.gif . Айде и дано Джеймс се появи отново за няколко епизода, защото и на мен ми се гледа "манипулативния професор" още и още 15.gif .

П.П- Само да вметна лека поправка, поне доколкото сега погледнах в "Krypton....."- знаете си по-нататък как е. Та поне там пише, че финалния рейтинг на епизода е малко по-височък- 4.32 милиона зрители. Ако наистина е така- това вече и много повече от страхотен рейтинг 4.gif . А като се върне Лана и ако наистина я представят подобаващо, а и като включат и на "Дуумсдей" визия- няма как да не удари 5-те милиончена някой/някои епизоди happy.gif .
sonofsparda
Мхм, Смолвил размаза по рейтинг тая седмица. Ако има друг сезон, току-виж се сетили за него да пуснат промо-снимки на каста. wink.gif
Victoria
Забелязахте ли как Лоис не даде на Кларк да се здрависа със Себастиан, а после се оказа, че тя знае за способността му? smile.gif
Много хубав епизод. Само ми беше малко изкуствено как Джими съобрази, че човекът, който му трябва, е Кларк.
Другото, което ми хареса е как първо компютътрът на Клои блокира и после нейната реплика към Себастиан (забравих му другото име smile.gif).

П.П. Субтитрите са готови. wink.gif
repeto
Цитат(Victoria @ Nov 1 2008, 15:14) *
Забелязахте ли как Лоис не даде на Кларк да се здрависа със Себастиан, а после се оказа, че тя знае за способността му? smile.gif

Малко ме съмнява, че е знаела за способноста му, понеже както се видя като разглеждаше фаиловете пишеше под способности "засекретени". Ако е знаела за способноста му не ми се вярва просто така да даде на себастиян да и предсказва бъдещето.
A_l_e_x
От мен 4 за епизода. Не знам какво съм очаквала,но не беше това.
Накрая могада кажа,че Клои ме втрещи. Човек наистина прави всичко за онези,които обича. Тя ми изглеждаше толкова зловеща,както луда Лана в Wrath.
Лоис...дори и забавна не беше. Трябва да имат повечко общи сцени с Кларк,вижда се че това носи успех. Макар че сцената с роклята беше яка.
Стана ми жал за Джими донякъде - кофти е,че не могат да му кажат истината,но Кларк и Клои си бяха прави.
Тес - бляк. Ужасна е. Много ме дразни.
Оливър и той не ми направи никакво впечатление.
Абе не ми хареса особено епизода...
Victoria
Цитат(repeto @ Nov 1 2008, 15:23) *
Цитат(Victoria @ Nov 1 2008, 15:14) *

Малко ме съмнява, че е знаела за способноста му, понеже както се видя като разглеждаше фаиловете пишеше под способности "засекретени". Ако е знаела за способноста му не ми се вярва просто така да даде на себастиян да и предсказва бъдещето.

Мда, прав си всъщност.
sonofsparda
Цитат(A_l_e_x @ Nov 1 2008, 19:56) *
Накрая могада кажа,че Клои ме втрещи. Човек наистина прави всичко за онези,които обича. Тя ми изглеждаше толкова зловеща,както луда Лана в Wrath.

Това не беше Клои, а Брейниак, който вече очевидно почва да я обладава. Нали не мислиш, че поради каквато и да била причина, Клои ще убие хладнокръвно някого. wink.gif
repeto
Цитат(sonofsparda @ Nov 1 2008, 21:15) *
Цитат(A_l_e_x @ Nov 1 2008, 19:56) *

Това не беше Клои, а Брейниак, който вече очевидно почва да я обладава. Нали не мислиш, че поради каквато и да била причина, Клои ще убие хладнокръвно някого. wink.gif

Дали въобще Клои уби Себастиян? Значи каза му нещо от сорта"човешкият мозък е нещо като сложен компютър, ако свали твърде много информаци и просто блокирва и цялата информация бива загубена"(превеждам по памет, може да има леко разминаване, но в общи линии е това). Та поне доколкото аз разбрах, тя не го уби, а просто му прехвърли много информицая и той изпадна в някакво състояние, в кома или там в 2-ри сезон използваха термин за подобен случай когато професора които Лекс беше наел да преведе надписите в пещерите на Кауачи, постави ключа в отвора в пещерата и ключа му прехвърли информация в мозъка, но беше прекалено много и изпадна в нещо като в кома..
А и каква му е ползата на Брейниак да защити Кларк?
Oliver_Fenka
Мен пък от целия епизод най ме изкефи на края какво направи Клои.За пръв път я видях така жестока и безскрупулна и ми хареса.Е,вярно че Брейни и влиае все по-силно,но ми хареса.Лоис както винаги беше уникално готина.Оливър ми хареса,че реши да се върне към това което е.Сега много искам да видя Кларк с перелина. biggrin.gif Много ми беше смешен като каза"Не и в този живот".Готино епизодче.
ViruZzZ
Хмм, първо да кажа, че още като видях горе-долу инфото за епизода и си казах, че това няма да е "моя епизод" и ще остана разочарован, но дори и с малко, но епизода ми хареса. До срещата на Лоис и психото епизода ми се струваше по зле и от филър. Сега по ред на номерата:
Първото нещо, което ми хареса в епизода беше сцената с роклята и тогава ми стана много любопитно изражението на Лоис и добре, че го показаха после. И толкова за първите 20-25 минути! Хареса ми приятелството на Клои и Кларк, че въобще не се е променило за тея 8 години, а дори напротив- става все по-силно. След това хареса ми вразумяването на Оливър и че се върна там където му е мястото. Наистина беше смешно как Кларк се подиграваше на Оливър при положение, че той ще изглежда още по зле 18.gif Невероятна Тес, невероятна Клои/Брейниак. Накрая си помислих, че е Тес, но я виж кой се оказа и наистина ме изненада тоя момент 15.gif Вижда се как Брейни набира скорост и яките кръгчета в очите ги бях забравил 18.gif Въпреки че като излизаше май се усети какво е направила.
Давам му 5, само, защото е "Смолвил" . Отдавна ми се не беше случвало да давам оценка заради това, но ето случи се. Спрямо другите епизоди за мен това е разочарование, но аз и нищо не очаквах от него, тъй че е разбираемо.
ПП. Отколко време не бях писал кратък коментар за сериала huh.gif 18.gif
sonofsparda
Чакайте сега. Сещаш ли се какво говорихме преди, Китсу. smile.gif Няма значение дали е "Смолвил". Не може човек да даде 5 за епизод, от който не е удовлетворен. Тука се събираме, защото сме фенове - да. Но когато нещо не ни е харесало, не можем да гласуваме с максимална оценка, само защото като цяло сериала го мислим за най-добрия. Без повече такива работи, моля. smile.gif Фенът има право на критика повече от всеки друг. Аз съм слагал тройки даже и двойки на епизоди, защото си е факт, че Смолвил понякога се дъни. Случва се. Все едно на "Trespass"(малоумния епизод от 6 сезон с поредния stalker на "бременната" Лана) да бях дал петица, щото е Смолвил. Да ама не. Гласувайте с това, което мислите, че заслужава епизода, а не заради това, че е Смолвил. smile.gif
ViruZzZ
Еми, че аз още отначалото знаех, че ще е слаб епизода (спрямо останлите 6) Но това не го прави пък провал за 2 или 3. Смисъл - и 4.5 пак е 5 нали :/
sonofsparda
Е, не може още от началото да се знае, че ще е слаб. Като се изгледа вече, тогава. Но няма значение, захванах се, защото каза, че си гласувал с 5, задето е Смолвил. Просто ако не ти е харесал толкова епизода(не спрямо миналите, а по принцип), не виждам защо да гласуваш с максимална оценка. Но ти си знаеш де, аз естествено не ти оспорвам решението или да ти казвам как трябва да си настроен спрямо епизода. Не обичам да говоря зад гърба на хората, ама имаше тука един дето ги правеше тия работи преди, аз не смятам да съм като него. wink.gif Просто винаги гласувайте с толкова, колкото наистина смятате, че заслужава епизода. Но да - 4.5 си е 5. Cheers.
sulu
На мен епизодът ми хареса много.Смолвил няма слаб епизод от няколко серии.
Междудругото и на мен ми направи впечатление, че Лоис наистина нарочно избута Кларк, за да не докосва Себастиян.Може да не е знаела на 100% способността му, но явно е искала да предотврати контакт.
Така да започнем по ред.Закопчаването на роклята.Ми... харесаха ми физиономиите на Кларк, но като цяло нищо особено.Любим момент ми е и когато Лоис му се обади за помощ.Интересно е точно на кой се обажда в смъртна опастност.Наистина това е доста показателно, как точно се чувства. А в ресторанта това за врачката, която й предсказала, че любовта на живота й ще лети biggrin.gif. И репликата й "Ако ти бях казала тайната си, това щеше да те подстави в опастност". .Милата, ако знае колко ще се отнася за нея това за в бъдеще.
И за любимото ми в епизода. Джими, който като цяло ми е безразличeн беше уникален в този епизод.Самият актъор успя да предаде всяка емоция, точно както аз си го предстaвям.Счупих се да се смея на оправданията на Кларк:" Трябва да оправя трактора"; "Минах по прекия път". И накрая думите на Джими, защо е помислил точно Кларк за бързия герой.
Много хубав епизод.5 от мен
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.