Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 1 - Lazarus Rising
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural > Епизоди > Сезон 4
Lois Lane
Episode 1 - Lazarus Rising

Сценарист:

Режисьор:

В ролите:

Поддържаща роля:

Гостуващи актьори:

Eric Kripke

Kim Manners

Jared Padalecki (Sam Winchester)
Jensen Ackles (Dean Winchester)

Jim Beaver (Bobby Singer)

Scott Parsons
Jennifer Halley (Demon Waitress)
Misha Collins (Casstiel)
Genevieve Cortese (Kristy.Ruby)
Traci Dinwiddie (Pamela Barnes)
Marc Gaudet

Каквото и да кажем за този епизод, едва ли думите ще са достатъчни, за да опишат видяното.

Датата е 18.09.2008г., четири месеца след като Лилит събра дълговете си и запрати душата на Дийн в преизподнята. Само, че противно на всички очаквания точно големият Уинчестър е този, който ще открие ловният сезон на демони.

Домът на Боби е само първата спирка, а двамата заедно ще открият Сам в една нова светлина, придружаван от героиня колкото непозната, толкова и напомняща за винаги потайната, омагьосваща и объркваща, вечно криеща истината, осанка на Руби.

Още с първите кадри на семейното събиране, пред зрителят един след друг започват постепеннно да се поддреждат многобройните парчета на пъзела наречен Supernatural.

Нови герои - добри и лоши, добре познатите демони, Сам и неговите способности, една нова, предстояща да се разкрие свише, "шесткрила" мисия...

Просто предстои да видим най-доброто от началото на историята за Уинчестър.

Въпросите бяха зададени, остава да се разкрият отговорите.

Оства ни просто да седнем и да гледаме.

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 19/09/2008
Supernatural Season 4 Episode 1 - Lazarus Rising

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 19/09/2008
Supernatural Season 4 Episode 1 - Lazarus Rising

СУБТИТРИ by papy2000

SUPERNATURAL GALLERY

FrAgMaKeR
Eто го и епизода в замунда - http://zamunda.net/details.php?id=140946&hit=1 и съответно x264 - http://zamunda.net/details.php?id=140961&hit=1
brooke_scott
Някой освен мен гледа ли епизода? shocking.gif УОУ!!! Края беше велик! Страхотно начало на сезона и добре ни оставиха накрая да се чудим кво ще става biggrin2.gif Все още съм в еуфория и няма да мога да си напиша пълен коментар, но по-късно може.

ПП: И да не забравия моя ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! ДИЙН! wub.gif wub.gif wub.gif Толкова беше готин, че направо нз blush.gif blush.gif blush.gif Колко добре ми дойде дозата днес biggrin.gif
ThePinkDuck
А ся кажете не бях ли права да съм влюбена в Сам от самото начало? Просто все по-интересен и по-интересен става героя му! Не е истина. А и как му отива тоя... стил! Като си говорим за лоши момчета... Много има да се коментира ама айде като не съм на работа, че лошо муахах!
Lady Winchester
Ето и субтитри тук
FrAgMaKeR
Страхотен епизод, трудна задача беше да се направи достатъчно добър първи епизод за този сезон, като се има впредвид края на предишният.. и въпреки това сценаристите са се справили невероятно добре. Началото беше много добро, как само Дийн изпълзя от гроба, съвсем като вампир.. после сцената в магазина.. с каква усмивка си взе списанието smile.gif Цялата тая загадка с това, кой или какво е измъкнало Дийн от гроба беше доста увлекателна, а завършека беше жесток.. първо Сам.. тоя пич взе да трепи демони по-доста готин начин.. апък Дийн и тоя демон.. ъъ ангел.. края, края.. просто жестоко. smile.gif

П.П - Имам предчувствието, че тоя пич обаче не е никакъв ангел.. то и Луцифер е бил уж ангел някога.. пък и крилцата му хич не му бяха белички и пухкавки.. направо демоничен ангел.. ангел на мрака.. ангел на смърта.. паднал ангел.. сатаната.. или нещо от тоя род.. това ми се иска да бъде в крайна сметка и само да използва наще хора, за някакви зли цели. smile.gif

П.П2 - Много по яко е да се гледа филма на HD във x264 формат, по-големият размер си заслужава абсолютно. wink.gif
Lois Lane
Този епизод ми донесе толкова големи надежди за едно по-светло бъдеще на сериала, колкото и силно бе разочарованието ми, когато разбрах каква е съдбата на Руби.

Никога не крия мнението си относно актьорите, играта им и т.н. Силно вярвам, че Кейти Касиди беше една много по-светла и приветлива особа от настоящата актриса, изпълняваща ролята на Руби. Някак си липсва полъха на нахъсаната и уверена до последно демонка. Но знам ли? Може би има нужда да й бъде дадено време да се утвърди като личност и най-вече като присъствие.

Това, че Дийн се върна не беше изненада. Напротив, беше нещо напълно нормално и очаквано. Все пак рано или късно способностите на Сам и пътят, който двамата братя следват през целият си живот щяха да станат две отделни пътеки, колкото и ясни, толкова и трънливи.

С нетърпение чакам да видя как ще се изправят един срещу друг, защитавайки не просто това, в което вярват силно, а самите методи, чрез които го постигат. Борбата с демоните може да бъде колкото лека, ясна и до болка тривиално позната, толкова и ненадейно изменяща се и изненадваща. Когато дълго време си вървял по един и същи път ти е трудно да направиш разлика в пеизажа пред себе си, дори ако ще да си направил огромна крачка напред, встрани или назад... Пеизажът, необятен и тъмен, остава непроменен, променя се само траекторията по която се опитваш да го достигнеш и май точно това ще видим в идният сезон.

Крипки обеща много нови неща, много нови събития... Сигурна съм, че ще спраси обещанието си... "Ако не можеш да го спасиш, трябва да го убиеш..." Дали? След като веднъж вече го е спасил, дали Дийн е способен да убие Сам, сега когато над него изгрява свише светлината на една нова мисия.

И да, Кастиел не е ангел... Той е нещо много по-лошо. Дяволът е бил ангел, който се е въспротивил и е бил наказан да живее сред огъня, но Кастиел е ОГЪНЯТ... Един от многото огньове, горящи сред небесата. Той не е просто пернатото просвещение за Дийн. Той е серафим - шесткрил ангел. Част от кастата стояща най-близо до господният трон и ако на небесата могат да сеят смърт по-ужасна от всичко друго на тази планета, то серафимите са нейните вестоносци, възпламеняващи се, изгарящи и раждащи се от пепелта си...

Marissa Cooper
От кога чаках този епизод. Страхотен, вълнуващ, държа ме в напрежение през цялото време..
Много се зарадвах, че по такъв начин върнаха Дийн..Той беше както винаги. Нямам думи да го опиша.
Сам си е развил способностите..
Много ме е яд, че смениха Кейти Касиди за тази Констанс или каквато беше. Щом има Руби много гадно защо не се играе от нея.
Кастиел направо ме хвърли в шок. Ангел, изпратен от Бог..И аз не съм много от тези, които вярват, защото са ми се случвали повече лоши неща, но щом има демони и т.н.. може да има и такива..ангели.
Да видим каква ще е задачата на Дийн.
Нямам търпение за втория епизод.
leyton_oth
Great.... наистина се получава THE BEST сериал... вече 4 сезона има тръпка и се чака с неочакване следащият епизод..
Дийн и Сам - велики са ... дано с м/у тях върви добре..аз лично се радвам за способностите на Сам..също и за руби..макар че 0.9 процента от мен не и вярват...
за дийн ..завръщането бе подобаващо наистина са се погрижили яко за тва ... как излезе от гроба и в магазина със списанието..а после и в кафето като се разправяше с демона...хехе Дийн си е моят мачо blush.gif wub.gif wub.gif
уви.. този "ангел".... не му се вярва... и крилата му 3cip[1].gif shocking.gif mad.gif
абе с де думи епизода ме остави без думи biggrin.gif чакаме следващия..ако некой направи темичка и да пуснат промотата .. wink.gif
P_1
От толкова много време Supernatural е единствения сериал които да ме изненадва всеки път още от 1-ви сезон По4ти винаги квото и да гледам знам кво ще стане след 1-те 10мин но тоя сериал винаги ме иненадва с нещо ново особено тоя епизод няям думи края беше просто велик кат се има в предвид 4е е 1-ви еп просто представям си какво ще става нататък ве4е не мога да 4акам до развръзката накрая. Тая новата не е лоша но засега Руби си остава мноо по добра но има време. Ина4е силите на Сам са брутални как ги избива и сам сиг 4е и по брутално ще става. На4алото с гарваните мноо добро е станало. В общи линии си остава правилото за Supernatural всеки нов сезон да е още по добър от предишния но този ще е 4-пъти по добър със сиг worthy.gif
ПС. Впро4ем върти ми се в главата една идея 4е тоя сезон ще е маи подготве за битка между Сам и Диин накрая ма нз ще видим нататък какво ще става
FaLLOuTbOy
Всичко беше толкова видимо и предсказуемо, че няма накъде. И аз предпочитам старата актриса, която играеше Руби, тази нещо не ми вдъхва надежда. Сам срещу Дийн ще ги видим сигурно чак в края на сезона, като знам Крипке как обича нещата да стават бавно. Оня не е ангел ами е angel of death. biggrin.gif

ии забравих да кажа

Сам > Дийн
ThePinkDuck
Ето как ги виждам аз нещата. Дийн не мисля, че е ангел на каквата и да е зла сила. Напротив, бил е върнат с причина. Тази причина по мое мнение е Сам. Всички видяхме на какво е способен Сам и в какво се превръща. Както спекулирахме днеска с Лоис, Дийн е бил върнат с една единствена цел - да спре Сам. Поне моето мнение е такова. И не кой да е го върна ами серафим. Нека не забравяме, че не е обикновенна демоничната кръв която тече във вените на Сам. Колкото и да му се иска не може да избяга напълно от същноста си. Наистина мисля, че в края на сезона двамата ще се изправят един срещу друг, защото ако някой може да спре Сам и отклони от пътеката по която е тръгнал, то това е Дийн.
Относно Руби... тя е лесна. Може да "облече" който си поиска!
apophis
УАУ страхотен епизод.Излизането на Дийн беше просто върха а и цялата мситерия върху това кой го е саживил ме държа в напрежение.Накрая появата на Ангела не я очаквах,очаквах някакав демон или нещо подобно.Макар че ангелът беше много зловещ...Ся се чудя дали това наистина е Ангел или не е.Щом ножа не го уби може да не е демон ма ако е някой много могъщ демон?! Може да се окаже Луцифер ма защо да саживява Дийн все пак Дийн бая изроди е пратил в ада и е спасил много невинни.Ако наистина е ангел защо Бог му е притрябвало да саживява един човек...Освен ако не за да спре брат си.Сам показва бая голямо развитие на уменията си вапреки че прави добро все пак тези сили са с демоничен характер,Сигурно Сам ще стане зъл или нещо от сорта и двамата братя ще се изправят.Голям контраст направиха между тях единия получава помощ от демон а другия от ангел(ако наистина е ангел).И се радвам че ангела не го представиха като някой младеж в бяла роба с ореол и бели пухени крилца дето е смирен и светещ..Бая зловещ изглеждаше ангелът и със сянката на крилете му добре измислено.Всички гръмотевици и бурята бая зловещи не бяха за божествено създание.Не ми допадна че ангелът беше обладал човек както демоните правят.Целият сезон ще бъде страхотен изглежда Сам ще се превърне в егати заплахата щом чак Бог решава да върне Дийн.Новата актриса дето играе Руби не ми харесва някак си не е същата Руби от предния сезон оная бе много по спокойна хладнокравна а тая нямаше такова излъчване.Ма добре че героинята ще остане и в този сезон.
FrAgMaKeR
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 19 2008, 20:18) *
Относно Руби... тя е лесна. Може да "облече" който си поиска!

Тогава задължително трябва да облече нещо по-русо следващият път.. най-добре старата си кожа. smile.gif
sulu
Епизодът беше уникален просто.Новото начало с гарваните също е много хубаво.
Та по същество.За мен Дийн си е върнат с една цел и това е, за да спре Сам.Според мен няма да има гранд битка на живот и смърт, но 100% ще има битка в която Сам на косъм не убива Дийн и в последния момент се освесва.Колко сезони, сума ти демони гонеха и преследваха Сам, което само едно ми говори- той е много могъщ и очевидно може да ги изтрепе всичките.Способността на Сам е просто уникална, бие всички останали способности които сме виждали досега(е може би без контролирането на Ранди).
Незнам точно как може Сами да стане от дарк сайда, но за мен Дийн наистина е спасен от висша сила, за да го спре.Тук е въпросът дали е добра или лоша сила.Защото както на Господ(нали ангелът), така и на Дяволът( нали демоните) им е ясно, че Дийн е единственият който може да се доближи толкова до Сам, за да има шанс да го спре.Така че за мен пак си остава въпроса кой го е измъкнал, но все ми се иска да мисля, че все пак са добрите.
И на мен повече ми допадаше русата версия на Руби, но какво да се прави всичко опира до парички.
А и като за последно.Значи аз трудно приемам промените по природа и усещам, че в този сезон ще ми е малко трудно.Все пак са минали 4 месеца и със сигурност ще има бая голяма "дупка" между Сам и Дийн.
А и съвсем накрая- само аз ли си мисля, че когато Дийн си изпълни свещенната мисия, Господ може да заповяда на ангела да върне Дийн обратно в Ада.То по принцип нали не би трябвало да е така, но все още не знаем нищо със сигурност, така че на мен ми се върти в главата и тоя сценарии.
Леле здраво съм се филмирала, много добър старт на сезона. biggrin.gif
ViruZzZ
Епизодът беше много добър и много по-добър от края на 3ти сезон blink.gif
Началото на епизода беше супер, само как всички дървета му сочеха гроба, awesome worthy.gif После онея яки червени очички дет се появяваха happy.gif скърцащите звуци от интрото. Добре беше изпипано отначалото. Момента в магазина/омг защо беше пуст след като беше зареден със стока blink.gif / когато се включваше ту телевизора, ту радиото си помислих, че ще видя демончета, ма така и не дойдоха. Събирането на Сам, Дийн и Боби много изкуствено ми мина dry.gif а Сами "горкия" явно решил да си отеши мъката 18.gif "- Габи ... - Не, Кристи" 18.gif И идваме до най-якия момент в епизода - Сами бейбе 15.gif Оле тоя как уби демона без да му мигне окото и я гледа така някво, не знам беше много добра сцената, много ме израдва и после Рубиии wub.gif /за първи път да ми хареса от как я дават blink.gif / Сцената с Дийн, Боби и ангелченцето беше също много добра, крилата отзад бяха направени много ефектно worthy.gif И както от 3ти сезон, чакам си Сам vs Дийн и скоро май ще се случи, дано ! blush.gif
ekaterina_markova
И на мен епизода страшно много ми хареса,Дийн беше страхотен wub.gif .Първо в началото всичко ми беше много странно-дърветата,магазина после и колата,как си беше там.Нямам никакво въображение и въобще нищо не ми идва на ума какво може да стане,но се съмянвам,че тоя ангел ще е изпратен от Бог или има някаква връзка с него...незнам но ще става много интересно smile.gif happy.gif
tru
Много се вълнувах за епизода , много се радвам , че излезе ? Всеки петък ли ще излиза , или как ?? Някой да знае ..
ThePinkDuck
Цитат(tru @ Sep 20 2008, 21:03) *
Много се вълнувах за епизода , много се радвам , че излезе ? Всеки петък ли ще излиза , или как ?? Някой да знае ..

За момента да! Както винаги до сега! Един ден след като се излъчи в Щатите! mrgreen[1].gif
sladuranka
А някой знае ли какъв е бил рейтинга на епизода? rolleyes.gif
apophis
Цитат(sladuranka @ Sep 20 2008, 22:51) *
А някой знае ли какъв е бил рейтинга на епизода? rolleyes.gif

Код
season-premiere of lead-out Supernatural, meanwhile, rose to a series-high in total viewers (#5, 3.96 million; A18-49: #4, 1.8/ 6), adults 18-49 (#5, 1.7/ 5), women 18-49 (1.8/ 5) and men 18-49 (1.6/ 5).

добър рейтинг smile.gif
tru
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 20 2008, 22:41) *
За момента да! Както винаги до сега! Един ден след като се излъчи в Щатите! mrgreen[1].gif

Axam , мерси много. : ))

Наистина , приличен рейтинг , много се радвам , че хората го гледам така повече можее да се задържи на екран.
*AdDiCTeD*
Не ми харесва накъде отива сериала... още се надявам да се насочи пак към това, което беше в първи сезон - мрачен сериал, в който случаите не са много свързани един с друг. Сюжетът се измени неусетно към нещо съвсем различно. И не ми харесва това за Бог и ангелите... просто не го възприемам така. Религията е едно, свръхестественото е друго. Някак като богохулство ли, не знам като какво, ми идва това.
Иначе серията си беше на ниво, много интересна, доста добре направена. И сериалчето много ми липсваше. Просто не ми харесва това, което мисля, че ще стане... smile.gif)
ps: И тази Руби беше готинка, но аз най-много си харесвам "оригиналната" Руби.
ThePinkDuck
Сериала наистина се измени, но за разлика от доста други не в неприятна посока. Вече не е всяка серия за себе си, а бакграунд историята мина на преден план. Което мисля, че беше и самата идея от началото.
А относно идеята ти за богохулството или таковата нещо. Мне съм съгласна. В смисъл, щом (или ако) вярваш в ангели, няма как да не вярваш, че има и демони. За мен двете са свързани, ако има Бог, то има има и Сатана. Така, че си мисля, че сериала просто продължава в поетата още от самото начало посока - вечната битка между доброто и злото, между светлината и мрака!
А право да ви кажа вярвам, че последният сезон ще е най - як! Както върви все по-добре и по-добре сериала...
Rock
Ерик Крипке е умен човек! Няма да ни разочарова. smile.gif
Ice^Ice^Baby
Някой знае ли дали това е последния сезон на сериала?! Нещо така ми звучи
ThePinkDuck
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Sep 22 2008, 10:37) *
Някой знае ли дали това е последния сезон на сериала?! Нещо така ми звучи

Мнем 5 ще е последният, поне що се отнася до Крипки. Той вече и последната сцена е написал откачалката! mrgreen[1].gif
dragon_girl
Според мен това е велико начало на един страхотен сезон,перфектен беше епизода,много заинтигуващ...
DavidSilveria
ето само едно може да се каже ... Невероятен старт за сериала!
tru
lol. Невероятен епизод , невероятен старт беше ! Като свърши и аз въобще не очаквах , мислех че съм едва по средата пък то изведнъж спря и аз направо искаше ми се да убия някой , защото нямах следващият епизод да го гледам .. Сега вече мога да гледам следващия ии абе детска рад0ст ! ;рр xDD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.