Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Bridge Over Troubled Water"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
Страници: 1, 2
vesko_oth_fen
6.04
”Bridge Over Troubled Water”

Без Спойлери

”ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)

22 септември 2008г.

Лукас (Chad Michael Murray) се бори да вдъхнови Ravens, докато Хейли (Bethany Joy Galeotti) изследва изчезването на Дан (Paul Johansson). Брук (Sophia Bush) открива стари демони от миналото си, а Нейтън (James Lafferty) разкрива връзката на Деб (Barbara Alyn Woods) и Скилс (Antwon Tanner). Пейтън (Hilarie Burton) е изненадана когато известен музикант посещава студиото. Terrence Coli directed the episode written by Mark Schwahn (#604).

П Р О М О

П Р О М О 2

Официални снимки:

6.04 Episode -Music:
La Rocca - "Paris"
John Doe - "Mick In My Studio"
Whitley - "More Than Life"
Hurts To Purr - "Matinee"
Margot and The Nuclear So and So's - "A Children's Crusade On Acid"
Meiko - "Said And Done"
Low Vs Diamond - "This Is Your Life"
Chris Cornell - "Scream" (CODA)

@ Data.BG
La Rocca - "Paris"
Whitley - "More Than Life"
Hurts To Purr - "Matinee"
Margot and The Nuclear So and So's - "A Children's Crusade On Acid"
Meiko - "Said And Done"
Low Vs Diamond - "This Is Your Life"
Chris Cornell - "Scream" (CODA)

6.04 Download:
6x04 @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill.S06E04 @ Data.BG

6.04 Субтитри:
ТУК
moni_hs
Ще се гледа Виктория в тая серия...
А пък Кери дано да не отвлече отново Джейми! blink.gif Горкичкия само това му трябва в момента... sad.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Sep 16 2008, 17:38) *
Ще се гледа Виктория в тая серия...
А пък Кери дано да не отвлече отново Джейми! blink.gif Горкичкия само това му трябва в момента... sad.gif

Тази жена, ако го отвлече, мале 19.gif, само това му липсва на детето mad.gif Ооо и Вики ще гледаме 15.gif, Круела Девил пак ще е в действие 15.gif,о и двете бавачки - нани Деб и нани Кери на една пейка, става интересно biggrin.gifbiggrin.gif biggrin.gif
FaLLOuTbOy
Промото не изглеждаше хубаво, ще видим какво ще става. Само едно искам: да престане интригата с бавачката възможно най-скоро. Има други много по-стойностни неща, които заслужават повече внимание..
sar4etyyy
офф серияла е за Брук, Лукас, Пейтън, Нейтън и Хейли главно и най-много родителите им или роднините те съвсем се отклониха с тоя Кю хич не ме интересува кво става с него wacko.gif
Nancyto
Много интересна серия се очертава, ще бъде зрелищно, женски бой очаквам. mrgreen[1].gif
traiana
Очертава се интересна серия!Две нанита на една пейка..лол biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Радвам се,че Хейли ще започне да изследва изчезването на Дан (детектив Хейлс biggrin2.gif ) ..Интересно ми е какви ли са тези демони от миналото на Брук! unsure.gif ..А за разкриването на връзката на Деб и Скилс ..само се моля да не ги разделят!! wacko.gif mad.gif ..
K1llerAngel
Очертава се да е интересно..мисля че Кери няма да отвлече Джейми отново
badbaby22
Ммм и аз си мисля, че нани Кери този път няма да успее, ще пробва, но някой ще й попречи, emoticon1 (42).gif или...де да знам аз така си мисля поне. huh.gif Надявам в този епизод най-сетне да стане нещо хубаво, ако не с Брук, то поне с Джейми! smile.gif
imortallove
Много добра серия се очертава да бъде ....дано да е така ...
nelito0o0
Цитат(sar4etyyy @ Sep 16 2008, 21:02) *
офф серияла е за Брук, Лукас, Пейтън, Нейтън и Хейли главно и най-много родителите им или роднините те съвсем се отклониха с тоя Кю хич не ме интересува кво става с него wacko.gif

Еми ако спрат изведнъж да не мислят за него.. ще бъде прекалено.. серияла може да е за тях, но винаги има място и за още някой, защото в истинския живот е така.. не винаги всичко може да е около няколко човека..
vasinka_{P}
На мен ми е интересно кой ли ще е този известен муаикнт който ще посети Пейтън confused.gif
Nightly^Evil
Демонът от миналото на Брук най-вероятно ще е Виктория. Очертава се интересна серия. Дано не е толкова тъжна колкото предните 2. Относно Кери, сигурно тя ще се опита да отвлече Джейми, но този път ще се провали отново и вече ще я арестуват и Дан ще се спаси.
traiana
Още едно промо: http://www.youtube.com/watch?v=bHw8z1uvQz8...feature=related ..Посветено на Деб и Скилс 18.gif ..
vesko_oth_fen
Цитат(traiana @ Sep 17 2008, 12:52) *
Още едно промо: http://www.youtube.com/watch?v=bHw8z1uvQz8...feature=related ..Посветено на Деб и Скилс 18.gif ..

Супер е, вече ще гледаме и нещо по весело ако може така да се каже mrgreen[1].gif
moni_hs
Цитат(traiana @ Sep 17 2008, 12:52) *

Ще има бъзици в 4 епизод! 18.gif
Bad`Girl
Цитат(vasinka_{P} @ Sep 16 2008, 23:36) *
На мен ми е интересно кой ли ще е този известен муаикнт който ще посети Пейтън confused.gif

Нали Fall Out Boy бяха гостуващи в 3ти сезон, защо и сега да не ги включат?
meri_ans
да му се не види става все по тъжно единственото което ме радва е че виждам лъч светлина в очите на Брук което обаче май няма да е така за дълго
K1llerAngel
Възможно е Фау оут бойс да посетят и Пейтън да почне с натиска с оня Пийт ли кой беше , и пак да се заворми интрига , че глеам понамаля ..
moni_hs
Там пише, че "известен музикант посещава студиото й"! Според мен не е задължително този музикант да се е появявал преди в сериала, поне не е споменато такова нещо... bigwink[1].gif
mixmaxshow
Определно промото беше хубаво само не можах да отворя второто!
mitu
Определено серията ще бъде доста интересна.Много хубаво промо rolleyes.gif Нямам търпение за следващата серия blink.gif blush.gif blush.gif
vesko_oth_fen
Цитат(mixmaxshow @ Sep 19 2008, 16:01) *
Определно промото беше хубаво само не можах да отворя второто!

Вече е оправено smile.gif
j_7k_l0
Нейтън и Хейли са уволнили Деб, wtf shocking.gif Май в този епизод ще разберем дали Виктория е поръчала да пребият Брук или Милисънт, или каквото е там blink.gif
Bad`Girl
Цитат(moni_hs @ Sep 19 2008, 14:34) *
Там пише, че "известен музикант посещава студиото й"! Според мен не е задължително този музикант да се е появявал преди в сериала, поне не е споменато такова нещо... bigwink[1].gif

И аз така мисля, но пък не е и изключено да е някой вече познат от серяла... Може пък и да е Гавин (ДеГроу)[песента I don't wanna be, ако не сещате, беше музиката от интрото]
naley_
Йоо тоя епизод ще бъде най-къртежния shocking.gif 4.gif
sar4etyyy
Според мене Пейтън ще се срещне с оня от Fall Out Boy
Icheto
Мен ми е интересно к'во ще се случи с глупавата Саманта, не знам защо, ама ми се стори, че нещо я налагаха в първото промо. :?
TvOeTo_MoMi4E
Цитат(Icheto @ Sep 21 2008, 12:59) *
Мен ми е интересно к'во ще се случи с глупавата Саманта, не знам защо, ама ми се стори, че нещо я налагаха в първото промо. :?

На мен ми се стори,че има просто някакво сдърпване.. начало на бой,а не че точно нея я бият.. хм..
Иначе много се надявам да попречат на психясалата Кери да отвлече Джейми и да освободят Дан,че ми писна от тия изтезания.. И ще разберем какво става с Брук и скорозаформилата се двойка - Деб и Скил.. хм.. дано да е по-раздвижена серията от предната smile.gif
mR.DiSCo
Тая серийка ще е много яка според мен.Дано , дано.
vesko_oth_fen
http://zamunda.net/details.php?id=141444&hit=1 6x04
lu~
Песента се казва Chris Cornell - Scream . wink.gif

Ето и останлите песни :

"Paris" - La Rocca
"Mick In My Studio" - John Doe
"More Than Life" - Whitley
"Matinee" - Hurts to Purr
"A Children's Crusade On Acid" - Margot and The Nuclear So & So's
"Said and Done" - Meiko
"This Is Your Life" - Low vs Diamond
neohl
И отново много добър епизод smile.gif Изобщо всяка сериа е върхът. Джейми беше много сладък в обеснението си за целувките biggrin.gif Вкараха Пейтън така между другото както винаги правят като нямва како друго да пирав в тези епизоди. Интересно ми е до видя как ще се промени момичето от гимназията.

И естествено постъпката на отбора и речта на майката на Q. Няма какво да коментирам. Те си показаха достатъчно. До края на сезона ще играят 4-ка. Това наистина е уважение smile.gif

За Скилз и Деб .. какво да кажа smile.gif Луда работа tongue.gif ... Брук се савзема много бързо, което ми харесва, защото не можех да я гледам последните две серии.

Благодаря на lu~ за песните wink.gif Музиката пак е на ниво, както обикновено.

P.S. търся песента и аз, но за сега без успех.
{BrookeDavisForever}
ОХ , среща с Виктория.. mad.gif !!!!!!!!!
Незнам ама много ми се иска да спасят Дан.. и тая Кери гадна, дано не отвлечее малкия сладур.. dry.gif unsure.gif
и аз немога да разбера,и да го отвлече..както каза Дан няма да върне сина и.. unsure.gif горките нейлии blink.gif
.. интересна серия се очертава само остава субссссссссссссссс mrgreen[1].gif
gO teamm..go brooke davissssss blush.gif
mR.DiSCo
Серийката е много яка. Развесели ме особено , Джейми като обесняваше за целувките 18.gif 18.gif 18.gif Хах нени керито изкуква тотално.
hristin4e
Мими, благодаря за музиката. Страхотна беше този епизод.. rolleyes.gif
Не знам вие как мислите... обаче Пейтън е в доста заден кадър този сезон, поне според мен sleep.gif
Хареса ми отношението на Лукас към отбора, изобщо всичко с баскетбола беше много добре направено.
Хейли много ми хареса в този епизод, напоследък във всеки епизод ми харесва smile.gif
Кери е пълно ку-ку, но всъщност това вече го знаем... Доста психясал стана филма... нещо не ми допада цялата тази история rolleyes.gif Деб и Скилс ми стават все по-странни. И определено не ми харесват заедно.
И да завърша с Брук. Изненада ме с това, което направи. Не очаквах да каже на Виктория, че ще получи компанията. Просто беше много странно. И поне за мен беше ясно още при нападението, че не Виктория е пратила някой да вземе скиците.
moni_hs
На мен лично епизода много ми хареса! Имам чувството, че следващия ще е още по-интересен! smile.gif
Подробно ще коментирам епизода, след като го изгледам със субтитрите.

Edit: shocking.gif Изгледах промото за следващия епизод и си връщам думите назад! blink.gif
Inagr
Извинявам се за въпроса, но някой да знае къде излизат английските субтитри.
fenkanabrooke
Цитат(Inagr @ Sep 23 2008, 16:36) *

В много сайстове, дори и в www.subs.sab.bz rolleyes.gif
moni_hs
Цитат(Inagr @ Sep 23 2008, 16:36) *

Пишеш в Google "One Tree Hill 06x05 subs" или "One Tree Hill s06e05 subs" и ако някъде има качени такива ще ги намериш! bigwink[1].gif
davora
Respesct 44 worthy.gif !
mitu
Епизода много ми хареса rolleyes.gif Доста интересни случки имаше blink.gif Най-много ми хареса края когато казаха че ще играят 4 в отбор до края на сазона rolleyes.gif евала worthy.gif worthy.gif worthy.gif
peyton_lucas_brooke
Така.. в тази серия Пейтън,макар,че ми е любимка ме оттегчи с тия приказки за родата и,и прочие.. Брук и Бичтория... пфф тая е ебаси смотаната майка! Да каже,че баща и искал син.. ,и че тя не искала деца.. ама Брук много набързо я оправи,за което и правя едно голямо ЕВАЛА! А пък Лукас и отбора вече с тоя Куентин.. dry.gif Хейли беше интересна в този епизод (поне на мен). Саманта ме нервира вече.. кво се прави на кой съм аз? mad.gif И ЗАЩО липсваха сцени от мъчението на Дан? Много ми е забавно да ги гледам с Кери как се гаврят един с друг biggrin2.gif Скилс и Деб са си двойка blush.gif много са яки..! И Джейми : "И ти целуваш майка ми." Нейт : "Яж си супата" (или нещо от тоя род.. ) mrgreen[1].gif
lu~
Цитат(hristin4e @ Sep 23 2008, 15:55) *
Не знам вие как мислите... обаче Пейтън е в доста заден кадър този сезон, поне според мен sleep.gif

И аз съм на същото мнение . dry.gif (а и на Лейтън)
На Брукас ( или само Брук ) феновете сигурно не им пречи особено . biggrin2.gif
Иначе ,епизода ми хареса . Моментите с Хейли и Джейми ме разбиха простооо .. 18.gif
А промото за следващия епизод и на мен ми напомня за lost . biggrin.gif
hristin4e
Цитат(lu~ @ Sep 23 2008, 18:52) *
Цитат(hristin4e @ Sep 23 2008, 15:55) *

И аз съм на същото мнение . dry.gif (а и на Лейтън)
На Брукас ( или само Брук ) феновете сигурно не им пречи особено . biggrin2.gif

Е, ти хубаво се съгласявай с мен, ама какво захвана Брук/Брукас феновете... wacko.gif Това няма нищо общо. Защо не каза "на Нейли феновете (примерно) не им пречи."
Защото е кофти като се каже "Е, на Пейтън феновете не им пречи". А това съм го виждала много пъти. rolleyes.gif

Просто се съобразявайте, че на никой не са му приятни подобни подхвърляния против любимия му герой. Помислете си как вие бихте възприели подобно изказване.

Съжалявам за излишния коментар rolleyes.gif
lu~
Имах предвид , че нали повечето казват , че Пейтън в последно време само плачела и т.н. Затова го казах .
Все пак извинявам се , няма да пиша такива коментари повече . smile.gif
moni_hs
Цитат(peyton_lucas_brooke @ Sep 23 2008, 18:49) *
И Джейми : "И ти целуваш майка ми." Нейт : "Яж си супата" (или нещо от тоя род.. ) mrgreen[1].gif

Джейми (както винаги) беше мн забавен в този епизод! biggrin2.gif Как ги затапваше всички само! biggrin2.gif И това, което каза на Нейт, че целувал майка му или това на Брук за семейството й... biggrin2.gif Страшен е просто! Обожавам го това хлапе! smile.gif
iliikata91
Цитат(moni_hs @ Sep 23 2008, 20:24) *
Цитат(peyton_lucas_brooke @ Sep 23 2008, 18:49) *
И Джейми : "И ти целуваш майка ми." Нейт : "Яж си супата" (или нещо от тоя род.. ) mrgreen[1].gif

Джейми (както винаги) беше мн забавен в този епизод! biggrin2.gif Как ги затапваше всички само! biggrin2.gif И това, което каза на Нейт, че целувал майка му или това на Брук за семейството й... biggrin2.gif Страшен е просто! Обожавам го това хлапе! smile.gif

На тоя момент и аз легнах, малкия е най - големия пичага ! И естествено най - скучните части от епизода са тези с Пейтоната ...
MaRiAaA
Просто...това беше страхотен епизод!!!
Няма какво повече да кажа, всичко, което имах да кажа са го казали и преди мен...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.