Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: търся песен
GGbit.info > Развлечение > Музика > Търся Песен
stfu
ако някой ми я намери или знае как се казва, ще съм му мн благодарна
f0rgy
0_o кола да не са само с 1 реклама, дай малко инфо, линк към клип с нея, ау мау...
K_f_R
новата,за влюбения тип,който кара байк,играе там нещо,и среща мадама в дискотеката :/и приятелите му са в клипа да му дават кураж biggrin.gif
stfu
Цитат(K_f_R @ Sep 15 2008, 21:44) *
новата,за влюбения тип,който кара байк,играе там нещо,и среща мадама в дискотеката :/и приятелите му са в клипа да му дават кураж biggrin.gif

дам точно тая и май се пее 'this is my life this is my chance' даже някой ако ми намери клипчето също ще свърши работа
Snorlax
еми аз я търсих но разбрах само че е направена специално за рекламата значи май я няма .. дано не те разочаровам
saviour93
heyy abe xaresax si edna pesni4ka ot 6oyto na 17.11 ot tanca na Galena Velikova (ot jyrito) mn mixaresa vtorata pesen (6toto te bqxa 3 ) na taq pesen be6e s edin lilav toalet pesenta e burzi4ka i pee6e muj. Ako nqkoi ima ideq kak se kazva plsss da pi6e za6toto naistina mn mi xaresva plsssssss
eto i link kum samiq tanc wink.gif http://dancingstars.btv.bg/bg/videos/view/740/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.