Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Участия в други филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
divata_pe4urka
Предлагам тук всеки да напише всички участия на актьорите от любимия сериал ОТН в други филми или сериали, които знае. На мен лично ми е интересно да видя изявите им и в други продукции. Надявам се искрено тази тема да ви е интересна и на вас, както се надявам и да не е имало друга подобна тема преди rolleyes.gif А ето и тези, които аз знам....

Чад Майкъл Мъри - Freaky Friday (много забавено и готино филмче)

Джеймс Лафърти - Season on the Brink ( още не съм го гледала, но смятам сега да си го намеря и да го дръпна)

Бетъни Джой Ленц - Bring it on again ( сперед мен адски глупав филм)

Мойра Кели - The Cutting Edge (също много готин филм, поне според моята скромна преценка)

Вие сте на ход народе ... 121[1].gif
James towel keeper
Chad Michael Murray - Cinderella story - много хубаво романтично филмче! 10.gif
James Lafferty - Boys on the Run
Sophis Bush - Supercross, Stay Alive \мисля че още не е излязъл/
zlat
Chad Michael Mirray
- House of Wax (много яко филмче)

Sophia Bush
- Van Wilder (мисля че участва в него... доста е забавно това филмче)
- John Tucker Must Die (още не е излязъл)

Hilarie Burton
- Our Very Own (бях чела някъде за това филмче, ама не съ го гледала)

Paul Johansson
- Window Theory
- Berserker
- She's So Lovely
- Novel Romance
- Alpha Dog ( май още не е излязъл)
- Toxic ( май още не е излязъл)

Barbara Alyn Woods
- Striptease

Barry Corbin
- Time Quest
- The Dukes of Hazzard
ThePinkDuck
Aми за филмите на Джеймс си има тема за това няма да ги пиша!Иначе Чад участва в няколко сезона на Кръгът на Доусън и Gilmore Girls , също така в хоръра Къща от восък . Хилари Бъртън я знам като една от водещите на TRL по MTV.Нашия всеобщ любимец Пол Йохансон е участвал в доста филми и в повечето е гадняр, с нетърпение очаквам да го видя в Alpha Dog.Крейг Шефър много ми хареса в Хелрейзър .Мойра Кели най - ме радва (освен в ОТХ) в Западното крило!! За София вече е писано , а Бетани не я знам! Тренера ми хареса в Царете на хаоса!! mrgreen[1].gif
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 10 2006, 07:33 PM) *

Пол Йохансон е участвал в доста филми и в повечето е гадняр, с нетърпение очаквам да го видя в Alpha Dog.

Как да не му се радваш на Пол,страхотен е просто. 3.gif Много му отива ролята на гадняр.И като изключим него,Чад е този с най-много участия във филми 10.gif
ludoto_mimi
Крейг Шефър веднъж го хванах в един филм по някаква кабеларка, но не помня кой е и какъв е. Бореше се със някакъв вертолет там и накрая го приземи успешно(ама разбира се). Не ми се гледаше филма пък и беше накрая. rolleyes.gif
Мойра Кели съм я гледала в "Кънки с остър връх" и "Западното крило". В "Западното крило" е по-готина. Аз го гледам най-редовно по FoxLife-a 4.gif Сигурно никой тук не го е гледал освен Патето, на която й е писнало по някое време, но нищо. happy.gif
Чад най ми харесва във "Freaky Friday" - хубава му е ролята и грачи, а като цяло филмчето е свежо. 18.gif 18.gif
А пък Полчо наскоро го гледах в "Window Theory" - малко е тъпо филмчето, или поне според мен, но той пак си е чичко Гадняр wink.gif biggrin2.gif

Между другото класацийката за най-много участия трябва да е така:
Бари Корбин(134)
Крейг Шефър(60)
Пол Йохансон(44)
Барбара Алън Уудс(41)
Мойра Кели(32) и т.н.

Не смятате ли, че Пол е бил много хубав като млад... wub.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 10 2006, 08:27 PM) *

Не смятате ли, че Пол е бил много хубав като млад... wub.gif
blush.gif blush.gif Той и сега не е никак лош 18.gif

Уау ohmy.gif Бари Корбин-134 участия.То вярно,че си е на възраст човека,обаче доста активен актьор е бил ....а и все още е! 10.gif
Определено на мен Мойра Кели ми е най-позната като актриса от целия сериал.
desi_d15
bethany:bring it on again,i love you,i love you not;thinner;charmed;felicity;guiding light;mary&rhoda;maybe it"s me;off-centre;the guardian;when the light go out-dosta filmi is eriali sa tova.
4ad:ka6tata na vosaka;istoriqta na pepelq6ka;6antav petak;kragat na dousan v nqkoi serii i o6te nqkolko ne ne gi znam kak se kazvat.
sofiq-znam 4e ima nqkolko no ne gi znam i tqh kak se kazvat sad.gif
hulari-sam q gledala samo v edna seriq na kragat na dousan.
james i ideq si nqmam kade igrae,a za drugite po stari aktiori znam 4e imat dosta dalag staj v televiziqta i kinoto. biggrin2.gif smile.gif 4.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(desi_d15 @ Feb 10 2006, 09:56 PM) *

bethany:bring it on again,i love you,i love you not;thinner;charmed;felicity;guiding light;mary&rhoda;maybe it"s me;off-centre;the guardian;when the light go out-dosta filmi is eriali sa tova.
4ad:ka6tata na vosaka;istoriqta na pepelq6ka;6antav petak;kragat na dousan v nqkoi serii i o6te nqkolko ne ne gi znam kak se kazvat.
sofiq-znam 4e ima nqkolko no ne gi znam i tqh kak se kazvat sad.gif
hulari-sam q gledala samo v edna seriq na kragat na dousan.
james i ideq si nqmam kade igrae,a za drugite po stari aktiori znam 4e imat dosta dalag staj v televiziqta i kinoto. biggrin2.gif smile.gif 4.gif

Мерси 4е споделя6 но вси4ко което написа ве4е го има6е по нагоре в темата...все пак тва е тема за филмите в които играят те ,а не за това кой, колко от тях знае и да ги пи6ем по 100 пъти!И като не знае6 примерно каде играе София и Джеймс...не пи6и ,а не изрази от рода"и идея си нямам каде играе' или "знам 4е има филми с нея ама..."Сори ако съм малко рязка но все пак това е темата и трябва да се придържаме към нея!! unsure.gif
П.С Пи6и на кирилица!!!
Buhti4ka
Сега си спомних, че гледах скоро филм, в началото на който пишеше Tyler Hilton, ама така и не го видях. Та сега като се сетих го погледнах в интернет, филмът се казва Walk The Line, пише че Тайлър играе Елвис Пресли...така и не го видях, ама аз и не гледах много съсредоточено.
ludoto_mimi
Ето това е Тайлър като Елвис, но тъй като филма е за Джони Кеш, а не за Елвис, предполагам има само няколко сцени с него. Още не съм го гледала. rolleyes.gif
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
той не е ли новconfused.gif
ludoto_mimi
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 11 2006, 01:02 PM) *

той не е ли новconfused.gif

Нов е. Още е топъл. biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
хахаха значи трябва да се гледа biggrin.gif
Devil^Rose^^
Крейг Шефър участваше и в един епизод, даже май беше първия на Луда Надпревара(много яко филмче 3.gif преди го даваха по БТВ) там беше лошият 15.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 11 2006, 02:17 PM) *

Крейг Шефър участваше и в един епизод, даже май беше първия на Луда Надпревара(много яко филмче 3.gif преди го даваха по БТВ) там беше лошият 15.gif

Oоо да маий се се6там...!Да филм4ето е просто супер...адски много му се радвах особено на Питър Фа4инели.....мамма мия 3.gif wub.gif
ThePinkDuck
Значи , Walk the Line е наистина невероятен филм , който обезателно трябва да се види от всички ценители на стойностното кино и хубавата музика.Разказва се за историята на един от най - значимите музиканти на нашето време Джони Кеш (в ролята Хоакин Финикс)и съпругата му Джун Картър(в ролята Рийз Уидърспуун).
Ролята на Тайлър е съвсем малка , той казва няколко думи показва ,че наистина може да пее и до тук. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 11 2006, 06:53 PM) *

Значи , Walk the Line е наистина невероятен филм , който обезателно трябва да се види от всички ценители на стойностното кино и хубавата музика.Разказва се за историята на един от най - значимите музиканти на нашето време Джони Кеш (в ролята Хоакин Финикс)и съпругата му Джун Картър(в ролята Рийз Уидърспуун).
Ролята на Тайлър е съвсем малка , той казва няколко думи показва ,че наистина може да пее и до тук. mrgreen[1].gif

Дааа... права си напълно. Току-що изгледах филма, наистина е страхотен. А и си заслужава глобусите на Хоакин Финикс и Рийз Уидърспуун. 4.gif 4.gif
А за Тайлър - много му отива Елвис, само да беше малко по-едър и с черна коса. happy.gif
divata_pe4urka
Cinderella story каде мога да го намеря това?
ludoto_mimi
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 12 2006, 02:42 PM) *

Cinderella story каде мога да го намеря това?

Тук
The Black Dragon
Ето филми за които се сещам, че съм гледал с наще хора от OTH:

House of Wax
A Cinderella Story
Freaky Friday
Bring It On Again
The Notebook
Van Wilder
Bliss
Twin Peaks: Fire Walk with Me
Angel's Dance
Vampires
popcornka1
е кой играе в the notebook. не6то не се се6там huh.gif
The Black Dragon
QUOTE(popcornka1 @ Feb 12 2006, 04:10 PM) *

е кой играе в the notebook. не6то не се се6там huh.gif

Дан Скот biggrin2.gif Играе на главната героиня на майка й първия любовник 16.gif
ludoto_mimi
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 12 2006, 04:36 PM) *

Дан Скот biggrin2.gif Играе на главната героиня на майка й първия любовник 16.gif

Баси оплетеното. wacko.gif
divata_pe4urka
аз сега си свалям "A Cinderella Story" и "House of Wax" да ги видя за какво става въпрос
eL
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 12 2006, 06:04 PM) *

аз сега си свалям "A Cinderella Story" и "House of Wax" да ги видя за какво става въпрос

Cinderella Story e много готино филмче , Чад играе най-готиния пич от даскалото .. хах това поне му се отдава biggrin2.gif а за House of Wax какво да кажа ... очаквах повече от тоя филм ...
^Mim0zKa^
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 12 2006, 06:04 PM) *

Ооо няма да сужелява6!Приказа за пепеля6ка...е супер яко и свежарско филм4е...о6те от тогава като видях 4ад и...се влюбих..мале супер як е там!А за къ6тата на восъка..незнам на мен ли4но филма много ми хареса а 4ад е... 3.gif ...нямам думи адския пи4!
Devil^Rose^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 12 2006, 09:40 PM) *

А за къ6тата на восъка..незнам на мен ли4но филма много ми хареса а 4ад е... 3.gif ...нямам думи адския пи4!

И на мен много ми харесаха и филма и Чад като го раздаваше малко като bad boy 12.gif като се има предвид че не си падам много по хорари wink.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 12 2006, 10:02 PM) *

И на мен много ми харесаха и филма и Чад като го раздаваше малко като bad boy 12.gif като се има предвид че не си падам много по хорари wink.gif

Ооо да там 4АД40 си пада ло6ото(и суперрр яко) брат4е Ник.....напрао супер много му се изкефих .и на филма съ6то! И на края супер много ме накефи като остана само той жив и Али6а Кътбърт!
Buhti4ka
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 12 2006, 11:24 PM) *

И на края супер много ме накефи като остана само той жив и Али6а Кътбърт!

Той ли беше тоя 16.gif Аз съм го гледала филма преди ама Чад така и не съм го забелязала...аз тогава не гледах ОТХ, но го бях виждала в пепеляшка. Както и да е, на мен филмът не ми хареса особено.
divata_pe4urka
филма беше супер гнусен подяволите! поне Чад остана жив и това ме направи щастлива! 5daga[1].gif
divata_pe4urka
НикЪде не мога да намеря филм с Джеймс Лафърти!!!
Buhti4ka
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 13 2006, 05:22 PM) *

филма беше супер гнусен подяволите! поне Чад остана жив и това ме направи щастлива! 5daga[1].gif

Оо да, това определено е един от най-гнусните филми, които съм гледала yuk.gif
Devil^Rose^^
И кое му беше толкова гнусното ? blink.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 13 2006, 08:48 PM) *

М да и аз не виждам кое му е толкова гнусното.. huh.gif Мене филма много ме изкефи има6е супер яки моменти и...незнам много готйно ама 4ак гнусен..не ! Ама секи си има мнение може на тях да им е било гнусно ! smile.gif
divata_pe4urka
за мен пък филма не беше с кой знае какъв гениален сюжет, даже е крадено от тук от там, обаче беше определено гнусен! а сега ми кажете откаде да дръпна някой филм и с Джеймс Лафърти моля ви!
girl_from_hell
Hilarie Burton
- Our Very Own (бях чела някъде за това филмче, ама не съм го гледала)

ам като гледам май само това филмче има с моята любимка, а някой да си има идея къде мога да го намеря ?
ludoto_mimi
QUOTE(girl_from_hell @ Feb 14 2006, 07:04 PM) *

Hilarie Burton

ам като гледам май само това филмче има с мяота любимка, а някой да си има идея къде мога да го намеря ?

Никъде. rolleyes.gif
girl_from_hell
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 14 2006, 07:07 PM) *

QUOTE(girl_from_hell @ Feb 14 2006, 07:04 PM) *

Hilarie Burton

ам като гледам май само това филмче има с мяота любимка, а някой да си има идея къде мога да го намеря ?

Никъде. rolleyes.gif

много обнадеждаващо smile.gif
ludoto_mimi
Хаха, еми да. tongue.gif Пък и в imdb.com не пише кога излиза в разни държави ами има дати само на официални премиери, така че щом не е излизало по кината значи няма как да го има в нета.
girl_from_hell
а мерси за обяснеието така звучи малко по добре това все пак е някаква надежда че някога ще го има smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 14 2006, 05:11 PM) *

QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 13 2006, 08:48 PM) *

М да и аз не виждам кое му е толкова гнусното.. huh.gif Мене филма много ме изкефи има6е супер яки моменти и...незнам много готйно ама 4ак гнусен..не ! Ама секи си има мнение може на тях да им е било гнусно ! smile.gif

Да така е ! Въпрос на вкус biggrin.gif
Но все пак имайки предвид жанра на филма всичко си беше ОК happy.gif (т.е. абе добре беше wink.gif )

Р.S. А иначе чух че филма бил в някаква класация за най-лош филм или нещо подпбно dry.gif не донесал много приходи ... ем то и аз като чух че Парис Хилтън участва вече си имах мнение за филма sick1.gif
divata_pe4urka
и все пак не се намери добър човечец да ми отговори на въпроса....а относно участието на Парис Хилтън, това автоматично смъкна драстично оценката ми за филма!
ludoto_mimi
Вижте какво са качили днес в "уареза"(мда, само за потребители на евроком и ггбит):
Prime (2005) - това е филм с Bryan Greenberg(Джейк в ОТХ)
За останалите, които не са от Пловдив, можете да видите за какво става въпрос тук. biggrin2.gif
opa
Мда аз го гледах преди 2 месеца някъде, но не съм се сетил да ви дам линк huh.gif
http://www.arenabg.com/details.php?id=27534
Naghual
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 03:12 PM) *

Вижте какво са качили днес в "уареза"(мда, само за потребители на евроком и ггбит):
Prime (2005) - това е филм с Bryan Greenberg(Джейк в ОТХ)
За останалите, които не са от Пловдив, можете да видите за какво става въпрос тук. biggrin2.gif

Първият ти линк е леко "Error 404 - File not found."
ludoto_mimi
QUOTE(Naghual @ Feb 18 2006, 08:14 PM) *

Първият ти линк е леко "Error 404 - File not found."

Усетих, нарочно е wink.gif Но и сами можете да си го намерите.
Devil^Rose^^
И си го намерихме wink.gif
Аз го бях видяла но не обърнах внимание че го има и Джейк rolleyes.gif добре че беше ludoto_mimi да ни каже.
А някой гледал ли го ? Заслужава ли си времето филма ?
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 18 2006, 08:50 PM) *

И си го намерихме wink.gif
Аз го бях видяла но не обърнах внимание че го има и Джейк rolleyes.gif добре че беше ludoto_mimi да ни каже.
А някой гледал ли го ? Заслужава ли си времето филма ?

Ами аз го свалих и ще го гледам след малко. Ще ви информирам ако не става, но да предупредя, че аз си падам по тъпи романтични филми, така че да неми вярвате много. biggrin2.gif
Nasi
И аз сега го видях.
Дали ще е интересен?

С Bryan Greenberg - Джейк съм гледала The Perfect Score (2004) -хубаво филмче. 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.